|
|
|||
|
|||
pentru tine formale,pentru mine esentiale...
|
|
||||
|
||||
q.e.d . (quod erat demonstrandum)
|
||||
|
||||
Virtutile Lui Hristos pot fi culese in intregime, doar de o minte echilibrata, "linistita".
"Linistirea" este o minte plina de forta, perfect clara, care a eradicat cei doi demoni hartuitori, care trag de ea tot timpul la stanga si la dreapta. Numele celor doi inamici puternici care tin mintea intunecata este Agitatia si Moleseala.
Last edited by florin.oltean75; 07.04.2012 at 00:31:24. |
|
|||
|
|||
Domnule Florin,parca ai fi un filocalic.....
|
|
|||
|
|||
Pentru mine Hristos este iubire si bucurie ,si experimentez aceasta in fiecare zi,cu fiecare om pe care il intalnesc si in fiecare situatie in care sunt pus.
Daca am necajit cel mai neinsemnat sau mai antipatic om ,intr-o zi,inseamna ca l-am necajit pe insusi Hristos.Inseamna ca nu am luptat destul de mult cu mine insumi,si m-am lasat coplesit de scarba ,indiferenta ,birfa . Si am pierdut ocazia minunata din aceea zi ,de a ma intalni cu insusi Hristos,prin acel om pe care l-am dispretuit. Dorul de Hristos,ma face sa vreau sa fiu mereu mai bun ,sa lupt cu patimile mele,ca El sa imi zambeasca in fiecare zi, prin ochii aproapelui, celalalt eu. |
|
||||
|
||||
Citat:
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cugetari din Dharma | florin.oltean75 | Alte Religii | 1983 | 10.01.2018 10:08:51 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 22:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 22:55:18 |
Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 21:14:10 |
Despre iubirea pentru Hristos-D, in si cu Hristos! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 05.11.2009 03:45:24 |
|