![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
M-as bucura sa aud de la cei/cele care sunt la curent, ce culori se vor purta, ce lungime de fusta, etc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic mai simplu, sora Anca: sunt doua posibilitati, una mai costisitoare, sa te deplasezi la prezentarile de moda care se tin cu ocazia saptamanii modei de la Paris, Londra, Milano sau New York si cealalta mai realista, care nu te costa niciun banut:
intra pe situl www.elle.fr, situl revistei Elle - editia franceza- si vei descoperi toate tendintele din moda anilor 2009-2010. Succes! |
|
|||
|
|||
![]()
Anul acesta,la fel ca si in ceilalti ani se poarta:
-inima infranta si smerita,pocainta,milostenia,dragostea,netinerea de minte a raului,iertarea,rugaciunea la orisice ocazie (nu trebuie sa lipseasca ![]() - ![]() In privinta culorilor cred ca albul este la moda"spalama-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Anca, pe mine una ai reusit sa ma faci sa zambesc. Probabil acesta a fost scopul topicului. Psihologie subtire ...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
moda-i cum ti-o faci zic eu, de ce trebuie sa ne imbracam ca x si y noi singuri nu ne stim alege hainele?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi plac culorile pastel. Din pacate nu ma mai pot imbraca in pas cu moda, dar vad la tinere ce se poarta acum: maieu peste tricou; pantaloni mulati, pana la genunchi pe sub fusta!!! Aproape ca nu mai inteleg moda actuala. De aici intrebarea mea: as vrea sa inteleg incotro se indreapta moda.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Culorile?.....toate sunt frumoase.....culorile sunt ca florile....eu una nu pot sa ma decid care sa-mi placa mai mult.... |
|
||||
|
||||
![]()
moda la femei este fusta pana in pamant cu o bluza cu maineci lungi, si un batic pe cap;
iar la barbati pantaloni de stofa negri si camasa alba si un sacou cu pantofi; fara machiaje;este anul naturalitatii! macar de ar fi asa..
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Fetele cuminti nu mai sunt la moda? | Mia Mia | Nunta | 600 | 27.02.2014 01:46:09 |
Fericirile veacului acesta | Marius22 | Generalitati | 7 | 09.06.2011 12:44:01 |
Are cineva informatii concrete privind perseidele din anul acesta? | truthtostone | Generalitati | 16 | 09.08.2010 15:44:46 |
|