Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   LHC Geneva, Noul Babilon ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9025)

eodor nastasa 05.04.2010 19:05:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 231246)
Ma bucur pentru tine.

Dar asta n-are legatura cu cruciada nonsensurilor pe care o duci aici pe forum.

Sau ma rog, daca tie iti place sa le confuzi pe cele doua inseamna ca mai ai de sapat prin (semi)intuneric..

Sa inteleg ca tu esti , Gardianul Luminii, AtotStiutor ? Esti oare, intr-o sanatoasa/buna competitie(ori poate contradictie) cu lumea si cu tot ? Nu intelegi ca nonsensurile sunt ale mele si numai ale mele ? Nu intelegi ca nu te obliga nimeni sa le insusesti ? Poti sa le ignori ! Cum dealtfel oricine le poate ignora, daca doreste ! Eu nu sunt in competitie cu nimeni, ma intelegi, expun aici doar o parere. De unde am ajuns eu la concluzia asta, ma priveste . Care sunt fundamentele "stiintifice" si "infoirmationale", iara ma priveste. Nu mi-am propus sa "luminez" pe nimeni, si, cred ca s-a vazut din atitudinea mea de pana acum. Fiecare dintre noi are o viziune despre ceea ce ne inconjoara, e dreptul nostru dealtfel. Poate "unghiul" din care privesc eu este in/dinspre (semi)intuneric, dar inca o data iti spun, ma priveste.

Si la sfarsit permite-mi sa-ti pun o intrebare : Dar daca, totusi, voi avea dreptate ?...

hmiron 06.04.2010 09:16:53

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 231293)
Si la sfarsit permite-mi sa-ti pun o intrebare : Dar daca, totusi, voi avea dreptate ?...

O sa vina apocalipsa si o sa scrasnim din dinti: "eodor nastasa, ai avut dreptate si noi nu te-am ascultat, o tu, trambita a adevarului".

eodor nastasa 06.04.2010 15:21:37

Citat:

În prealabil postat de hmiron (Post 231512)
O sa vina apocalipsa si o sa scrasnim din dinti: "eodor nastasa, ai avut dreptate si noi nu te-am ascultat, o tu, trambita a adevarului".

Nu am pomenit nimic de "apocalipsa sau revelatie", si, nici nu ma erijez in nu stiu ce "trambita a adevarului", mi-am expus o parare, daca nu sunteti de acord cu ea, nu sunteti si gata. Cred ca nu este cazul sa fiti ironic. Si dumneavoastra ati expus o serie de rationamente pe forumul acesta, care, din punctul meu de vedere nu erau tocmai corecte, si nu ni-am strigat "indignarea" si nici nu v-am ironizat.

Intrebare "Exista aer ?" Raspuns: "Nu, pentru ca nu se vede !"

Ei, domnilor eu pun capat aici...

ai2 09.04.2010 09:14:58

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 230760)
Credeti ca LHC-ul din Geneva poate fi "Noul Babilon" al omenirii contemporane ?

Senzational!!! Senzational de aiurea e ceea ce spui.
Daca ar fi sa fac o comparatie intre LHC si Babilon, pe cele doua nu le-as putea privi altfel decat ca imagini negative ale celuilalt. La LHC mii de oameni care vorbesc zeci de limbi au colaborat pentru o realizare de exceptie. Si nici nu cauta sa se apropie de vreun D-zeu. Inevitabil imi vine in minte ce a spus Hitchens: "Religion poisons everything". Ori la LHC religia e greu de gasit.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:54:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.