Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 09:55:47
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Poate ca acele masuri o fi fost necesare. Poate. De neiertat insa este sadismul si satisfactia cu care au fost anuntate.
Asta am vrut sa zic si eu. Si in plus nu suport sa fiu injurat pe banii mei.Faptul ca unii oameni il simpatizeaza pe Basescu nu ma deranjeaza. Sa fie sanatosi si daca sant majoritari sa-si impuna punctul de vedere. Dar sa faca propaganda pe banii lor si sa aiba respect pentru cei care au o alta opinie. Daca cineva crede ca ziare ca EvZ sau RL se sustin din vanzari si publicitate se inseala. Cineva pompeaza acolo bani. Si nimeni nu aduce bani de acasa, toti sant legati ombilical de banii de la buget.
Vechi 05.07.2012, 09:55:51
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Te înșeli dragul meu viclean naiv, ispitit și terorizat și mituit ca să-i crezi băieți buni pe USLași pentru că v-a dat ei 8% și la pensionari înapoi banii, păi Ungureanu și Boc au făcut asta posibil și CCR a hotârât, ei doar se laudă ca să-i mențineți la putere.
Autocritica măi mic postac pedele? Autocritica?
Vechi 05.07.2012, 09:59:35
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Draga vsovivi, e timpul sa iei o pauza. Luuuuuuuuuunga.
Vechi 05.07.2012, 10:03:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Nici vorbă! Ei au votat la fel ca cei din țară, dar fiind singura posibilitate de a întoarce situația după deschiderea șampaniei de către Geoană, dar înainte de închiderea votării pe considerent de fus orar diferit al diasporei, rezultatul a putut fi ”răsturnat” prin STS(Serviciul de Transmisiuni Speciale), al cărui șef a fost ulterior ”medaliat” de Băsescu. Prin înțelegei oculte(care au o marjă de câteva procente) Băsescu a fost ”programat” să iasă.

Am confirmarea unui clarvăzător că M. Geoană a câștigat atunci alegerile.
Problema este ca acolo se poate face asa ceva. Aici e mai greu, in tara. Aici vede toata lumea. Acolo e incontrolabil.
Si daca lumea se duce la vot in numar foarte mare, atunci nu mai pot face nimic, nu mai conteaza manarelile.

Fiecare pasare pe limba ei piere, va amintiti? "Nu pot ei fura cat putem noi vota!"
Vechi 05.07.2012, 10:05:28
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de maria32
Adriana nu ajunge un singur nume. Un singur om, de ex Presedintele, daca e lasat de unul singur si nu-i dai alaturi si o echipa de oameni, nu poate salva el singur tara.
E e la sine inteles ca nu e de ajuns... E un fel de a spune, nu-i limpede?
Deci, astept in continuare, un nume, doua, trei, cinci..
Stefan Florin si Maria, astept in continuare numele....chiar as vrea sa stiu. Pe cine considerati ca am putea gasi sa scoata tara din rahat. (scuze)
Vechi 05.07.2012, 10:07:06
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

O veni si Aliodor Manolea in parlament ?
Vechi 05.07.2012, 10:18:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Părerea mea e că n-o să aibă acest tupeu.
Sa te auda Dumnezeu! Dar daca au avut tupeul sa calce constitutia si sa ignore Curtea Constitutionala, atat de grabiti sa ajunga la putere, mi-e teama ca nu vor avea rusine nici sa-l gratieze pe Nastase. Nastase chiar si-a retras cererea de intrerupere a pedepsei, increzator in conducerea care va veni.
Nu ii intereseaza nici macar reactiile tarilor mai democratice, care spun in cor ca in Romania este in pericol statul de drept. Romanul insa se bucura. De ce, nu stiu...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 05.07.2012, 10:24:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
De neiertat insa este sadismul si satisfactia cu care au fost anuntate.
Nu suntem condusi de sfinti cu aureola, e clar. Dar intre sadismul cu care faci un anunt si sadismul cu care ucizi oameni in mneriade si apoi speli sangele cu furtunul, as alege anuntul.

Priviti si plangeti:

In ochii lor ar trebui sa il privim pe Nastase ca martir, asa cum Iliescu e presedinte de onoare...cu mainile pline de sange pana la umar...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 05.07.2012, 10:27:38
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Sa te auda Dumnezeu! Dar daca au avut tupeul sa calce constitutia si sa ignore Curtea Constitutionala, atat de grabiti sa ajunga la putere, mi-e teama ca nu vor avea rusine nici sa-l gratieze pe Nastase. Nastase chiar si-a retras cererea de intrerupere a pedepsei, increzator in conducerea care va veni.
Nu ii intereseaza nici macar reactiile tarilor mai democratice, care spun in cor ca in Romania este in pericol statul de drept. Romanul insa se bucura. De ce, nu stiu...
Nu cred ca va dori dansul sa fie gratiat asa. O sa lupte prin avocat pentru libertatea sa. Nu va acceptaogratiere fara sa isi demonstreze nevinovatia.
Vechi 05.07.2012, 10:29:06
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Jurnalul National - ziarul lui base!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18