![]() |
Citat:
deci trag cind?...in TIMPUL VIETII! adica aici prin emanatiile lor incercind sa ne ADOARMA pentru a nu ne putea induhovnici, sau crea acea substanta divina care ramine din efortul nostru pamintean si care ne va propulsa in nivele superioare. Atentie insa, ca daca vom, "alege" sa dormim pe noi( prin mecanicitate, militantism, habotnicie si fanatism, prinsi in patimi , rutine prostesti sociale REPETATIVE( acolo este cea mai mare mecanicitate) aceasta substanta nu se va crea, iar buffer-ul mincinos creat de draci care proiecteaza iluzia induhovnicirii ne va hrani orgoliul facindu-ne sa credem ca noi suntem de fapt aproape sfinti :))..aici este marele necaz pe care omul il intilneste la acest nivel al existentei! ILUZIILE CREATE! Revenind la draci.. ei sunt irelevanti dupa moarte, bataia pe suflet, care este de fapt cresterea lui( prin efortul CONSTIENTal nostru) sau IMPUTINAREA LUI de draci) se face aici PE PAMINT!..si timpul este foarte scurt |
Dracii se manifesta prin LEGILE restrictive, cu cit avansezi in nivel cu atit puterea lor scade
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Andreicozia este fascinant - pentru mine, cel putin - dar te rog frumos sa interpretezi ceea ce scrie el strict ca opinii ale lui, personale si sa nu crezi pentru vreo secunda ca ele reprezinta credinta sau viziunea crestin-ortodoxa. Deci, cand intri in discutii de genul acesta, cu nivele, restrictii si restul SF-urilor, considera ca discuti cu autorul unui roman SF si ca il intrebi una, alta despre un univers imaginar pe care autorul respectiv l-a creat. Sau cum as inventa eu acum un elf albastru care se manifesta ca energie in lume si tu m-ai intreba cu tot interesul cam cum e elful acesta si in ce consta energia. Discutia ar putea fi savuroasa, insa inutila pentru ca respectivul elf nu exista in realitate. Cam asa si ce se intampla pe acest topic :) Daca te intereseaza insa Adevarul, te sfatuiesc sa cauti sa citesti pe langa Noul Testament si scrierile Sfintilor Parinti de 2000 de ani incoace si indiferent ce ti-or auzi urechile si ti-or citi ochii din partea altora legat de subiectul acesta (parerea lui x y z si interpretarile lor personale), tu sa te tii in continuare de scrierile Parintilor. Pentru inceput: http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ica-80024.html si in meniul din dreapta ai lista cu capitole din care poti alege ce te intereseaza in mod special. http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...tii-68575.html |
Mie nu mi se pare ca o Copila este naiva..
:1: Si eu ma pregateam sa-i scriu pe privat sa-l lase in pace.. (cred ca-si batea un pic joc).. dar si eu sunt o rea si ipocrita si asteptam sa vad ce e cu nivelele alea..:4: @ o copila.. despre Vamile Vazduhului gasesti in cartea Sufletul dupa moarte O recomand.. este foarte utila in ziua de azi. |
Citat:
Nu cred nici macar o secunda fabulatiile lui Andrei...ma intreb doar daca el este intr-adevar ortodox. Incep sa am dubii, seamana mai degraba cu un agitator, foarte la moda de altfel. Dar are si el partea buna, macar scoate la iveala partea crestina cu adevarat din ceilalti cititori. Imi cer scuze cititorilor ca am prelungit o discutie cu Andrei si ne-am cam deviat de la topic. |
Citat:
|
Citat:
Oricum, stai linistit si vezi-ti de drumul tau!..mi-a parut bine!.. trebuie sa fug sa-mi iau odrasla de la meditatii ciao! |
Citat:
Corect.. (la mine ma gandesc, nu la tine). |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:10:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.