![]() |
ca de obicei romanu se pricepe la toata, politica, fotbal si religie...
|
Citat:
[COLOR=green]Multumesc, Andrei! De regula, oamenii se complac in superficialitate si nu vor ori nu le place sa auda adevarul. Initiatorul subiectului m-a jignit foarte tare si pe nedrept pe prima pagina. De ce? I-am cerut argumente in favoarea celor spuse si a preferat sa taca... [/COLOR] |
Citat:
[COLOR=green]Ai dreptate Anca, Duda ne reprezinta in UE si este platit pentru asta, de statul roman, cu 50 000 de lei pe luna, parca asa am citit, adica 5 sute de mil de lei vechi. :22: Poate sa spuna cineva, concret, ce a facut pana acum Duda pentru poporul roman?[/COLOR] :57: |
Citat:
[COLOR=green]Exact Anca, cel care a venit pana la Costesti si, cand a realizat ca nu-i de gluma si ca jandarmii sunt cu ochii pe el, si-a abandonat tovarasii de munca si a luat-o la fuga... Ca un las, nu-i asa?... [/COLOR] |
[COLOR=green]Ma mananca limba... Nu ma pot abtine sa nu intreb... :11:[/COLOR] |
Ea are 60 de ani??????? Nu-si arata varsta :D
|
Citat:
[COLOR=green]La banii pe care-i are e si explicabil. Si la 80 de ani va arata bine ca sa-si ia pe unul cu 20 de ani mai tanar... [/COLOR] |
Trebuie sa te dezamagesc Andrei, dar am drept de vot si daca e sa aleg unul dintre cei trei, l-as alege pe Duda.
|
Citat:
Da, 50000 lei sunt bani multi, dar astea sunt salariile celor de la EU, valabile pentru toti din Europa. Si pentru Danemarca, tara cu cele mai mari salarii dinEuropa, dar si cu impozitul cel mai mare, reprezinta un salariu lunar f bun. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:45:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.