Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

vsovivi 10.05.2010 14:57:04

Continuare

Citat:

Credința în venirea de azi a lui Antihrist nu se găsește decât în cei care au primit această credință în dar, de la acest duh Pucios, în inimile lor.

Păi antichrist a venit în gLume acum 2000 de ani odată cu nașterea lui Christos și cu Învierea Lui Iisus, deci odată cu răzvrătirea lui Iuda, cu sărutarea spre vînzare a lui Iuda, odată cu răzbunarea lui Iuda, Iscarioteanul și a altora asemenea lui... și de atunci se tot chinuie omul minciunii, vicleanul desfrânat și ascuns ca să se înscăuneze el în inimile oamenilor, în bisericile Domnului, să se autoîntroneze el la loc sfânt, deci cum ar putea să vie tocmai acum? Dar acum caută el să ocupe definitiv locul cel sfânt. Dar prin prooroci este dată pe fața mârșăvia antichristului care s-a autoînscăunat la loc sfânt... și s-a tot autoînscăunat mereu dar a fost de la Dumnezeu dăruit și câte un sfânt care să-i țină piept antihristului și să nu lase biserica sau țara sau poborul pe mâna lui, pe mâna celui rău...

Deci asta este și acum, omul minciunii nu lasă ca Biserica să fie a lui Dumnezeu prin sfinți și prooroci, a Cuvântului lui Dumnezeu ci vrea s-o țină pentru el zicând că el proorocește și știe ceea ce știe el mai bine ca Dumnezeu, cum e cu păcatul și cu mântuirea... el, omul minciunii, omul păcatelor, omul fărădelegilor, omul aristocrat, viclean și desfrânat...

Păi cum o să știe el mai bine ca Dumnezeu Adevărul? Iar dacă îl știe și el atunci de ce îl folosește cu minterese viclene pentru scopurile lui asunse? Păi pentru că îl roade aviditatea și pofta de putere și mărire de sine... Puterea de a dispune de sufletele oamenilor ca să i se închine lui... Vrea cu oricechip puterea de a tiraniza și a disturge totul până la cer! Căci pe toate ar vrea să le bage în mândrie ca omul să ajungă să fie după chipul și asemănarea lui, a păcatului... a minciunii, a neascultării pozând defapt sfințenia, măscărind iubirea și grija de aproape.

Citat:

Iar taina și minunile lucrăturii liderilor pucioși, cei care s-au ales pe sine ca să stea în fruntea bucatelor și de aici să se dea drept singurii și autenticii "credincioși", nu trebuie descusute sau ispitite de curioși, ca nu cumva să se descopere înșelăciunea lor:

" [...] nu găsesc pentru ele credință pe pământ dacă nu pun Eu în om darul credinței cea pentru venirea Mea de azi. Eu pe cei cu care Mă sprijin ca să vin pe pământ cuvânt i-am scos din lume și i-am așezat înaintea Mea și le-am dat duhul credincioșiei, și nu trebuie descusută sau ispitită lucrarea Mea cea de azi și taina ei cea pecetluită între Mine și cei credincioși venirii Mele de azi [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)

Care este înșelăciunea? Păi toate Cărțile VT sunt cărți ale unor prooroci dăruite de Dumnezeu, care a grăit unor prooroci și profeți pe care i-a trimis la popor și la regi și împărați în speranța că vor asculta, iar fiindcă nu au ascultat li s-a întâmplat lor numai nenorociri, dureri, distrugeri, chinuri... Și care sunt bucatele? O mulțime de oameni, turme cerești, care se slujesc unii pe alții trăind sub binecuvântarea Lui Dumnezeu? Păi nu au furat de la nimeni și nu înșeală pe nimeni... deci sunt bucatele preparate de ei, dar Domnul va nimici și bucatele și pântecele căci pântecele e făcut pentru bucate și bucatele pentru pântece, deci Domnul va nimici și pe unul și pe celălalt căci omul e făcut penttru Dumnezeu.

Citat:

La pucioși însă, o minune nu ține decât trei, cel mult patru zile. Suficiente, spre exemplu, ca paradigma iubirii să se răstoarne: nu iubirea vine de la credință, ci credința vine de la iubire:

"[...] iubirea celor credincioși vine de la credința lor [...] " (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din data de 2-05-2010)
" [...] iubirea cea curată pentru Mine are putere mare în om și îl umple de darul credinței [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)

Păi voi nu știți citi:
-iubirea curată a celor credincioși care vine de la credința lor pentru Mine are putere mare în om și îl umple de DARUL Credinței, adică de Harul Domnului...

Deci paradigma este cum se poate ca niște lingviste să nu mai știe ele citi două citate simple? Deci ce anume le înebunește lor mințile de li se tulbură ochii și nu mai vor să vadă? Ce minterese ascunse să le orbească?

Citat:

Prozelitismul pucios nu trebuie subestimat. El încă mai aduce roade otrăvite: oi rătăcite, conduse de păstori orbi care le duc la groapă, vin la liderii pucioși să se extazieze de frumusețea minciunilor lor și de binecuvântările pe care le împarte Antihrist cu generozitate, din staulul pucios :

"Binecuvintez pe păstorul care și-a adus în ziua aceasta oile la izvorul Meu de cuvânt și-i dau lui ceea ce-i folosește, și tainic îi dau lui duhul umilinței, duhul celor ce plac lui Dumnezeu, celor mari la Dumnezeu și la oameni, și în el să se păstreze el, căci așa sunt cei ce seamănă cu Dumnezeu pe pământ. Amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)

Nu ți-am spus? Ai scornit că Domnul este antichristul și repeți minciuna la nesfârșit... că doar sunt cu siguranță fraieri care o să pună botul și o să creadă... Deci „Bine” v-a învățat Ana și Caiafa: repetați mereu! Dar să vedeți atunci când o să fiți puși/puse cu păcatele voastre înainte, ce repetări o să repetați... Tot așa o să vi se învârtă ochii în cap: Domnul e antihristul, Antihristul e Domnul și curând o să constatați defapt cine e antichristul și cui ați slujit voi și atunci să vezi dureri... ca și inima femeii la chinurile nașterii sau ca inima struțului viteaz ce ține capul în nisip, în pustiu, în deșert.

Citat:

Duhul care își ia numele de "Sfântul Gheorghe" îi îndeamnă și el pe vizitatori să fie credincioși "Cuvântului" de la Pucioasa și să nu-i ispitească pe liderii pucioși (sau să-i descoasă, cerându-le consecvență, coerență și dovezi), ci să sporească în credința oarbă în "Cuvântul Domnului" lor:

"O, fiți credincioși, fiți credincioși cuvântului Lui cel de azi și credeți fără să ispitiți! O, sporește-le lor credința, Doamne, Păstor milos, Păstor cu glas duios. Așa Te rog eu pentru cei ce vin spre izvorul Tău de cuvânt. Amin" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)

Cum e credință oarbă? Dumneata nu știi să citești? Păi Cuvântul lui Dumnezeu grăiește peste pâmânt întru venirea Sa de multă vreme, cel puțin din 1955, când a dat să fie scris. Și câte s-au poroorcit și scris de atunci? Deci nu e oarbă deloc, ci orbii susțin că e o credință oarbă, căci orbii văd dar cei ce cred ei că vă iată că au ajuns orbi, au vrut să fie orbi... pentru ceva minteres că altfel pentru ce? Din joacă la marginile iadului? La graniță...

Citat:

Noii-veniți sunt îndemnați "să facă minuni înăuntrul lor", iar dacă nu se vor pricepe cum să le facă, să ceară ajutorul liderilor pucioși, care au cheia înțelepciunii în ei și care vor ști să le dea răspunsuri, în numele lui Dumnezeu, la orice nedumerire sau întrebare:

"Fiți făcători de minuni înăuntrul vostru! Întrebați cum să faceți aceasta, iar Eu vă voi răspunde prin servii Mei, căci am înțelepciunea Mea în ei pentru mulți, pentru cei ce se aleg pentru Dumnezeu prin glasul Meu de Păstor. Amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 6-05-2010)

Da. Cei care au învățat, s-au smerit și n-au stat degeaba, ci au împlinit... vor ști să fie de folos fratelui lor.

Citat:

"Dumnezeul" Pucioasei le răspunde celor curioși pe măsura așteptărilor lor, prin servii Lui, manipulatorii și gestionarii Glasului Lui: liderii pucioși cei înțelepți pentru mulți și făcători de minuni înăuntrul lor.

Da. (Manipulatori după voia Domnului, nu cu minteres viclean, căci a manipula este să-ți folosești mâinile la lucru, dar voi cu alt sens ați folosit termenul... Să compromiteți proorocii insinuând cu ironia că ei și-au furgăsit pălăria? Ei, nu cumva voi? Deci pentru ce vă place să vă compromiteți la nesfârșit... întărire la cerbicie unită cu dracul învârtoșat până la sfârșit, veșnic dacă se poate... firește că așa pățesc cei ce se socotesc pe ei înșiși drepți și sfinți cu toate că nu sunt ci Dumnezeu le stă împotrivă.)

continuare mai jos

vsovivi 10.05.2010 15:23:27

Finalul continuării

Citat:

A doua venire a "Domnului" a avut loc deci, și e în curs de desfășurare, desfășurare care se tot desfășoară, căci trenează de vreo 55 de ani încoace, la Pucioasa.

Înseamnă că urmează a treia venire, cea proorocită de Biblie că va fi a doua, dar pe care pucioșii nu mai au nevoie s-o aștepte. "Dumnezeul" lor a venit, deci se pare că acum au tot ce le trebuie.

Oare... chiar nu le mai lipsește nimic?

Absolut nimic nu le lipsește lor căci ei Îl așteaptă mereu pe Dumnezeu, fie că vine la ei în Duhul fie că va reveni cândva cu trupul ca să fie arătat lui Israel, căci Duhul proorociei este ceea ce mărturisesc ei, și mărturisirea Domnului este Duhul proorociei și spui Dumneata că nu poate fi asta a doua venire, și te distrezi crezând că ei mint când ei spun că urmează și venirea aia care e scrisă, și zici tu că aia e a doua și asta e minciună, dar iar ai tălmăcit prost, căci Domnul până la Înălțarea la Cer a pregâtit pe apostoli pentru venirea puterii Duhului Sfânt în ziua Cincizecimii, și îngerii au mărturisit la Înălțarea la Cer, deci mai înainte, că Îl vor vedea venind cândva pe Domnul lor, Domnul nostru, exact așa cum L-au văzut că s-a Înălțat, deci iată că nu putea fi vorba de a doua revenire aia în trup din viitor căci în Duhul Sfânt a venit a doua oară după Înălțarea la Cer. Și cum rămâne cu cuvintele către Maria Magdalena: „nu te atinge de Mine că nu m-am suit încă la Tatăl!” ? Deci iată că se mai suise odată la Tatăl fără ca să-L fi văzut cineva, nici îngerii poate deci nici într-un caz nu poate fi vorba de a doua revenire în trup așa cum susți dumneata că este scris ci de a treia... oricum ai număra.

Sau probabil că dumneata, susți că atunci prin Duhul Sfânt susții că n-a venit Dumnezeu, Sfânta Treime, Duhul Sfânt, Domnul la ucenici în ziua Cincizecimii... și zici că a mințit și că nu s-a urcat la Tatăl înainte de a veni la ucenici și a-i zice lui Toma să-I atingă semnele cuielor și al suliței dacă numai așa va crede... Deci sunteți pe dinafară și susțineți că este scris în scripturi înterpretările voastre fanteziste...

Dar este scris cu Adevărat doar ceea ce explică Cuvântul lui Dumnezeu dăruit prin proorocii Lui.

Și atunci când se va întâmpla aceasta revenire și cu trupul va fi probabil, eu nu știu, marea Zi a Judecății...

Și până atunci e bine ca omul credincios să-și facă lui însuși judecata după Cuvântul lui Dumnezeu dat prin prooroci ca să se curățească și să aibă smerenie și nu mândrie, căci Lucrarea Aceasta este Valea lui Iosafat, după cum este scris în proorocie. Și unii vor merge spre Împărăția Cerurilor iar alții după satana se vor duce la iad... și la judecată și la chinuri veșnice... deci e bine să așteptăm cu frică și fără a avea pete de păcură pe hăinuță și nici pe cămășuță. Să ne spălăm prin pocăință și veghe fiind și noi prooroci; dar ce fel de prooroci?

Păi așa ca mine că uite ce îmi proorocesc:

Dacă iar nu voi fi atent și nu voi veghea și priveghea, în clipa următoare sigur iar voi păcătui!

Dar dacă nu primesc proorocii lui Dumnezeu, și nu ascult de Cuvântul lui Dumnezeu, la nimic nu-mi folosește să fiu prooroc... căci tot prooroc mincinos o să ajung, exact așa cum e prooroc omul rău și necredincios.

mariamargareta 10.05.2010 15:51:07

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 245932)
Deci tu aici nu faci altceva decât Îi zici asemenea fariseilor îndoielnici și răi din vechime ca să-L ispitești mereu, zici că defapt Domnul e antichristul și că El e eretic și că ce face e sectă și că face dezbinare în pobor, spunând că scoate demonii cu domnul demonilor, cu belzeebul și că născocește noutăți... și repetați mereu și până la urmă poporul i-a crezut pe farisei în vechime, de frica lor, și apoi „ajutați” de mici propagatori propagandiști și stârnitori și provocatori au strigat cu toții către Pilat predându-L: „ia-L, răstignește-L”, aproape în același timp în care L-au primit cu plecăciuni strigând „Osana... Fiul lui Dumnezeu”...

Fariseii nu vorbeau cu o nălucă. Ei vedeau un om întreg, cu trup și cu duh. Pucioșii vorbesc despre un duh pitonicesc fără de trup, despre care pretind că le vorbește lor că este Hristosul cel înviat. Dar Hristos a înviat cu trupul, și cu trupul S-a înălțat la cer. El nu se mai desparte de trup în veac, chiar dacă are un trup transfigurat. O despărțire de trup a lui Hristos echivalează cu o altă moarte, ori Hristos nu mai moare în veac. Basmul acesta că Hristos a venit în duh și a vorbit prin gura unor babe de la țară care erau lungite în pat și adormite tun poate îi entuziasmează pe unii naivi, dar dreptcredincioșii își fac cruce și-și scuipă în sân.

mariamargareta 10.05.2010 16:03:50

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 245932)
Și nu este proorocit la Apocalipsă? Că nu antichristul aduce Mântuirea și Noul Ierusalim Ceresc, al slavei pe pământ ci Domnul?

Noul Ierusalim de la Pucioasa nu este ceresc, ci pământesc. E făcut de oameni, nu de Dumnezeu. E ridicat din pământ, nu e coborât din cer. Nu corespunde nici ca dimensiuni, nici ca materiale folosite, ci este o copie- caricatură la scară al Noului Ierusalim Ceresc proorocit în Apocalipsă. Când o descriu, pucioșii vorbesc despre "cetatea Noul Ierusalim" ascunzând cu grijă toate nepotrivirile și arătând doar însușirile cele care se nimeresc (că are 12 uși, de exemplu). Simpla denumire de "Noul Ierusalim" nu o legitimează în mod automat și necondiționat, și de altfel nu este singurul "Nou Ierusalim" de pe pământ, ridicat de oameni în megalomania lor maniaco-pietistă. Mai sunt și altele, și rușii au unul, spre exemplu.

vsovivi 10.05.2010 16:55:37

Citat:

Citat:
În prealabil postat de vsovivi http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
Deci nu voi sunteți antichristul, împreună cu toată gLumea condusă de duhurile rele ci voi ziceți că El e antichristul? [...] Defapt antichristul e tot cel ce nu a recunoscut că Hristos, Fiul lui Dumnezeu a venit în trup acum 2000 de ani, în gLume, trimis de Tatăl, iar astăzi, este tot cel ce nu primește pe proorocii lui Dumnezeu și să trăiască sub proorocie sfântă, adică sub Mângâierea lui Israel Cel din sfinți, Cel din prooroci, Cel din români, [...]
Citat:

MM:
Antihristul este cel ce se prezintă lumii ca fiind Hristos, dar nu este, ci este hristos mincinos.
Cine se prezintă așa? Ia uită-te așa retrospectiv... privește de acum 2000 de ani până azi. Cine se prezintă ca fiind mântuitor și mare prooroc și defapt este un mare mincinos? Privește așa printre oi și berbeci și printre berbecii de la comandă... Poatepoate vezi și pe câte un antichrist...
Citat:

Acum sunt mai mulți hristoși mincinoși în lume, și chiar în România sunt câțiva, îi numeri pe degete.
Păi tu te uiți doar la cei ce își zic Mântuitori, adică se cred ei mântuitori recunoscându-se numai pe sine? Păi nu e vorba numai de ăia, mulți dintre ei niște copii care Îl urmează pe Hristos, pe Iisus, doar până la a juca rolul cinematografic, rolul pentru slavă de la oameni. Dar ei se opresc și așa se plictisesc și se leapădă întorcându-se apoi în gLume ca să păcătuiască sau să dormiteze, păi nu așa ci trebuie urmat mai departe, căci identificarea cu personajul pentru slavă de la oameni nu e mântuire ci dacă nu depășești stadiul ăsta o să-ți faci viața o scenă în care tu ești și scenaristul și regizorul și actorul și iată că te-ai distribuit în rolul Domnului ca să te înalți, să faci circ, să cauți aplauze, dar Domnul s-a smerit căci a slujit tuturor ucenicilor și oamenilor neașteptând nimic în schimb... nicimăcar aplauze, deci tu ce urmărești, să fi lăudat de oameni? Păi uită-te ce laude a primit Adevăratul Hristos, și dacă pomului verde I-au făcut așa dar atunci celui uscat și nu este slujitorul mai mare decât Stăpânul său, deci la ce te aștepți? Și rolul e tragic dacă îl joci cu adevărat până la sfârșit și mergi până la capăt pe urmele Lui și urci golgota și tu... sau te-ai oprit la aplauze și-ți plac numai și numai aplauzele... păi cine caută să placă oamenilor ăla nu mai caută să placă lui Dumnezeu ci va ajunge să miorlăie cu pisicile și cu cucuvelele furând și cobind așa ca „înțelepții”...

Deci draga mea, tu chiar nu pricepi cine este antichristul? Cine este cel ce nu face Voia Tatălui? Cine urăște pe Hristos? Sau nu vrei să vezi pădurea din cauza copacilor? Păi Cine nu-L Iubește pe Hristos! Iar cel ce-L iubește îi plinește poruncile, nu uită de legea Sa.

Deci antichristul se va recunoaște ca fiind Dumnezeu în taină, numai pe sine, că înaintea oamenilor precis se va arăta păcătos și blând la început căci după ce va fi dat în vileag să vezi cum va întoarce foaia... la început te va face să-l crezi vrednic și drept și ascultător și plinitor de Dumnezeu și plin de râvnă, dar mândria și viclenia și răutatea va fi în mijlocul lui... Cine este el? Stă într-un picior și parcă e umbrelă, ghici ciupercă ce-i?

Citat:

Niciunul n-a venit în lume așa cum proorocea Scriptura: cu putere multă și cu slavă, încât toți oamenii vor vedea această venire și i se vor închina Stăpânului lumii. Au venit pe ascuns, fără nici o putere și fără nici urmă de slavă, și acum se tânguie pe la colțuri de ulițe că nu-i bagă nimeni în seamă.
"Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși." (Matei 24,24)
"Se vor scula hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor face semne și minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleși." Marcu 13,22)
Dumneata nu pricepi că Domnul socotește ca antichrist pe oricine care nu se smerește ci lucrează fărădelegea? Oricine și cu atât mai mult cei smintiți întru Sine, ce au primit putere de sus, dar apoi în nebunia lor de pe urmă fac semne și minuni... și prin ele, se mândresc, și iată că devin mândrii și nu primesc pe prooroci și amăgesc pe pobor zicând că-s savanți.

Deci de ce pe voi vă scoateți din socoteală când cercetați despre antichrist? Păi sigur că voi vreți să stați liniștiți și să vă credeți deja gata mântuiți... dar nu vedeți cum stați pe nisip iar în nisip nu vedeți cum a ascuns Pisikaa ceea ce a rodit și apoi a acoperit? De unde credeți voi că vine putoareaoarea... Și zici că de la copiii care au jucat rolul lui Iisus Hristos? S-au dat Dumnezeu? Păi cum de ați uitat de lupii răpitori și vicleni, ascunși sub piei de oi? Și îmbrăcați în haină sfântă? Ce s-au sulimenizat aurindu-și ciucurii de la poalele hainelor ca să fie pregătiți să ducă în ispispită pe fraieri?

Păi Biserica Domnului din loc în loc e aia din sfinți și prooroci și e aia unde se mărturisește și se trăiește Adevărul... Smerenia, Dragostea, Sfințenia... și nu duhul gLumesc al minciunii măririi de sine... duhul necredinței și răutății... adică al lăcomiei sulimenizate în mod savant... care nu duce nicăieri.

Deci oricine nu mărturisește că Domnul cel fără de păcat a fost în trup și a purtat numele Iisus dat prin îngeri și că El este Fiul lui Dumnezeu născut din Tatăl mai Înainte de Creație și de Adam, și nu mărturisește că El a înviat din morți după ce fără de păcat a fost răstignit acum 2000 de ani de poporul Său și de oamenii fărădelegii și oricine nu primește pe proorocii lui Dumnezeu ca să trăiască ei împreună cu Dumnezeu sub sfântă proorocie așteptând viața veșnică și oricine nu mărturisește pe Cuvântul lui Dumnezeu Carele vine împreună cu toți sfinții și Carele se vestește peste pământ întru venirea Sa, nu poate fi altceva decât antichrist și fiu al satanei... căci așa se vor chema... așa se vor arăta... toți ca fiind îngerii lui antichrist... fiindcă n-au crezut și nici n-au vrut să creadă ci în loc să prefere Lumina ei au preferat întunericul gLumii și s-au vândut întunericului.

Căci vedem în VT cum toți cei ce nu au ascultat de Cuvântul lui Dumnezeu dăruit prin prooroci spre îndreptare și Viață, toți fără excepție s-au prăpădit căci au fost lepădați de Dumnezeu din pricina neascultării și au ajuns să fie sub picioarele tuturor neamurilor.

Deci nu se poate altfel ci ori ești cu Adevăratul Dumnezeu și primești sfaturile Sfântului ca să te mântuiești sau ești cu gLumea și mergi după antichrist respingând sfințenia... Nu se poate să faci binele dar să faci și răul în același timp. Ci ori, ori. Și omul trebuie să aleaga... Și oriceface alege într-un fel sau altul, și așa a ales, așa cum se va vedea la sfârșit. Deci nu e suficient să zici că ai ales acum și gata ci alegerea ta se va vedea după viața pe care ai dus-o. Așa că înaintea fiilor vor intra tâlharii și desfrânatele pentru că ei au crezut și s-au pocăit... și iată că istoria se repetă la nesfârșit... pentru că fiii și-au întărit cerbicea la învârtoșarea inimii... și n-au vrut să creadă și nu că n-ar fi putut.

Deci nu te mai căzni să-l arăți pe antichrist în proorci sau în poporul unuia sau altuia... căci oricum în Ziua aceea se va vedea iar Sfinții și Înțelepții Domnului vor străluci atunci ca Soarele când strălucește în puterea Lui.

Deci nu ne mai împărtăși din revelația viselor tale că cică l-ai descoperit tu pe antichrist tocmai în Cuvântul lui Dumnezeu, căci El n-a făcut nimănui nici un rău ci a grăit Adevărul spre viața oilor! Și tot ce a proorocit s-a împlinit și se împlinește... vrei nu vrei se împlinește oricât negi la nesfârșit.

vsovivi 10.05.2010 18:12:33

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 245984)

Citat:

Citat:
În prealabil postat de vsovivi http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
Deci tu aici nu faci altceva decât Îi zici asemenea fariseilor îndoielnici și răi din vechime ca să-L ispitești mereu, zici că defapt Domnul e antichristul și că El e eretic și că ce face e sectă și că face dezbinare în pobor, spunând că scoate demonii cu domnul demonilor, cu belzeebul și că născocește noutăți... și repetați mereu și până la urmă poporul i-a crezut pe farisei în vechime, de frica lor, și apoi „ajutați” de mici propagatori propagandiști și stârnitori și provocatori au strigat cu toții către Pilat predându-L: „ia-L, răstignește-L”, aproape în același timp în care L-au primit cu plecăciuni strigând „Osana... Fiul lui Dumnezeu”...
Fariseii nu vorbeau cu o nălucă. Ei vedeau un om întreg, cu trup și cu duh. Pucioșii vorbesc despre un duh pitonicesc fără de trup, despre care pretind că le vorbește lor că este Hristosul cel înviat. Dar Hristos a înviat cu trupul, și cu trupul S-a înălțat la cer. El nu se mai desparte de trup în veac, chiar dacă are un trup transfigurat. O despărțire de trup a lui Hristos echivalează cu o altă moarte, ori Hristos nu mai moare în veac. Basmul acesta că Hristos a venit în duh și a vorbit prin gura unor babe de la țară care erau lungite în pat și adormite tun poate îi entuziasmează pe unii naivi, dar dreptcredincioșii își fac cruce și-și scuipă în sân.

Dar toți proorocii VT cu Cine vorbeau?

Cu Cine vorbesc preoții când se roagă, către Cine se săvârșește Sfânta Liturghie? Către o nălucă? Către un om întreg în carne și oase? Sau ne închinăm noi la un duh pitonicesc?

S-au n-ai citit cum oamenii trimiși la unii cum loveau ei cu toiagul și ieșea foc și ardea jertfa și apoi când plecau cum se tranformau în duh și se ridicau la Ceruri, și cum atunci nu poate Domnul lor să vie și El în Duh? Cel care i-a făcut pe îngerii Săi duhuri și pe slujitorii Săi pară de foc? Nu este El Stăpânul duhurilor și a toată făptura?

Deci iată cum voi credeți că Hristos Iisus este un simplu om ce s-a urcat într-o navă de extratereștrii și s-a băgat la congelat și o să vie peste ani exact la fel. Un om.

Păi Domnul este Viu și este cu noi în toată vremea asta dintotdeauna și de 2000 de ani, El este cu noi... cum? Așa.

Iar năluca este aia pe care și-o născocește omul necredincios și rău și în care-și pune el nădejdea, în idolii săi care nu pot nici să vadă, nici să audă nici să te scape căci sunt plăsmuiri ale mâinilor omului, dar prin sfânta Cruce se arată nu o nălucă și prin icoane nu năluci se arată ci puterea Lui Dumnezeu. Căci Dumnezeu este Duh.

Deci oricât îți scuipi în sân nu ai cum să-ți alungi frica aia care o să te cuprindă când duhul tău va trebui să stea înaintea Duhului Sfânt... și firește având în spate tolba cu păcate, făcute, nemărturisite sau nelepădate definitiv...

vsovivi 10.05.2010 18:32:09

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 245990)

Citat:

Și nu este proorocit la Apocalipsă? Că nu antichristul aduce Mântuirea și Noul Ierusalim Ceresc, al slavei pe pământ ci Domnul?

Noul Ierusalim de la Pucioasa nu este ceresc, ci pământesc. E făcut de oameni, nu de Dumnezeu. E ridicat din pământ, nu e coborât din cer. Nu corespunde nici ca dimensiuni, nici ca materiale folosite, ci este o copie- caricatură la scară al Noului Ierusalim Ceresc proorocit în Apocalipsă. Când o descriu, pucioșii vorbesc despre "cetatea Noul Ierusalim" ascunzând cu grijă toate nepotrivirile și arătând doar însușirile cele care se nimeresc (că are 12 uși, de exemplu). Simpla denumire de "Noul Ierusalim" nu o legitimează în mod automat și necondiționat, și de altfel nu este singurul "Nou Ierusalim" de pe pământ, ridicat de oameni în megalomania lor maniaco-pietistă. Mai sunt și altele, și rușii au unul, spre exemplu.

Păi oamenii care ascultă pe Dumnezeu, și lucrează după sfatul Lui, se cheamă că împlinesc voia lui Dumnezeu.

Și nu vine de mulți ani Cuvântul slavei Lui Dumnezeu din Cer și grăiește peste Pământ? Dar tu ai vrea să vină cu Pământ din Cer?

Caricatura este în mintea ta. Sau Iisus când era mititel și ținut în fașă și de Preasfânta în brațe, era El oare o copie caricaturală a lui Dumnezeu?

Păi oricine și-ar face copii, problema este că numai la noi a fost dăruit Darul, și nu în megalomania lui Dumnezeu ci El se milostivește de cine voiește și nu-I poate impune nimeni de cine să se milostivească și asta este dreptatea Lui Dumnezeu că se milostivește de cine voiește... Deci după cum îți dai seama nu este o simplă denumire, ci legitimarea vine de la Tatăl și Maica Precistă și prin femeia Mielului, așa cum scrie la Apocalipsă, căci va trebui să fie bine pregătită pentru nuntă.

Celelalte fecioare în schimb s-au distrat cu alți bărbați care și-au făcut toate poftele cu ele. Dar fecioara Noului Ierusalim, femeia Mielului nu va păți ca fecioara vechiului Ierusalim care a ajuns batjocura tuturor din pricina neascultării ei pe vremea lui Ieremia... Ci Noul Ierusaluim este al Slavei lui Dumnezeu. Iar Slava Lui Dumnezeu nu este așa cum își închipuie omul, cu fast...food, cu artificii, cu distracție și curvie și beție și vărsături ci este o slavă tainică și sfântă și care se va vedea cândva strălucind mult mai tare decât Soarele, căci și Soarele și Luna și Stelele se vor pleca dinainte ei, dinaintea femeii Mielului îmbrăcată în slava lui Dumnezeu care se coboară din Cer pentru iubita și mireasa și femeia Lui.

mariamargareta 10.05.2010 23:50:50

205. Comentariu la "Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a șasea după Paști (I)

Acest "Cuvânt" are un caracter de manifest politic. "Duhul Șfânt" de la Pucioasa se face povățuitor politic al românilor, aflați într-un moment de gravă criză economică și financiară:

"Duhul Sfânt Se face cuvânt pe pământ și Se face povățuitorul oamenilor." [...] pe pământ nu mai este cuvântul lui Dumnezeu pe nicăieri, ci este numai cuvântul omului, fiindcă omul nu s-a deprins să ia de la Dumnezeu povață pentru toate câte lucrează el pe pământ. [...]Vin pe pământ cuvânt să-l fac pe om să Mă cunoască în cuvântul Meu și apoi să Mă aștepte și să-Mi ceară povața. Să se întrebe cu Mine omul, iar Eu să Mă întreb cu el, [...] Vin pe pământ cuvânt acum, la sfârșit de timp, ca să-i fac să vadă pe cei ce nu văd și să le iau vederea lor, a celor ce zic că văd [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Mai întâi i se oferă omului o mostră de inconsistență în gândire și în exprimare, prin promovarea a două idei care se bat cap în cap:

1. "Dumnezeul" Pucioasei poate să-i deschidă omului ochii și chiar o face, fără probleme, de multe ori. El îi deschide ochii omului de atâtea ori cât vrea, pentru că așa vrea El să i-i deschidă:

"Pot Eu să-i deschid lui ochii, așa cum și fac de atâtea ori cu omul [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

2. "Dumnezeul" Pucioasei poate să-i deschidă omului ochii, dar n-o face, ca să nu-l doară pe om deschiderea ochilor lui. El nu îi deschide niciodată ochii omului, ci așteaptă și iar așteaptă ca omul să-și deschidă singur ochii, pentru că așa vrea El să nu i-i deschidă, și de aceea îl pune pe om s-o facă, așteptând îndelung ca el să și-i deschidă:

" Aștept și iar aștept. Îl aștept pe om să Mă cunoască în lucrările Mele și îl rog să deschidă ochii și să vadă. Pot Eu să-i deschid lui ochii [...] dar îl rog pe el să și-i deschidă, ca să nu-l doară dacă umblu Eu la el și la îndărătnicia lui și la nevederea atât de bolnavă a trupului și a sufletului și a duhului lui." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Apoi, "Dumnezeul" Pucioasei se lansează în sfaturi politice către poporul român, căruia i s-au anunțat recent de către guvernanți noi curbe de sacrificiu: micșorarea pensiilor cu 15% și a salariilor cu 25% (deocamdată atât, dar dacă va mai fi nevoie, vor veni și cu alte "măsuri"). Prima povață: românii să se împace imediat cu "Dumnezeul" Pucioasei și să nu-L mai ignore cu nesimțire, sau să-L ia peste picior, ca până acum. Să vină toți la Pucioasa și să bea din fântâna pucioșilor, dacă vor să aibă viață. Să ignore spectrul foamei și al sărăciei și să se împace urgent cu pucioșii, blamând cu această ocazie Biserica oficială (BOR) care I-a făcut Lui nedreptate, atunci când a clasat mișcarea pucioșilor la categoria "manifestări centrifuge, străine ortodoxiei":

"O, neam român, Îmi apropii iarăși de tine cuvântul Meu, cuvântul Duhului Sfânt [...] și-ți tot dau povață cerească, tată. Voiesc ca tu să nu fii nevăzător și surd la glasul Meu, care te cheamă ca să vezi și ca să auzi și ca să bei din fântâna Mea spre viața ta. De când am plămădit Eu cu cuvântul cerul și pământul, de atunci te-am ales să-Mi fii masă și casă acum, la sfârșit de timp. O, tu ești acum în strâmtorare mare, tată, și ia bine de la Mine ca să faci tu ochii mari, căci ție nu-ți lipsește pâinea sau haina, ci îți lipsește împăcarea cu Mine, tată. O, împacă-te cu Mine, iar Eu, Domnul, te-am învățat cum să faci ca să ne împăcăm și ți-am spus că nu e bună nedreptatea, căci cei ce se numesc în mijlocul tău biserica lui Dumnezeu, aceia nu-Mi deschid ca să le dau Eu pentru tine, ba Mi-au făcut și Îmi fac nedreptate, tată." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Problema este că Dumnezeul Pucioasei e într-o mare dilemă de management. El nu știe cum să înceapă și cum să facă ceea ce vrea să facă pentru țara română și pentru poporul român, ca să-i călăuzească prin pustia crizei și să-i izbăvească de crahul financiar-economic care se profilează la orizont:

"O, țara Mea de azi, o, neam român, dau să te povățuiesc, iar și iar dau să te călăuzesc și să-ți spun ce să faci. Dumnezeu-Cuvântul este în mijlocul tău cuvântând de mai bine de cincizeci de ani, și cu măiestrită taină lucrează El în mijlocul tău. O, cum să fac să pot să fac sfat cu tine pentru izbăvirea ta de orbire și pentru slava ta cu Mine apoi înaintea popoarelor? O, cum să fac să Mă asculți? Cum să fac să-Mi cunoască adevărul și glasul Meu cel de azi mai-marii tăi care stau pe scaune de slujitori de biserică și de legea lui Dumnezeu pe pământ cu oamenii? O, cum să fac cu voi să fiți credincioși glasului Meu cel de la sfârșit de timp pe vatra voastră, fii români?" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

După o matură reflecție, se pare însă că a găsit ce căuta: dacă cei vizați n-au putere să facă ceea ce vrea El să le facă, atunci le va da El putere. Plângând, la picioarele turmei încăpățânate de români, o va face:

"O, de atâtea ori Mi-am îndreptat cu duioșie spre voi cuvântul Meu cel de azi. N-aveți putere de credință, dar vă pot da Eu, fiilor, căci turma română are lipsă mare de Dumnezeu pe pământul ei când Eu, iată, sunt în mijlocul ei plângând la picioarele ei ca să-și deschidă inima și cămara cunoștinței și ca să-L cunoască pe Dumnezeu." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

"Dumnezeul" Pucioasei se autodeclară Păstor cârmuitor de corăbii, iar corabia Lui este "România", pe care o păstorește pe pășunea valurilor pământului, dar care se scufundă (nu în pășune, nu în valuri de pe pământ, nu în valuri de pe mare, ci în datorii) văzând cu ochii:

"V-aș întreba pe voi ca să-Mi răspundeți apoi, aveți ceva de câștigat că nu Mă primiți cu povața slavei cuvântului Meu, care curge râu al vieții în mijlocul acestui pământ binecuvântat din vecii, aparte binecuvântat pentru vremea Mea cea de acum ca să vin cuvânt pe pământ în casa aceasta și să cârmuiesc cu glasul Meu de Păstor blând și smerit corabia aceasta prin valurile de pe pământ?" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

mariamargareta 10.05.2010 23:53:21

205. Comentariu la "Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a șasea după Paști (II)

"Dumnezeul" Pucioasei le va impune românilor legea Sa, fie cu povața, fie cu forța – asta va depinde de felul cum vor reacționa beneficiarii ei. Iar a doua povață pentru români, ca să scape ei de zilele cele grele care vin și iar vin, este să postească trei zile pe săptămână: luni, miercuri și vineri. Aceste zile nu sunt niște zile oarecare, ci sunt "ființe în cer":

"O, Eu nu vreau să-ți fie ție rău, țara Mea de azi, dar cu cine să Mă pot înțelege pentru tine în mijlocul tău? Nu te teme de zile grele, ci teme-te de depărtarea ta de Mine, tată. Te povățuiesc spre legea Mea, că vreau să te așezi întru ea, iar dacă tu nu vrei, Eu vreau așa și te aduc la voia Mea, căci în mâna Mea stă toată voința. O, nu disprețui certarea când ea te încearcă cu toate greutățile ei! Învață-te să te întorci la străbunii tăi cei sfinți! Ei nu spurcau cu nimic, cu nimic zilele de post și de sărbători și ziua odihnei Mele. O, nu te teme că-ți va fi greu, ci teme-te de greul și de durerea care se urcă la Mine de la tine când văd că în neamul Meu român se calcă peste legea cea sfântă, cea din părinți, și scris este că cei ce calcă legea sunt pedepsiți de ea. Îndeletnicește-te să fii cuminte și să postești cele trei zile din săptămână, luni, miercuri și vineri, căci aceste zile sunt ființe în cer și sunt lovite de pe pământ și sunt numai și numai răni pe ele, cele mai rănite ființe dintre cele din cer." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Cine să fie, cine să fie "ființele" lovite și rănite și mutilate din cer, care poartă numele de "Șfânta Luni", "Șfânta Miercuri" și " Șfânta Vineri"? Dacă scormonim prin arhivele "Cuvântului" Pucios, vom descoperi cu surprindere că aceste ființe "au viață" și "au sex". "Șfânta Lună" e bărbat, "Șfânta Mercur " e tot bărbat, iar "Șfânta Venus" e femeie (pardon, fecioară, zeița dragostei, frumuseții și fertilității la pre-creștinii romani):

“Daniele, să întrebi familia aceasta friptă (Nicolae Emil, de la Căprioru, n.r.) dacă ei au ținut cu desăvârșire legea Domnului Iisus Hristos, și dacă ei ziua de vineri o păstrează să nu spele rufele, că această zi e puternică întru toate. Acești credincioși fripți, au spălat vinerea. Să întrebați în adunare dacă gospodinele credincioase țin această zi de post. Lunea, miercurea și vinerea, nu spălați. Țineți minte că nu e zi fără viață. Lunea e bărbat, miercurea e bărbat, și vinerea e femeie. Le veți vedea la cer. Daniele, nimeni nu poate cerceta și judeca lucrul acesta” (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 20 noiembrie/3 decembrie 1973)

În cele trei zile de post nu se va posti oricum, ci cu mare strictețe. Untdelemnul va fi interzis. Cei care nu vor posti vor primi boli și durere în trup, ca formă văzută a răzbunării duhurilor pitonicești de la Pucioasa care își iau nume de îngeri și de sfinți. Răzbunarea a rămas arma pucioșilor:

"O, nu trebuie neamul creștinesc să mănânce pe cele oprite pentru zilele acestea, nu trebuie. Nici măcar untdelemn nu trebuie în bucate în zilele pentru postire, darămite altfel de hrană oprită pentru zilele în care sfinții și părinții au scris post de bucate! O, nu te teme că mori de foame, fiu român! Tu de neascultare mori dacă mori. Mâncarea cea fără de socoteală sfântă îți aduce boli și durere în trup și în viață, căci sfinții și îngerii se răzbună pentru ranele Mele de la om, iar tu știi aceasta, dar nu mai vrei să asculți, tată." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

"Dumnezeul" Pucioasei le cere românilor ca nu cumva se răzvrătească împotriva cârmuitorilor țării (regimul Boc și președintele Băsescu, doi corifei simpatizați și susținuți propagandistic de pucioși în ultimii ani) care tocmai au anunțat noi măsuri draconice care vor mutila veniturile populației. Robirea financiară a țării în fața străinilor este prezentată ca un rău necesar:

"O, neam român, te aduce Domnul din spate la voia Lui, dar nu ridica glas de cârtire, nu te ridica cu cârtire peste cei ce stau sus la cârmă, care ar fi să se îndatoreze pentru tine la neamuri străine, ca să te robească ele apoi la voia lor. O, fii înțelept, neam român, căci nimeni, nimeni nu e bun pentru tine, nimeni decât Dumnezeu. Hai, tată, să ne sprijinim noi între noi prin greu și prin lipsuri, și să nu-ți fie greu să te așezi în legile Mele sfinte, căci ele te vor scoate din toate strâmtorările care vin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)
Dacă românii vor asculta de "Dumnezeul" Pucioasei și nu se vor răzvrăti împotriva liderilor lor, îi așteaptă nu numai ieșirea din recesiunea economică, ci și o închinare care le va veni de la toate neamurile. Neamurile vor veni la români cu daruri (cel mai probabil, darurile vor fi în euro și în dolari, căci cu aurul, tămâia și smirna nu prea ar avea românii ce face, că din acestea mai au și ei):

"O, dacă tu, neam român, vei vrea și Mă vei asculta, vei fi tu cel mai slăvit neam de pe pământ, căci harul Meu și Duhul Meu Se va coborî peste tine și te va umbri și vor veni spre tine neamuri, precum este scris, și vor lua din slava Mea cu tine și te vor dărui cu daruri, tată, așa cum este scris de cea aleasă pentru slava Mea, și iată, de aceea te povățuiesc să te împaci cu Mine și să te înveți să faci voia Mea, o, țara Mea de azi." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

mariamargareta 11.05.2010 00:23:42

205. Comentariu la "Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a șasea după Paști (III)

Săracii lideri pucioși, care mănâncă pâine fără să o muncească și au mașini luxoase, pământuri, case, castele și hambare pe care nu le-au cumpărat din banii lor, ci din banii însușiți după ce au mâncat casele văduvelor, le propovăduiesc altora sărăcia lucie:

"O, nu te teme de sărăcie, ci teme-te de bogăție, tată, căci bogăția piere! O, nu te teme de lipsuri, ci teme-te de toate cele stricate și vinovate, [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

După ce liderii pucioși au elogiat gestul închinării cârmuitorilor politici la străini, pentru a ieși cumva din recesiune, acum mustră poporul pentru că îi copiază pe străini în portul lor. Ei i-ar vrea pe români ba îmbrăcați în ițarii și iile strămoșilor, ba în tunicile și rochiile cu trenă ale prinților și prințeselor (cârmuitori care nici n-au existat în istoria românilor, până a nu fi aduși la tron prinți străini):

"Stau în sfat cu voi, fii români, și vă rog pe voi să deschideți cartea istoriei și să stați o clipă față în față cu străbunii acestui neam și întrebați-vă apoi dacă arătați ca ei, ca fii ai lor, ca urmași ai lor. O, frumos și creștinesc și iubit de Dumnezeu a fost portul românului! De ce, de ce, tată, l-ați părăsit și n-ați iubit să fiți frumoșii Mei? Iată cum vă luați după străini! Ați pierdut mândria aceea sfântă de a fi frumoși ca sfinții, ca străbunii, o, fiilor. Eu, Domnul, v-aș vrea pe toți împodobiți cu strai plăcut lui Dumnezeu, v-aș vrea prinți și prințese după port și n-ar mai fi nici un neam mai frumos pe pământ ca și neamul Meu român, pe care Tatăl l-a hărăzit al Meu acum, la sfârșit de timp, și iată, Eu vin în mijlocul lui cuvânt și îl povățuiesc pe el spre iubirea Mea cea de sus pentru el." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Poporul român este hărăzit de către "Dumnezeul" Pucios să fie Buricul Pământului, adică "întâiul pe pământ", căruia i se vor închina toate neamurile care vor veni și îi vor rezolva atât sărăcia, cât și toate lipsurile (sau invers, că e totuna):

"O, trezește-te, tată, și arată-te întru toate neam al lui Dumnezeu, căci Eu sunt Împăratul făpturii și te vreau întâiul pe pământ înaintea Mea, ca să se închine Mie și ție neamurile, tată, dar ascultă-Mă și nu te teme de sărăcie și de lipsuri dacă Mă asculți!" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

"Dumnezeul" Pucioasei le pregătește românilor o surpriză cu iz tradițional românesc: le va da viață din costița Lui:

"Eu, Domnul Dumnezeul tău [...] Voiesc să-ți dau din costița Mea viață [...]" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Neamul român cel bolnăvior are în mijlocul lui salvare de la "chibuțul" de la Pucioasa, care este ridicat acum la rangul de cuibuț, în care liderii pucioși, fii ai "Cuvântului" Pucios din zilele acestea de pe urmă, se ascund de vrăjmași și de otrava lor:

"O, Mi-e tare milă de tine când te văd înțepat de vrăjmaș și de otrava lui, și aș vrea să te înviorez, neam român, și în chip curat să am ucenici de la Mine pentru tine ca să-ți fac bine prin ei din partea Mea, dar vrea-vor cei ce stau păstori peste tine, vrea-vor ei să Mă creadă și să Mă asculte ei pentru viața ta, pentru mila Mea de tine? Tu ești cuibuțul Meu cel de azi. Vin în mijlocul tău cu cuvântul Meu cel de azi și te găsesc tare bolnăvior. Stau înaintea ta cuvânt prin fiii cuvântului Meu cel din zilele acestea." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

"Dumnezeul" Pucioasei, în nedumerirea Sa, apelează din nou la paradigma "iubirea naște credință", din care iese ascultarea care îi îngenunchează pe cei tari la cerbice și care nu I se supun Lui:

"O, așa dau Eu să lucrez în mijlocul tău, neam român, dar tu, tată, nu mai ești învățat să stai în cuib și să primești viață, și cum să fac Eu cu tine, oare, să te aduc la viață, să te scot din primejdie și să te aduc la iubire, la credință și la ascultare pentru acestea, o, neamul Meu cel de azi?" (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

"Cuvântul" de la Pucioasa este echivalat cu Duhul Sfânt, pentru a-i paraliza de frică pe cei din neamul român care încă ar da să se împotrivească liderilor pucioși, știut fiind că "păcatele împotriva Duhului Sfânt nu se iartă în veac". Toate duhurile pitonicești care își iau nume de sfinți și de îngeri sunt chemate în nor de slujire la Pucioasa. Neamul român este somat să-și dea inima pentru erezia de la Pucioasa:

"Sunt în mijlocul tău cuvânt de Duh Sfânt, neam român. Te povățuiesc și te îndemn să nu faci păcat împotriva Duhului Sfânt, căci Eu voiesc să te iert și să te vindec cu cuvântul Meu de peste tine, cu Duhul Sfânt, Care curge din gura Mea cuvântul râului vieții în mijlocul tău, țara Mea cea de azi. O, am grăit cu tine în mijlocul poporului cuvântului Meu de pe vatra ta. Chem îngerii și sfinții să-Mi slujească în mijlocul tău împlinirea cuvântului Meu de peste tine. Vreau ca tu să înviezi înaintea Mea și să trăiești în Domnul pe pământ. Pace ție! Ascultă povața Mea! Citește-o și învață s-o împlinești! O, așează-te cu credință înaintea Mea și dă-Mi, o, dă-Mi inima ta, neam român, țara Mea cea de azi! Amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

"Cuvântul" de la Pucioasa este acum noua Evanghelie, Evanghelia lui Antihrist, care va trebui cercetată mereu și mereu de cei care o iubesc pe ea. În ea vor afla că "Dumnezeul" Pucioasei este un "Dumnezeu" Atotputernic care poate totul, dar nu oricum poate El, ci numai și numai prin liderii pucioși, fiii Lui cei neputincioși:

"O, cercetați, cercetați mereu, mereu cuvântul Meu de peste voi și faceți-vă rodul lui, căci Eu, Domnul, trebuie să pot cu voi în vremea aceasta cu necredință mare în ea și trebuie să pot prin iubirea voastră, prin jertfirea voastră pentru lucrările Mele și prin credința voastră, credința fiilor lui Dumnezeu, care poate totul, totul prin voi, prin fiii cuvântului Meu cel de azi, o, fiilor. Amin, amin, amin." (Citat din "Cuvântul" de la Pucioasa din data de 9-05-2010)

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:14:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.