Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Candidatura A.S. Radu Duda (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6031)

valentin.viliga 11.04.2009 07:50:01

ca de obicei romanu se pricepe la toata, politica, fotbal si religie...

silverstar 11.04.2009 09:32:42

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 127961)
Silvia felicitari, esti o adevarata reprezentanta a invatatorilor si profesorilor. Ma bucur nespus ca in tara noastra mai exista oameni ca tine.

[COLOR=green]Multumesc, Andrei! De regula, oamenii se complac in superficialitate si nu vor ori nu le place sa auda adevarul. Initiatorul subiectului m-a jignit foarte tare si pe nedrept pe prima pagina. De ce? I-am cerut argumente in favoarea celor spuse si a preferat sa taca... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Repet, prin gestul lui reprobabil, ex regele Mihai a compromis total ideea de monarhie. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cat despre Duda... Sa fim seriosi si sa nu ignoram, totusi, capacitatea de selectie si de intuitie a poporului nostru. Cu asa contracandidati, succesul lui Basescu este garantat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu-mi place s-o spun dar este o realitate pe care nu o pot ignora. Nu avem politicieni nici macar de talia lui Basescu, nu avem oameni pregatiti sa preia o functie in stat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Luati o lista, a oricarui partid, ca sa vedeti pe cine o sa trimitem in PE... E rusinos pentru un popor de 20 de mil sa trimita asemenea oameni, de regula, cei care nu au "prins" un fotoliu la alegerile parlamentare din nov 2008...[/COLOR]

silverstar 11.04.2009 09:36:26

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127954)
Radu Duda ne-a reprezentat si la UE, daca nu ma insel. Vorbeste f frumos, adica nu vorbeste gura fara el, cum am vazut la altii; si cred ca a depasit de mult faza cu actoria.

[COLOR=green]Ai dreptate Anca, Duda ne reprezinta in UE si este platit pentru asta, de statul roman, cu 50 000 de lei pe luna, parca asa am citit, adica 5 sute de mil de lei vechi. :22: Poate sa spuna cineva, concret, ce a facut pana acum Duda pentru poporul roman?[/COLOR] :57:

silverstar 11.04.2009 09:40:20

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127946)
Miron Cozma? Cel , care vroia sa devina presedinte si a venit in forta pana la Costesti...si tot ce a urmat... sau e potrivire de nume? ! ?
Trebuie sa ne punem pe rugaciuni serioase, fratilor! Dar nu de o zi, ci pana la alegeri. Poate ne punem si cenusa in cap, ca ninivenii, ca sa ne creada Dumnezeu ca ne caim. Altfel nu vad ce poate iesi bun...

[COLOR=green]Exact Anca, cel care a venit pana la Costesti si, cand a realizat ca nu-i de gluma si ca jandarmii sunt cu ochii pe el, si-a abandonat tovarasii de munca si a luat-o la fuga... Ca un las, nu-i asa?... [/COLOR]
[COLOR=green]Realizezi ce om viteaz si bun camarad? Uite cine vrea sa ne fie presedinte!...[/COLOR] :22:

silverstar 11.04.2009 09:44:52

[COLOR=green]Ma mananca limba... Nu ma pot abtine sa nu intreb... :11:[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Oare Duda și suava Margaretă s-or fi luat din dragoste ori din plictiseală? El - 49 de ani, ea - 60 - împliniți de foarte curând…[/COLOR] http://www.elenaudrea.ro/blog/wp-inc...s/icon_lol.gif

Noesisaa 11.04.2009 11:56:41

Ea are 60 de ani??????? Nu-si arata varsta :D

silverstar 11.04.2009 12:01:32

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 127986)
Ea are 60 de ani??????? Nu-si arata varsta :D

[COLOR=green]La banii pe care-i are e si explicabil. Si la 80 de ani va arata bine ca sa-si ia pe unul cu 20 de ani mai tanar... [/COLOR]
[COLOR=green]Wow! Ce rea sunt, nu-i asa?[/COLOR]

Anca-Miha 11.04.2009 12:07:07

Trebuie sa te dezamagesc Andrei, dar am drept de vot si daca e sa aleg unul dintre cei trei, l-as alege pe Duda.

Anca-Miha 11.04.2009 12:11:54

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127974)
[COLOR=green]Ai dreptate Anca, Duda ne reprezinta in UE si este platit pentru asta, de statul roman, cu 50 000 de lei pe luna, parca asa am citit, adica 5 sute de mil de lei vechi. :22: Poate sa spuna cineva, concret, ce a facut pana acum Duda pentru poporul roman?[/COLOR] :57:

Cei care merg la Bruxelles sunt platiti f bine. Sper ca nu se asteapta nimeni sa ne reprezinte cineva la UE si sa o faca pe gratis... Munca se plateste.
Da, 50000 lei sunt bani multi, dar astea sunt salariile celor de la EU, valabile pentru toti din Europa. Si pentru Danemarca, tara cu cele mai mari salarii dinEuropa, dar si cu impozitul cel mai mare, reprezinta un salariu lunar f bun.

Anca-Miha 11.04.2009 12:12:37

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 127987)
[COLOR=green]La banii pe care-i are e si explicabil. Si la 80 de ani va arata bine ca sa-si ia pe unul cu 20 de ani mai tanar... [/COLOR]
[COLOR=green]Wow! Ce rea sunt, nu-i asa?[/COLOR]

Nu esti rea, esti off-topic.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:45:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.