Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2012, 17:20:57
patricia2006 patricia2006 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2012
Religia: Ortodox
Implicit am o soacra poama acra

doamne ce soacra am.....nu i pasa deloc de mine si de prob pe care am avut-o....ma pune sa fac treaba si ea se menajeaza de nu iti vine sa crezi....azi i sa pus pata ca nu am ajutat-o sa care graul....sa stau eu in soare.......acu nu mai vb cu mine si mi-a facut niste reprosuri........fetele ei le menajeaza,eu sa fac in gradina si ea sa dea productia la fete.NU O MAI SUPORT...SA MA IERTE DUMNEZEU.....
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 17:36:50
Simply_me
Guest

Implicit

Roaga-te mult pentru soacra ta si eu am avut probleme cu a mea si m-a invatat un preot sa spun asa: ”pune Doamne dragoste in inima soacrei mele pentru mine si in inima mea pune dragoste pentru ea”. AMIN!
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 17:44:50
Banned

Implicit

ms de sfat.......si ti-a ajutat aceasta rugaciune?cred ca a mea e mai rea...............
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 17:52:12
ovidiu b.
Guest

Implicit

Orice ți-aș spune nu cred că ai fi de acord cu mine...așa că nu pot spune decât Dumnezeu să te miluiască și să te lumineze. Maica Domnului să te ocrotească și să te ajute.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 17:55:17
Banned

Implicit

haide ovidiu......spune.poate ca te cred si voi invata ceva din greselile mele.....
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 18:09:48
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
doamne ce soacra am.....nu i pasa deloc de mine si de prob pe care am avut-o....ma pune sa fac treaba si ea se menajeaza de nu iti vine sa crezi....azi i sa pus pata ca nu am ajutat-o sa care graul....sa stau eu in soare.......acu nu mai vb cu mine si mi-a facut niste reprosuri........fetele ei le menajeaza,eu sa fac in gradina si ea sa dea productia la fete.NU O MAI SUPORT...SA MA IERTE DUMNEZEU.....
Din pacate, pentru aproape fiecare dintre noi, este vizibil ce vrea Dumnezeu de la tine. Numai pentru tine, nu. Te simti umilita, expluatata, jignita, marginalizata, unde? Intr-o lume in care legal "tu nu existi". Daca vreodata asa-zis-a ta soacra, te-o fi placut, cu bune si rele, dupa 6 ani ma tem ca si-a consolidat influenta catre "baiatul mamai" si nu-i exclus sa aiba un dinte impotriva ta, fapt pentru care tu ramai mereu "dincolo". Ce fel de mama accepta pentru copilul ei sa traiasca atata timp necununat, e un mare semn de intrebare.
Cred ca un singur lucru trebuie sa faci tu, in fiecare clipa a luciditatii tale: sa spui mereu "Doamne, incotro ma indrept? Stiu ca merit toate necazurile care mi le dai si NU mai cartesc pentru nimic, dar trimite-ne ajutorul Tau, cum crezi tu ca e mai bine!" Acest: "NU O MAI SUPORT", te trimite in bratele deznadejdii si chiar sa nu te astepti sa te mei si ierte. Fiindca nici tu nu ierti.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 18:50:10
RalucaG RalucaG is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Implicit Re:

Patricia, multumeste lui Dumnezeu ca soacra ta nu e bolnava grav. Inchipuie-ti ca, in loc sa induri niste vorbe urate (sau mesaje subversive ) ar fi trebuit sa o ingrijesti zilnic, sa ii dai de mancare, sa o speli, sa stai cu ea pentru orice mica nevoie are un om bolnav grav. Las-o asa, plina de vitalitate si de nervi! Eventual spune si tu: da, mama soacra, ai toata dreptatea din lume! Dupa care pui nodul de la basma pe dreapta si te duci si tu sa dormi, ca ti-o fi ajuns pe ziua respectiva.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 18:52:29
Banned

Implicit

deci..........sunt casatorita civil......dar religios nu.......soacra mea vrea sa facem cununia religioasa......dar pur si simplu nimeni nu il poate convinge pe sotul meu......dat fiind ca am avut cancer,cu fetita am fost mereu in spital find mai sensibila el nu se simte pregatit,,,,,e terminat psihic numai la gandul ca ma putea pierde si va ramane fetita fara mama.....poate ca nu inteleg eu,sau sunt:oarba:...dar ..........in fine fiecare cu parea lui..ms de sfaturi
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 20:15:21
Simply_me
Guest

Implicit

Citat:
ms de sfat.......si ti-a ajutat aceasta rugaciune?cred ca a mea e mai rea...............
Daaa pe mine m-a ajutat f mult dar trebuie sa spui de mai multe ori pe zi.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2012, 20:18:35
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
deci..........sunt casatorita civil......dar religios nu.......soacra mea vrea sa facem cununia religioasa......dar pur si simplu nimeni nu il poate convinge pe sotul meu......dat fiind ca am avut cancer,cu fetita am fost mereu in spital find mai sensibila el nu se simte pregatit,,,,,e terminat psihic numai la gandul ca ma putea pierde si va ramane fetita fara mama.....poate ca nu inteleg eu,sau sunt:oarba:...dar ..........in fine fiecare cu parea lui..ms de sfaturi
Eu zic sa te rogi pentru barbatul tau sa-i dea Dumnezeu gindul sa va casatoriti in biserica si atunci poate se va schimba si soacra.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde