camelia carmen

 camelia  carmen
Colaborator
Publica din: 07 Martie 2011
Ultimul articol: 03 Octombrie 2011
— camelia carmen

Articole camelia carmen

  • Vinete marinate in ulei Vinete marinate in ulei

    Se aleg vinete mai mici, sanatoase si bine coapte. Se spala, se curata de coaja si se taie felii longitudinale, mai subtiri.Se presara cu sare si se lasa pret de 30 minute dupa care sa spala din nou si se fierb in apa cu otet

  • Fasole batuta cu snitel din soia si sos de usturoi Fasole batuta cu snitel din soia si sos de usturoi

    Snitelele din soia se pun in apa fierbinte cu 1 lingura de concentrat de legume si se fierb in oala acoperita, la foc mic, timp de 30 de minute. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Fulgii de fasole se oparesc cu 1 cana de apa fierbinte...

  • Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor

    Ardei umpluti cu orez si legume - Se caleste pe rand in ulei, ceapa, morcovul, ardeiul, rosiile si orezul; se adauga patrunjelul si telina, se potriveste de sare, piper si condimente, iar la sfarsit se pune si cartoful crud, ras pe razatoarea mica...

  • Ciorba de salata - reteta ardeleneasca de post Ciorba de salata - reteta ardeleneasca de post

    Se curata legumele, se taie cubulete si se pun la fiert, in apa fierbinte, cu sare si piper. Cand sunt bine fierte, se adauga salata spalata si taiata, mararul si condimentele de legume. Se potriveste de sare si se mai lasa la fiert 10 minute. Dupa...

  • Macrou umplut cu legume Macrou umplut cu legume

    Pestele curatat, spalat si bine uscat (sters cu un servetel din hartie) se presara cu sare si se lasa cam o ora. Intre timp se curata, se toaca, si se condimenteaza legumele cu care vom umple pestele. Intr-un vas se intinde o folie de aluminiu, cu...

  • Peste la cuptor cu sos marinat Peste la cuptor cu sos marinat

    Pestele spalat si curat, se taie in bucati de 3-4 cm. Il condimentam si-l lasam 10-15min. deoparte. Asezam pestele apoi intr-un vas/tava care merge la cuptor, adugam usturoiul, piperul boabe, foile de dafin,cimbrul, rozmarin. Punem si uleiul, otetul...

  • Salata de peste afumat Salata de peste afumat

    Pestele curatat de oase si taiat bucatele se amesteca cu ceapa taiata, castraveciorii taiati bucatele, piperul si mustarul amestecat cu maioneza. Este o salata de peste delicioasa si apreciata de toti cei care au gustat-o, pe care eu o pregatesc...

  • Cornulete fragede cu halva sau rahat Cornulete fragede cu halva sau rahat

    Se face un aluat de consistenta potrivita. Se imparte in 10 parti egale. Fiecare parte se intinde in forma rotunda sau, pt. cei mai pretentiosi, i se da forma rotunda cu ajutorul unei farfurii. Apoi se delimiteaza 8 portii egale si pe fiecare se...

  • Bilute de ciocolata amaruie Bilute de ciocolata amaruie

    Se pune pe foc mic si se amesteca: ciocolata rupta bucatele, siropul (mierea), cacao si margarina. Se mai adauga coaja de portocale, stafidele sau fructele confiate si biscuitii sfaramati, nucile sau alunele preferate. Dupa ce se racoreste putin, se...