![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
281. Spiritismul se exacerbează din nou la “Noul Ierusalim”- Pucioasa (IV)
Tanti Victoria Jaravete, nașa Mihaelei Tărcuță spunea că Mihaela a fost adventistă în tinerețe și că ea a fost nașa ei, care a trecut-o la ortodoxie și a botezat-o în biserică. Mai spunea că pe vremea aceea Mihaela se plângea că nu poate să stea în biserică, fiindcă nu se simte bine, nu suportă atmosfera, și cerea mereu să iasă afară. De altfel, ca și ea, mai sunt și alți pucioși mai vechi și mai încrâncenați care n-au mai pășit în vreo biserică ortodoxă de 15, 20, 25 sau chiar mai mulți ani. Labilitățile spirituale ale Mihaelei sunt așadar explicabile. În plus, după ce ai trecut prin niște experiențe psihotice tragice, cum ar fi pierderea unicului copil, și care te-au ținut cu anii prin spitalele de psihiatrie pentru o recuperare lentă și incertă, e ușor să auzi cum îți șuieră vântul șoapte dulci prin urechi și ți se zbat valurile mării prin tărtăcuță și-ți sună apa în cap, șoptindu-ți “cuvinte din cer”. Pucioșii sunt acum celebri prin experiențele lor psihedelice, așternute pe mii de foi de caiet. În afară de Virginia Tudorache, clientă fidelă a ospiciilor (de unde se întorcea cu povești stranii cu șerpi care, pe ea o adorau și-i lingeau devotați picioarele, iar pe alții îi mușcau ca să cadă în apă și să se înece), au fost și alții dintre pucioși care au trăit experiențe inedite. Unul a ajuns să se îmbrace în femeie și să fure orice nimicuri îi stăteau în cale, în crizele lui repetate de cleptomanie; altul, să se pensioneze cu o listă de diagnostice de la Psihiatrie, dar să declare sus și tare că este perfect sănătos; alta a ajuns să se dea cu capul de pereți și cu fundul de pământ; alta să simtă permanent în tot corpul o hiperexcitabilitate sexuală, care o furnică din cap și până-n tălpi; altul să încerce să se sinucidă, exasperat de răutatea liderilor pucioși. Denigratorii “Noului Ierusalim” pretind că pucioșii “sunt rătăciți și că sunt păcătoși”, ca să-și acopere necredința lor în “Cuvântul lui Dumnezeu” și lipsa lor de umilință: “ Îi aud pe cei ce vă disprețuiesc și vă hulesc […] iar limba lor împarte batjocuri […] și vă vorbesc de rău unii altora, și […] se dau apărătorii lui Dumnezeu când zic ei că voi sunteți rătăciți și că sunteți păcătoși! O, păi cum să nu zică așa când ei au nevoie să-și acopere nestatura lor, necredința lor și neîmplinirea cuvântului Meu, care le-a cerut lor despărțirea de lume, sfințenie și iubire, credință și pace și multă multă umilință?” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Realitatea este că adepții pucioși care s-au pripășit la Pucioasa s-au desprins de mult de păcatele lor anterioare și acum se străduiesc din răsputeri ca să ducă o viață curată și sfântă. Rămân totuși inexplicabile sforțările Mihaelei de a le cosmetiza trecutul dubios al unora dintre preferații ei și de a-i arăta lumii ca neprihăniți și feciorelnici. Nicu P. spre exemplu, care este prezentat lumii ca “feciorelnic”, a ținut 2 femei înainte de a se pripăși la Pucioasa. Altă “fecioară” de la Pucioasa este Miți, care are și ea la răboj un avort, făcut pe când era angajată la fabrică. Dar cea mai scandaloasă mistificare a fost sforțarea disperată a Mihaelei de a o prezenta ca “fecioară de Nou Ierusalim” pe una din feblețele sale, Doina D., una din fostele amante ale lui Țăndărică. Mihaela a promovat-o pe Doina la Pucioasa ca pe copila ei de suflet, crezând că prin ea îl va câștiga definitiv la pucioșism și pe Țăndărică. Miza era grasă, dar stratagema Mihaelei n-a reușit. Interesante sunt dezvăluirile lui Gheorghiță, care povestește cum l-a surprins el pe Nicușor făcându-i vizite Doiniței la miezul nopții, la “chilia” ei din Casa Întâlnirii, îmbrăcat sumar și cu picioarele goale, ca să nu i se audă pașii. Descoperind se pare idila dintre “Nicușor al ei” și Doina D., Mihaela a reacționat violent, expulzând-o imediat pe Doina de la Pucioasa la garsoniera ei din Bucureștii Noi (de fapt nu era a ei, ci a lui Țăndărică, dar Țăndărică s-a lipsit și de garsonieră și de amanta lui, care devenise pe neașteptate o adeptă înfocată și intransigentă a pucioșismului, forțându-l pe Țăndărică la renunțări insuportabile pentru el și basculând brusc în extrema cealaltă, definită de o maladivă insensibilitate la tandrețe și o inapetență sexuală autoimpusă). Înainte de asta însă, pe vremea când idila dintre Nicușor și Doina D. nu fusese încă descoperită, Doinița o ducea la Pucioasa ca în rai, fiind protejata cuplului dictatorial pucios și avînd acces liber la orice oră din zi sau din noapte în buncărul lor subteran de la “Legănuț”, în Grădina Întâlnirii. |
|
|||
|
|||
![]()
281. Spiritismul se exacerbează din nou la “Noul Ierusalim”- Pucioasa (V)
Este antologică o întâmplare petrecută cu ocazia uneia dintre ultimele expoziții ale Zidarilor, organizată în combinație cu liderii pucioși. Este vorba de expoziția “Anotimpuri”, deschisă la galeria ANAID pe 25 noiembrie 2004. În afară de exponatele lor artistice, Zidarii pregătiseră și o scenetă, o pantomimă, în care 3-4 “fecioare” aduse de la Pucioasa urmau să mimeze “nașterea din nou a omului”. Îmbrăcate și îmbrobodite de sus până jos în alb, ele trebuiau să plămădească într-o covată un copilaș de lut pe care apoi îl înfășau și îl legănau. Paradoxul a fost că printre “fecioarele” trimise de Mihaela de la Pucioasa se afla și … feblețea ei, Doina D. Pusă în fața faptului împlinit, Victoria Zidaru nu mai contenea să-și verse năduful, de față cu niște apropiați: - E scandalos! Scandalos! Spuneți și dumneavoastră, nu mai putea Mihaela să mi-o trimită pentru scenetă decât pe Lipanca? Păi aici sunt numai artiști, deci precis mai mult de jumătate știu că Lipanca a fost amanta lui Țăndărică, iar noi o deghizăm acum în “fecioară”! Mi-a și spus cineva care o cunoaște: “Ce faceți dom’le, ați înnebunit de o scoateți pe asta în față? N-ați mai găsit alta? Vreți să vă dați cu firma-n cap?” Dar sunt sigură că Mihaela a trimis-o pe asta intenționat, ca să mă facă de râs și să mă umilească pe mine, că știa că nu pot s-o mai sufăr pe Lipanca de când desfrânata asta începuse să se dea la Marian, la atelier! Uitați-vă bine la ea, prefăcuta asta care acum e îmbrăcată în alb și face pe mironosița! Duhul cu numele de împrumut “Arhanghelul Mihail” îl invită apoi pe duhul lui nea’Mișu să ia cuvântul și să-i mustre pe defăimătorii liderilor pucioși, iar duhul lui nea’Mișu mărturisește că focul Duhului Sfânt arde în duhul lui (adică în duhul duhului lui nea’Mișu): “Îi este dor păstorului Daniel de grăire cu poporul, și-l las acum să intre, o, Doamne, că dorul celor din cer arde ca focul cel ceresc și mână cerul pe pământ spre lucrare, și așa este dorul păstorului Daniel acum, și ne scoală el la lucrul cuvântului cel de foc, o, Doamne. Amin. — Da! Focul Duhului Sfânt arde în duhul meu și în cuvântul meu, pe care acum cu foc îl cobor la poporul rămas pe pământ, și care a venit și m-a condus în ziua când m-am alăturat celor din cer, acum un an.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Duhul lui nea’Mișu pretinde că nu vrea să dea nume pentru defăimătorii liderilor pucioși, dar nu reușește să se abțină până la capăt. Deocamdată însă proferează niște amenințări și-i amenință cu nuiaua, doar-doar îi va speria pe îndrăzneți ca să-și înghită limba: “Grăiesc vouă, celor ce acum v-ați desprins de lângă Domnul și faceți lucrare lăturalnică, dând să dărâmați pe ici, pe colo, pe cei credincioși ai acestei lucrări. […] V-au făcut urâți la suflet și la trup aceste unelte diavolești, iar ceata voastră cade tot mai jos! Vai celui ce râde și batjocorește mersul Domnului și al credincioșilor Lui și al cuvântului Lui! Nu vă spun pe nume, căci sunt îmbrăcat în duhul umilinței în cer, dar va trimite Domnul carte în popor și vă va arăta răzvrătiți și cu lucrare răzvrătitoare pe unde găsiți inimi slabe. Curând, curând vă face Domnul oprirea, căci voi n-ați ascultat să fiți cuminți, iar celui ce nu ascultă îi trebuie nuia.”(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Îndată însă apar și precizările. Mai întâi sunt “demascați” copiii săi după trup, care dau să-și plece urechea la răzvrătirea celor dușmănoși și neastâmpărați cu limba lor: “Îi rog din cer pe copiii mei cei după trup, să fie cuminți îi rog. […] Căutați să vă întoarceți mai mult cu fața și cu inima spre cuvântul Domnului, ca să știți tot ce grăiește El în zilele acestea, și nu aplecați urechea la răzvrătirea celor dușmănoși și neastâmpărați cu limba lor!” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Apoi este “demascat” Valerică, finul lui nea’Mișu de la Târgoviște, și îndată Dan de la Gheboieni. Apoi cei din casa Verginicăi, în frunte cu Ionel de la “templu”: “Mă doare, ca și pe pământ mă doare necredința și răutatea și lucrarea cea răzvrătitoare a finului meu de la Târgoviște, o, și mă doare necredința celor de la Gheboieni, hrănită ea de cei ce se cred drepți, drepții cei de la început. Mă doare de goliciunea lor și a fiilor lor, mă doare de statura cea atât de mică, atât de puțină în Domnul a celor ce au rămas în casa trâmbiței Domnului, și care nu iau aminte la strigătul cerului pe urma lor, dându-se ei voinici cu mintea lor, și care aduc rușine în cer pe fața poporului credincios trecut sus în vremea acestei lucrări.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Apoi este “demascat” Ionică, băiatul lui Toma de la Mănești: “O, mă uit de lângă Domnul la băiatul lui Toma și la lacrima cu usturime a tatălui său, între cei trecuți sus din popor. O, ce viteaz în răutate se dă acest fiu neascultător de cele ce trebuia să facă el pe pământ înaintea Domnului! N-a ascultat de sfaturile care i s-au dat la vreme. A fost îndărătnic și a stat în duhul lui mereu, iar satana l-a făcut acum locaș al său și al hulirii drumului Domnului. O, ce păcat! O, cum să vină el, oare, spre pocăință? Plata pe care și-o adună el acum este grea. Ce va face el dacă va pieri hulind și răzvrătind?” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Liderii pucioși au aflat și ei de pe internet, în sfârșit, ceea ce trebuia să fi știut până acum de la “Domnul” lor: că multe informații care se vehiculează între supușii lor le scapă, deoarece între ucenicii lor se practică de ani de zile o asiduă corespondență secretă, prin bilețele, care nu ajung la urechile “celor de la mijloc”. Singura reacție a “celor de la mijloc” nu poate fi decât clasarea practicii respective drept “păcat”, pentru ca supușii lor să se înfricoșeze și să renunțe odată și odată la ea: “O, copii care-Mi purtați venirea, aduceți-vă aminte, tată, că Eu am spus că tot ceea ce dă acest popor să nu știți voi de la mijloc, ajunge la Mine cu păcat, și iată, a fost adevărat ce-am spus, și tot cuvântul Meu se adeverește așa cum a fost rostit, și este adevărată lucrarea cuvântului Meu cea purtată cu voi pe masa poporului sfințit. Cei ce se ascund de voi ca să nu știți voi lucrarea lor, aduc aceia încercări și dureri pe calea Mea cu voi, dar Eu sunt Cel ce trec cu voi prin toate și singuri nu vă las.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 21 noiembrie 2010) Duhurile pucioșești și-au luat nume de sfinți și s-au prins în horă nevăzută și au vorbit pe rând din văzduhul Pucioasei. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum se poate să fiți așa opaci după atîta vreme?
De ce vă e atât de greu ca să pricepeți și să credeți că acolo grăiește Dumnezeu? Chiar atât de absurd vă este cugetul și împietrită inima încât tot frecați erezia și sectologia? Păi ce știți voi ce e aia eres și ce e aia sectă? Nu faceți decât să vă rătăciți vorbind despre eres și despre sectă căci voi sunteți ereticii și sectanții... voi. Pentru că nu știți ce e aia biserică, ce e aia sfințenie, nu știți ce e aia sectă, nu știți ce e aia erezie sau eres, nu știți nimic dar aruncați ispisiskaa neagră și puturoasă pe alții... voi care nu sunteți sfinți judecați, voi care trăiți ca păgânii vă scârbiți și disprețuiți, voi care trăiți pentru mîncare și pentru bani... căutați paiele din ochii altora. Mi-e milă de voi dar nu se poate ca după atâția ani voi de frica de bube de la cititul cărților eretice și sectante nici măcar să nu vă fi început, căci iată nici nu ați deschis cartea Cuvântului lui Dumnezeu cu vreun folos pentru voi... păi de ce vă e atât de frică? Chiar nu știți face deosebire între cărți? Între învățături, între fraze? Chiar nu știți decât să închideți Cerurile și Împărăția împrăștiind marota ereziei și sectologie creind groază și panică?.. dar voi nu faceți decât să frământați aluatul fariseilor și saducheilor și să-l mîncați mereu doar pe ăla dospispit, de frică... de frica vreunui nene străin cu patimă autohtonă ca nu cumva să vi se întâmple ceva, așa ca dintr-un superstiț, și nu vă dați seama că voi sunteți în ballta cea mai spurcată... Și cum vă feriți voi de aluatul fariseilor și saducheilor? Necitind Cuvântul de la Dumnezeu Tatăl ci de la gLume, sau dacă-L citiți Îl interpretați viceversa vicentroarsa viceglobul pămîntesc și Îl socotiți otrăvitor? Nu v-am zis că nu e glob ci e ieșit pământul din ape... din apele de sub Cer. Nu pricepeți văd oricât v-am spus, nu vreți să pricepeți... că acolo este Domnul și Cuvântul este sfânt și nu e nici minciună, și nu e de la om, și nici otrăvitor ci voi sunteți otrăviți complet și paralizați și nu puteți deschide Cărțile cu bunăcredință ci așteptați mereu ca să vă spună altcineva ca să citiți... Dar eu v-am spus mereu să citiți cu bună credință și dragoste, și v-am spus și eu Cine este acolo, nu de alta, ci pentru că nu mai este cine să vă spună, nu mai este altcineva, căci toți au dat bir cu fugiții... iar eu vă spun că eu știu de sus, de la distanță, că eu sunt la sute de kilometri... și mai e și unda. Ce minuni și ce semne ați vrea voi? Și cine ziceți deci că grăiește acolo, și cine ziceți că este? De frică o să muriți în păcatele voastre căci v-a fost greu ca să vă lămuriți... de frica idolilor voștrii pe care cu pătimășie îi iubiți pasional ca pe femeia desfrânată și cu mare frică... deși sunt doar niște născoceli umane modelate în lut, în lemn sau în piatră și apoi vopsite ca să ia ochii... niște scenarii pe care nu le mai puteți opri ci participați la visurile spurcate ca și niște scenariști și actori de film... dar e un film prost ce se va termina rău pentru voi... din păcate. ''Râde zgârciorb de boală spartă'' căci ''afară-i vhorroropsit gardul și-n lăuntru leneopardul''... pătat. Voi nu știți că boala e mai bună ca sănătate dacă vrei ca să te mântuiești?.. voi credeți sănătatea cea vremelnică și deșartă crezând voi că aia este... dar aia nu e, aia nu e! CI aia e bârfoa vortăciunilor. Last edited by vsovivi; 13.12.2010 at 18:39:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, avea dreptate până și profeteasa Hellen Wite, pe care au scos-o drept proorociță mincinoasă și nebună, căci ea susținea că antichristul v-a schimba până și ziua ținerii sabatului.
Ia să vedem cine este deci antichristul dacă o tălmăcim pe ea corect și nu așa ca adventiștii sau neoprotestanții jidoviți, și dacă credem drept bun ceea ce a zis ea... de sus, căci a zis bine până când s-a lăsat și a fost păcălită de sfatul păcătoșilor baptiști și mormoni și alte curente neoprotestante... ca să hotărească ei când și cum se ține sabatul, căzând și ei în ispită cu toții și părăsindu-i Domnul apoi, așa cum au mărturisit și ei că ușa li s-a închis. Păi mie îmi e tot mai clar, că mutând cu 13 zile calendarul, ca data de 1 a lunii să devină data de 14 a lunii, nu avem 14 zile fixe între ci doar 13, deci dacă 1 ar fi fost Duminică iată că 13 cade sâmbătă, deci este exact ceea ce a proorocit Hellen, că antichristul v-a schimba și iată că a schimbat sărbătorile și sfinții, căci sfânta Duminică a devenit sâmbătă în noul calendar, deci iată cum nimeni nu mai ține sărbătorile corect afară de poporul Domnului... căci baptiștii și neoprotestanții, ei țin în realitate vinerea, noi ortodocșii pe nou ținem sâmbăta iar sfinții și poporul Domnului, doar ei țin adevărata sfânta Duminică... adică sabatul cel veșnic restaurat de Domnul și Mântuitorul Iisus Hristos. Deci toți ortodocșii care țin anul pe nou, cică îndreptat după calculelele absurde heliocentriste ale antichristului, sunt rătăciți... și astfel iată că până și Hellen White a avaut dreptate în viziunile ei, despre antichrist, dar s-a înșelat atunci când a acceptat ca să urmeze sfatul ereticilor baptiști, și mormoni și alți neoprotestanți. Și e clar că noi suntem cei înșelații, așa cum au spus și sfinții trei ierarhi, către un părinte care a ispititi pe Domnul căci a zis că va posti până ce i se va da un semn de sus, și atunci sfinții trei ierarhi au venit la el în Duhul și l-au mustrat că el trebuia să asculte de mai marii lui că a lor va fi vina dacă greșesc și nu să socotească el crezând că trebuie să se certe pentru asta cu maimarii care au hotărât aceasta peste capul lui... neștiind defapt sărmanii ce-și fac, căci s-au lăsat păcăliți de teoriile heliocentrice sau geocentrice speculative ale explicaționiștilor științifici și savanți care au lepădat Cuvântul Scripturii descoperind ei ''universuri'' și ''pămînturi'' în Cer și dând explicații fanteziste prostimii credule, explicații SiFi, căci ei nu au crezut că e coret și adevărat așa cum este scris la Facerea despre Creație... interpretând ei absurd și mincinos spre a lor pierzare, lepădând pe Adevărul. Dar eu v-am tot explicat cu explicații de sus că nu există heliocentrism sau geocentrism și cum se explică eclipsele și că universul e finit și e mic și doar prin Domnul este poate fi el extins și deci v-am explicat mereu că toată gLumea a mințit și e mințită după teoriile științifice și dialectice... ''demonstarte'' de mincinoși prin minciună și repetate la nesfârșit de propaganda și difuzoarele și uneltele ademenitoare ale lui antichrist. Și cei ce nu greșesc din punctul ăsta de vedere sunt cei ce țin calendarul și sfinții și posturile și rânduielile mântuirii după vechi, după sfinții din vechime... dar cu condiția de a nu intra la ceartă cu maimarii peste ei sau cu ceilalți care au trecut la alt calendar, căci dacă se ceartă nu fac altceva decât să-și idolizeze patimile și zilele, săptămînile, calendarele... și ca și orice idol ținut cu pătimășie pasională, te duce în desfrânare... și or să ajungă farisei și saduchei nemulțumiți și ''profesori'' crezând că ei sunt... dar în Adevăr doar Domnul este, căci Iisus este Domn și al Sabatului. Deci corect, sfânta Duminică, Sabatul cel vechi și nou și cel veșnic ținut de Dumnezeu este de sâmbătă seara de la apusul soarelui până luni dimineața la răsăritul soarelui după calendarul vechi cel neândreptat căci el a fost rău îndreptat de maimari după ideile antichristului... adică a proorocul mincinos îmbrăcat în haină sfântă, în slujitorul Domnului. Last edited by vsovivi; 14.12.2010 at 10:04:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Adică viceversa că mai sus am socotit greșit, că dacă ziua de 1 a lunii, cum e azi 1 Decembrie, care poate cădea Duminica pe vechi, a devenit Sâmbătă căci sunt doar 13 zile între ele, înseamnă că sâmbătarii pe calendarul nou țin defapt sfânta Duminică a ortodocșilor, fiindcă e Duminică pe vechi adică după Adevăratul calendar, căci pe vechi și în Adevăr e Duminică iar noi ortodocșii ținând Duminica pe nou defapt ținem lunea căci pe vechi și în Adevăr e luni căci s-a mutat cu 13 zile între adică data de 1 a devenit 14.
Dar sfânta Duminică și sabatul restaurat de Domnul este așa: -Domnul a înviat de Sabatul cel vechi la miezul nopții, deci la mijlocul sabatului vechi a înviat căci ziua se socotea de la 12 la amiazi, cu soarele la zenit, până la 12 la amiazi ziua următoare, căci zilele în Vechiul Testament erau ''a fost o seară și a fost o dimineață, ziua întâi''. -Sâmbăta veche, Sabatul iudaic, a fost restaurată în mijlocul ei, și din mijlocul ei a început noua creație, sau Creația Mântuită prin sângele Mielului Cel ce ridică păcatele gLumii, și a început ea cu prima zi a săptâmânii, Duminica, ziua învierii, de la ora 12 noaptea în dimineața adâncă de învierea Domnului, deci o putem socoti Duminica Nouă sau Lunea Nouă după noul calendar, ca abea după 8 zile să se sfârșească sfânta săptămână complet restaurată în Duminica Tomei, adică în Sabatul cel veșnic și complet restaurat căci iată că între cele două ospețe Duhovnicești cu ucenicii când a dăruit Domnul Pace de la Tatăl, căci între timp se curățase de mortăciune, avem 7 zile pline complet mântuite și restaurate, Noua Creație, și Vechea Creație restaurată. Deci între cele două Duminici Sfinte prăznuite cu ucenicii deci în și între cele 8 zile, avem Creația complet restaurată de Dumnezeu prim Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu și prin Duhul Sfânt, căci a fost Trimis de Tatăl ca să împlinească lucrarea Lui. Iar Sabatul cel Veșnic, Creația restaurată și Veșnică, Vechea Creația Restaurată și Noua Creație, Sabatul acestei Creații, deci Ziua Domnului se ține de sâmbătă seara de la apusul soarelui și până luni la răsăritul soarelui după socoteala pe vechi a sfînților și a sărbătorilor și a Ceaslovului. Mi așa îmi pare că ar fi de sus de la Domnul... oricât aș da-o la întors, numai așa îmi iese drept pe Temeiul Duhului și al Scripturii și firește al Lui Dumnezeu, Sfânta Treime. Amin. Deci azi este defapt miercuri Ziua Unirii, 1 Decembrie, îndată după 30 noiembrie când am sărbătorit pe sfântul apostol Andrei. Last edited by vsovivi; 14.12.2010 at 10:47:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci noi ne aflăm mereu între cele două mari Zile ale Domnului, neștiind unde ne aflăm exact, ne aflăm și ne învârtim între Vechiul Sabat restaurat de Dumnezeu pentru Israelul cel Vechi dar ăla drept prin Iisus Hristos când s-a pus nou început în Mijlocul Lui, în mijlocul Sabatului Iudaic, la miezul nopții, în dimineața adâncă deoarece se lumina de ziua întâi a săptâmânii care ar fi început abea la 12 la amiazi după rânduiala veche, cu soarele la zenit după vechea ținere a zilelor, ''a fost o seară și a fost o dimineață ziua întâi'', deci a început Noua Creație în Sabtul Vechi Restaurat, a început cu Duminica, de la miezul nopții, și deci noi suntem între această zi de Duminică și viitoarea zi de Duminică, viitor praznic al Domnului, ziua cea mare care va veni, iar noua creație nu s-a împlinit cu noi decât cu Iisus Hristos, cu Domnul, la întâlnirea cu ucenicii și cu sf. Ap. Toma... atunci s-a împlinit noua zi ca proorocie pentru noi și s-a proorocit astfel ziua de pe urmă dar cu noi nu s-a împlinit și va veni și pentru noi Ziua Domnului cea mare și înfricoșătoare dacă vom reuși să intrăm și noi în Noua Creație. Căci Săptâmâna Luminată este defapt proorocia noii creații veșnice proorocite pentru noi căci noi fiind doar în vechea creație restaurată am putea intra în Noa Creație cea fără de patimi și în Sabatul cel Veșnic.
Iar Sabatul cel veșnic, atât cel vechi cât și cel Nou care va fi și pentru noi, pentru copiii Lui Dumnezeu se ține numai și musai, de sâmbătă seara de la apusul soarelui și până luni la răsăritul soarelui conform cu rânduiala vechiului calendar ortodox și nu iudaic, deci zilele se socotesc de la răsărit la răsărit de soare după Noua Rânduială Cerească. Iar cum Sabatul cel veșnic se ține de la Apus iată că Sabatul Veșnic conține și Vechiul Sabat Restaurat prin Iisus Hristos dar conține și Noul Sabat care va fi și pentru noi formând împreună defapt Sabatul cel după chipul și asemănarea lui Dumnezeu căci parte bărbătească și parte femeiască L-a făcut dar și feciorelnic L-a făcut căci prin parte feciorelnică L-a restaurat. Amin. ...și apoi bag capul în nisispitspirtiritist: Citat:
Last edited by vsovivi; 14.12.2010 at 12:18:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da, am auzit de ei, sunt foarte periculosi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|