Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.04.2009, 21:02:09
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit Candidatura A.S. Radu Duda

Casa Regala De Romania,sprijina candidatura Altetei Sale,Radu Duda.Umila mea parere?este singura persoana care ma readuce in fata urnelor.merita incredere?
Reply With Quote
Vechi 10.04.2009, 21:11:38
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
Casa Regala De Romania,sprijina candidatura Altetei Sale,Radu Duda.Umila mea parere?este singura persoana care ma readuce in fata urnelor.merita incredere?
[COLOR=green]Care casa regala? Avem noi rege? Nu! Ex regele Mihai, batranul balbait, a compromis, prin comportamentul sau aberant, ideea de casa regala. Sa-i fie rusine! Asta e parerea mea. [/COLOR]
Vechi 10.04.2009, 21:25:51
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

esti absolut imposibila!perfectiune in picioare ce esti!nu ai de lucru?nu ai copii de crescut?balbait?aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866.dar a fost inlaturat abuziv de pe tronul Romaniei.dar ce-ti spun eu de Romania,tu care ai terfelit acest nume Sfant in mizeria glumelor tale proaste si al ranjetului tau dispretuitor?tie?nu-ti crapa oare obrazul de rusine sa mai intri pe acest forum?doamne fereste!
Reply With Quote
Vechi 10.04.2009, 21:54:12
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
esti absolut imposibila!perfectiune in picioare ce esti!nu ai de lucru?nu ai copii de crescut?balbait?aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866.dar a fost inlaturat abuziv de pe tronul Romaniei.dar ce-ti spun eu de Romania,tu care ai terfelit acest nume Sfant in mizeria glumelor tale proaste si al ranjetului tau dispretuitor?tie?nu-ti crapa oare obrazul de rusine sa mai intri pe acest forum?doamne fereste!
[COLOR=green]"aceasta familie regala a scos romania din mocirla incepand din 1866." [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Chiar? Ce te deranjeaza? Adevarul? De ce ma jignesti? Cu ce drept? Tocmai pentru ca-mi iubesc tara, niciodata nu voi fi de acord cu monarhia si retrograzii... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Adu-mi dovezi ca Mihai nu e balbait si apoi comenteaza. [/COLOR]
[COLOR=green]Am sa te rog sa aduci argumente din postarile mele cu acuzele pe care mi le aduci...[/COLOR]
Vechi 24.06.2009, 16:37:05
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Smile ete la el ce se otareste...

Citat:
Sa invete altetele sale sa mai spele picioarele celor micuti si sa-i cinsteasca... asa ca sa fie aidoma lui Hristos. Ca daca nu vor fi, nu vor mai fi...
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 17:39:03
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
Sa invete altetele sale sa mai spele picioarele celor micuti si sa-i cinsteasca... asa ca sa fie aidoma lui Hristos. Ca daca nu vor fi, nu vor mai fi...
Da, asa e, tendinta in Europa e de a desfiinta casele regale... Atata doar ca odata rege, totdeauna rege si nimeni nu-i poate lua aceasta calitate primita la intronare.
Dar se pare ca nici noi nu stim sa spalam picioarele celor micuti, nu-i asa marioad24? Mai avem pana ajungem aidoma lui Hristos. Oare din acest motiv nici noi nu vom mai fi ?!?

Ca nu iti place Duda, e in ordine, dar spune-ne te rog cine iti place...
Dar in spatele celorlalti candidati cine sta? E oare mai linistitor sa stii cine se ascunde in spatele unui candidat? Pentru mine cateodata e chiar mai nelinistitor...
Reply With Quote
Vechi 25.06.2009, 17:55:53
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul

Ca nu iti place Duda, e in ordine, dar spune-ne te rog cine iti place...
...
Doamne Anca, de nu am dezbatut subiectul acesta de nu stiu cite ori. In conditiile de apartenenta la o organizatie monstru de tip UE si ingenunchiati in fata NATO centralizati la Bruxelles ce preferinte mai poate avea romanul de rind!

Este o aberatie!

Ai vazut lista lui razvan parca de pe alt topic

TOTI SUNT CONTROLABILI SI SERVESC INTERESELOR DIN AFARA!

deci Dumnezeu cu mila, si sa ne vedem doar de noi, familie, turmele mici comunitare, casa, fortareata si restul....ce o da Dumnezeu!
Da-i in plata Domnului ca nu-si mai iroseste nimeni energia pe aberatii si minciuni.
Sa faca ce-or vrea, sa vinda sa cumpere sa se incuscreasca intre ei, sa stea si in cap ca nu-i mai crede nimeni, si oricum nu-i mai poti opri!
Reply With Quote
Vechi 10.04.2009, 21:47:05
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Care casa regala? Avem noi rege? Nu! Ex regele Mihai, batranul balbait, a compromis, prin comportamentul sau aberant, ideea de casa regala. Sa-i fie rusine! Asta e parerea mea. [/COLOR]
Silvia, odata rege, totdeauna rege. La fel la presedinte: titlul se pastreaza pe viata.
Reply With Quote
Vechi 10.04.2009, 22:06:42
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Silvia, odata rege, totdeauna rege. La fel la presedinte: titlul se pastreaza pe viata.
[COLOR=green]Se poate, Anca dar e dreptul meu sa tratez cu tot dispretul aceasta jigodie senila si balbaita si o sa si motivez de ce. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]In istoria universala nu s-a pomenit pana acum ca un rege sa ceara, sa pretinda poporului, "despagubiri" de zeci de milioane de dolari si proprietati, asa cum a facut-o regele acesta.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Sunt milioane de romani-pensionari care traiesc extrem de greu, dintr-o pensie de mizerie, dupa o viata grea, de munca si sacrificii. A venit acest nedemn care, ca venetic, ca strain de neam, nu poate sa inteleaga durerea unui popor blestemat, oropsit si a cerut "despagubire". Pentru ce "despagubire"? Ce a facut sa merite, sa ceara "despagubire"? Cum a putut intinde mana aceea care-i tremura de batranete ca sa primeasca bani nemunciti, nemeritati, cand batranii nostri mor de saracie si de indiferenta autoritatilor?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]O sa spui poate ca nu e vinovat el, care a cerut ci cei care i-au dat. Vina le apartine in egala masura... Liberalii au dat, ca doar nu au dat din buzunarul lor, acum il vor pe ginerele Duda presedinte pentru ca au nevoie de o marioneta la Cotroceni ca sa-si faca jocurile lor murdare.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Din Romania inca se mai poate fura, Romania inca este bogata dar linistea hotilor a fost tulburata de Basescu...[/COLOR]
Vechi 10.04.2009, 22:49:57
Anca-Miha
Guest

Implicit

Nu stiu ce imagine ai tu despre casa regala, dar pot sa-ti spun ca sunt tot oameni, nu sfinti, ca sa fie fara greseala. Daca ai sti ce fac odraslele celorlalte case regale, nu te-ai mai lega de un defect de vorbie; chiar ti-ar parea simpatic.
Dar la ce comportament aberant te referi?
Si cand sunt alegerile, ca sunt din pacate pe dinafara.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54