![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La calendarele crestin ortodoxe exista si cate o icoana. Dupa ce trece anul si schimbam calendarul ce se face cu icoana? se arunca impreuna cu calendarul? se pastreaza?
Cu iconitele pe hartie simpla sau plasticate primite de-a lungul timpului ce se face? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-s icoane alea ci doar reproduceri dupa icoane. La fel și cele "de buzunar".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și-apoi Trices, dacă sunteți voi atât de literaliști și urmați întocmai învățăturile Scripturii, de ce nu trăiți ca în Faptele Apostolilor, să vă vindeți proprietățile și să trăiți la comun? Sau de ce nu urmați toată Legea lui Moise, nu doar ce vă convine? De ce nu vă tăiați împrejur? După ce răspunzi consistent la aceste întrebări, începem să avem un start comun în polemica despre icoane , si discutăm despre ele pană dimineață. |
|
|||
|
|||
![]()
aici vb de ortodoxie si adventism. si ti-am pus o intrebare la care te-am rugat frumos sa-mi raspunzi. tu sustii, ca religia ta -adventism- e cea dreapta, adu-mi argumente din biblie unde scrie clar asta. cred ca scrie destul de clar la profilul meu.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu ati raspuns la intrebare, se pastreaza sau nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i păcat să le trimiți la reciclare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și eu care credeam că avem o înțelegere spirituală a Cuvântului... Dacă intrați pe câteva topice din subforumul "secte și culte", veți observa o permanentă acuză adusă nouă (neoprotestanților) că refuzăm să înțelegem literalist Scriptura. Citat:
Citat:
Nu vreau să abuzez prin "consistență" de răbdarea dvs., cu atât mai mult cu cât acest thread a fost deja discutat pe alte topice. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că ar fi mai potrivit un topic dedicat, nu acesta.
Iartă-mă, m-am ocupat prea mult în a-ți demonstra că religia mea este cea creștină, doar confesiunea fiind azș. În cele peste 3.000 de reply-uri am reușit să evit până acum afirmații de genul acesta: "calea adventistă este cea dreaptă și corectă, mergeți pe ea!". Și n-aș vrea s-o fac acum intuind reticența cu care ar fi primită o asemenea afirmație. De aceea mă limitez în a spune că urmând învățătura lui Hristos și a sfinților apostoli e suficientă pentru a ne situa pe Calea cea dreaptă și corectă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mica intrebare despre casatorie | cred_cu_adevarat | Nunta | 5 | 21.11.2012 22:35:44 |
O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 22:29:30 |
O mica intrebare | evika_evita | Generalitati | 21 | 16.09.2009 02:39:33 |
Despre icoane | alecsandru | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 44 | 29.05.2008 10:58:01 |
O mica intrebare... | Andragel | Generalitati | 11 | 23.02.2008 15:46:57 |
|