![]() |
Citat:
De unde stii tu ca nu are deloc legatura cu GPS-ul? Ai studii in domeniu? Si unde vezi tu entuziasmul ala? Io n-am vazut pe nimeni urland de bucurie ieri din treaba asta. |
Citat:
Ori sunt majoritari, ori sunt minoritari, in fond nici nu conteaza. |
Il pot corecta cu cativa microni GPS-ul...de cate ori se contopesc doua-trei gauri negre prin Andromeda sau pe unde se mai contopesc ele. :)
Uite ca am gasit si o utilizare ca sa nu zicem ca-i hobby. |
Citat:
Citat:
Din câte îmi aduc eu aminte, limitarea la GPS este elevația la care poate funcționa nu precizia. Adică nu vor să permită civililor posibilitatea să construiască „rachete” care pot lovi ținte cu ajutorul gps-ului ca și sistem de ghidare. |
Citat:
Citat:
Seriooos? Vezi sa nu sfarsesti asa: Man Drowns After GPS Guides Him Into a Lake http://gizmodo.com/5655527/man-drown...im-into-a-lake sau asa Tourists Follow Car GPS Into a Body of Water http://gizmodo.com/5893882/tourists-...-body-of-water Si mai sunt ... Citat:
Deci se pare ca e ok acum :) Mai e un aspect legat de precizie, sa citeasca tot acolo cine e interesat. |
Citat:
|
In fine, lasand la o parte GPS-ul si discutiile in contradictoriu, foarte tare.
Cine stie ce o sa descoperim cu astea. p.s.: Acum stim ca partial s-ar putea construi asta: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcubierre_drive Ma indoiesc ca exista materia exotica necesara, dar in fine. p.p.s.: De venii vorba de chestii teoretice, dar a caror existenta s-ar potrivi mult mai bine cu matematica, pariuri asupra planetei 9? Da, nu? |
Omul o stie pe a lui ... de fapt pe a altora - teorie time and time again confirmata deci totul e clar.
Nici o teorie nu a fost mai time and time again confirmata decat teoria lui Newton. Oriunde am fi incercat-o pe Pamant si oriunde ne-am fi uitat in sistemul solar, teoria parea imbatabila. Chiar s-au descoperit noi planete in acest fel. Dar iata ca a fost incapabila sa prezica corect orbita planetei Mercur. Se poate intampla la fel si in cazul de fata si ceea ce pare a fi gauri negre care se contopesc si unde gravitationale sa fie doar inchipuiri datorate neintelegerii complete a felului cum functioneaza gravitatia pe distante foarte mari. |
|
Și cum funcționează domnule gravitația?
|
Nu intreba de doua ori ca iti arata abaa un clip cu o prelata si doua bile sau ceva. :71:
|
Mult mai important este sa intelegem cum functioneaza "gravitatia" Lui Dumnezeu.
|
Citat:
|
Citat:
E drept ca astepti ani de zile pentru o chestie care dureaza cica cateva milisecunde ( ma intreb daca s-au contopit doua gauri negre sau s-au impreunat doi microbi in lab :) ), dar oamenii de stiinta care fac sculpturi pe bob de orez nici nu se asteptau la altceva : " The initial LIGO gravitational wave detectors have completed observations with their original design sensitivity, and the data have been interpreted to establish new upper limits on gravitational-wave flux. Another science run with modest improvements to the sensitivity is planned for the coming months. The sensitivity of the initial LIGO instruments is such that it is perfectly possible that discoveries will be made. If they succeed, there will be a strong demand from the community to improve the sensitivity allowing more astrophysical information to be recovered from the signals. If no discovery is made, there will be no lesser urgency to improve the sensitivity of the instrument to the point where there is a general consensus that gravitational waves will be detected often and with a good signal-to-noise ratio. The development of the next generation of instrument must be pursued aggressively to make the transition from the initial to the Advanced detector in a timely way - after the complete science run of the initial detector, but as quickly as possible thereafter." Uneori, des inseamna o singura data cateva milisecunde. :21: |
Citat:
http://science.howstuffworks.com/env...estion2322.htm |
Deci, cu cuvintele tale, cum știm dom'le că funcționează gravitația?
|
Citat:
|
http://www.npr.org/sections/thetwo-w...-holes-collide
"If black holes didn't really exist, you couldn't explain these waves" Really ? :rolleyes: Asa rau am ajuns cu stiinta ? Pai cu gauri negre poti sa explici orice, ca le asezi cum si unde vrei tu si le faci cat vrei tu de mari. :21: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cei de laB1 au înțeles cum e cu undele astea.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar eu ca omenire nu am descoperit nimic zilele astea. Stiam deja ca aia sunt plecati de mult cu sorcova. :( |
Citat:
Iar dacă tu îi crezi pe fizicieni pe cuvânt, nu văd de ce nu ai crede că apostolul Pavel l-a întâlnit pe Hristos pe drumul Damascului, eveniment care i-a schimbat total viața și a ajuns chiar să primească martiriul? |
Poate pentru ca nu este "logic", adica asa cum am invatat cu totii la scolile scientiste ca ar fi "normal" si "sanatos".
Deh, rulam fiecare si creditam ca reper valoric ceea ce ni s-a pus in minte, individual si in grup, cand eram scoleri. |
Eu nu inteleg care e problema cu Einstein ? Care e problema ?
|
Citat:
|
Citat:
De unde chestia cu apostolul Pavel?! Am discutat eu candva de chestia asta? |
Citat:
Deosebirea fata de ce s-a intamplat anul trecut sau cand a fost, e ca atunci existau doua tabere pentru ca exista unii care contesta ideea cu inflatia dar nimeni nu contesta ca relativitatea generalizata descrie corect ceea ce se intampla in univers ( sau nu-s prea multi oricum si nu-s nume importante ). Asa ca asa zisa descoperire le rezolva tuturor problemele - pot construi acum un accelerator de particule mai mare cu care sa caute gravitroni si materie intunecata pana ies la pensie, pot construi mai multe LIGO-uri de astea si chiar BICEP 3 si 4 ca sa caute in continuare ce cautau anul trecut samd. E treaba lor, ca oricum decat sa fure Gigel banii sau sa le plateasca occidentalii ajutor social mai bine sa-si faca damblaua astia si poate pana la urma iese ceva bun din asta. Dar intelege ca nu toti suntem chiar asa impresionati...la fel cum tu nu esti impresionat de alte lucruri. |
Citat:
Pe credincioșii creștini îi ridiculizezi (cu dibăcie de troll experimentat), dar față de o ispravă științifică gonflată mediatic te comporți asemenea lor. Ce părere ai de "chestia" asta? |
Citat:
|
Poate si valurile marilor si oceanelor sunt create de fiinte marine de foarte mari dimensiuni. Cineva mai destept ar trebui sa calculeze cat de mare ar trebui sa fie o vietuitoare pentru a produce un val de o anumita marime. Dar doua vietuitoare care se imperecheaza ? :71:
|
Ultima ora !
Se pare ca oamenii de stiinta si-au dat seama ca asta cu gaurile negre care se contopesc e prea gogonata asa ca dupa o privire mai atenta au anuntat ca undele gravitationale detectate au fost generate de interactiunea a doua halouri de materie intunecata. :21: Sau doua universuri. Sunt atatea alternative. De ce zicea ala ca nu am putea sa explicam ceva daca nu ar exista gauri negre ? :15: |
Citat:
Comparația cu Pavel am făcut-o oarecum la întâmplare, orice eveniment cu reverberații profunde în istoria mântuirii neamului omenesc îi poate lua foarte bine locul. Se referă la o calitate comună revelației divine și fizicii contemporane: ambele solicită încrederea oamenilor în informații care nu se pot verifica doar prin evaluare rațională exterioară sistemelor lor de referință. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Au iesit niste vibratii intr-un aparat si da-i cu fanteziile...ce a fost si de unde a fost, ca trebuie sa fie, altfel noi mai mancam o paine din chestia asta? Asta se inscrie cu succes in galeria ultimilor "descoperi stiintifice ca": 1. Ar putea fi viata pe planeta X unde nu o sa ajungem niciodata dar noua ni se pare ca ar putea fi. 2. Este viata pardon apa pe Marte care n-a vazut-o nimeni dar taman s-a descoperit. 3. Am descoperit particula minune cutare, nu suntem foarte siguri sau are vreo utilitate dar miliardul de euro s-a dus pe acceleratorul lu' peste. 4. E a n'spea oara cand suntem gata sa gasim reteta vietii vesnice. Nu e gata, dar e aproape. Saracul Einstein care facea stiinta, dar facea pe bune, cu creionul si hartia, cred ca ar fi preferat sa moara decat sa prinda zilele astea. Si asta se intampla in timp ce 20.000 oameni mor de foame in fiecare zi si 1.3 miliarde de tone de mancare se arunca anual la gunoi. Serios, si chiar daca s-ar descoperi ceva, care e gloria in asta avand in vedere ca stam atat de prost la capitolul compasiune si managementul resurselor? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:20:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.