![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei as, nu mai vorbi tu pe dupa visin...am scris sectant, pentru ca e sectant...nu il fac eu, asa l-o fi facut mama lui..eu doar constat!!
![]() Cum adica puciosii au si ei preoti, dar de ce preotii puciosi nu cred in BOR si nu se numesc ortodocsi ca ai nostri, fata de cine fac ei ascultare si care e statutul lor in cadrul Bisericii Ortodoxe...eu asta vreau sa stiu, sa inteleg? Nu imi mai descrie tu preotii ortodocsi, ca nu am trait pe Varful Hartopu ca sa imi spui tu cum sunt ei...tot omul sanatos la minte stie ca sunt si a avut ocazia sa cunoasca tot felul de preoti, si foarte buni, si buni, si mai putin buni...si smeriti, si saraci, si induhovniciti...si mai altfel, asta fiind realitatea. Eu acum nu inteleg afectiunea asta severa...conform careia toti preotii ortodocsi sunt intr-un singur fel ( vor bani, sunt toti rataciti, au masini scumpe, au bani, au vile si piscine, sunt bogati...etc) cum adica sunt toti intr-un fel...dar ce sunt popice...si sectarul pucios ii vede la fel pe toti? Ajuta-ma sa inteleg erezia pucioasa...si de ce sunt daltonisti in ale perceptiei preotilor ortodocsi??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si daca nu mai e chiar ca pe vremuri, asta inseamna implicit ca nu mai exista sfinti, mucenici, preoti ortodocsi buni, credinciosi ortodocsi....in acest moment, in aceasta tara, in intreaga Biserica Ortodoxa Romana???? Cum sa faca baiatul asta asemenea afirmatii aberante, mai intai sa caute preotii aia pe care si-i doreste, pe care ar putea sa ii aprecieze...si abia dupa aia sa indrazneasca sa faca asemenea afirmatii!!!! E foarte grav...asta inseamna de fapt insasi spiritul sectar...ascultarea de niste oameni care iti spun ca totul in jur e intuneric...si numai ei se afla intr-o oaza de lumina si sfintenie, pastrand Credinta cea Adevarata...in timp ce restul sunt mai pacatosi decat ei. Of of of...cum sa poti crede macar in niste oameni care fac asemenea afirmatii, cu atata mandrie, rautate si lipsa de consideratie pentru preotii ortodocsi si crestinii pe care ei poate ca nici macar nu i-au aflat?????
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tie ti se pare ca andrei e ortodox din moment ce ataca Biserica? Nu e ortodox, e sectant. La fel si puciosii ca si astia ataca BOR. Stii bine ca asta e practica tipica a sectantilor de a ataca BOR |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci practica păcătoșilor e de a face păcatul iar practica sfinților e de a urma pe Dumnezeu, mulți însă și-au pierdut iubirea și și-au învârtoșat inimile rămânînd doar cu ura, răzbunarea, pisma, nemulțumirea și răzvrătirea, deci sau calificat pentru iad... crezând ei că asta e slujirea lui Dumnezeu și ca așa se dă slavă lui Dumnezeu exact ca și lupii, câinii sau mistreții... poi astea sunt faptele celui născut dintr-o desfrânată jidoavcă... și niciîntr-un caz a creștinilor căci creștinii așa au murit pentru Hristos cerând iertare nu numai pentru păcatele lor ci și pentru ale păgânilor sectanți care îi ucideau... dar chiar se bucurau, prigoniți fiind, nu pentru altceva ci pentru că Împărăția Cerurilor este a lor... deci nu ca să creeze cuiva motive sau dovezi de răzbunare... sau nemulțumire sau răzvrătire sau dezbinare... dar nu ei s-au separat de BOR ci BOR s-a despărțit de ei, de i-a și blestemat zicând că sunt niște derbedei... deci iată că BOR singură s-a autoblestemat, căci a blestemat ce în prealabil a binecuvântat și a uns, ... despărțindu-se de Dumnezeu căci s-a băgat singură sub blestemul neținerii legământului căci nu poți să blestemi pe cineva, de frică, după o judecată strâmbă, căci te va trage sulul ca un plumb la fundul mării... deci Cuvântul lui Dumnezeu din cărți nu minte... ci spune întodeauna Adevărul care slobozește și mântuie pe om din ghiarele eretelui... dușmanul lui Dumnezeu... și dacă nu s-ar fi rugat El Tatălui ca să ierte pe slujitorii din BOR poate că ar fi căzut complet toată biserica noastră... dar iată că Domnul le-a lăsat vreme să se pocăiască chemându-i la iertare și împăcare, pentru că slujitorul Irineu este smerit asemenea Domnului... deci să vedem ce se va întâmpla mai departe... că veți vedea voi atunci cât de mare este „secta” aceasta... cândva se vor vedea faptele tuturor... se va vedea credința cea adevărată... de parcă nu v-aș fi spus mereu că nu e sectă... că doar este scris că Domnul v-a face Cer nou și Pământ nou și Ierusalim nou, precum în Cer așa și pe pământ, căci doar este scris... iar noi ca țară a strălucirii suntem Noul Israel după cum scrie la proorocul Daniel... deci de mila noastră a venit la noi oamenii trimis de Tatăl, ca să ne ridice și să ne scoată din hău... bine ar fi să credeți că n-am niciun interes ca să vă mint... citiți și o să constatați singuri cine spune adevărul de peste 50 de ani pe acest pământ... că doar El este Adevărul... deci nu ei au făcut schismă ci s-a întâmplat exact ca acum 2000 de ani... a venit într-ale Sale și la ai Lui, și o mînă de țărână de oameni, abea aceia L-au primit... și L-au cinstit cum se cuvine... Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 17:52:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si BOR este totuna cu pacatul, de ce vede sau poate sa vada baiatul asta ( dar si tu observ ca ii tii partea)numai aspectul asta in Biserica Ortodoxa...totusi unde sunt si exemplele de preoti ortodocsi buni, crestinii adevarati...sfintii, monahii....de ce nu zice nimic pozitiv din ceea ce caracterizeaza BOR?? Omule tu ai baut ceva, cum s-a putut desparti BOR de o secta aparuta acum in scurt ?
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 11.02.2010 at 17:51:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mare e gradina...si cu multe specii.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
se vede că ai luat pildă de la MM că și la tine ironia și insinuarea și întrebările retorice răutăcioase țin locul argumentelor?!, ca să nu mai zic de insulte în speranța decredibilizării căci dacă nu avem argumente atunci măcar să tragem în pianist, dar tot e bine că ești măcar veselă... dar de ce mă pui să suflu în fiolă? ca să mă crezi?... știu că nu credeți voi nici pe Dumnezeu, nici pe sfinți, nici pe preoți, nici pe drepți, nici pe credincioși deci cum ați putea atunci crede un păcătos? o, ba pardon, că se pare că toată gLumea crede mai mult pe păcătoși, atunci de ce nu mă credeți?
dar văd că ai tu ce ai cu preoții din BOR... dar diaconii, dar arhiereii, dar credincioșii? dar călgării, dar monahii și monahiile, văd că ai ceva special pentru preoți... să te lauzi că dumneata îi asculți? eu recunosc ca de ani de zile abea îmi amintesc ce mi-a zis să ascult darmite să mai și reușesc să fac ce mi-a zis... da Cetatea e sfîntă și iată că i s-a înegrit picioarelui cuiva care a vrut să intre acolo sărind gardul... că eu îl cred pe Andrei... că precis așa a fost... și acolo nu vor intra nici ușuraticii, nici răpitorii, nici furii, nici ucigașii, ... Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 18:26:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Hey domnu'...nu stii sa citesti, nu mai vezi bine, inainte sa intelegi ceva gresit si sa interpretezi ca un sectar...pune mana si citeste un mesaj litera cu litera!!!!! Ia uite aici....vrei sa scriu mai mare pentru tine??? Citat:
Nu veni cu aberatii de astea...ca s-a separat BOR de o secta...da ce suntem la Judecata de Apoi, au inviat mortii si nu-i vad eu...daca s-a coborat Aghiuta in mijlocul unei maini de oameni, asta e cu totul si cu totul alta poveste, dar cum sa fie in cardasie BOR cu niste sectari??? ![]() Hai noroc si sanatate!
|
|||||
|
|||||
![]()
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Hey domnu'...nu stii sa citesti, nu mai vezi bine, inainte sa intelegi ceva gresit si sa interpretezi ca un sectar...pune mana si citeste un mesaj litera cu litera!!!!! Ia uite aici....vrei sa scriu mai mare pentru tine??? Citat: În prealabil postat de AndruscaCIM ![]() Si BOR este totuna cu pacatul, de ce vede sau poate sa vada baiatul asta ( dar si tu observ ca ii tii partea)numai aspectul asta in Biserica Ortodoxa...totusi unde sunt si exemplele de preoti ortodocsi buni, crestinii adevarati...sfintii, monahii....de ce nu zice nimic pozitiv din ceea ce caracterizeaza BOR?? Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 18:50:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca m-ati inteles gresit,deci Este vorba despre Episcopul de targoviste sau nush,in fine omul cel mare de peste biserica din zona aceea,nu stiu cum il cheama exact,dar el a vrut sa intre acolo in manastire pt ca nu credea si pe aleea acea acolo in curtea manastirii a cazut si si-a rupt piciorul,a fost dus la spital si in fine dar credinciosii l-au intrebat "Parinte tot nu crezi?" si el a zis ca daca i se taie picioarele si nu crede si s-a imbolnavit de o boala la picioare,si s-a chinuit pana ma-i anu trecut sau nu-s exact cand a murit...Dar a lasat Domnul cuvant la moartea lui,si Preotul nu a putut sa moara pana nu a zis ca ,Crede in Cuvantul Lui Dumnezeu.Nu-mi mai aduc exact aminte de totii termenii pt ca am auzit povestea aceasta cand eram mai mic...O sa ma documentez si o sa va spun exact...dar va rog sa va documentatii si voi...Este adevarata povestea
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|