|
|
|||
|
|||
ti-am dat ce inseamna cuvantul ortodox , orthos - drept , doxa - credinta
cauta dumneata daca te intereseaza si daca te duce capul unde este folosit contextul "dreptul din credinta" sau alaturarea impreuna a cuvintelor orthod si doxa; dreptate si credinta; |
|
|||
|
|||
Pe mine nu ma intereseaza catusi de putin, mataluta trebuie sa-ti justifici Biserica in paginile Scripturii. Si apropos, daca taceai filosof ramaneai.
|
|
|||
|
|||
atunci nu mai vb despre ce nu te intereseaza
|
|
|||
|
|||
Frate Danut,"de omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te"
"12.Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteți să le purtați. 13.Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul".Ioan,cap.16 Adevarata problema a sectelor este ca nu cred in Duhul Sfant nelasandu-L astfel sa-i calauzeasca spre adevar. |
|
|||
|
|||
Citat:
''Si cu adevarat mare este taina dreptei credinte.''(I Timotei 3,16) ''Iar de basmele cele lumesti si babesti fereste-te si deprinde-te cu dreapta credinta.''(I Timotei 4,7 ''Iar de invata cineva alta invatatura si nu se tine de cuvintele cele sanatoase ale Domnului nostru Iisus Hristos si de invatatura cea dupa dreapta credinta...''(I Timotei 6,3) ''Pavel, robul lui Dumnezeu si apostol al lui Iisus Hristos, dupa credinta alesilor lui Dumnezeu si dupa cunostinta adevarului cel intocmai cu dreapta credinta.''(Tit 1,1) Cum se traduce in limba greaca dreapta credinta? ORTOS DOXOS adica ORTODOX. TU POTI SA-MI ARATI UNDEVA IN BIBLIE CA SCRIE de credinta adventista?
|
|||
|
|||
Citat:
Cautati alte texte, acestea nu vorbesc despre ortodoxie. |
|
||||
|
||||
Citat:
Cultele NP n-au avut ce primi si n-au ce transmite. Fiecare generatie (de adepti ai unui cult) cu ideile si invatatura ei...daca are fericirea si moare generatia fara a lasa sechele cultului e bine, ; iar daca are loc vreo neintelegere asupra unei invataturi Biblice , urmatoarea generatie nascuta are sansa sa aleaga intre doua culte ...ca se divide cultu mare. Cred ca stii ce am vrut sa spun , studieri intese a Bibliei , mai multe SECTE . Iisus a spus :"un Domn, o credinta ,un botez" => studierea bibliei , mai multe credinte. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
nu-s eu Iorga , ca atunci cand dictez la mai multi sa stiu unde am incheiat fraza la fiecare. ma bucur ca ai ispravit pana la urma sa descifrezi ce am zis...postarea mea iti este greu sa o intelegi , Biblia iti este mai usoara...postarea vrea sa-ti spuna ceva , Biblia insa iti spune CE VREI TU. Citat:
Repet , pe apucate sunteti voi NP , insa daca nu apucati cum trebuie imediat se NASTE ALT CULT. Hazardul n-are cum fi in BO (si asta o stii si tu ) ca noi avem si TRADITIA , care cuprinde SI reguli dupa care se conduce aceasta Institutie divina-umana. Amar de lumea NP ca-si bat joc de Cuvantul Domnului , "ca-l rastalmacesc spre a lor pierzare". Daca esti amabil , DE CE ATATEA CULTE NP TOATE APARUTE IN URMA STUDIERII BIBLIEI? Oare Biblia este de vina> sau traducerea ei? sau mintea bolnava a omului? |
|
|||
|
|||
Citat:
Sufletul omului e bolnav. |
Tags |
dfgergheg |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 14:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 22:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 01:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 21.06.2008 00:42:10 |
|