|
|
||||
|
||||
Deci am o bila alba de la tine
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Citat:
Asa e Alina. M-am lasat putin dus de val si poate v-ati simtit atacate dar intentia mea nu a fost asta. Eu cand aud de machiaj m gandesc imediat la machiaj strident desi tu ai vorbit de un machiaj discret. Eu una ma machiez foarte rar din cauza ca nu vreau sa par mai matura; probabil ca pana la urma machiajul si tatuajele tine de estetica si nu de morala. Daca m-am aprins asa la subiectul asta e pentru ca noi, romanii, mai mult ca oricare alta natie europeana vrem neaparat sa epatam: machiaj strident, haine sclipicioase, tatuaje(ale caror simboluri le ignoram), pierce-uri prin buric, nas s.a.m.d . Am sansa sa calatoresc mult si des si pot sa-ti spun ca deja, cand trec granita cu Ungaria vad o diferenta enorma intre noi si vecinii nostri, ungurii; iti dai seama ca au o inclinatie spre cultura numa' cand vezi cum is imbracati pe strada: simplu si cu mult bun-gust. Francezii la fel: un tricou polo de bumbac si jeansi baietii iar fetele se imbraca vintage( ca de la second-hand); la universitate, cei care poarta tatuaje, pierce-uri si haine anapoda is aia care nu cred in Dumnezeu, ci in ei-insisi sau intr-o putere universala. Ei macar stiu de ce isi fac pierce-uri si tatuaje; noi nici macar asta nu stim. Intreaba numa' un roman pe strada de ce poarta acelasi tatuaj tribal pe amandoua mainile si sa vezi ca habar n-are sa-ti spuna de ce sau ce simbolizeaza. La fel, nu o sa inteleg niciodata de ce trebuie sa te machiezi pana si cand iesi cu gunoiu'! Sau de ce porti tocuri de 10 cm dimineata! De ce ne e frica sa purtam un tricou de bumbac simplu, pe care sa nu scrie cat toate zilele Dolce and Gabanna? De ce unii isi tatueaza chipul lui Iisus pe intregul spate daca credinta tre' sa fie in inima? De ce? |
|
||||
|
||||
Citat:
Cerceii baietilor. Sunt prea mandri sa isi recunoasca slabiciunea.. ca fac asta numai spre a reusi sa fie vazuti intr'un anumit mod. Cu toate acestea, imi vine in minte intrebarea: Daca un om plin de tatuaje si cercei se converteste, in inima si faptele lui, si vine la Biserica, spre a vorbi cu preotul, spre a cauta insetat pe Dumnezeu, cum l'am primi? Cum l'ar primi preotul? Cum l'ar primi babele? Cum l'am primi noi insine? Cum l'am privit? S'ar simti oare iubit si ar fi oare primit cu bucuria intoarcerii fiului risipitor. Adesea suntem "Fiul cel Mare", care ne mahnim profund pentru bucuria lui Hristos si a altora pentru intoarcerea unui om pierdut, a unui tatuat, "cercelat", puscarias, pedofil, etc. Oare o eroare de moment sa stigmatizeze pe viata un om? Doar spunem adesea "pacatele tineretilor si ale nestiintei mele, nu le pomeni, Doamne". Unde este pocainta si indreptare... poate incolti chiar sfintenia. Pacatului trebuie sa ii spunem pe nume, insa pe pacatos trebuie sa il iubim cat putem de mult. Cu cat e mai mare pacatul, cu atat mai mare trebuie sa fie iubirea... spre a fi vindecatoare.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 02.02.2011 at 20:14:24. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Fetelor am mai spus: aparentele pot insela! Lucrurile pot sta de multe ori exact pe dos! Credeti ca la mine s-ar gandi cineva ca sunt crestin?
|
|
|||
|
|||
Am avut shi eu ispita sa ma gandesc intr-un timp des la tatuaje... Vroaim sa imi fac o cruce mare pe spate sau pe piept :D Ca niciodata sa nu uit al cui rob sunt :D Offf... ce idei...
|
|
|||
|
|||
Citat:
Fa-ti tatuajul asta dar in inima! |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
prezervativul este pacat ? | adrian54322 | Nunta | 426 | 18.01.2021 07:34:17 |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 21:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 22:50:31 |
|