|
|
|||
|
|||
Sa nu amestecam lucrurile! Stim cu totii atitudinea pe care a avut-o Iisus Hristos fata de femeia desfranata care urma sa fie omorata cu pietre....asa trebuie sa procedam si noi. Dar asceasta nu inseamna ca trebuie sa intru si eu in mocirla pentru a-l scoate pe cineva...
Cat despre ce a zis "calator prin ploaie"...eu nu as accepta asa ceva. E posibil sa fie adevarat ce a auzit el,pote sotul aceleia era coleg cu ea la bordel si cine stie cum s-a nascut fetita(saraca). ma ia cu fiori cand ma gandesc la viitorul acelei fetite. Sa dea Dumnezeu sa nu o ia pe urmele mamei sale. |
|
|||
|
|||
Citat:
M-a socat la acea vreme ce auzisem... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Mai exista persoane care cred ca e mai buna autoexcitarea decat apelarea la serviciile prostituatelor ?
|
|
|||
|
|||
Citat:
Pe langa situatia asta, ceea ce ai prezentat mai sus cred ca poate trece drept normalitate. |
|
|||
|
|||
Nu cred,trebe sa fi sarit rau sa crezi asta.
|
|
|||
|
|||
Parca recomanzi Nurofen pentru raceala si gripa cand te apuca primele simptome,atat de inocent vrei sa pari...Desi tu esti NeInocent(iu),nu?
Last edited by Melissa; 23.02.2011 at 02:18:27. |
|
|||
|
|||
Nu exista interes real pentru legalizarea prostitutiei, e o "ramura" care produce bani pentru o multime de indivizi dintr-o varietate de domenii de activitate, unii sunt medici, altii sus pusi prin diverse functii, asta le-ar mai trebui, sa le puna impozit pe "afacere".
|
|
||||
|
||||
Citat:
O topic: un articol excelent pe tema asta, pentru cei care au capacitatea si rabdarea sa il citeasca: http://www.contributors.ro/dezbatere...-munca-legala/
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 17:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 09:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 16:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 19:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 08:51:19 |
|