![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu pot să accept că Pămîntul e plat, dar Soarele și Luna așa se văd din toate unghiurile, sferice, deci așa sînt.
+Practic înseamnă că tu nu ești conștient că lumina suferă fenomenul de refracție trecînd prin mediu. Experimentele unor entuziaști fizicieni au fost făcute cu surse omnidirecționale, cu lanterne sau cu lasere, pe cînd în cazul soarelui avem de a face cu o lumină ce curge dintr-un punct numit focar printr-un con situat într-un cristal învelit cu piatră netransparentă. Dacă poți să-ți închipui un con într-o semisferă la care baza conului și al sferei coincid. Dacă ai face o secțiune prin con ar trebui să obții un triunghi echilateral cu focarul în capul unghiului. Mă gîndesc că focarul ar putea fi steluța sfintei treimi. La lună e exat la fel doar că e triunghiul e are steluța sfintei treimi în partea de jos și în sus nu curge lumină ci noapte bună exact ca din soare însă spre apele de sus, de deasupra cerului. Împreună Lumina Frumoasă și Bună și Noaptea frumoasă și bună formează defapt ceva de genul stelei lui David. :) Sînt destui absolvenți de facultate care nu știu să citească ecuațiile lui Maxwell. Care au trecut prin școală copiind la majoritatea examenelor, care au intrat și absolvit din mila profilor și pentru ca facultatea să iasă bine în statistici. +Și eu sunt unul dintre ei... și mi se pare firesc din moment ce în viață, la servici nu prea ai nevoie de astfel de cunoștințe. Termeni ca Laplacianul sau derivatele și integralele sferice sau E-D, B-H sunt cîmpul magnetic B și magnetic indus H și cel electric E și cel electric indus D. După cum se observă ED sunt un început de la cuvîntul EDEN... care ar trebui să aibă semnificația că Raiul a fost în zona de Nord căci dacă ar fi fost în cealaltă zună, ''emisfera-fals sudică'' atunci s-ar fi scris: BHBN Practic toată lățimea și lungimea pămîntului plat și a apelor ar fi fost scrise corect așa: EDENNBHB. Cît de simplu și frumos. Deci în EDEN Dumnezeu (Adonai, NOI am) a sădit un RAI. Mulțumesc pentru că mi-ai adus aminte de facultate însă puteai să pui o imagine mai mică pentru că a ta mi-a spart monitorul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok incep sa cred din ce in ce mai mult ca tu faci misto. Alta varianta nu vad :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Si o sa tot faca atat timp cat se gasesc unii sa-l ia in serios :)
|
|||
|
|||
![]()
Florin, cred sincer ca Tesla a fost mai mare decit Einstein. Daca tu ai alt nume, ok, adu argumentele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Newton n-a fost rau, analiza matematica e destul de folositoare...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce crezi asta? Oricum, o aunumită doză de batjocură am pe undeva deci mi se pare normal să crezi că altă variantă nu există. Și mi se pare și foarte înțelept să nu crezi ca prostul în oricine. Însă există o întrebare grea: dacă cineva spune o teorie adevărată și e păcătos oare e mai de crezut decât dacă cineva spune o teorie falsă și e păcătos sau Doamne apără și păzește, e o față bisericească? Dar dacă respectivul e un mare păcătos om de ștință fără frica Lui Dumnezeu? Deci e greu să ai discernământ însă pentru a recunoaște adevărul ai nevoie și de o bază scripturistică. În mod firesc ar trebui să credem ușor un sfînt creștin care spune adevărul, cum nu sunt sfînt decât sfințit, așa ca marea majoritate a românilor, atunci rămîne la latitudinea ta dacă mă crezi sau nu. Eu pot să-ți spun că |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
""Evrika! Dați-mi o parghie si un punct de sprijin și voi răsturna pământul." Arhimede..:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 ![]() Newton n-a fost rau, analiza matematica e destul de folositoare... ""Evrika! Dați-mi o parghie si un punct de sprijin și voi răsturna pământul." Arhimede..:) Păi fiecare își susținea interesul, e firesc. Mă întreb totuși de ce Newton după ce a constatat căderea obiectelor de ce și-a generalizat teoria la întreaga creație extrapolînd fără rușine? În mod normal ar trebui analizată tocmai matematica și cu aparatul matematic ar trebui analizată tocmai analiza. Vei constata tot felul de spații ale absurdului deși par complet logice. Arhimede se pare că făcea foarte rar baie din moment ce și-a pus problema volumului dezlocuit de un corp. Ce s-ar întîmpla dacă ar avea un costul rigid de scafandru umblînd pe sub apă și s-ar alimenta de exemplu cu bere de la suprafața apei printr-un tub pănă ce trupul său ar fi atît de umflat încît s-ar lovi de marginile costumului? Ce volum de apă s-ar dezlocui înainte de a bea butoiul de bere și ce volum de apă s-ar dezlocui la final? Deci nu e nimic încurajator că a descoperit sapa, hîrlețul. Pămînul din spatele hîrlețului e clar un punct de sprijin și muți și răstorni cu ea pământul conform efectului de pârghie. V-ați întrebat de cînd știu romînii să sape pămîntul? Iar dacă ne întoarcem la Newton, de ce deasupra liniei de imponderabilitate nici nu mai cad corpurile și nici nu se mai atrag? Păi dacă s-ar atrage, oricît de mici ar fi forțele de atracție dintre corpuri ar face corpurile să se lipească unele de altele adunîndu-se practic în uniiuni de corpuri tot mai mari. Practic nu pușcă nici teoria lui Newton și nici a lui Arhimede... și orice student mediocru ar putea constata asta! |
|