![]() |
Citat:
|
Nu stiu daca in toate orasele, dar "martorii" au iesit la atac.
Doamne/domnisoare/adolescenti la niste standuri stradale cu materiale de propaganda cu aparente neutre, inclusiv carti pentru copii, si reclama la pagina lor de web. Desigur, imbracati frumos, cu priviri de mielusei, Dumnezeu stie cati naivi le-or fi cazut in plasa. |
„EVANGHELIA ACEASTA A ÎMPĂRĂȚIEI VA FI PROPOVĂDUITĂ ÎN TOATĂ LUMEA, CA SĂ SLUJEASCĂ DE MĂRTURIE TUTUROR NEAMURILOR. ATUNCI VA VENI SFÂRȘITUL.” – MATEI 24: 14
In tarti precum japonia, china sunt sub 5% ortodocsi ... daca ortodoxia este religie adearata de ce nu fac si ei lafel ca sa afle toata lumea adevarul ? |
Citat:
|
Citat:
Caci iata, Eu fac ceruri noi si un pamant nou; asa ca nimeni nu-si va mai aduce aminte de lucrurile trecute si nimanui nu-i vor mai veni in minte - Isaia 65:17 Pamantu nou nu va mai avea impuritatii... |
Nu avem optiunea cu turnuletz la confesiuni de o zis iehovistu' nostru "alta confesiune"? :)
|
Citat:
Nu am nimic cu ei ca oameni. Daca nu suntem de acord cu doctrina lor si criticam unele aspecte, asta nu inseamna ca ii uram sau ca aruncam cu noroi in ei. |
Citat:
|
Citat:
Ti s-au bagat in cap numai prostii acolo! TREZESTE-TE!!! |
Citat:
Efeseni 6:1 Copiilor, ascultați în Domnul de părinții voștri, pentru că așa este drept! Deci copii pana la o anumita varsta daca a ascultat de parinti a ascultat de dumnezeu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:06:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.