Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Candidatura A.S. Radu Duda (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6031)

Movpan 15.04.2009 08:02:58

Oare ce intampla cu Credinta, Speranta si Iubirea din sufletul vostru?

Citesc si ma-ngrozesc....

Cata ura de semeni, cata intunecare in suflet, cata nedreptate in vorba, cata ingustime a sperantei, cata credinta credula si dragoste de aproape "la moda".
Cata frica "de circumstanta" de Dumnezeu.

Cine suntem noi sa aruncam piatra!
Cine suntem noi cei fara de pacat sa aratam cu degetul, sa criticam, sa bagatelizam, sa ironizam.
CRESTINI, Credinciosi intru Christos !? Oare?

Am ajuns sa facem polemici politice "veninoase" intr-un Forum Crestin Ortodox.
Sa scuipam ura si mizerie. Mediatica.
Sa vorbim de balabaitii si de fonfii si flecari, gagautii si gushati ... fara sa avem maretia, credinta si martiriul lui Eminescu pe care ma astept sa-l ingropam in aceeasi mizerie.

Unde este speranta noastra in ziua de maine, in oamenii care vor sa faca ceva pentru ziua de maine?
Unde este iertarea noastra si renasterea ca in puterea exemplului Apostolului Pavel?
Unde este iubirea fata de aproapele nostru?
Unde este exemplul personal de sacrificiu?

Unde suntem noi cei care hulim?

Ne ascundem intr-un forum, barfind la marginea lumii si a luminii, in mijlocul ahrimanicului cu energia ce ne-o da fanatismul luciferic, despre CEI care VOR si POT, in credinta in Dumnezeu, sa miste muntii si sa schimbe lumea.

"La bulivar...birjar.. la comedie...!" Nu aici.

Sau daca ramaneti aici intru Christos. Caiti-va si Deveniti!

...

silverstar 15.04.2009 08:26:05

Citat:

În prealabil postat de Movpan (Post 128673)
Citesc si ma-ngrozesc....
"La bulivar...birjar.. la comedie...!" Nu aici.

Sau daca ramaneti aici intru Christos. Caiti-va si Deveniti!...

[COLOR=green]Și ce propui? Să ne punem lacăt la gură? Am avut pe timpul comuniștilor... De ce să nu vorbim? Și ce dacă e forum creștin-ortodox? Politica este legată de religie. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cum ți s-a părut ție preotul din jud Bacău, cel care, în biserică, i-a făcut campanie electorală lui Hrebenciuc și le-a recomandat credincioșilor să-l voteze pe el, pe Hrebenciuc? Sau dacă e preot i se permite orice, chiar să și facă campanie în biserică? [/COLOR]
[COLOR=green] [/COLOR]
[COLOR=green]Cu ce ești tu mai bun decât mine ca să vii să ne judeci? Îți spun eu: cu nimic pentru că ai îndrăznit să-mi ataci dreptul meu la liberă exprimare.[/COLOR]

anita 15.04.2009 08:35:14

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 128597)
Intrutotul de acord cu tine, eu nu l-am sustinut pe asta nici o clipa. La el mi-a placut doar faptul ca are empatie referitor la cei de jos, populism si memoria lui fantastica, insa in politica externa de ex. reprezinta perfect definitia marionetei UE...insa in conditiile penuriei planuite de valori si a unei tarisoare mici si vindute...este cit de cit acceptabil...

Actuala guvernare a facut acestui popor cel mai mult rau dintre toate guvernarile de pina acum. A dat legi impotriva mantuirii noastre ca neam.
In conditiile in care se stia care sunt consecintele acestei legi ea a fost votata pe ascuns.
Intr-adevar printul Duda reprezinta o alternativa.
Si regalitatea ar fi o alternativa dar regele este prea batran.

silverstar 15.04.2009 08:40:55

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 128675)
Actuala guvernare a facut acestui popor cel mai mult rau dintre toate guvernarile de pina acum. A dat legi impotriva mantuirii noastre ca neam.
In conditiile in care se stia care sunt consecintele acestei legi ea a fost votata pe ascuns.
Intr-adevar printul Duda reprezinta o alternativa.
Si regalitatea ar fi o alternativa dar regele este prea batran.

Citat:

A dat legi impotriva mantuirii noastre ca neam.
[COLOR=green]Ce lege, ce spune acea lege?[/COLOR] :24:
Citat:

dar regele este prea batran
[COLOR=green]Da, și bâlbâit...[/COLOR] :57:

anita 15.04.2009 08:41:13

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128674)
[COLOR=green]Și ce propui? Să ne punem lacăt la gură? Am avut pe timpul comuniștilor... De ce să nu vorbim? Și ce dacă e forum creștin-ortodox? Politica este legată de religie. [/COLOR]

[COLOR=green]Cum ți s-a părut ție preotul din jud Bacău, cel care, în biserică, i-a făcut campanie electorală lui Hrebenciuc și le-a recomandat credincioșilor să-l voteze pe el, pe Hrebenciuc? Sau dacă e preot i se permite orice, chiar să și facă campanie în biserică? [/COLOR]
[COLOR=green]Cu ce ești tu mai bun decât mine ca să vii să ne judeci? Îți spun eu: cu nimic pentru că ai îndrăznit să-mi ataci dreptul meu la liberă exprimare.[/COLOR]

Silvia ,omul are dreptate.Printre cei care au gresit ma aflu si eu.
El nu ne-a spus sa ne punem lacat la gura ci sa ne indreptam si sa devenim mai buni si ingaduitori fata de aproapele.
Si nu este de loc greu ,asta cere Dumnezeu de la noi sa murim omului vechi si sa inviem ,sa ne schimbam launtric.

anita 15.04.2009 08:43:11

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 128677)
[COLOR=green]Ce lege, ce spune acea lege?[/COLOR] :24:
[COLOR=green]Da, și bâlbâit...[/COLOR] :57:

Este legea documentelor biometrice votata pe 31 martie anul curent.
Ti-am spus ,nu te mai lega de defectele unui om ,din pacate noi ne legam de defectele fizice dar cele sufletesti nu le vedem , la noi in special.

silverstar 15.04.2009 09:02:13

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 128679)
Este legea documentelor biometrice votata pe 31 martie anul curent.
Ti-am spus ,nu te mai lega de defectele unui om ,din pacate noi ne legam de defectele fizice dar cele sufletesti nu le vedem , la noi in special.

[COLOR=green]Nu știu dacă ai dreptul să-mi bagi pumnul în gură. Dacă-ți place de Mihai, ia-l acasă și împăiază-l... Ori, pune-l în formol...[/COLOR] :23:

iulyaan 15.04.2009 09:37:54

Biometria,incestul si prostitutia.dar stimata doamna silvia nu vede aceste lucruri.base e cel mai tare,nu?nu va chinuiti!domnia sa, rade de toate.suntem doua popoare: De vesili si de oameni care chiar gandesc liber si normal.base face parte,evident din prima categorie.si toti pupatorii si slugile lui

silverstar 15.04.2009 10:05:59

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 128694)
Biometria,incestul si prostitutia.dar stimata doamna silvia nu vede aceste lucruri.base e cel mai tare,nu?nu va chinuiti!domnia sa, rade de toate.suntem doua popoare: De vesili si de oameni care chiar gandesc liber si normal.base face parte,evident din prima categorie.si toti pupatorii si slugile lui

[COLOR=green]La ora actuală, Băsescu nu este altceva decât întruchiparea, în mic, redus la o persoană, a poporului român: bășcălios, șprițangiu, ironic, invidios, scandalagiu, petrecăreț, iubitor de frumos, sensibil, cu un simț al umorului debordant, răzbunător, inteligent, superficial în multe privințe, mincinos, cârcotaș, sincer, descurcăreț, oportunist, inconstant... Dar... spre deosebire de predecesori, iubește țara, românii și românismul. Poporul are nevoie de Băsescu pentru că este singurul politician care-l poate înțelege. Spre rușinea noastră, popor de 22 de mil de locuitori, încă nu avem alternativă pentru Băsescu. Asta e! Vina este tot a clasei politice care acum o dă cotită și apeleză la amatori de teapa păpușarului Duda...[/COLOR] :24:

anita 15.04.2009 10:12:18

S-a vazut cum iubeste tara ,ne-a indatorat pe multi ani si nu cu putin.
Ma intreb de unde o fi aparut apartamentul de 400 mii de euro ,trebuia sa iasa in fata natiunii si sa dea explicatii ca un conducator democrat ce se pretinde.
In privinta neamului ai dreptate ,avem conducatorii pe care ii meritam.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:07:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.