Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sunt vinovata... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7291)

heaven 07.10.2009 05:39:27

Citat:

În prealabil postat de Simona-Marilena (Post 171562)
...pentru ca eu nu am facut niciodata asa ceva, mereu am tacut, mereu i-am lasat sa-mi faca ce vor...

Aici este greseala ta!A fi un bun crestin nu inseamna sa te faci presul de sters pe jos al nimanui.
Daca tu nu impui respect,atunci nici altii nu au cum te respecta.
Probabil ca ai acumulat in timp atata tensiune,permitand inutil vrute si nevrute,incat la un moment dat ai explodat.

The_Fallen 07.10.2009 12:06:12

In loc sa tragem concluzii de ce nu ne lamureste daca este profesoara, educatoare, invatatoare sau eleva?
Si ce inseamna ca "ii lasa sa ii faca ce vor"?

irodion 07.10.2009 12:20:23

Fratilor eu am inteles ca este eleva, m-am uitat pe profilul ei.

Simona-Marilena 07.10.2009 20:32:15

Sunt eleva...multumesc pentru sfaturi. I-am cerut iertare...dar ma simt putin nelinistita...simt ca Dumnezeu nu mai este cu mine...nu stiu de ce :)

The_Fallen 08.10.2009 00:32:39

Este conditionare.Asociezi actul respectiv, nu in forma, ci in esenta, cu o senzatie de rau.Ai exagerat, dar faptul ca ti-ai cerut scuze este foarte bine.Persoana aceea mai este suparata pe tine?

Simona-Marilena 08.10.2009 00:39:21

Nu mai este suparata deloc...chiar deloc

Fani71 08.10.2009 10:41:34

Simona, pai atunci considera incidentul ca un motiv de smerenie. Ai vazut ca nu esti chiar asa blanda si rabdatoare cum credeai. Acum vei fi mai realista si vei sti sa lupti mai bine impotriva slabiciunilor pe care le ai, ca orice om.

OmuBun 08.10.2009 11:06:22

Citat:

În prealabil postat de Simona-Marilena (Post 171862)
...I-am cerut iertare...dar ma simt putin nelinistita...simt ca Dumnezeu nu mai este cu mine...nu stiu de ce :)

Simona, nu te nelinisti. Este normal sa simti ca te-ai indepartat un pic de Dumnezeu; tuturor ni se intampla asta dupa ce avem o mica "scapare", ce contravine bunei-cuviinte. Incet-incet, pacea si linistea va reveni in inima ta, mai ales ca cel implicat in incident te-a iertat si poate ca s-a apropiat de tine (sufleteste) mai mult decat era inainte.
Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa-ti vegheze drumul lung pe care il ai de facut. Pentru varsta ta, esti o fata cu totul deosebita, iar Dumnezeu vede asta!

sergiu 08.10.2009 11:25:28

Citat:

În prealabil postat de Simona-Marilena (Post 171862)
Sunt eleva...multumesc pentru sfaturi. I-am cerut iertare...dar ma simt putin nelinistita...simt ca Dumnezeu nu mai este cu mine...nu stiu de ce :)

Asta cred ca este o ispita. Ai grija sa nu te apropii prea tare de acel elev/coleg din dorinta de a te face iertata. E bine sa iubesti aproapele dar in cazul tau trebuie sa ai grija ca imprietenindu-te cu aproapele sa nu preiei din apucaturile lui sau si mai rau.

Pe de alta parte un pic de pasta corectoare in cap nu strica niciodata! :) Poate-i mai corecteaza gandurile! In aceeasi ordine de idei mie mi-ar trebui o cisterna :))

Simona-Marilena 08.10.2009 18:15:29

Va multumesc tuturor din suflet...Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru sfaturile acestea care mi-au indulcit ziua...

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:08:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.