|
|
|||
|
|||
am o soacra poama acra
doamne ce soacra am.....nu i pasa deloc de mine si de prob pe care am avut-o....ma pune sa fac treaba si ea se menajeaza de nu iti vine sa crezi....azi i sa pus pata ca nu am ajutat-o sa care graul....sa stau eu in soare.......acu nu mai vb cu mine si mi-a facut niste reprosuri........fetele ei le menajeaza,eu sa fac in gradina si ea sa dea productia la fete.NU O MAI SUPORT...SA MA IERTE DUMNEZEU.....
|
|
|||
|
|||
Roaga-te mult pentru soacra ta si eu am avut probleme cu a mea si m-a invatat un preot sa spun asa: ”pune Doamne dragoste in inima soacrei mele pentru mine si in inima mea pune dragoste pentru ea”. AMIN!
|
|
|||
|
|||
ms de sfat.......si ti-a ajutat aceasta rugaciune?cred ca a mea e mai rea...............
|
|
|||
|
|||
Orice ți-aș spune nu cred că ai fi de acord cu mine...așa că nu pot spune decât Dumnezeu să te miluiască și să te lumineze. Maica Domnului să te ocrotească și să te ajute.
|
|
|||
|
|||
haide ovidiu......spune.poate ca te cred si voi invata ceva din greselile mele.....
|
|
||||
|
||||
Citat:
Cred ca un singur lucru trebuie sa faci tu, in fiecare clipa a luciditatii tale: sa spui mereu "Doamne, incotro ma indrept? Stiu ca merit toate necazurile care mi le dai si NU mai cartesc pentru nimic, dar trimite-ne ajutorul Tau, cum crezi tu ca e mai bine!" Acest: "NU O MAI SUPORT", te trimite in bratele deznadejdii si chiar sa nu te astepti sa te mei si ierte. Fiindca nici tu nu ierti.
|
|||
|
|||
Re:
Patricia, multumeste lui Dumnezeu ca soacra ta nu e bolnava grav. Inchipuie-ti ca, in loc sa induri niste vorbe urate (sau mesaje subversive ) ar fi trebuit sa o ingrijesti zilnic, sa ii dai de mancare, sa o speli, sa stai cu ea pentru orice mica nevoie are un om bolnav grav. Las-o asa, plina de vitalitate si de nervi! Eventual spune si tu: da, mama soacra, ai toata dreptatea din lume! Dupa care pui nodul de la basma pe dreapta si te duci si tu sa dormi, ca ti-o fi ajuns pe ziua respectiva.
|
|
|||
|
|||
deci..........sunt casatorita civil......dar religios nu.......soacra mea vrea sa facem cununia religioasa......dar pur si simplu nimeni nu il poate convinge pe sotul meu......dat fiind ca am avut cancer,cu fetita am fost mereu in spital find mai sensibila el nu se simte pregatit,,,,,e terminat psihic numai la gandul ca ma putea pierde si va ramane fetita fara mama.....poate ca nu inteleg eu,sau sunt:oarba:...dar ..........in fine fiecare cu parea lui..ms de sfaturi
|
|
|||
|
|||
Daaa pe mine m-a ajutat f mult dar trebuie sa spui de mai multe ori pe zi.
|
|
||||
|
||||
Citat: