Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #251  
Vechi 24.11.2009, 16:41:37
Danut7 Danut7 is offline
Banned
 
Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.543
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Tin sa iti amintesc ca argumentul creationist era "nu exista mutatii care sa produca informatie", da?
As spune mai degraba ca exista design inteligent, tocmai ce m-am uitat peste aceasta teorie.Este o teorie inteligenta.Dupa perceptia mea asupra acestei teorii as incadra bacteria nylon in categoria designului inteligent.
  #252  
Vechi 24.11.2009, 16:50:53
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 24.10.2009
Mesaje: 212
Implicit

Topcat m-ai intrebat:"Ce explicatie dai faptului ca vechimea straturilor in care au fost gasite diferitele fosile corespunde ordinii complexitatii acestora? De ce nu s-au gasit fosile de dinozaur si om in aceleasi straturi?"
O sa iti raspund,dupa ce am mai scris si in celelalte postari.Te-ai intrebat de ce nu s-au gasit fosile de dinozaur si om in aceleasi straturi.Nu esti bine informat,s-au descoperit si urme pietrificate si de dinozauri si de om in acelasi loc.O sa iti aduc chiar sursa completa:
"“In albia raului Paluxy, de langa Glen Rose, Texas, SUA, identificata ca fiind o formatiune din cretacic, au fost gasite, in 1939, sute de urme pietrificate de brontozauri, dinozauri si tyranozauri. La cativa metri de ele, americanul Jim Ryals a descoperit si decupat o portiune de sol pe care a vandut-o doctorului C. C. Cook din oraselul Celeburne, Texas. In mijlocul ei era imprimata o amprenta de picior stang, cu lungimea de 45 cm , ce apartinea unui Homo sapiens. Stirea a facut senzatie si prof. dr. Roland T. Bird de la Facultatea de Paleontologie vertebrata a Muzeului National American de Stiinte Naturale s-a deplasat imediat la Glen Rose , unde se descoperisera intre timp si alte dovezi ce pledau in favoarea prezentei omului in cretacic. In “Natural History”( mai 1939 ) dr. Bird scria: “Am avut pietrele in mana- erau cele mai stranii lucruri de acest fel pe care le-am vazut in viata mea. Pe suprafata fiecareia se gasea imprimata forma unui picior uman gol, perfecta pana la cel mai mic detaliu. Cand am auzit ca existau urme de dinozaur in exact acelasi fel de piatra, dintr-un nivel stratigrafic absolut identic, cu greu imi puteam stapani curiozitatea. chiar posibilitatea unei asemenea asocieri parea greu de imaginat…Cu toate acestea ambele tipuri de urme proveneau din albia de la Glen Rose.” (3) "
Stiinta nu a negat autenticitatea acestor urme.Din nou evolutia nu stie ce sa raspunda.Eu spun ca era pur si simplu urma unui om,nu homo sapiens,nu altceva,chiar si asa potrivit evolutiei vezi bine ca "homo sapiens" nu avea ce cauta acolo.
Evident ca in general nu prea s-au descoperit fosile de om si de dinozaur in acelasi loc,asta nu inseamna ca ele nu exista.Noi trebuie sa gandim ca oamenii se fereau de dinozauri,nu locuiau in locurile in care se aflau ei si in al doilea rand nu compari greutatea unui dinozauri cu greutatea unui om.Dinozaurul datorita greutatii sale evident ca a fost ingropat mai mult si arheologii ii pot clasa in alte straturi.Asta nu neaga cu nimic ideea mea ca dinozaurii si omul au trait concomitent,insa neaga cu totul evolutia.
Sunt mai multe dovezi de acest gen.Unele picturi din pesterile bastinasilor americani par sa infatiseze un dinozaur-evolutionistii accepta desenele cu mamuti din pesteri,de ce nu le-ar accepta si pe cele cu dinozauri?Din cauza indoctrinarii evolutioniste.
  #253  
Vechi 24.11.2009, 17:14:06
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 24.10.2009
Mesaje: 212
Implicit

Si m-ai mai intrebat:
"Cum crezi ca ar fi incaput 1 milion doua sute cincizeci de specii de animale in arca lui Noe, fiecare intr-un asemenea numar incit sa asigure supravietuirea speciei dupa potop?"
Multi oameni se gandesc la dinozauri ca la unele creaturi imense care n-ar fi incaput in corabie.Insa marimea medie a unui dinozaur este cam cat cea a unei oi.Intr-adevar,multi dinozauri au fost relativ mici.Numai cativa au crescut la dimensiuni mari (Brachiosaurus, Apatosaurus).Dinozaurii au depus oua,iar cel mai mare ou de dinzaur fosilizat ce a fost descoperit are marimea unei mingi de fotbal.Chiar si cei mai mari dinozauri au fost foarte mici cand au iesit prima data din ou.Sa tinem cont si de faptul ca animalele care au intrat in arca aveau menirea de a repopula pamantul.Astfel,era absolut necesar sa fie alesi pentru a intra in arca adulti tineri,care sa-si inceapa,nu dupa multa vreme,viata de reproducere.Asadar putem sa vorbim realist ca Dumnezeu a trimis adulti tineri in arca,nu animale complet matur.
Unii pot veni cu argumentul ca 600 sau chiar mai multe specii de dinozauri cunoscute n-ar fi putut incapea in corabie,nu mai incape vorba despre celelalte animale.Insa in Geneza 6:20 se spune ca au intrat in arca SOIURI de animale terestre.Se naste intrebarea:Ce este un soi,(evreieste "min")?Creationistii biblici au relevat faptul ca pot exista multe "specii"care sa descinda dintr-un "soi"(rasa).De exemplu,sunt multe tipuri de feline in lume,insa toate "speciile" s-au tras probabil din doar cateva "soiuri" de feline originale(asta nu are a face cu evolutia).Varietatea de feline din ziua de azi s-a dezvoltat prin selectie naturala sau artificiala ce a actionat asupra variatiei originale in informatia genetica a felinelor din trecut.Faptul acesta a produs diferite combinatii si subseturi de informatii,astfel aparand diferite tipuri de feline.Mutatiile(erorile in copierea genelor in timpul reproducerii)pot si ele contribui la variatie,insa schimbarile provocate de acestea sunt 'retrograde",cauzand pierderea informatiei originale.
Chiar si "impartirea pe specii" ar putea surveni prin aceste procese.Aceasta impartire NU este "evolutie",de vreme ce se bazeaza pe informatie creata deja prezenta-este un proces "retrograd",limitat,neimplicand o crestere a complexitatii.SI astazi vorbim despre rase umane,dar nu inseamna ca vorbim despre evolutie.Astfel,doar cateva perechi de feline ar fi fost necesar sa intre in arca lui Noe.Probabil ca in arca lui Noe au fost mai putin de 50 de grupuri sau soiuri distincte de dinozauri.Trebuie amintit totodata ca arca lui Noe era extrem de mare si capabila sa transporte numarul de animale necesare,aici fiind incluse si dinozaurii.
Animalele terestre care nu au intrat in arca s-au inecat.Multe din ele s-au pastrat in straturile formate in urma Potopului-de aici milioanele de fosile.Este pobabil ca multe dintre aceste fosile de dinozauri sa fi fost ingropate in acel moment.De asemenea,dupa Potop au mai existat unele catastrofe considerabile,cum ar fi Era Glaciara,fapt care a dus la formarea altor fosile,cu o vechime mai mica decat cele post-diluviene.
Formele rasucite si deformate ale acestor animale prezervate in stanci,numarul masiv al lor in "cimitirele" de fosile,larga lor raspandire si unele schelete intregi toate furnizeaza dovezi convingatoare ca au fost ingropate rapid,autentificand prin aceasta potopul catastrofal.
  #254  
Vechi 24.11.2009, 17:45:08
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 24.10.2009
Mesaje: 212
Implicit

Lasand limbajul formal de pana acum,pentru ca am adus cateva date si constatari stiintifice,sa discutam liber asupra acestui subiect.
Evolutionistii se inseala asupra dinozaurilor,dar se inseala si in privinta celorlalte lucruri.Oare nu avem toate motivele sa credem ca evolutia este falsa?Avem.Evolutionistii impart istoria in epoci pe parcursul a milioane de ani,le claseaza pe animale si pe "stramosii" oamenilor in ele doar dupa imaginatia unor persoane.Gasesc un dinte de nu stiu ce "vietate",imediat iti "reconstruiesc" totul cu aerul ca sunt reale suta la suta.Cand se gasesc cateva lucruri care nu au ce "cauta" in acele epoci din perspectiva lor sau cand se aduc fapte concrete,impotriva a ceea ce ei cred,ne spun simplu:"nu se poate pentru ca nu este posibil":) si se justifica tot prin prisma parerilor lor subiective.Dar de ce sa nu fi trait dinozaurii concomitent cu omul,doar am auzit cu totii de povesti stravechi despre balauri,dragoni,s-au descoperit in pesteri desene ce infatiseaza creaturi care "seamana" cu ei,de ce?Se gasesc fosile cu celule de sange si hemoglobina pe ele si tot nu isi pun intrebari,chiar de ar gasi oase tot cu piele tot nu isi schimba parerile,imediat gasesc o "explicatie" care sa ii salveze.Ne spun ca nu este posibil,ca homo sapiens sapiens a aparut acum circa 100000 de ani I.Hr.,iar dinozaurii au disparut acum circa 65 milioane de ani in urma.Dar cine au stabilit aceste date?Tot ei le-au stabilit si acum se justifica cu ele de parca ar fi adevaruri absolute.Pai daca gasesti dovezi stiintifice contrare a ceea ce crezi tu,trebuie sa te gandesti ca "teoria" ta nu e buna.Dar ei orice sa admita dar asta nu.
Gandirea stiintifica in fata atator dovezi trebuie sa constate ca evolutia este pura speculatie.
Asa face cel care spune ca gandeste stiintific si deci Topcat trebuie sa o admiti si tu.

Last edited by Totpeetor; 24.11.2009 at 19:26:07.
  #255  
Vechi 24.11.2009, 19:24:38
topcat
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Topcat m-ai intrebat:"Ce explicatie dai faptului ca vechimea straturilor in care au fost gasite diferitele fosile corespunde ordinii complexitatii acestora? De ce nu s-au gasit fosile de dinozaur si om in aceleasi straturi?"
O sa iti raspund,dupa ce am mai scris si in celelalte postari.Te-ai intrebat de ce nu s-au gasit fosile de dinozaur si om in aceleasi straturi.Nu esti bine informat,s-au descoperit si urme pietrificate si de dinozauri si de om in acelasi loc.O sa iti aduc chiar sursa completa:
"“In albia raului Paluxy, de langa Glen Rose, Texas, SUA, identificata ca fiind o formatiune din cretacic, au fost gasite, in 1939, sute de urme pietrificate de brontozauri, dinozauri si tyranozauri. La cativa metri de ele, americanul Jim Ryals a descoperit si decupat o portiune de sol pe care a vandut-o doctorului C. C. Cook din oraselul Celeburne, Texas. In mijlocul ei era imprimata o amprenta de picior stang, cu lungimea de 45 cm , ce apartinea unui Homo sapiens. Stirea a facut senzatie si prof. dr. Roland T. Bird de la Facultatea de Paleontologie vertebrata a Muzeului National American de Stiinte Naturale s-a deplasat imediat la Glen Rose , unde se descoperisera intre timp si alte dovezi ce pledau in favoarea prezentei omului in cretacic. In “Natural History”( mai 1939 ) dr. Bird scria: “Am avut pietrele in mana- erau cele mai stranii lucruri de acest fel pe care le-am vazut in viata mea. Pe suprafata fiecareia se gasea imprimata forma unui picior uman gol, perfecta pana la cel mai mic detaliu. Cand am auzit ca existau urme de dinozaur in exact acelasi fel de piatra, dintr-un nivel stratigrafic absolut identic, cu greu imi puteam stapani curiozitatea. chiar posibilitatea unei asemenea asocieri parea greu de imaginat…Cu toate acestea ambele tipuri de urme proveneau din albia de la Glen Rose.” (3) "
Stiinta nu a negat autenticitatea acestor urme.Din nou evolutia nu stie ce sa raspunda.Eu spun ca era pur si simplu urma unui om,nu homo sapiens,nu altceva,chiar si asa potrivit evolutiei vezi bine ca "homo sapiens" nu avea ce cauta acolo.
Evident ca in general nu prea s-au descoperit fosile de om si de dinozaur in acelasi loc,asta nu inseamna ca ele nu exista.Noi trebuie sa gandim ca oamenii se fereau de dinozauri,nu locuiau in locurile in care se aflau ei si in al doilea rand nu compari greutatea unui dinozauri cu greutatea unui om.Dinozaurul datorita greutatii sale evident ca a fost ingropat mai mult si arheologii ii pot clasa in alte straturi.Asta nu neaga cu nimic ideea mea ca dinozaurii si omul au trait concomitent,insa neaga cu totul evolutia.
Sunt mai multe dovezi de acest gen.Unele picturi din pesterile bastinasilor americani par sa infatiseze un dinozaur-evolutionistii accepta desenele cu mamuti din pesteri,de ce nu le-ar accepta si pe cele cu dinozauri?Din cauza indoctrinarii evolutioniste.
Urmele nu sint umanoide, chiar si majoritatea creationistilor accepta acest lucru: http://www.talkorigins.org/faqs/paluxy/tsite.html
Nu e nevoie sa fie gasite in acelasi loc, ajunge sa fie gasite in straturi de aceeasi virsta.
Arata o pictura de dinozaur
  #256  
Vechi 24.11.2009, 19:32:20
topcat
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Si m-ai mai intrebat:
"Cum crezi ca ar fi incaput 1 milion doua sute cincizeci de specii de animale in arca lui Noe, fiecare intr-un asemenea numar incit sa asigure supravietuirea speciei dupa potop?"
Multi oameni se gandesc la dinozauri ca la unele creaturi imense care n-ar fi incaput in corabie.Insa marimea medie a unui dinozaur este cam cat cea a unei oi.Intr-adevar,multi dinozauri au fost relativ mici.Numai cativa au crescut la dimensiuni mari (Brachiosaurus, Apatosaurus).Dinozaurii au depus oua,iar cel mai mare ou de dinzaur fosilizat ce a fost descoperit are marimea unei mingi de fotbal.Chiar si cei mai mari dinozauri au fost foarte mici cand au iesit prima data din ou.Sa tinem cont si de faptul ca animalele care au intrat in arca aveau menirea de a repopula pamantul.Astfel,era absolut necesar sa fie alesi pentru a intra in arca adulti tineri,care sa-si inceapa,nu dupa multa vreme,viata de reproducere.Asadar putem sa vorbim realist ca Dumnezeu a trimis adulti tineri in arca,nu animale complet matur.
Unii pot veni cu argumentul ca 600 sau chiar mai multe specii de dinozauri cunoscute n-ar fi putut incapea in corabie,nu mai incape vorba despre celelalte animale.Insa in Geneza 6:20 se spune ca au intrat in arca SOIURI de animale terestre.Se naste intrebarea:Ce este un soi,(evreieste "min")?Creationistii biblici au relevat faptul ca pot exista multe "specii"care sa descinda dintr-un "soi"(rasa).De exemplu,sunt multe tipuri de feline in lume,insa toate "speciile" s-au tras probabil din doar cateva "soiuri" de feline originale(asta nu are a face cu evolutia).Varietatea de feline din ziua de azi s-a dezvoltat prin selectie naturala sau artificiala ce a actionat asupra variatiei originale in informatia genetica a felinelor din trecut.Faptul acesta a produs diferite combinatii si subseturi de informatii,astfel aparand diferite tipuri de feline.Mutatiile(erorile in copierea genelor in timpul reproducerii)pot si ele contribui la variatie,insa schimbarile provocate de acestea sunt 'retrograde",cauzand pierderea informatiei originale.
Chiar si "impartirea pe specii" ar putea surveni prin aceste procese.Aceasta impartire NU este "evolutie",de vreme ce se bazeaza pe informatie creata deja prezenta-este un proces "retrograd",limitat,neimplicand o crestere a complexitatii.SI astazi vorbim despre rase umane,dar nu inseamna ca vorbim despre evolutie.Astfel,doar cateva perechi de feline ar fi fost necesar sa intre in arca lui Noe.Probabil ca in arca lui Noe au fost mai putin de 50 de grupuri sau soiuri distincte de dinozauri.Trebuie amintit totodata ca arca lui Noe era extrem de mare si capabila sa transporte numarul de animale necesare,aici fiind incluse si dinozaurii.
Animalele terestre care nu au intrat in arca s-au inecat.Multe din ele s-au pastrat in straturile formate in urma Potopului-de aici milioanele de fosile.Este pobabil ca multe dintre aceste fosile de dinozauri sa fi fost ingropate in acel moment.De asemenea,dupa Potop au mai existat unele catastrofe considerabile,cum ar fi Era Glaciara,fapt care a dus la formarea altor fosile,cu o vechime mai mica decat cele post-diluviene.
Formele rasucite si deformate ale acestor animale prezervate in stanci,numarul masiv al lor in "cimitirele" de fosile,larga lor raspandire si unele schelete intregi toate furnizeaza dovezi convingatoare ca au fost ingropate rapid,autentificand prin aceasta potopul catastrofal.
Nu comentez raspunsul tau, e tot ceea ce logica creationista poate produce.
Am sa te intreb insa de ce a trebuit Dzeu sa recurga la toata mascarada cu potopul si, mai ales, cu arca, putea foarte simplu sa ii spuna lui Noe sa-si salveze familia proprie iar de animale se putea ocupa el insusi, nu cred ca era o problema. Sau, si mai simplu, sa dea din doua degete si, dintr-o data, sa dispara de pe fata Pamintului toate fiintele rele.
  #257  
Vechi 24.11.2009, 19:36:51
topcat
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Lasand limbajul formal de pana acum,pentru ca am adus cateva date si constatari stiintifice,sa discutam liber asupra acestui subiect.
Evolutionistii se inseala asupra dinozaurilor,dar se inseala si in privinta celorlalte lucruri.Oare nu avem toate motivele sa credem ca evolutia este falsa?Avem.Evolutionistii impart istoria in epoci pe parcursul a milioane de ani,le claseaza pe animale si pe "stramosii" oamenilor in ele doar dupa imaginatia unor persoane.Gasesc un dinte de nu stiu ce "vietate",imediat iti "reconstruiesc" totul cu aerul ca sunt reale suta la suta.Cand se gasesc cateva lucruri care nu au ce "cauta" in acele epoci din perspectiva lor sau cand se aduc fapte concrete,impotriva a ceea ce ei cred,ne spun simplu:"nu se poate pentru ca nu este posibil":) si se justifica tot prin prisma parerilor lor subiective.Dar de ce sa nu fi trait dinozaurii concomitent cu omul,doar am auzit cu totii de povesti stravechi despre balauri,dragoni,s-au descoperit in pesteri desene ce infatiseaza creaturi care "seamana" cu ei,de ce?Se gasesc fosile cu celule de sange si hemoglobina pe ele si tot nu isi pun intrebari,chiar de ar gasi oase tot cu piele tot nu isi schimba parerile,imediat gasesc o "explicatie" care sa ii salveze.Ne spun ca nu este posibil,ca homo sapiens sapiens a aparut acum circa 100000 de ani I.Hr.,iar dinozaurii au disparut acum circa 65 milioane de ani in urma.Dar cine au stabilit aceste date?Tot ei le-au stabilit si acum se justifica cu ele de parca ar fi adevaruri absolute.Pai daca gasesti dovezi stiintifice contrare a ceea ce crezi tu,trebuie sa te gandesti ca "teoria" ta nu e buna.Dar ei orice sa admita dar asta nu.
Gandirea stiintifica in fata atator dovezi trebuie sa constate ca evolutia este pura speculatie.
Asa face cel care spune ca gandeste stiintific si deci Topcat trebuie sa o admiti si tu.
Da, fac si eu parte din aceasta imensa conspiratie, cu ramificatii in cele mai diverse domenii stiintifice, care urmareste doar robirea omului si ... si poti tu sa completezi mai departe.
Indiferent ce spune unul si altul, cum ca universul e de 6000 de ani, eu cind masor virsta unei roci si imi iese 2 milioane de ani atunci spun ca e 2 milioane de ani, nu altceva.
In domeniul meu, fizica, daca din calcule reiese ca virsta universului e de 13 miliarde de ani, atunci asa sustin.
  #258  
Vechi 24.11.2009, 19:46:49
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 24.10.2009
Mesaje: 212
Implicit

Uite aici fapte concrete.Sunt picturi din pesteri,statuete,figurine,toate autentice,din timpuri stravechi.
Attached Images
File Type: jpg Anasazi.jpg (9,0 KB, 7 views)
File Type: jpg MardukBabylon.jpg (5,6 KB, 5 views)
File Type: jpg nilemosaicth.jpg (9,4 KB, 6 views)
File Type: jpg tracks-acambaro-dino17.jpg (3,3 KB, 6 views)
File Type: jpg tracks-acambaro-iguanodon-th.jpg (1,9 KB, 4 views)

Last edited by Totpeetor; 24.11.2009 at 20:09:11.
  #259  
Vechi 24.11.2009, 20:13:16
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 24.10.2009
Mesaje: 212
Implicit

Nu stiu ce au spus majoritatea creationistilor.Insa din citatul adus,ai citit tu insuti ca s-a spus ca este urma unui "homo sapiens".Poate tot un evolutionist a spus-o de vreme ce a utiliat aceasta denumire de "homo sapiens".Pentru creationisti nu exista decat omul de la inceput si pana in zilele noastre.
Ai spus:"Nu e nevoie sa fie gasite in acelasi loc, ajunge sa fie gasite in straturi de aceeasi virsta."Poate s-au gasit,esti la curent cu toate acestea?Evident ca tu le negi,pentru ca cel mai usor este ca atunci cand nu stii sa explici un anumit lucru,sa il negi,nu-i asa?
Vorbesti despre "logica creationista".E parerea ta.Nu iti pot spune decat ca aceasta este mai "logica" decat "logica evolutionista":)).Cel putin din perspectiva mea si a multor altora.
Ai spus:"putea foarte simplu sa ii spuna lui Noe sa-si salveze familia proprie iar de animale se putea ocupa el insusi, nu cred ca era o problema. Sau, si mai simplu, sa dea din doua degete si, dintr-o data, sa dispara de pe fata Pamintului toate fiintele rele.".
Eu iti spun ca Dumnezeu putea sa il ia pe Noe la fel cum l-a luat pe Enoh si sa distruga totul.Dumnezeu insa nu este asa cum crezi tu.El nu vrea raul pacatosului.De ce nu a facut asta?Vei afla daca vei citi in biblie.Putea intr-adevar face ce spui tu,dar Dumnezeu lucreaza prin oameni si pentru oameni.In vremea cat s-a construit arca,ceilalti care nu ascultau de Dumnezeu au avut timp sa se intoarca la Dumnezeu.Dumnezeu mereu le ofera sanse oamenilor sa se intoarca la El.Construirea corabiei a fost inca un timp in care ceilalti puteau fi salvati.Dar dupa ce a fost inchisa usa corabiei,nimic nu s-a mai putut schimba.Toti si-au dat seama prea tarziu ca Noe de fapt avea dreptate cand vorbea despre Dumnezeu.Dumnezeu Insusi s-a ocupat de animale.Biblia spune ca Dumnezeu a adus animalele la corabie.
Daca vei analiza bine cele spuse in scripturi vei vedea ca Dumnezeu a actionat foarte intelept,la fel cum face mereu din vesnicie in vesnicie.
In ceea ce priveste varsta universului,sunt pareri impartite.Nu putem sa stim noi prea multe despre univers,constatarile noastre sunt subiective.Oricum in ceea ce priveste varsta pamantului sunt multe indicii ca el este cu mult mai tanar decat il cred unii.Datarile noastre nu sunt sigure suta la suta.Sunt mai multi factori care le influenteaza.
N-ai cum tu prin "calcule" sa constati ca universul are 13 miliarde de ani.Este imposibil.Inca oamenii de stiinta nu s-au pus de acord asupra faptului ca universul este "marginit" sau "nemarginit" cu atat mai putin la varsta sa.

Last edited by Totpeetor; 24.11.2009 at 20:17:41.
  #260  
Vechi 24.11.2009, 22:02:14
topcat
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Uite aici fapte concrete.Sunt picturi din pesteri,statuete,figurine,toate autentice,din timpuri stravechi.
Chiar daca putem admite ca miturile despre dragoni au la baza dinozaurii, imaginea lor putea proveni din fosile, dupa cum ne sugereaza denumirea acestora in zona Chinei.
Altele sint falsuri (http://www.talkorigins.org/indexcc/CH/CH710_2.html)
Altele sint generate de imaginatia omului, la fel ca spiridusii sau zinele.
Altele sint de fapt animale moderne, gen Sopirla de Nil
Subiect închis

Tags
evolutionism



Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49