theodor |
12.09.2006 23:00:58 |
Citat:
În prealabil postat de primus
deosebirea dintre mine si unii dintre voi este ca eu traiesc si ii gasesc loc si celui de sus in viata mea, pe cind voi va petreceti majoritatea majoritatea timpului citind si studiind carti de religie (banuiesc), stind de vorba cu preotii etc, doar pentru a va da in spectacol pe forumul asta...
vazind cam cum gindesc unii dintre voi, nu vad care e deosebirea dintre voi si extremistii islamici. si voi si ei respectati dogma si o aplicati intocmai. nu acceptati abateri si ii excludeti pe cei diferiti de voi. deci, care mai e deosebirea?
va repet, ati fi facut cariera in regimul comuni8st, sunt convins ca ati fi fost niste activiwsti de frunte, care ati fi pus in aplicare litera legii, fie ca era vorba de colectivizare, fie ca era vorba de pedepsirea chiaburilor.
|
Si tu nu te dai in spectacol cand zici "deosebirea dintre mine si unii dintre voi este ca eu traiesc si ii gasesc loc si celui de sus in viata mea, pe cind voi...", deci care mai e deosebirea de care vorbesti?
Eu unul nu citesc carti si nu ma duc la preoti pentru ca sa ma laud apoi aici sau in alta parte, ci pentru a invata mai multe, de a gasi raspunsuri, pe care apoi le impartasesc.
Am un mesaj pentru tine: revolutia s-a terminat. Te cred ca esti inca bulversat de acest eveniment, dar la un moment dat va trebui sa-ti revii.
Regulile dupa care ne demonstram credinta in fata Lui Dumnezeu nu le faci tu, nici altcineva, au fost scrise in acele carti pe care tu le blamezi. Daca nu respecti anumite reguli, doar pe ale tale, atunci poti zice ca ai o religie numai a ta, care nu prea cred ca e cea crestin-ortodoxa.
|