![]() |
Cine e mason adevarat si stie totul despre gradele superioare nu vine pe un forum ortodox sa ne impartaseasca impresiile. Daca au secrete fata de gradele inferioare, apoi sa tragem nadejdea ca vor veni sa ne spuna noua cum stau lucrurile?
Sa nu ne amagim. Ei lucreaza dupa o strategie care deja da roade, iar noi crestinii ortodocsi ne lasam ademeniti si putem cadea in capcanele pe care ni le intind. Dumnezeu sa ne ajute sa fim tari in credinta, ca sa putem intelege la timp viclesugurile prin care diavolul lucreaza astazi, folosindu-se de oameni, multi dintre ei fiind masoni, dar chiar si crestini, caci si ei pot cadea in cursele vrajmasului. Nu putem arunca piatra numai in masoni. Oare noi ne comportam cu adevarat crestineste intotdeauna? Cu cat ne apropiem mai mult de Dumnezeu, cu atat vedem mai clar ca nu exista dusmani, asa cum spunea Sfantul Siluan Athonitul. Cei care se indeparteaza cu buna stiinta de Dumnezeu sunt niste persoane de care trebuie sa ne fie mila, desi au bani, functii etc. Daca L-au pierdut pe Dumnezeu, sunt mai de plans decat cersetorul de pe strada care se roaga sa fie miluit de oameni si de Dumnezeu. |
"Evident, am cautat sa ma informez ( din carti....si intreband prietenii) de ce Maestrul spunea ca au DOAR Evanghelia Ioan...
Raspunsul m-a bulversat total... Mi s-a raspuns ca Evanghelia Ioan e singura in care se poate dovedi ca Mantuitorul nostru nu a murit pe Cruce, ci a fost inlocuit ...si ca in tot parcursul evangheliei se gasesc dovezi ca Mantuitorul nostru facea schimb cu Petru, in multe "episoade".." asta cu evanghelia lui ioan este o prostie. ei folosesc biblia... http://www.mlnr.ro/frameSetRo.php |
Ino !!!
Da, tu ala informatul din alte surse decat internetul!!!
Cum oare raspunsul sta tocmai in pagina lor principala de internet? De ce nu ai facut referire la o carte din cele pe care tot sustii ca le-ai citit? Umblii cu cioara vopsita, crestinii de aici te lasa in pace, sa te dai singur in barci. Esti cumva spion daca sustii ca ai aflat amanunte picante despre francmasoni, din alte surse decat cartile si internetul? Sau esti ateu convins? P.S. Nu te deranja sa-mi raspunzi. Evidenta este clara! |
O carte f. interesanta in care puteti regasi perspectiva ortodoxa asupra masoneriei este cea a preotului Gheorghe Calciu-Dumitreasa, "Homo Americanus - o radiografie ortodoxa".
El sustine " internationalizarea unei religii speciale, ascunse si misterioase - iata tinta masoneriei". Si tot din parintele Calciu citire: "... Beresniak (un autor a carui carte o analizeaza) ne anunta fara ocoluri acest plan al unui guvern international: 'In secolul nostru, datoram francmasoneriei cateva organizatii internationale: Societatea Natiunilor - devenita ONU - Crucea Rosie, Liga Drepturilor Omului... Putem cunoaste influenta masonilor peste tot unde se exprima vointa de-a fi liber si de afirmare a demnitatii umane.' Este evident scopul dominator al masoneriei prin aceste organizatii internationale care cauta desfiintarea natiunilor si a libertatilor acestora, economia dirijata de un guvern international, puterea lor discretionara de a decide daca o natiune are sau nu dreptul sa aiba copii pentru a supravietui, daca membrii unei natiuni au dreptul sa mai traiasca sau trebuie sa piara prin infometare, din cauza embargourilor economice impotriva popoarelor ce nu se supun neconditionat, etc. Toate aceste idei internationaliste isi au sursa in doctrina masonica si ele au constituit programul de baza al Revolutiei franceze, ca si al celei rusesti: ambele revolutii programau un guvern international, distrugerea credintei, rationalizarea religiei, desfiintarea regalitatii." |
Citat:
o sa spun doar atat, nu sunt mason, am vazut interiorul unui templu mason si pe masa era biblia. ce au pus acolo, pe acel site, este pozitia oficiala, pe care eu ca martor direct o confirm. si cred ca termenul care mi s-ar potrivi ar fi agnostic. in legatura cu postul de deasupra acestuia. l-a un moment dat, aici, m-a acuzat cineva aici ca sunt pasionat de organizatii secrete. nu sunt pasionat de organizatii secrete mai mult decat sunteti voi pasionati de teori ale conspiratiei. :) |
Duhul Sfant s-a aratat in chip de porumbel iar nu in chip de acvila bicefala cu sabie in mana.Dusmanii crestinului ortodox sunt patimile si duhurile rele iar toti oamenii ii sunt frati.
(acvila este o pasare pradatoare care ucide pentru a trai iar nu ca porumbelul.) Crestinul ortodox nu are voie sa urasca pe cineva ci pe toti trebuie sa ii iubeasca si aci se includ si masonii. |
Iti dai palme singur!
Du-te si plimba cercul sau fa ceva util, nu ne mai aburi aici.... Intrebare: daca sunt virtuosi de ce a ajuns Romania la gradul asta de destrabalare? De ce nu iau atitudine impotriva vietii decadente, a faptelor impotriva LEGII, impotriva paradelor gay, ca doar este bine cunoscut, ei se regasesc in cele mai influente functii. Si de ce nu participa la liturghie, de ce nu au icoane in templele lor?
[quote=andreicozia;142878][QUOTE=ANNA21 |
Exista inselarea draceasca care zice ca universul vazut e creat de un Dumnezeu rau si materia e rea si lumea spirituala de un Dumnezeu bun.
Aceasta inselare se numeste gnosticism. Sfintii Parinti pentru a ne vindeca de aceasta foarte pagubitoare invatatura au si spus la Crez: "Cred intr-Unul Dumnezeu facatorul cerului si al pamantului al tuturor celor vazute si nevazute". Dumnezeu e supra-personal si e peste tot Tatal,Fiul si Sfantul Duh. Dumnezeu vorbeste cu mai multi in acelasi timp , proniaza in acelasi timp toata creatia, etc. Aceasta nu poate fi inteleasa de om dar poate fi crezuta. Sfantul Ioan Damaschinul la Dogmatica zice despre crearea lumii: "Așadar, pentru că bunul și prea bunul Dumnezeu nu s-a mulțumit cu contemplarea Lui proprie, ci prin mulțimea bunătății Sale a binevoit să se facă ceva care să primească binefacerile Sale și să se împărtășească din bunătatea Lui, aduce de la neexistență la existență și creează universul, atât pe cele nevăzute, cât si pe cele văzute, și pe om, care este alcătuit din elemente văzute si nevăzute, în timp ce gândeste, creează; iar gândul se face lucru, realizându-se prin Cuvânt si desăvârsindu-se prin Duh." |
despre masonerie
L-am aflat pe Dumnezeu de la masoni! Desi am cunoscut pe pielea mea ce organizatie periculoasa este si ce mult rau fac, nu sunt suparata pe ei. Asa cum spunea cineva, cand te apropii de Dumnezeu, nu mai ai dusmani decat in propriile slabiciuni omenesti. Masoneria este intr-adevar o superorganizatie globala a raului, ca o caracatita cu milioane de tentacule ce intra perfid in cele mai intime trairi personale ale fiecarui om. Am cunoscut acest lucru plecand de la o ancheta de presa in urma careia mi s-a organizat un complot, dar Dumnezeu m-a salvat si mi-a schimbat viata. Ma bucur ca am gasit un forum cu acest subiect. Suntem datori sa-i demascam pe cat posibil. Oamenii trebuie sa stie ca un simplu ghicit in cafea, carti, o mica vrajitorie, magie, fie ea si "alba" ... la suprafata, nu e altceva decat o usa deschisa catre fundurile iadului de mana acestei organizatii. Dupa cum spunea parintele Cleopa, nu trebuie sa ne temem: "Tatuca e la carma!"
|
Citat:
|
da, pot povesti
Depinde ce aspecte intereseaza. Subiectul e suficient pentru un roman. Era vorba de o retea de crima organizata in zona Deva -Orastie si cred ca am fost printre primii jurnalisti care m-am "atins" de ei. Prima victima de rasunet a acestei retele a fost seful vamei de la Simeria, Sorin Moldovan, asasinat in 2000. Doamne ajuta!
|
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Pai,ma intereseaza cam tot ce ai putea spune,pentru ca nu sunt sigura ca poti spune tot,atunci cand vorbim despre asa ceva. De exemplu,vorbeai de caracatita care se intinde cu tentaculele in trairile intime ale fiecarui om...ai putea povesti mai mult despre modul in care masoneria incearca sa faca acest lucru? Si...scuze daca te bat la cap,dar curiozitatea asta,bat-o vina! ;) |
Citat:
|
uite ce-am gasit...
Dupa 1923, se remarca in Romania formarea unei adevarate miscari antimasonice, pe fondul cresterii nationalismului antisemit. „Sintagma «iudeo-masonic» se naste in Germania, dupa Primul Razboi Mondial. Curios este insa ca masoneria romana nu era condusa atunci de evrei“, spune Nestorescu-Balcesti. In 1930 apare publicatia „Buletin Anti-Iudeo Masonic“, iar in acelasi timp se inmultesc atentatele si actele de vandalism la adresa templelor masonice. In 1937, pentru ca masonii romani erau practic vinati de legionari, masoneria romana intra in adormire printr-o ceremonie efectuata la Patriarhia Romana in prezenta sefilor celor trei culte crestine: ortodox, catolic si greco-catolic.
„Totusi, la presiunile clerului de dreapta, Sfintul Sinod ii afuriseste in 1937 pe masoni, dupa ce acestia intrasera in adormire“, spune Nestorescu-Balcesti. Politia legionara si Siguranta Statului au continuat sa stringa date despre masoni, precum si obiecte aflate in templele masonice. Asa s-a ajuns ca la 25 iulie 1941 sa fie inaugurata Expozitia antimasonica, in prezenta lui Mihai Antonescu, vicepresedintele Consiliului de Ministri, si a Mariei Antonescu, sotia generalului (la acea vreme) Ion Antonescu. In 1944, masoneria e reactivata cu autorizatia Marelui Stat Major, dar in 1948 intra iar in adormire. (Razvan Mihai |
Am si eu niste intrebari pentru oricare din filomasonii care nu stiu ce este in neregula cu masonii, sa le puna unor masoni invechiti in ale masoneriei:
>>De ce la initiere daca esti crestin esti pus sa juri pe Biblie (a se reciti Matei:5,33-37) Mai ales ca ti se zice ca in timp vei afla unele lucruri pe care in momentul in care juri nu le stii, deci tu juri pentru ceva ce nu stii? >>De ce daca religia nu este importanta si sint un fel de club filantropic, cel ce vrea sa li se alature nu poate fi ateu? >>De ce ritualul de intrare in masonerie simbolizeaza moartea ta si renasterea ta ca om nou? (Mori tu care erai inainte, deci si tu crestin si te nasti ce?) >>Esti mai frate cu ceilalti masoni (ce isi pot zice lor insisi ca sint budisti, hindusi, mozaici etc.) si nu cu ceilalti crestini? >>Ce cred despre Sf. Treime? Cine este Iisus Hristos si de ce a venit El in lume? >>De ce masonii prefera semnul crucii sub forma de contur (crucile fara continut)? >>Ce parere au despre Sfinta Taina a Euharistiei? >>Ce cred despre icoane? >>Ce inseamna pentru ei superstitia? De ce sa combini cu semne cum fac ei nu este o superstitie? Cred ca ortodoxia este superstitie? >>Ce parere au despre ce a zis sarpele Evei despre faptul ca atunci cind va minca din fructul oprit va deveni Dumnezeu? >>Ce parere au despre Turnul Babel? >>De ce daca se lauda cu faptul ca sint masoni multi din conducatorii importanti de state si oamenii cu influenta pe planeta si spun ca masoneria doreste numai bine, acei oameni nu dau roade la ce potential afirma ca au pentru binele lumii? Compara ce raspunsuri vei primi, si sa nu accepti evitarea raspunsului, cu ce spun sfintii parinti. Dupa ce ai comparat, o intrebare pentru tine, preferi sa fii in echipa cu oricare din oamenii celebri pentru care masonii au creat legende referitoare la apartenenta lor la masonerie sau in echipa cu Sfintul Ioan Gura de Aur, Sfintul Vasile cel Mare, Sfintul Grigore Teologul, Sfintul Grigore Palama, Sfintul Fotie cel Mare, Sfintul Marcu al Efesului, Sfintul Chiril al Alexandriei, Sfintul Maxim Marturisitorul, Sfintul Grigore Decapolitul, Sfintul Ioan Damaschin, Sfintul Spiridon, Sfinta Eufimia, Sfinta imparateasa Teodora si ceilalti sfintii, pe care ii vei fi citit si/sau (nu de la toti au ajuns scrieri) la care te vei fi rugat sa se roage la Dumnezeu sa te intelepteasca? PS: Intr-adevar acest topic este postat gresit la "alte confesiuni", trebuia sa fie la "alte religii". |
Multumesc pentru raspunsuri,teatru-copii si ma iarta ca iti raspund abia acum! :)
|
Voi incerca sa raspund repede din lipsa de timp :)
Q: De ce la initiere daca esti crestin esti pus sa juri pe Biblie (a se reciti Matei:5,33-37) Mai ales ca ti se zice ca in timp vei afla unele lucruri pe care in momentul in care juri nu le stii, deci tu juri pentru ceva ce nu stii? A: La initiere ai in fata Cartea Sfanta. Daca esti Crestin este Biblia, deschisa la Evanghelia lui Ioan. Sa citesti juramantul lui Hipocrate (forma veche). Isi are radacinile cam tot pe acolo :). Cumva toti medicii jura "stramb" ? Q: De ce daca religia nu este importanta si sint un fel de club filantropic, cel ce vrea sa li se alature nu poate fi ateu? A: In masonerie intra oameni buni pentru a deveni si mai buni. Ateii nu sunt considerati a face parte din categoria de "oameni buni". Sunt si exceptii: Marele Orient Francez accepta si atei. Q: De ce ritualul de intrare in masonerie simbolizeaza moartea ta si renasterea ta ca om nou? (Mori tu care erai inainte, deci si tu crestin si te nasti ce?) A: Moarte/Renastere nu este in ritualul de intiere ci este o alegorie din cel de grad 3. Niciunul din ritualurile practicate intr-o Loja Albastra nu are nimic de a face cu religia. Cu putin efort poti gasi ritualurile si pe inet pentru a te convinge singur. Q: Esti mai frate cu ceilalti masoni (ce isi pot zice lor insisi ca sint budisti, hindusi, mozaici etc.) si nu cu ceilalti crestini? A: Nu exista discriminari de natura religioasa. "Mai frate" nu e corect nici din punct de vedere semantic nici moral. Q: Ce cred despre Sf. Treime? Cine este Iisus Hristos si de ce a venit El in lume? A: Scrie in Bibile. Vrei sa iti citez de acolo? Tu ce crezi despre El ? (lasand cliseele la o parte). Q: De ce masonii prefera semnul crucii sub forma de contur (crucile fara continut)? A: Nu am auzit ca asa ceva sa fie "preferinta". Ai vreun exemplu? Ce sursa de informatie ai avut? Q: Ce parere au despre Sfinta Taina a Euharistiei? A: O parere foarte buna. Vrei sa detaliezi? Q: Ce cred despre icoane? A: Arta. Q: Ce inseamna pentru ei superstitia? De ce sa combini cu semne cum fac ei nu este o superstitie? Cred ca ortodoxia este superstitie? A: Superstitiile sunt pentru oameni limitati. Ortodoxia este o religie. Q: Ce parere au despre ce a zis sarpele Evei despre faptul ca atunci cind va minca din fructul oprit va deveni Dumnezeu? A: Alegorie. Q: Ce parere au despre Turnul Babel? A: In Pluribus Unum. Q: De ce daca se lauda cu faptul ca sint masoni multi din conducatorii importanti de state si oamenii cu influenta pe planeta si spun ca masoneria doreste numai bine, acei oameni nu dau roade la ce potential afirma ca au pentru binele lumii? A: Cine se lauda? Sau sunt doar speculatii media? Daca ai intrebari la subiect si nu acuze nefondate iti dau la dispozitie. Tine minte ca nimeni nu arunca cu pietre in pomul fara fructe. |
CABALA și FRANCMASONERIA
Cabala (Kabbala) este o tradițe esoterică ebraică, existând de pe vremea lui Rabbi Simion ben Yochai (sec.2 d.C.), completată în Evul Mediu (Zohar), apoi în epoca modernă (Hasidism). Cabala (de la cuvântul neo- hebreu gabala) înseamnă în ebraică primire, transmisiune, tradiție, adică receptarea unui patrimoniu de natură divină, transmiterea lui de către adepții acestei credințe, precum și interpretarea și îmbogătirea lui. Se greșește când este considerată o lucrare magică, supranaturală. Este vorba despre un patrimoniu general al iudaismului, existând o relație între concepția științifică a Cabalei și știintele naturii. Cabala, filozofia religioasă a poporului iudaic, formează și esenta filozofiei progresiste francmasonice. Cabala a furnizat Francmasoneriei sceptrul lui Solomon, Steaua lui David, simbolismul numerelor și faimosul Arbore Serfirot (al lumii), precum și originea celor Trei Mari Coloane masonice: Înțelepciunea, Frumusețea și Forța. În afara de Francmasonerie, mai sunt și alte ordine, mai ales religioase, care își au originea în Cabala. Cele patru teme principale ale Cabalei sunt: 1. Dumnezeu e o energie inteligentă multidimensională, inaccesibilă organelor noastre de simț, dar omniprezentă, participantă nemijlocit în toate formele de materie din care este creat universul vizibil. 2. În creația materială sunt prezente pretutindeni ambele sexe; orice lucru este în același timp masculin și feminin. 3. Spre a-și oferi o autocunoaștere, în forța hiperinteligentă numită Dumnezeu - deci în oricare ființa din Creație - exista simultan atât binele cât si răul (dualism). 4. Reîncarnarea este un fapt incontestabil (tema este prezentată pe larg în cartea Zohar). În încheiere putem afirma că prin întregul ei conținut Cabala este un adevărat sistem esoteric, în care învățătura veche era transmisă sub forma unui cod hermeneutic. Ea este precursoarea Hasidismului și a influențat și mari spirite creștine (Pico della Mirandola, Reuchlin, Böhme). |
podolski_2 ©
|
Citat:
Iar orice pom care nu face roadă bună ( in Iisus Hristos Dumnezeu ) se taie și se aruncă în foc. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște. |
Citat:
Adevarat este, in pomul cel cu dulci fructe ale Ortodoxiei arunca dusmanii masoni pietrele rautatii, mai exact arunca munti de otrava ce se vor intoarce in gura lor la timpul hotarat de Dumnezeu ! Vai voua masonilor ! Mai bine era sa nu va fi nascut ! Vai voua !!! |
Pentru fratele Andrei (cozia):
Cei de la Rotary nu sunt masoni,sunt "neoprotestanti" si "protestanti" dupa conceptia catolicilor inselati de duhuri rele dar de fapt crestin ortodocsi. Si Luther si ceilalti reformatori din BC au fost de fapt crestin ortodocsi. De aceea BC cu ordinele ei cavaleresti interzice sa faci parte din Rotary,o organizatie neoprotestanta umanitara,ca i-au inselat duhurile rele sa ii prigoneasca pe crestini. Unii ierarhii BOR colaboreaza cu Rotary la actiuni umanitare. |
|
Citat:
Cam asta e diferenta dintre noi :) |
Saint Claire,
relucu nu iti doreste raul,si-a exprimat doar compatimirea care din iubire vine. Deci el tot urari de dragoste ti-a urat, dar sub o forma mai modesta, neprefacuta, fara pic de ironie, deci sincer omul. Asta e diferenta dintre tine si el. |
Organizarea masonilor este in general in forma de piramida, grade, iar fiecare grad reprezinta un grad de cunoastere cu cele mai valoroase secrete, informatii si planuri ale organizatiei.
Mi s-ar parea cea mai idioata miscare a sefilor masoni sa le spuna la toti, ce au ei de gand, dar pana la urma fiecare fapta are un scop foarte pragmatic. Iar toate organizatiile astea masonice inflorite ca ciupercile dupa ploaie au un obiectiv psihologic, de a arunca atentia asupra unor oameni cinstiti, normali , care nu stiu o iota despre manipulari in masa si alte asemenea. Si obisnuirea populatiei cu termenul de mason, ca fiind nu un pericol, ci organizatie filantropica ca multe altele. Ca un fel de brand creat pt public ca ei sa poata sa isi vada mai departe de lucruri importante, nu de dat explicatii unor muritori de rand. Asta mi se par ca tine de logica, nu de o teorie a conspiratiei , futurista si exagerata. Au fost cazuri de presedinti asasinati, de capi ai Bisericii asasinati, si o multime de ziaristi prea indrazneti care au fost dati exemplu clar ca nu e de joaca cu ei. Iar spalarea imaginii, sa stii ca se realizeaza in timp, prin uitare si repetare a minciunii pana cand, un personaj sau in cazul nostru, o organizatie nu mai este politica, ci filantropica. Uitati la basescu si geoana, mereu mint, toti stiu ca mint si totusi in fiecare an, prin vorbe si minciuni repetate sunt realesi de 51 % din populatie. Cam asa sta treaba. Nu e ceva extraodinar de complicat sau greu. Nu ma indoiesc de bunatatea membrilor masoni din organizatii mici si neimportante, care chiar poate sunt filantropice, ma indoiesc insa de conducatorii nevazuti ai Masoneriei adevarate , nu imaginea asta pusa in fata pt brand. |
Parere personala
Nu cred ca masonii sunt la baza raului in lume.Ar trebui sa analizam mai bin FAPTELE lor dea lungul istoriei si poate ca ne vom schimba parerea.Si nici ca ei conduc lumea.Au o structura bazata pe un inalt grad de pregatire si ordine ceea ca ii face mai competenti.
Cat despre E-urile in alimente,de moment e unica solutie pentru a conserva alimentele pe o perioada mai larga de timp.Nu ne obliga nimeni sa le consumam,in schimb tuturor ne place sa putem cumpara tot felul de alimente in orice anotimp... Asa s-a apus si de internet la inceput iar acum uite ce folositor este. |
masoneria
Satana este Dumnezeul masoneriei . Francmasoneria inseala omul simplu in beneficiul bogatilor si viclenilor acestei lumi . Prima mare loja masonica ia fiinta in Anglia 1717 . Din acest an devine o societate secreta . Masonii descriu frencmasoneria ca pe o religie universala . Organizarea este sub forma de piramda iar in virf e ochiul .Informatia merge numai de jos in sus .Juramintul masonilor impune ca un frate sa fie aparat , chiar daca a comis o crima , a tradat sau orice altceva , daca aceste fapte nu au fost indreptate impotriva masoneriei .Sunt infiltrati peste tot , justitie, guverne, politica ,armata .Biserica ortodoxa si catolica , resping masoneria . In 1783 Papa Clement a excomunicat toti masonii Masonii nu se inchina lui Dumnezeu ,ci « marelui arhitect universal « .Cine este acesta afla doar masonul de grad 25 . Le este foarte drag cuvintul revolutie, pentru ca revolutiile sunt pornite si conduse de ei . Masoneria este o conspiratie continua la adresa statului si a bisericii . Aceasta este produsul sionismului,a carui doctrina conduce spre distrugerea sau supunerea a tot ce nu este evreu sau de neam ales .Cei care nu sunt de neam ales sunt numiti goimi (animale). Mass media este controlata de evrei deci de masoni.
New Age este o noua religie a noii ordini mondiale,initiata si sustinuta de masoneria din Statele Unite.Acestia au reusit impreuna cu Curtea Suprema de Justitie din U.S.A sa elimine crestinismul din scoli si sa-l inlocuiasca cu New Age.Bisericile ortodoxe resping toate,masoneria . Chiar si Papa a inceput sa abdice de la adevaratele valori crestine,spunand catre ortodocsi ca acestia sa asculte »Spiritul vremurilor , sau afirmand ca glasul vremii este’’ glasul Lui Dumnezeu’’, in opozitie cu indemnul Scripturii :’’sa nu iubiti lumea’’.Papa Paul al VI-lea spunea :’’trebuie sa iubim vremea noastra,civilizatia noastra,stiinta,tehnica,arta,sportul. Semnul acesta este mason ,poate fi vazut pe articole de imbracaminte . El este cunoscut ca semn al pacii . In realitate, este un stravechi simbol ocult satanist si reprezinta in realitate ‘ Semnul crestinismului frint’. Mai reprezinta ura fata de biserica crestina si este semnul pacii fara de Hristos . In concluzie , masoneria slujeste diavolului , lupta impotriva tuturor : state , biserici crestine ,orinduiri . |
Citat:
In Biblie goim la singular goi (gôy go'ee) inseamna natiune, neevreu, in exteriorul tarii, din alta parte,... Iar mass media nu o vad controlata de evrei cand vad pe cei mai multi vorbindu-i de rau, ci de cei cu bani. |
Citat:
|
Masoni si Iluminati, hm...trepadusi in solda'ntunecatului. Punct. Ce filantropi, ce baieti (i)luminati si de treaba, doar, unelte in mana'ntunecatului. Daca n-a mers cu paru', venim cu miraju' lu' misteru', si, omul curios din fire(ca si pisica), incearca si el, de, ce sa-i faci, curiozitatea bate-o vina, sa dezlege misteru' si poc paianjenu' negru si rau, l-a prins in plasa-i baloasa. :13::13::13:
|
Ieromonah Amfilohie Branza - Globalizare Masonerie
http://www.google.com/search?hl=ro&l...=&oq=&gs_rfai= Oreste Teodorescu despre masonii din Arad http://www.youtube.com/watch?v=kVEQpVJofVg Parintele Adrian Fageteanu despre Cap. 24 din Evanghelia dupa Matei http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...eaza-greseste/ |
VIDEO: MASONERIA il lauda pe Papa Ioan Paul al doilea si se lauda ca are printre membrii sai Mitropoliti, Episcopi, politicieni …
http://saccsiv.wordpress.com/2010/03...i-politicieni/ Parintele Gheorghe Calciu: Planul masoneriei este sa subjuge intreaga omenire si sa distruga credinta crestina http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...inta-crestina/ Pr. Gheorghe Calciu, Parintele nostru marturisitor: MASONERIA SI ORGANIZATIILE INTERNATIONALE http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...nternationale/ Ecumenismul este condus de către Masonerie și pregătește calea lui Antihrist http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?...luiri&Itemid=7 “SISTEMUL” sau CUM LUCREAZA SATANA “LA DOUA MAINI” http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...la-doua-maini/ TOLERANTA SI “CORECTITUDINEA POLITICA” http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...inea-politica/ Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii” http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...tuala-a-lumii/ Studiu asupra francmasoneriei actualmente valabil, intocmit de I.P.S. Nicolae, Mitropolit al Ardealului http://www.crestinortodox.ro/secte-c...lae-98963.html Francmasoneria ? - Costion Nicolescu http://www.crestinortodox.ro/editori...ria-96117.html Antonie Iorgovan despre masonerie http://www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw |
Freemasons Conspiracy Against the Catholic Church
|
Communist and Freemasonic Infiltration of Catholic Church
Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church
Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 1of9 http://www.youtube.com/watch?v=EUeZp6HUmTM Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 2of9 http://www.youtube.com/watch?v=gUbzdossw9I Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 3of9 http://www.youtube.com/watch?v=l8WQoHRt_sc Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 4of9 http://www.youtube.com/watch?v=NpVip7xFEDU Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 5of9 http://www.youtube.com/watch?v=J7L4cnS_7zw Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 6of9 http://www.youtube.com/watch?v=KXARrB5gm_w Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 7of9 http://www.youtube.com/watch?v=D_VXXO96ces Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 8of9 http://www.youtube.com/watch?v=ilOUvjHq-dU Communist and Freemasonic Infiltration of Cath. Church 9of9 http://www.youtube.com/watch?v=KW5LFaIJjyM |
admin, poti sterge mesajul :71:
merci |
|
Ierom Amfilohie Branza-Despre masonerie (fragment din Taina faradelegii in Romania)
Conferinta orgnizata la Bacau de filiala judeteana a Romfest XXI pe 23 noiembrie 2004.
http://arhiva-ortodoxa2.info/test/au...ia).avi&zone=3 |
Citat:
ai pus punctul pe "I" masoneria este o religie numai ca nu crede in Dumnezeu ce "dumnezeu" au in centru religiei lor ... tu stii mai bine ... dar stim si noi |
Masoneria, cică o religie a tuturor religiilor
"Masoneria română înseamnă mediul academic, universitar, bancar, financiar, politic, cultural, sportiv și chiar confesional. Și iarăși nu este niciun antagonism. Primul Patriarh al României, Miron Cristea, a fost mason, și nu a fost singurul. Masoneria nu este atee, dar în același timp nu este nici habotnică. Ateismul masonic nu este altceva decât o marotă a ignoranților care nu cunosc nimic legat de istoria, cutumele și spiritul masonic. Eu aș defini masoneria ca pe o religie. O religie a tuturor religiilor. Masoneria primește în rândurile ei deopotrivă creștini, musulmani, iudaiști, budiști, confucianiști etc. Condiția esențială este ca fiecare candidat să-și mărturisească credința în existența Creatorului, indiferent cum s-ar numi el. Așa că nu trebuie să vă surprindă că într-o lojă („Memento Mori" este un exemplu) găsiți evrei, creștini și musulmani trăind intens și în deplină comuniune bucuria fraternității, a toleranței și a dragostei. Nu o să treacă mulți ani până când aceste bariere confesionale vor cădea. André Malraux spunea „Secolul XXI va fi un secol religios sau nu va fi deloc". Eu împărtășesc a doua teză. Indiferent de prozelitismul mai mult decât agresiv al Bisericii Ortodoxe (vezi cazul României) dar și catolice, de fundamentalismul și radicalismul islamist, religiile tradiționale își cântă prohodul."
sursa: Masoneria salvează România!? http://www.qmagazine.ro/articole/591...a-romania.html Razboi intru Cuvant (unde găsiți și alte legături) http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-viitor-si-tr/ După cum vedeți masoneria se declară o religie, și ca atare pretinde că Îl cunoaște cu adevărat pe adevăratul Dumnezeu. Motivul însă pentru care un creștin adevărat nu poate și nu ar putea să facă parte din masonerie este faptul că dumnezeul masonilor este un oarecare Creator, pe când Dumnezeul Bisericii este Creatorul, Mântuitorul și Sfințitorul, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, Sfânta Treime. Prin faptul că cere obediența unui alt dumnezeu decât Dumnezeului Care S-a revelat Bisericii, în Sfânta Scriptură și în Sfânta Tradiție a Bisericii, masoneria în mod explicit și implicit cere obediența față de alt dumnezeu decât Dumnezeului Căruia se închină creștinii ortodocși, fapt care evident este încălcarea primei porunci a Decalogului, iar pe de altă parte o cerință adusă Ortodocșilor în subînțeles de a renunța la credința în Iisus Hristos, în întruparea Fiului lui Dumnezeu, în învierea Domnului și Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, și de fapt în întreaga Revelație Dumnezeiască a Noului Testament, precum și a Sfintei Tradiții a Bisericii lui Dumnezeu. Pentru o mai bună documentare și lămurire, recomand cartea „Zeul toleranței” și descreștinarea creștinismului. O privire ortodoxă – a apărut în 2009 la Editura Christiana din București, precum și o pagină a celor de la Război întru cuvânt: TOLERANTA SI “CORECTITUDINEA POLITICA” http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...inea-politica/ |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:29:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.