![]() |
Daca exista opera de 3 parale ce mai conteaza daca nu dai zece bani pe opera lui Rose ? :71:
Si uite eu care-s un literalist nu-s geocentrist. Nu cred ca exista dovezi care sa ne conduca la ideea ca pamantul ar sta nemiscat in mijloc. Dar ce legatura are cu faptul ca Soarele putea sa fie creat in ziua a 4 a sau ca Dumnezeu ar fi oprit Pamantul si Luna din mers si nu Soarele ? :p Pe ce se bazeaza cei care spun ca Soarele a fost creat inainte ? Nu avea in jurul cui sa se invarta Pamantul ? Uite ca a stat fix vreme de 3 zile :p |
Citat:
Am să pun trei "f" ca să nu se mai confunde cu altceva. :) |
Citat:
|
Ca sa fie cit mai clar...
...pentru voi toti, colegii simpatici din tabara "adversa", ideea e simpla (si pentru un habotnic, revoltatoare): cred ca adevarul privind Creatia este si trebuie sa ramina un mister. O Taina, daca vreti. Daca insistam sa gasim un reper, cu gnoseolatria omului modern, cred sincer ca un puzzle foarte apropiat de acest mister este imprastiat in miturile tutror popoarelor, dar si in descoperirile stiintifice temeinice, neideologizate din cosmologie.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"[If the redshifts are a Doppler shift] … the observations as they stand lead to the anomaly of a closed universe, curiously small and dense, and, it may be added, suspiciously young. On the other hand, if redshifts are not Doppler effects, these anomalies disappear and the region observed appears as a small, homogeneous, but insignificant portion of a universe extended indefinitely both in space and time." - Hubble :p |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:06:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.