Citat:
În prealabil postat de Eugen7
(Post 477961)
................................
"Mustrarea invinge, dar nu convinge";
"Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
P.S. Va rog sa remarcati ce "maretie" am dat propriei semnaturi. Cu siguranta acum este mai "mare" in ochii vostri.
Acesta este un protest fata de semnaturile ostentative precum cea a user-ului Cristiboss.
|
Oameni buni, imi cunoasteti bine parerea si nu e cazul s-o mai intaresc. Dar semnatura unui user, nu cred ca este motiv de protest, decat daca vizeaza direct pe cineva. In plus,
impunerea unei idei care nu se justifica decat prin faptul ca nu se incadreaza standardului nostru, ne trimite la acel "Nu vreau eu!", "Am pretentia sa...", "Merit mai mult..." etc. Semnatura reflecta multe, iar userii isi fac lesne o imagine despre autorul ei. Daca o semnatura face sau nu cinste, autorului este o problema strict personala si mai degraba tine de perceptie si intelect, nu de influenta celorlalti. Ce-ar fi sa protestam cu totii si sa ne lungim semnaturile, sau sa ne facem reclame la propriile bloguri, face-book-uri si ce-o mai fi?
Si-apoi, nu cred ca paraseste cineva forumul fiindca nu-i place semnatura lui X.
Cred ca uneori abordam anumite mesaje si in raport cu influenta in care ne aflam in acel moment. Si mai ales, daca vreodata noi insine am avut un conflict cu cel care acum sustine o idee delicata, nu mai rasucim ideia pe-o parte si pe alta, ci punem etichete, doar fiindca avem o pozitie ostila fata de autor. Cine se apuca sa arunce cu bolovani in balta, ca sa ii scoata... "desteptii", probabil au ei insisi o problema. Ca si cei care asa inteleg ei un mesaj ce se dorea a fi altfel. Fratilor, un conflict de idei se opreste acolo, si mai ales nu se transforma intr-un conflict intre persoane care sa se prelungeasca pana unul dintre useri cedeaza nervos. Asta incercam unii dintre noi sa scoatem in evidenta.
Iar pentru cei care inca mai considera ca nu trebuia sa scot la vedere raspunsul mesajului privat, le cer iertare. Poate n-au inteles clar cum stau lucrurile, poate eu am fost prea orgolios si in loc sa tac, am tinut totusi sa-mi vada si raspunsul, daca tot m-a provocat, si n-am avut o alta varianta, fiindca mi-a blocat "cararea", poate am fost prea afectat de plecarea lui Cezar pentru care (daca verificati) am facut efort mai mult decat oricare altul, sa se stapaneasca, si nu oricum, ci folosind toate metodele corecte, inclusiv
acesta, sau poate toate la un loc. Daca vreti sa dati cu pietre, n-aveti decat, cu conditia sa reusiti sa le scoateti din... balta!!!