Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dusmanie si dusmani (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1489)

DragosP 23.10.2012 12:47:41

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477941)
Personal l-am iertat pe userul Cristiboss pentru iesirile dansului inadecvate la adresa mea si nicidecum nu consider ca Ioan Cezar e vreun "sfintisor" "nedreptatit".

Se vede. Din felul cum ți-ai aranjat semnătura, mai ales după ce ai protestat împotriva semnăturii lui.

http://imageshack.us/a/img24/6310/semnaturaio.png

Eugen7 23.10.2012 12:49:44

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 477934)
Albina ia din floare numai ce e bun (probabil polenul).

Cu singuranta polenul... caci acesta este bun pentru ea.
Noi oamenii culegem de la flori alte bunatati: frumusetea estetica, mirosul, delicatetea... iar de la albine culegem pretiosul rod al muncii lor: mierea. (Apropo, nu stiu cat de "incantate" sunt albinele de acest lucru).

Doamne ajuta.

ovidiu b. 23.10.2012 12:52:06

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477941)
P.S. Va rog sa remarcati ce "maretie" am dat propriei semnaturi. Cu siguranta acum este mai "mare" in ochii vostri.

:21:...Pe bune, o telenovelă bine cotată, ar fi un nimic pe lângă "babilonul" de aici. Să nu te superi, doar mă distram puțin, îndemnul lui Theodor_de_Mopsuestia de ne destinde un pic, pe mine m-a "atins".

ovidiu b. 23.10.2012 12:53:51

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 477942)
Se vede. Din felul cum ți-ai aranjat semnătura, mai ales după ce ai protestat împotriva semnăturii lui.

:24:........Iertare, a fost doar un moment de destindere și nimic mai mult.

Eugen7 23.10.2012 12:54:28

1 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 477942)

Protestez importriva a orice consider inadecvat, indiferent de user.

P.S. In atasemnt este semnatura userului Cristiboss pe care o consider inadecvata in principal inturcat ocupa mult spatiu virtual.

DragosP 23.10.2012 12:56:47

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477946)
Protestez importriva a orice consider inadecvat, indiferent de user.

Atitudine de creștin evlavios și mai ales, inteligent, nu?:41:

Eugen7 23.10.2012 13:00:11

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 477944)
:21:...Pe bune, o telenovelă bine cotată, ar fi un nimic pe lângă "babilonul" de aici. Să nu te superi, doar mă distram puțin, îndemnul lui Theodor_de_Mopsuestia de ne destinde un pic, pe mine m-a "atins".

" cine se mai supara ii taiem nasul" ca in povestea lu' Ion Creanga.

Am precizat anterior si repet: nu ma ating remaricile de pe forum, nici pozitive nici negative, intucat ma raportez la constiinta.

Doresc sa facem putina oridine. Daca nu noi cine?
Doresc sa respectam reguli minime de polemica (precum cele utilizate de universitatea Oxford), pentru ca discutiile sa fie benefice.

Eugen7 23.10.2012 13:03:11

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 477947)
Atitudine de creștin evlavios și mai ales, inteligent, nu?:41:

"Cearta, mustra, indeamna"...

Crestinul este un luptator... cu patimile, pacatele, duhurile necurate.

"Dumnezeu este Dumnezeul oranduielii nu al dezordinei...", de acea pe "unii i-a pus in Biserica intai Apostoli, al doilea invatatori, al treilea prooroci..."

Theodor_de_Mopsuestia 23.10.2012 13:05:14

din idealul meu uman, Sarton Bander:

"...asa ca se dezvoltau atasamente emotionale perverse, si libertatea disparea". Iar acum, ca un corolar, din Sf. Scriptura, citat aproximativ: "..caci fiecare este robul lucrului de care se lasa stapanit". Ia sa facem fiecare o acolada mentala la aceste doua afirmatii, si sa vedem daca nu subscriem la ele. Ca la gradinita, pas cu pas, incetisor, in lumea demersurilor mentale, care lume vad ca este absolut proaspata si virgina, pentru multi dintre noi, care suntem cica adulti, dupa data din buletin. Caci forumul este infantil taaare, de o saptamana incoace.

Eugen7 23.10.2012 13:09:26

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 477945)
:24:........Iertare, a fost doar un moment de destindere și nimic mai mult.

Frate Ovidiu, multi se ascund in spatele cuvantului iertare... haide ca nu suntem de portelan sa ne zagrie si sa ne sparga orice atingere ;)

Ne destindem, ne incordam dar trebuie sa facem ceva pentru ca pe viitor sa nu mai apara situatii tensionate... sa nu mai apara schimburi de replici "murdare", "meschine" in care polemicile se transforma in cearta veritabila in care se folosesc injurii, calomnii... ajugem de rasul dracilor si al crestinilor de alta confesiune.
In loc sa fim "lumina lumii" si "sarea pamantului" ajungem rusinea forumului... de rasul lumii... spre deliciul dracilor si al ateilor.

Da consider ca asemnea situatii nu trebuie sa se mai repete. De aceea consider imperios necesara respectarea unor reguli de polemica precum cele utilizate de universitatea Oxford.

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:53:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.