![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E altceva decat ciondaneala mentala, verbala si, din pacate, prea des fizica dintre noi. Cum obisnuiesc sa spun pe subforumurile care sunt interfete confesionale, "nimeni nu trebuia/e sa moara pentru credinta sa".
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu trebuie sa moara nimeni pt credinta sa,ci sa o aiba si sa o pastreze !!!Numai bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by ioanna; 31.08.2011 at 19:43:46. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Marcu 8:34-38; 9:1 ,,Iisus le-a zis: Oricine voieste să vină după Mine, să se lepede de sine, să-si ia crucea si să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-si scape sufletul îl va pierde, iar cine va pierde sufletul său pentru Mine si pentru Evanghelie, acela îl va scăpa. Căci ce-i foloseste omului să câstige lumea întreagă, dacă-si pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său? Căci de cel ce se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat si păcătos, si Fiul Omului se va rusina de el, când va veni întru slava Tatălui Său cu sfinții îngeri."
|
|
|||
|
|||
![]()
Îi băgăm pe masoni la înaintare și iar ne-am scos. Noi suntem puri, curați teoriile noastre sunt cele mai tari, dar sunt alții, mereu alții, care ne incomodează nouă evlavia.
Conform logicii fariseilor, ÎPS Andrei s-a spurcat participând la sfințirea unui sediu de utilitate publică, alături de alți clerici "eretici". Inchiziția ortodoxă, ca de obicei vigilentă doar la păcatele altora, ea fiind infailibilă, s-a autosesizat și împrăștie venin în tot internetul, solicitând pedepse neîntârziate. Domnul le spunea fareiseil și urmașilor acestora din toate veacurile :"Călăuze oarbe care strecurați țânțarul și înghițiți cămila!" (Matei 23:24)
|
|||
|
|||
![]()
Acum nici sa ne prefacem ca masoneria si ecumenismul nu exista nu e corect. Acestea exista, iar noi ne raportam la ele de pe anumite pozitii care pana la urma ne caracterizeaza. Putem opta sa fim corecti politic sau sa fim placuti in fata lui Dumnezeu. De fapt, in aceste vremuri, crestinii nu vor putea fi corecti politic si astfel vor fi prigoniti. Din nou!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ecumenismul e o realitate. Problema grava nu e ecumenismul, doar nu e un bau-bau in fata caruia ne predam, problema sunt fratii nostri ortodocsi, pentru care masoneria si ecumenismul au devenit o obsesie fobica si care incearca cu tot dinadinsul sa ne imbolnaveasca si pe noi intoxicand mediul online si nu numai. Trebuie sa stim cum sa reactionam in fata lor, astfel incat sa fim placuti in fata Lui Dumnezeu si sa-i ajutam si pe ei sa depaseasca aceasta fobie, sa se insanatoseasca duhovniceste.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Antonia, spune-mi cum ai putea să transmiți cuiva credința cea adevărată dacă nu te întâlnești cu el ? Ce rezolvi dacă tot timpul te izolezi de "eretici" și te ferești de confruntarea directă, față către față?
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 31.08.2011 at 23:09:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi pare bine ca ai pareri, totusi, asa cum am vazut decizia de depunere din treapta, ar trebui sa existe o decizie de revocare si inca una de revocare a revocarii. Pina atunci, da-mi voie sa fiu convins ca domnul Cecan lucreaza cu toata binecuvintarea episcopiei... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Cuvantarea PF Bartolomeu patriarhul ecumenic la sedinta Sfantului Sinod al BOR | mihailt | Generalitati | 1 | 28.10.2010 23:47:48 |
Patriarhul ecumenic daruieste un coran | andrei_im | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 18 | 09.02.2010 12:21:12 |
Pastorala de Nasterea Domnului a PF Bartolomeu patriarhul ecumenic | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 04.02.2009 05:37:36 |
Intilnirea dintre papa si patriarhul ecumenic | mardum | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 5 | 22.02.2007 11:27:43 |
|