Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dusmanie si dusmani (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1489)

ovidiu b. 23.10.2012 13:19:01

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 477920)
Eu ar trebui sa fiu deranjat, dar am fost doar pe moment, in schimb tu pentru ceva mult mai putin important reamintesti si dupa mult timp. Iti reamintesc, tu ai intervenit atunci in discutie, doar pentru a ma critica pe mine printr-un mesaj ironic. Un ortodox imi scrisese niste mesaje mai dure (nu era prima data), ajungand sa imi spun si ca sunt prost, din cauza ca scriam ceva ce nu agrea.

Nu te-am criticat. E doar părerea ta. Că nu reusești să faci diferența, e altceva. Te invit să mai ciotești o dată mesajul. Evident că dacă tăceam era mult mai bine.

Citat:

Evident ca m-a deranjat, nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand aveam o disuctie in contradictoriu cu un eterodox sa vina altii sau altul sa ii tina partea.

Nu am ținut partea nimănui. Repet reia mesajul, erai prea prins și prea orbit de lupta pe care o duceai. Poate de asta m-ai văzut ca un apărpător. Nu este așa.

Citat:

In concluzie, imi cer scuze daca te-a suparat cu ceva acea problema (desi eu nu inteleg, e posibil sa te fi deranjat) si ar fi bine sa nu mai pastram o relatie tensionata.

Frate mă vezi cumva tensionat? Repet eu dădusem un exemplu aici pe forum fără să amintesc numele tău. Puteai să treci peste, căci nu ți-am pomenit numele. Faci niște conexiuni tare întortochiate, eu când am intervenit și ți-am spus poziția mea, nu a avut nici o legătură cu discuția noastră de pe privat care a fost una cât se poate de pașnică și fără nici o polemică. Eu ți-am spus punctul meu de vedere referitor la acel subiect de topic despre tine, cu rugămintea să nu te superi. Orice aș fi spus, normal era ca discuția noastră de pe privat să rămân privată, că tu nu știai că e privată....asta nu știu ce scuză o mai fi, dar o accept. Deci eu chiar nu am probleme cu relațiile tensionate. Și îți cer iertare pentru inetrvenția aceea, mai bine tăceam, recunosc. :1:

ps: Cătălin te rog "Slăbește, lasă, iartă!"...e tot ce mai pot să-ți spun.

ovidiu b. 23.10.2012 13:24:19

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477951)
Frate Ovidiu, multi se ascund in spatele cuvantului iertare... haide ca nu suntem de portelan sa ne zagrie si sa ne sparga orice atingere ;)

Eugen, îți cer iertare, râdeam pur și simplu de situație, crede-mă că eu chiar am râs (fizic), dar nu cu intenția de a te ironiza.

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477951)
Da consider ca asemnea situatii nu trebuie sa se mai repete. De aceea consider imperios necesara respectarea unor reguli de polemica precum cele utilizate de universitatea Oxford.

Sunt curios cât o să mai repeți. Sincer devine obositor. Te rog ia-ne în calcul și pe noi (părerea noastră). :1:

ovidiu b. 23.10.2012 13:30:39

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477948)
Doresc sa facem putina oridine. Daca nu noi cine?

Știi cum faci ordine? Calmându-te. :1:

Eugen7 23.10.2012 13:37:38

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 477956)
Știi cum faci ordine? Calmându-te. :1:

Probabil imaginea ta despre mine acume este al uni om care fumneaza tigara dupa tigara si se plimba de colo colo negasindu-si locul... cuprins find de agitatie :D

Frate, lucrurile stau cu totul altfel. Sunt calm (am zis cateva "Guusfrabaaa" ca in filmul Anger Management http://www.imdb.com/title/tt0305224/)... si pentru ca este impresionanta si drama The Sunset Limited (http://www.imdb.com/title/tt1510938/).

P.S. Ordinea se face cu bunavointa si metode adecvate.

Eugen7 23.10.2012 13:45:35

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 477955)
Eugen, îți cer iertare, râdeam pur și simplu de situație, crede-mă că eu chiar am râs (fizic), dar nu cu intenția de a te ironiza.

Frate Ovidiu te rog sa nu iti faci probleme.
Situatia este ridicol de amunzata. Si eu am ras... si fizic.
Si de ce sa nu ironizezi afirmatiile mele (si nicidecum pe mine) cand consideri ca este cazul? Trebuie doar sa o faci cu bun simt, cu respect.

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 477955)
Sunt curios cât o să mai repeți. Sincer devine obositor. Te rog ia-ne în calcul și pe noi (părerea noastră). :1:

Pai care este parerea voastra? E cumva ca cea din Caragiale "o scrisoare pierduta": "Vrem reforma cu orice pret dar sa nu se schimbe nimic... sau nu vrem reforma dar sa se schimbe cate ceva pe ici pe colo, mai ales in punctele esentiale".

Nu vreau sa mai repetam greselile polemicilor care devin veritabile conflicte virtuale ale orgoliilor reale in care se folosesc injurii, calomnii etc. Pentru aceasta trebui ca toti sa luam atitudine caci "ce semanam aceea vom culege" ... "cum ne asternem asa vom dormi".

Mosh-Neagu 23.10.2012 19:57:20

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 477961)
................................

Pr. Arsenie Boca:

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba";

"Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!";

"Mustrarea invinge, dar nu convinge";

"Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";

P.S. Va rog sa remarcati ce "maretie" am dat propriei semnaturi. Cu siguranta acum este mai "mare" in ochii vostri.
Acesta este un protest fata de semnaturile ostentative precum cea a user-ului Cristiboss.

Oameni buni, imi cunoasteti bine parerea si nu e cazul s-o mai intaresc. Dar semnatura unui user, nu cred ca este motiv de protest, decat daca vizeaza direct pe cineva. In plus, impunerea unei idei care nu se justifica decat prin faptul ca nu se incadreaza standardului nostru, ne trimite la acel "Nu vreau eu!", "Am pretentia sa...", "Merit mai mult..." etc. Semnatura reflecta multe, iar userii isi fac lesne o imagine despre autorul ei. Daca o semnatura face sau nu cinste, autorului este o problema strict personala si mai degraba tine de perceptie si intelect, nu de influenta celorlalti. Ce-ar fi sa protestam cu totii si sa ne lungim semnaturile, sau sa ne facem reclame la propriile bloguri, face-book-uri si ce-o mai fi?
Si-apoi, nu cred ca paraseste cineva forumul fiindca nu-i place semnatura lui X.
Cred ca uneori abordam anumite mesaje si in raport cu influenta in care ne aflam in acel moment. Si mai ales, daca vreodata noi insine am avut un conflict cu cel care acum sustine o idee delicata, nu mai rasucim ideia pe-o parte si pe alta, ci punem etichete, doar fiindca avem o pozitie ostila fata de autor. Cine se apuca sa arunce cu bolovani in balta, ca sa ii scoata... "desteptii", probabil au ei insisi o problema. Ca si cei care asa inteleg ei un mesaj ce se dorea a fi altfel. Fratilor, un conflict de idei se opreste acolo, si mai ales nu se transforma intr-un conflict intre persoane care sa se prelungeasca pana unul dintre useri cedeaza nervos. Asta incercam unii dintre noi sa scoatem in evidenta.
Iar pentru cei care inca mai considera ca nu trebuia sa scot la vedere raspunsul mesajului privat, le cer iertare. Poate n-au inteles clar cum stau lucrurile, poate eu am fost prea orgolios si in loc sa tac, am tinut totusi sa-mi vada si raspunsul, daca tot m-a provocat, si n-am avut o alta varianta, fiindca mi-a blocat "cararea", poate am fost prea afectat de plecarea lui Cezar pentru care (daca verificati) am facut efort mai mult decat oricare altul, sa se stapaneasca, si nu oricum, ci folosind toate metodele corecte, inclusiv acesta, sau poate toate la un loc. Daca vreti sa dati cu pietre, n-aveti decat, cu conditia sa reusiti sa le scoateti din... balta!!!

AlinB 23.10.2012 20:37:39

Apropo de semnaturi si proteste, am inceput sa ne cam batem joc de cuvinte intelepte si sa le folosim pe post de pari.

OmuBun', problemele lui Ioan nu se rezolva cu poezii.

Daca sunteti din acelasi oras, intalniti-va, discutati, poate mai degraba asa se rezolva ceva.

ovidiu b. 23.10.2012 20:50:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 478056)
Apropo de semnaturi si proteste, am inceput sa ne cam batem joc de cuvinte intelepte si sa le folosim pe post de pari.

Mare păcat, dar adevărat. :2:

N.Priceputu 23.10.2012 21:24:42

Pentru Mosh-Neagu și toți cei care-și mai fac griji pentru Cezar sau au rămas mâhniți: Am vorbit cu el azi și este bine, a trecut peste supărarea din urmă cu câteva zile. N-a pus-o la inimă, s-a liniștit. Să ne liniștim, dar, și noi în privința asta.

ovidiu b. 23.10.2012 21:41:33

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 478068)
Pentru Mosh-Neagu și toți cei care-și mai fac griji pentru Cezar sau au rămas mâhniți: Am vorbit cu el azi și este bine, a trecut peste supărarea din urmă cu câteva zile. N-a pus-o la inimă, s-a liniștit. Să ne liniștim, dar, și noi în privința asta.

Confirm. Și eu am vorbit cu el. Nu mai dramatizați situația fără sens.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:05:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.