eodor nastasa |
05.04.2010 19:05:41 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 231246)
Ma bucur pentru tine.
Dar asta n-are legatura cu cruciada nonsensurilor pe care o duci aici pe forum.
Sau ma rog, daca tie iti place sa le confuzi pe cele doua inseamna ca mai ai de sapat prin (semi)intuneric..
|
Sa inteleg ca tu esti , Gardianul Luminii, AtotStiutor ? Esti oare, intr-o sanatoasa/buna competitie(ori poate contradictie) cu lumea si cu tot ? Nu intelegi ca nonsensurile sunt ale mele si numai ale mele ? Nu intelegi ca nu te obliga nimeni sa le insusesti ? Poti sa le ignori ! Cum dealtfel oricine le poate ignora, daca doreste ! Eu nu sunt in competitie cu nimeni, ma intelegi, expun aici doar o parere. De unde am ajuns eu la concluzia asta, ma priveste . Care sunt fundamentele "stiintifice" si "infoirmationale", iara ma priveste. Nu mi-am propus sa "luminez" pe nimeni, si, cred ca s-a vazut din atitudinea mea de pana acum. Fiecare dintre noi are o viziune despre ceea ce ne inconjoara, e dreptul nostru dealtfel. Poate "unghiul" din care privesc eu este in/dinspre (semi)intuneric, dar inca o data iti spun, ma priveste.
Si la sfarsit permite-mi sa-ti pun o intrebare : Dar daca, totusi, voi avea dreptate ?...
|