![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pai, o posibila problema ar fi faptul ca atunci cand evolutionistii se bat in piept cu deosebirea de "doar" 1%, nu spun ca o asemenea modificare este extrem de dificila. Dar, bineinteles ca ni se va arunca in fata argumentul cu cele cateva milioane de ani de evolutie in care ar fi fost timp ca natura sa lucreze perfect, fara nici un fel de esec, ca sa ajungem la homo sapiens. Ca si cum o modificare de asemenea anvergura se poate face din prima.
Macar, poti sa-mi prezinti dovezi din antropologie de asemenea esecuri ale evolutiei?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea, incorect faptul ca noi am avea stramosi maimutele actuale. Citat:
Ce esecuri? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mecanica cuantica nu se bazeaza pe o realitate ontologica, in nici un caz nu exista o identitate intre noumen si fenomen. Deci stiinta, in nici un caz, nu are, cel putin in acest moment, vreun postulat pozitivist. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aceasta ar putea fi opinia unora dintre maimute in legatura cu teoria evolutionista :)))))))
Evolutia Odata, o maimuta, din evul "anecdotic", Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic, A zis: Atentiune! Sunt foarte ofensata. Circula in lume o vorba deloc adevarata. Ca omul ar descinde din buna noastra rasa, Insa ideea aceasta imi pare odioasa! Ati pomenit vreodata divortul printre noi? Copii lasati pe drumuri, sau imnuri de razboi? Cine-a vazut in hoarde la noi bolnavi mintali, Drogati, lacomi de carnuri, si homosexuali, Escroci, banditi, golani, sau vre-o tutungerie? In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie! Nici teroristi, nici droguri, nici luptele de clasa, Familii dezmembrate, copii fugiti de-acasa... Cat am umblat eu jungla, scuzati, n-am observat In obstea noastra cocotier privat, Nici garduri, si nici paznici, nici pui murind de foame, Sau omorati in taina de-asa zise-lor mame. Nu veti vedea vreodata, cat soarele si luna, O minte de maimuta dospind in ea minciuna. De-as fi silita de vre-un laborator N-as deveni "port bata" si nici "informator". Si iata inca una din lumea lor de jos: La noi nu se intampla razboi religios, Nici fine inchizitii, si nici legati in lanturi, Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri. Nici Ordin mondial, nici nationalism, Nici vre-o indoiala ce duce-n ateism. E-adevarat ca omul s-a coborat cu noi. Dar sa fim rezonabili n-a coborat din noi. Last edited by AndruscaCIM; 15.09.2009 at 23:52:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din raspunsul tau (ca intotdeauna lapidar ) nu pot sa inteleg cum lipsa definirii conceputului central dintr-o teorie arata ca teoria functioneaza ; ai vrut sa zici ca trebuie sa mai evoluam si noi ca sa ne dam seama ce e o specie ? Deci, avem urmatoarele chestiuni 1. Mayr da o definitie care nu e unanim acceptata, dar e cel mai bun lucru avut pana una alta 2. Grangurii Bobo si Bubu au fost stabiliti ca specii diferite, numai ca ei adeseori se imperecheaza 3. Acest FAPT contrazice definitia biologului mai sus amintit 4. Unii nu vad in asta nici o problema. Inainte sa intru pe forumul asta habar nu aveam cita ignoranta (mai bine spus, refuz de a vedea lucrurile clar) poate sa incorporeze actul subscrierii la evolutionism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca aceasta definitie si clasificare sa fie practica trebuie sa avem un numar mic de criterii, unitare. Chiar si cu un numar minim de criterii rezulta zeci de milioane de specii. Daca numarul de criterii s-ar mari, problemele cu definitia speciei s-ar rezolva in mare parte dar ar deveni total inutila, pina la a ajunge ca fiecare organism sa fie declarat o specie. Citat:
The northern species, galbula and bullockii, were merged because of hybridization in the Great Plains (Sibley and Short 1964). However, the hybrid zone apparently is stable, with little apparent introgression beyond its boundaries, and the occurrence of pure parental types versus free interbreeding is temporally variable at several sites (Corbin and Sibley 1977, Rising 1983). We prefer to treat these taxa as biological species because the number of important differences between them suggest that gene flow is restricted. They differ in: male, female and immature plumages; vocalizations (Rising 1970); thermoregulatory abilities (Rising 1969); allele frequencies (Corbin et al. 1979); number of molts and molt-migration schedule (Rohwer and Manning 1990); nest-site place- ment and dispersion (Rising 1970); and body size (Sibley and Short 1964, Rising 1973, 1983). We know of no other case where there are so many discrete, abrupt, concordant differences between populations treated as one species. Icterus abeillei was long ago merged with I. bullockii on the basis of hybridization in Durango reported by Miller (1906). His description of spec- imens from the small sample, however, indicated that interbreeding was not free and that individuals were near I. bullockii. The oriole population at that locality is intermittent (Rising 1973). These facts plus the striking plumage differences between these forms argue for species status. Asta e motivarea AOU din 1995 Multi cred ca stiinta se face pocnind din degete |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa stiu si eu de ce in scolile romanesti,evolutionismul si alte teorii sataniste sunt predate cu atata nonsalanta?
Adica preotul ne spune la ora de religie ca Pamantul a fost creat de Bunul Dumnezeu acum 6000 de ani,ca dupa aceea sa vina tot felul de profesori(fie ca sunt de biologie,fie ca sunt de geografie sau istorie) care sa-mi spuna ca omul se trage din maimuta,ca Pamantul a aparut acum nu stiu cate miliarde de ani din cauza unei explozii(penibil,nu-i asa?)sau ca omul nu este decat un simplu animal,binecuvantarea divina lipsind cu desavarsire. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
2) Nici evolutionismul si nici alte teorii nu sunt sataniste! Asta intelegi tu dar esti complet pe aratura! Nicio teorie stiintifica nu se bazeaza pe si nici nu afirma existenta vreunui duh aka zeu. Conceptul de Satana a fost inventat de religie nu de stiinta. Daca nu ai fi invatat religie nu ai fi stiut de satanism. Deci ai grija cine vorbeste despre satana si cine nu! Stiinta afirma ca Satana e foarte putin probabil sa existe, la fel ca orice alta forma de supranatural. Deci stai linistit, stiinta nu este satanista. Cine te-a invatat asta a fost rau intentionat. 3) Evolutionismul este o teorie sustinuta de un puhoi de dovezi care creste pe zi ce trece. Faptul ca te bazezi pe ceva testat in nenumarate randuri iti da o incredere pe care unii care s-ar putea considera sabia domnului ar putea s-o catalogheze nonsalanta. Aceeasi nonsalanta o intalnesti si in folosirea altor teorii chiar de catre propria persoana in viata de zi cu zi dar acele teorii nu-ti darama castelul de nisip. De ce folosesti cu nonsalanta calculatorul? de ce aprinzi cu nonsalanta lumina cand te trezesti? De ce te urci nu nonsalanta in autobuz? de ce respiri cu nonsalanta? nu te temi ca teoria respiratiei e satanista? Probabil ca nu. De ce? Pentru ca nu-ti darama castelul de nisip. Citat:
Omul nu se trage direct din maimuta, ci suntem verisori dupa cum bine zice topcat la semnatura. Avem un stramos comun cu maimutele. Unde-i problema? Ele tot in copaci traiesc iar noi am ajuns pe luna si am trimis roboti pe Marte. Evident, folosind niste teorii!!! Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Earth Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
A mai vazut cineva interviul asta?
http://www.youtube.com/watch?v=54IWF...layer_embedded Last edited by zoridezi; 01.10.2009 at 13:34:56. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Creationism-Stiintific | Tudor | Resurse ortodoxe on-line | 17 | 10.11.2012 13:24:16 |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Richard Dawkins | bubulyna | Generalitati | 79 | 11.06.2010 10:30:44 |
george becali | alexandra28again | Generalitati | 130 | 01.06.2010 00:30:00 |
|