![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Asta am vrut sa zic si eu. Si in plus nu suport sa fiu injurat pe banii mei.Faptul ca unii oameni il simpatizeaza pe Basescu nu ma deranjeaza. Sa fie sanatosi si daca sant majoritari sa-si impuna punctul de vedere. Dar sa faca propaganda pe banii lor si sa aiba respect pentru cei care au o alta opinie. Daca cineva crede ca ziare ca EvZ sau RL se sustin din vanzari si publicitate se inseala. Cineva pompeaza acolo bani. Si nimeni nu aduce bani de acasa, toti sant legati ombilical de banii de la buget.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Draga vsovivi, e timpul sa iei o pauza. Luuuuuuuuuunga.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca lumea se duce la vot in numar foarte mare, atunci nu mai pot face nimic, nu mai conteaza manarelile. Fiecare pasare pe limba ei piere, va amintiti? "Nu pot ei fura cat putem noi vota!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O veni si Aliodor Manolea in parlament ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sa te auda Dumnezeu! Dar daca au avut tupeul sa calce constitutia si sa ignore Curtea Constitutionala, atat de grabiti sa ajunga la putere, mi-e teama ca nu vor avea rusine nici sa-l gratieze pe Nastase. Nastase chiar si-a retras cererea de intrerupere a pedepsei, increzator in conducerea care va veni.
Nu ii intereseaza nici macar reactiile tarilor mai democratice, care spun in cor ca in Romania este in pericol statul de drept. Romanul insa se bucura. De ce, nu stiu...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priviti si plangeti: ![]() In ochii lor ar trebui sa il privim pe Nastase ca martir, asa cum Iliescu e presedinte de onoare...cu mainile pline de sange pana la umar...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Jurnalul National - ziarul lui base!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|