![]() |
Nu am vrut sa zic ca fustele scurte sunt bune ci ca fetele si femeile care se îmbraca exagerat de pudic îsi creaza probleme. Calugarii si calugaritele nu traiesc în societate si suporta mai usor îmbracamintea din cap pâna în picioare dar la cei din lume are un efect psihologic negativ. De pilda o musulmanca îmbracata 'corespunzator' potrivit nebuniei lui mohamed va fi mai deprimata decât una umblând în haine vestice. Si nu numai deprimata dar si tulburata psihic si obsedata sexual.
|
Am inteles ca din cauza caldurii, ele nu poarta nimic pe sub acea imbracaminte pana la pamant. Obsedate? Sa le spunem despre post, cum se tine si ce efecte are...
|
Citat:
|
Citat:
Chiar daca, regretabil, barbatii nu stiu a zice N,U ocheadelor tinerelor "duduitze", eu una ma voi simti mandra de cate ori voi fi la bratul sotului imbracat elegant(cat despre partea cu "duduitzele", las' pe mine,am eu ac si de cojocelul lor:71::104:) |
Cred Ancuta ....
Ca ai gresit forumu cand ai pus aceasta intrebare,eu cred ca aici e un forum pentru suflet,nu de moda,pentru ea exista :ele.ro.kudika.ro etc
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat dar sincer nu ii consider locu aici. |
Citat:
[COLOR=green]E foarte bine ca s-a deschis subiectul sa vedem si noi ce lume avem in jur, cum pot gandi oamenii si cum altii isi permit, cu nerusinare, sa gandeasca imbracamintea pe care ar trebui s-o poarte un OM nu o maimuta... E de toata jena ce pot scrie unii... [/COLOR] |
E parerea mea
Daca am deranjat de azi ma retrag din acest forum,deci nu se poate vorbi deschis ca intre frati si surori intr-un Hristos.
Multumesc pentru toate cate am invatat ,pentru ati fost si santeti inca langa mine unii dintre voi in aceste clipe grele prin care trec iar,va doresc numai bine. Nu am judecat pe nimeni dar am considerat ca s-a deviat de la subiectu forumului=e crestin ortodox nu de moda s.a. |
Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]La rubrica "Generalitati", insusi administratorul forumului, spune ca pot fi abordate subiecte care sa nu aiba legatura cu religia. [/COLOR] [COLOR=green]Ce Dumnezeu, voi vreti sa fiti mai catolici decat papa? Vreti sa impuneti forumului vointa voastra? Incetati sa mai judecati oamenii si actiunile lor!...[/COLOR] :57: |
Mara, nu o intelege gresit pe Anca. Topiul ei a fost deschis cu scopul de a ne descreti fruntile. Si crede-ma chiar a reusit, cel putin pe mine m-a facut sa zambesc. Anca, este un om prea echilibrat, trecut de prima tinerete ca sa mai fie interesata in mod strict de moda..Nu e lauda, e o parere proprie formata despre un om pe care il cunosc ( atat cat mi-a permis acest mod de comunicare sa o cunosc)de vreo 3 ani. Cat despre suparari..mara..draga mea draga pai ,cum ar fi daca am fi toti la fel si am canta in cor acelasi cantec?? Fiecare om e unic, gandeste, simte in felul sau. Eu una sunt cam nebuna, si sincer ma bucur ca sunt unica..vai si amar daca ar mai fi si altii ca mine.. deci?? te rog..ramaii??...:77::6:
|
Citat:
Am postat totusi la "generalitati", unde este permis sa se discute si despre altceva decat despre credinta. Acest lucru nu ar trebui sa te supere nici pe tine.:53: P.S. AM SI EU ACUM EMOTICOANE!!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:56:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.