![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Credeti ca LHC-ul din Geneva poate fi "Noul Babilon" al omenirii contemporane ?
|
|||
|
|||
![]()
Care este legatura intre cele doua?
|
|
||||
|
||||
![]()
Una cu valoare de simbol, adicatelea stii tu, Babilon,Turnu' lu' Babel...
Oamenii au hotărât ca orașul lor să aibă un turn atât de mare încât vârful său "să ajungă la cer."
|
|||
|
|||
![]()
Adica una care doar tu o intelegi.
Ar fi trebuit sa te limitezi la cele doua (sau trei) topicuri deschise pe tema asta in loc sa mai deschizi inca doua, nu crezi? Asa, discutiile ar fi avut cat de cat o consistenta. Sau nu vrei sa amesteci "calatoria in timp" cu "ideea" cu babilonul...? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai inteles, acuma, ca mam re(ve)levat ? Si nu'ma da sfaturi la mine, care sunt eo un "gibon elevat s'adevarat", cate topic-uri deschid, deschid cate vrea eo si musch mei ! Ca eo n'am zis la tine cate ! A, ce zici, ramanem pretini, sau... Va rog sa observati ca am pus virgula cat de cat...
|
|||
|
|||
![]()
Am observat.
Si virgula si nivelul inalt al discutiei. |
|
||||
|
||||
![]()
Tonul, nu-i asa, face muzica.
|
|||
|
|||
![]()
Exact..cu asta ai dat si tonul incheierii discutiei pe aceasta tema. Si cred ca si pe altele deschise in acelasi "ton" de acelasi dirijor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dorul de a-mi aminti cea ce stiam deja, era dorul de ACASA, langa TATAL in Lumina, ma saturasem de intuneric, de fapt.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 05.04.2010 at 06:14:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur pentru tine.
Dar asta n-are legatura cu cruciada nonsensurilor pe care o duci aici pe forum. Sau ma rog, daca tie iti place sa le confuzi pe cele doua inseamna ca mai ai de sapat prin (semi)intuneric.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dupa cum in Babilon au cazut mortii intregului Israel ,tot asa,,, | Aristarh | Generalitati | 1 | 03.06.2012 18:30:04 |
O alta privire asupra amestecarii limbilor la Babilon | mihailt | Generalitati | 0 | 13.03.2011 14:40:13 |
Noul an Bisericesc | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 02.09.2010 16:11:42 |
LHC Geneva, motivatie | eodor nastasa | Teologie si Stiinta | 13 | 06.04.2010 14:28:51 |
Ce limba se vorbea la Babilon??? | ionut_teologie | Din Vechiul Testament | 1 | 02.04.2007 03:14:54 |
|