![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Urmeaza MIGO si XIGO 1,2 si 3 care probabil vor descoperi alte lucruri interesante. Toate la timpul lor. Banii sa curga.
![]() Cine si unde a scris ca nu ar exista unde gravitationale ? Si cum ii dovedesti ca exista ? Doar pentru ca unii cad de acord ca o chestie pe care au detectat-o ar fi unde gravitationale rezultate in urma contopirii a doua gauri negre ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, așa funcționează metodologia științifică, odată pe an se întâlnesc toți aștia în secret și cad de acord care cum ce este valid.
|
|||
|
|||
![]()
Aia stiu si eu nu trebuie sa-mi explici. Cauta sa obtina acceptul unor nume mari dupa care le inchid gura tuturor criticilor - oricine nu crede in gauri negre care se contopesc e sarit de pe fix.
![]() Nu s-a schimbat nimic de la Galileo incoace. Eu intrebam cum faci sa-l convingi pe Albert ala ca exista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In viata de zi cu zi putem face diferenta intre teorii bune sau proaste pentru ca avem computer, avion, celular samd. Dar cum poti sa verifici daca exista intr-adevar gauri negre care se contopesc sau aia vad acolo ceea ce isi doresc sa vada si nu ceea ce exista ...ca sa ma exprim frumos si sa nu spun ca au luat-o de mult pe aratura ? De ce te-ai increde tu sceptic fiind in niste oameni care nu au inventat in viata lor un cui ci doar chestii care nu au legatura cu viata de zi cu zi si pe care nu le verifica decat ei intre ei ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Simplu. Nici cum.
Am trecut peste perioada aia din viață când eram în stare să dezbat despre orice cu oricine. Acum îmi aleg interlocutorii, dacă văd că o persoană arată un interes și posedă niște cunoștințe sau vrea să știe despre acel subiect nimic nu îmi face plăcere mai multă să susțin un dialog (să discut despre acel subiect, nu să conving pe cineva de cineva). Motiv pentru care postez odată la câteva luni când apare ceva care cred eu că merită un răspuns, sau motiv pentru care nu încerc să te conving pe tine sau pe Y că pământul are peste 4miliarde de ani, sau că T.E. este adevărată și susținută de munți de dovezi, sau că dumnezeul descris de biblia ta nu există. Ești liber să crezi ce vrei, pot să dorm noaptea liniștit și dacă tu crezi că pământul este plat, sau că la fundul oceanului pacif sunt unicorni.
|
||||
|
||||
![]() Citat: