Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2009, 18:17:23
Simona-Marilena's Avatar
Simona-Marilena Simona-Marilena is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2009
Locație: Ilfov
Religia: Ortodox
Implicit Sunt vinovata...

Buna seara. Astazi la scoala un elev m-a murdarit de pasta corectoare pe haine. Nu a fost vina lui... dar ( i-am turnat pasta corectoare in cap...poate suna hazliu dar pe mine ma doare foarte foarte tare ce am facut, ca am i-am gresit lui, aproapelui meu Mi-am cerut scuze ( ma simt oribil pentru ce am facut..nu-mi sta in caracter...ma simt foarte oribil ca am gresit...ca i-am facut rau aproapelui meu...am dat si apa la soricei...ma deranjaza foarte tare....sper sa ma ierte..si chiar daca o sa ma ierte, tot oribil ma simt...pentru ca eu nu am facut niciodata asa ceva, mereu am tacut, mereu i-am lasat sa-mi faca ce vor...e prima data cand reactionez asa...si nu merit nimic bun..daca nu-mi pot ierta aproapele, degeaba. Stiu ca poate suna hazliu, dar pe mine ma macina ce am facut...parca nu sunt eu...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? tigerAvalo9 Generalitati 95 20.12.2013 08:19:09
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
Ignoranță invincibilă și ignoranță vinovată Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 5 11.05.2010 18:03:06
Eu sunt Andrei,tu? AndreiM Generalitati 0 04.10.2009 19:14:57