Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   eutanasierea cainilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14162)

maria40 24.11.2011 13:46:13

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411536)
Am citit toate mesajele...si e usor de facut portretul psihologic al celor care sunt proeutanasiere: crestini plini de ura, ba chiar si MITOCANI! Interesant.
Slava bunului Dumnezeu ca acestia sunt numai exceptii;

Stop joc! Oricum e tara lui Papura-voda si fiecare face ce-l taie capul!
Astia carora va plac cainii pupati si sub coada din partea mea! Astia carora nu va plac faceti cum am facut eu cand m-a inconjurat o haita de caini....jur, ca am stat pe loc si am inceput si eu sa latru la ei! S-au speriat de mine si m-au lasat in pace! Unul care a vazut scena s-a tavalit pe jos de ras!

Magda M. 24.11.2011 13:52:45

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 411540)
Stop joc! Oricum e tara lui Papura-voda si fiecare face ce-l taie capul!
Astia carora va plac cainii pupati si sub coada din partea mea! Astia carora nu va plac faceti cum am facut eu cand m-a inconjurat o haita de caini....jur, ca am stat pe loc si am inceput si eu sa latru la ei! S-au speriat de mine si m-au lasat in pace! Unul care a vazut scena s-a tavalit pe jos de ras!

...ceea ce era de demonstrat :)

maria40 24.11.2011 13:57:22

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411541)
...ceea ce era de demonstrat :)

Pai ce vroiai cucoana sa fac? Sa fug? Daca fugeam s-ar fi luat toti dupa mine.
Orice am spune sunt animale n-ai de unde sa stii ce urmeaza sa faca.

Magda M. 24.11.2011 14:08:48

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 411539)
E ușor de făcut și portretul psihologic al celor anti-eutanasiere: în cel mai bun caz, niște idealiști rupți de realitate; în cel mai rău caz, niște așa zis creștini, ipocriți cărora le pasă mai mult de câini decât de siguranța și viața semenilor lor.

Dumneavoastra, caruia se pare ca ii pasa de siguranta semenilor, prin ce metode neipocrite desigur, v-ati gandi sa va aparati semenii de talhari, criminali, violatori, soferi imprudenti etc?

DragosP 24.11.2011 14:12:50

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411543)
Dumneavoastra, caruia se pare ca ii pasa de siguranta semenilor, prin ce metode neipocrite desigur, v-ati gandi sa va aparati semenii de talhari, criminali, violatori, soferi imprudenti etc?

Ferindu-i de sindromul n.f., asta dacă tot vorbim așa de lejer de mitocănie.

Erethorn 24.11.2011 14:24:39

Citat:

Doamnă, chiar îi apăr. Sunt avocat de profesie. Îi apăr prin mijloace legale.

maria40 24.11.2011 14:27:36

Citat:

Talhari = le-as taia mana sau macar degetele
Violatori= le-as taia obiectul ala pe care face pisulica
Criminali = eutanasiere
Soferi imprudenti = inchisoare si fara carnet de sofer pe viata

Multumita??

Magda M. 24.11.2011 14:28:55

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 411544)
Ferindu-i de sindromul n.f., asta dacă tot vorbim așa de lejer de mitocănie.

Da, exact dvs sunteti acel mitocan de care vorbeam, ma bucur ca v-ati recunoscut!;

Magda M. 24.11.2011 14:30:29

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 411547)
Doamnă, chiar îi apăr. Sunt avocat de profesie. Îi apăr prin mijloace legale.

Pe cine adica?

Erethorn 24.11.2011 14:34:52

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411550)
Pe cine adica?

Pe oricine, deoarece, prin lege, orice justițiabil are dreptul la apărare. În penal, reprezint/asist atât învinuiți sau inculpați, cât și părți vătămate sau părți civile.

Magda M. 24.11.2011 14:40:10

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 411552)
Pe oricine, deoarece, prin lege, orice justițiabil are dreptul la apărare. În penal, reprezint/asist atât învinuiți sau inculpați, cât și părți vătămate sau părți civile.

Dar vedeti cainele nu are acest drept desi, daca am face statistici am constata ca incidentele cauzate de el sunt infime raportat la nr. lor/ nr. accidente provocate de om. Si atunci sa-i omori, asa simplu?

http://www.crestinortodox.ro/diverse...ne-123681.html

DragosP 24.11.2011 14:43:20

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411549)
Da, exact dvs sunteti acel mitocan de care vorbeam, ma bucur ca v-ati recunoscut!;

Nu-mi aduc aminte să ne fi ținut de aceeași cărămidă la cutremur ca să ne permitem să fim așa de intimi, drept pentru care te invit la puțină reținere în a folosi apelativele de mai sus.
Da?
Mulțumesc frumos.

DragosP 24.11.2011 14:49:43

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411555)
Dar vedeti cainele nu are acest drept desi, daca am face statistici am constata ca incidentele cauzate de el sunt infime raportat la nr. lor/ nr. accidente provocate de om.

Și cam care ar fi relevanța acelor statistici măi Melissa?

catalin2 24.11.2011 15:12:21

Ca sa vedem ca sunt idei care nu sunt de la noi (mai mult din ateism sau reincarnare), mie mieii sau viteii mi se par mult mai dragalasi decat un caine matur. Nu numai ca nu au muscat pe nimeni, dai ii si mancam. Oare taranii urasc animalele sau unii oraseni si-au pierdut simtul normalitatii?
Aici nu ma refer la eutanasiere, ci doar la faptul ca unii au ajuns sa aiba o preocupare exagerata fata de animale, dandu-le o consideratie uneori mai mare decat oamenilor. Nu ma refer la cei de pe forum, de fapt am vazut ca e o moda din vest. Multi acolo devenind atei sau agnostici cred in teoria evolutionista si am auzit deseori spunandu-se ca noi suntem doar o specie mai evoluata fata de fratii nostrii. Dupa parerea mea un singur om e mai important decat toate animalele de pe pamant, eu asa am inteles pana acum.
Cruzimea fata de animale, uciderea sau torturarea din placere, astea e normal ca sunt pacate, e si evident ca e o dereglare. Si Iisus a mancat mielul de Pasti.
Aici nu prea ne afecteaza in mod direct problema asta, in orasul meu de mai mult timp au cam disparut cainii vagabonzi, mai sunt doar cativa. Nu stiu solutia perfecta, dar e sigur ca pe strada nu trebuie sa existe haite de caini. Asta este exclus. Observ ca cei ce sunt impotriva nu au fost muscati de cainii vagabonzi, iar ceilalti au fost.

Erethorn 24.11.2011 15:19:36

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411555)
Dar vedeti cainele nu are acest drept desi, daca am face statistici am constata ca incidentele cauzate de el sunt infime raportat la nr. lor/ nr. accidente provocate de om. Si atunci sa-i omori, asa simplu?

http://www.crestinortodox.ro/diverse...ne-123681.html

Doamnă, câinele nu este justițiabil. NEWSFLASH pentru doamna Magda: câinele nu este om. Să știți că nu degeaba am folosit mai devreme sintagme pseudo-creștini. Orice persoană care nu mai realizează distincția fundamentală între om și animal și tinde să ridice un animal oarecare către nivelul omului nu mai este creștin, decât eventual unul aflat într-o erezie gravă.

Dar hai să discutăm așa:

Dacă eu vă tai pe dumneavoastră cu cuțitul și vă cauzez o infirmitate fizică sau psihică, instanța mă va condamna, pe lângă pedeapsa penală, la despăgubiri pe latura civilă: vă voi plăti cheltuielile cu spitalizarea, daune morale și orice alte prejudicii.

Dacă un câine vagabond mă mușcă pe mine și mă lasă cu o infirmitate fizică, sau cu una psihică (așa cum este cazul unei persone pe care o cunosc, pe care un câine a desfigurat-o în copilărie și care a rămas cu traume psihice), cine îmi plătește ? Dumneavoastră ? Câinele ?

DragosP 24.11.2011 15:25:51

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 411564)
Dumneavoastră ? Câinele ?

Nimeni, că_câinele e un drăguț.
Nu l-ai văzut pe Hachiko?

Mirela0110 24.11.2011 15:27:02

d-apoi saracu' porc ce sa mai zica? acus acus ii vine randul ca doar vine Craciunul ... dar cine isi umple burtica ? noi bineinteles ...

osutafaraunu 24.11.2011 15:30:20

Citat:

În prealabil postat de Mirela0110 (Post 411567)
d-apoi saracu' porc ce sa mai zica? acus acus ii vine randul ca doar vine Craciunul ... dar cine isi umple burtica ? noi bineinteles ...

Ba, pardon doamnă, pe mine să mă scoateți din listă!:31:

Scotland The Brave 24.11.2011 15:35:57

Eu am crescut inconjurat de caini de paza si cai.Am si acum caini.Nu departe de locuinta este un loc viran,treci pe langa el obligatoriu,imprejmuit de gard,care este insa rupt,in care s-au strans cca 7-8 maidanezi.Doua doamne vin,le arunca ceva mancare si pleaca fericite.Seara,cand nu mai au mancare,devin extrem de agresivi.Efectiv ies afara si sar la tine.Eu sunt parinte,tata.Va imaginati cam ce as face daca unul dintre ei ar sari la copilul meu?Va spun eu:il extermin pe loc.Nu am nimic cu ei,sunt rodul inconstientei si nepasarii unor,ca sa nu zic altfel,care au permis sa se inmulteasca caini extrem de violenti,vagabonzi,scapati de sub control.Repet:am caini de mic,am fost des tentat sa-i dau drumul celui mai mare dintre ei ca sa rezolv problema lor.Credeti-ma,nu mai scapa niciunul.Ori sunt luati de oameni,ori de asociatii,ori se gaseste o solutie rapida,numarul este in crestere,sau eu imi rezerv dreptul,ca si parinte,de a lua acele masuri pt a-mi proteja familia.

Magda M. 24.11.2011 15:38:17

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 411564)
Doamnă, câinele nu este justițiabil. NEWSFLASH pentru doamna Magda: câinele nu este om. Să știți că nu degeaba am folosit mai devreme sintagme pseudo-creștini. Orice persoană care nu mai realizează distincția fundamentală între om și animal și tinde să ridice un animal oarecare către nivelul omului nu mai este creștin, decât eventual unul aflat într-o erezie gravă.

Dar hai să discutăm așa:

Dacă eu vă tai pe dumneavoastră cu cuțitul și vă cauzez o infirmitate fizică sau psihică, instanța mă va condamna, pe lângă pedeapsa penală, la despăgubiri pe latura civilă: vă voi plăti cheltuielile cu spitalizarea, daune morale și orice alte prejudicii.

Dacă un câine vagabond mă mușcă pe mine și mă lasă cu o infirmitate fizică, sau cu una psihică (așa cum este cazul unei persone pe care o cunosc, pe care un câine a desfigurat-o în copilărie și care a rămas cu traume psihice), cine îmi plătește ? Dumneavoastră ? Câinele ?

1.A avea o parere legata de uciderea cu cruzime a unor animale, care din vina noastra au ajuns in strada, in numele superioritatii omului, nu stiu de cand se numeste erezie.

2. Parafrazandu-va, cei care cred in justitia romaneasca ori sunt naivi, ori ipocriti.

Erethorn 24.11.2011 15:48:26

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411572)

2. Parafrazandu-va, cei care cred in justitia romaneasca ori sunt naivi, ori ipocriti.

Dar cei care cred pur și simplu în justiție ?

Yasmina 24.11.2011 21:53:50

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 411539)
E ușor de făcut și portretul psihologic al celor anti-eutanasiere: în cel mai bun caz, niște idealiști rupți de realitate; în cel mai rău caz, niște așa zis creștini, ipocriți cărora le pasă mai mult de câini decât de siguranța și viața semenilor lor.

Asa este...toti cei proeutanasie sunt cei mai aprigi aparatori ai sigurantei si vietii semenilor lor...si marmota tot invelea la ciocolata...

Ce ati facut sau faceti mai concret pt semenii vostri?Ii ajutati pe cei saraci?va duceti in vizita la camine de batrani si copii orfani?poate la puscarii?Ajutati vecinii saraci cu ceva alimente,macar in preajma sarbatorilor?Poate duceti macar niste pachete la biserica,s-or gasi destui saraci acolo...???Faceti donatii din cand in cand unor fundatii?
Va milostiviti de oameni ai strazii?Le-ati oferi vreo baie,o haina buna?Poate sansa de a sta cu dvs la masa?Faceti voluntariat pt servirea unor cauze nobile pt cei defavorizati?

Da-ti exemple din vasta voastra experienta de aprigi iubitori ai vietii aproapelui,impartasiti si cu noi,astia "idealistii rupti de realitate","ipocritii","budistii","ereticii"!!

Yasmina 24.11.2011 22:34:14

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 411523)
Foarte frumos.
Minunat.
Înălțător.
Mișcător până la lacrimi.
Dumnezeiesc.

Din păcate, trebuie să ies din casă.
Casă din Brăila, România anului 2011.

Aveti dreptate,sincer va compatimesc pt ce trebuie sa indurati!
am gasit pe youtube tot felul de videoclipuri turbulente din scoli,de pe strada,bataie intre fete,bataie intre soferi,injuraturi la magazin,injuraturi la volan,atacuri la usile caselor de schimb valutar,furturi,mult mai multe injuraturi si mai multa paruiala.Totul in ritm de manele,bineinteles!

Din fericire,am ales sa nu redau linkurile pe ortodox.ro,este prea socant iar injuraturile nu sunt deloc ortodoxe :)

mihai07 24.11.2011 22:56:08

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 411314)
Scrii frumos povesti si chiar miscator,induiesator.Sper sa faci cariera,acum se cauta dramele ieftine in mass media...

Eu nu vb din imaginatie ca altii,eu ma bazez pe experientele mele.
Inca nu am fost muscata de nici unul,si am fost chiar in mijlocul lor,i-am tarat la doctori,la operatii-intr-un fel le-am provocat durere si totusi nu am fost muscata.
Culmea,am fost muscata de cainele meu, un caniche frisee din cauza ca m-am jucat cu mancarea lui.

Nici dumneata nu ai fost muscat,nici cel putin nu ai vazut asa ceva,insa da bine sa scrii melodramatic din auzite.
Sa fiu sincera,eu mi-as feri copiii de oameni(anturaj) si de imoralitate!!!!!!

Vinovati de moartea oamenilor nu sunt cainii ci edilii carora nu le pasa de problemele din curtea lor.Este o rusine imensa sa lase cainii sa se inmulteasca in acest ritm,timp de 20 de ani!!!
De ce nu sunt cercetati penal aceste scursuri?De ce nu-si fac treaba???

Sa vezi ce sentiment "placut" am avut cand sotia (avand copilul in brate) a fost inconjurata de o haita de caini gata de atac.
in rest ceea ce spui tu sunt povesti.
p.s. vinovati sunt oamenii care dau cainii pe usa afara, cei care ii hranesc si cei care ataca hingherii cand vin sa prinda cainii
p.s.2 am fost muscat de caini comunitari, deci din partea mea, sa ii eutanasieze.

Magda M. 24.11.2011 23:28:38

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 411617)
Aveti dreptate,sincer va compatimesc pt ce trebuie sa indurati!
am gasit pe youtube tot felul de videoclipuri turbulente din scoli,de pe strada,bataie intre fete,bataie intre soferi,injuraturi la magazin,injuraturi la volan,atacuri la usile caselor de schimb valutar,furturi,mult mai multe injuraturi si mai multa paruiala.Totul in ritm de manele,bineinteles!

Din fericire,am ales sa nu redau linkurile pe ortodox.ro,este prea socant iar injuraturile nu sunt deloc ortodoxe :)

Din pacate cred ca trebuie sa le invatati limba; altfel ei nu inteleg :)

Danuta 24.11.2011 23:43:43

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411536)
Am citit toate mesajele...si e usor de facut portretul psihologic al celor care sunt proeutanasiere: crestini plini de ura, ba chiar si MITOCANI! Interesant.
Slava bunului Dumnezeu ca acestia sunt numai exceptii;

Perfect de acord cu tine !!!!

Danuta 24.11.2011 23:46:18

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 411568)

Si pe mine :)

catalin2 24.11.2011 23:48:35

De fapt disctia este intre cei ce au fost muscati de cainii vagabonzi si cei ce nu au fost muscati. Probabil doar o fugarire de catre 4-5 caini schimba la 180 grade perceptia. Restul e teorie. Multi microbisti stiu din fata televizorului cel mai bine cum ar trebui sa joace fotbalistii.

Yasmina 24.11.2011 23:52:27

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 411620)
Sa vezi ce sentiment "placut" am avut cand sotia (avand copilul in brate) a fost inconjurata de o haita de caini gata de atac.
in rest ceea ce spui tu sunt povesti.
p.s. vinovati sunt oamenii care dau cainii pe usa afara, cei care ii hranesc si cei care ataca hingherii cand vin sa prinda cainii
p.s.2 am fost muscat de caini comunitari, deci din partea mea, sa ii eutanasieze.

Am spus-o si o mai repet,daca NUMAI cainii reprezinta pericolul traiului decent si in siguranta,in Romania,ce mai asteptati?Dati-i bataie!Faceti curat!

Exista numai"daca","daca","daca".O gloata care sta cu mainile in san,pe margine-"marginalii", a caror singura functie este critica aspra,observatia.
Nu numai problema cainilor este afectata de aceasta indiferenta nesimtita,ba si lucruri mai serioase din viata romanilor,cum ar fi politica.

Chiar nu v-ati pus niciodata intrebarea DE CE NUMAI IN ROMANIA SUNT HAITE DE CAINI PE STRAZI???????
Credeti ca numai conditiile meteorologice din acest"plai de dor"le-au permis multiplicarea??

Mihnea Dragomir 25.11.2011 00:02:21

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 411629)
Credeti ca numai conditiile meteorologice din acest"plai de dor"le-au permis multiplicarea??

Nu. Sunt cam 25 de ani de când serviciile publice de ecarisaj și igienizare nu-și fac datoria cum trebuie. De aceea avem atâția gândaci, țânțari, șobolani și câini. Mai bune servicii gospodărești vor duce la scăderea numărului dăunătorilor.

mihai07 25.11.2011 00:12:09

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 411629)
Am spus-o si o mai repet,daca NUMAI cainii reprezinta pericolul traiului decent si in siguranta,in Romania,ce mai asteptati?Dati-i bataie!Faceti curat!

Exista numai"daca","daca","daca".O gloata care sta cu mainile in san,pe margine-"marginalii", a caror singura functie este critica aspra,observatia.
Nu numai problema cainilor este afectata de aceasta indiferenta nesimtita,ba si lucruri mai serioase din viata romanilor,cum ar fi politica.

Chiar nu v-ati pus niciodata intrebarea DE CE NUMAI IN ROMANIA SUNT HAITE DE CAINI PE STRAZI???????

dupa cum vezi topicul este despre eutanasierea cainilor. momentan aceasta problema o discutam.
in rest, cum zicea Dragos, vorbim impreuna si ne intelegem separat.
numai bine, si te rog nu mai da reply la acest mesaj. nu are rost.

Yasmina 25.11.2011 00:14:54

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 411628)
De fapt disctia este intre cei ce au fost muscati de cainii vagabonzi si cei ce nu au fost muscati. Probabil doar o fugarire de catre 4-5 caini schimba la 180 grade perceptia. Restul e teorie. Multi microbisti stiu din fata televizorului cel mai bine cum ar trebui sa joace fotbalistii.

Am fost muscata la 5 ani de catre cainele de companie al unei vecine,apoi de vreo 2 ori de cainele meu caci ma jucam prea dur cu el.
In rest,iubirea mea pt animale le invinge orice temere ca as fi vreun pericol ,ele stiu intuitiv asta si cand ma intalnesc cu caini straini,se uita prietenos la mine si dau din coada.

Aveam vreo 16 ani cand am scapat nevatamata din curtea unui caine lup,masiv,fioros.Cu ajutorul Domnului,in primul rand dar si cu ajutorul neagresivitatii mele,in al doilea rand.

Yasmina 25.11.2011 00:23:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 411568)

este prima data cand va dau dreptate :)

osutafaraunu 25.11.2011 06:41:22

Punea cineva întrebarea cum de s-a ajuns la această situație în ultimii 20 de ani și de ce nu-și fac datoria firmele de ecarisaj și cele de igienizare comunitară. Își fac datoria așa cum ne-o facem toți cetățenii în general plus funcție de banii alocați de primării pentru lucrările respective. Vreau să vă împărtășesc o informație pe care am aflat-o și eu:

La fel cum marile dezechilibre ecologice au la bază amănunte în aparență nesemnificative, înmulțirea fără precedent a câinilor vagabonzi din orașe a fost favorizată de schimbarea acum 20 de ani a suportului alimentar în prepararea raticidelor.

Până atunci, campaniile de deratizare din marile orașe foloseau otrăvuri (în speță fosfura de zinc) puse pe pește și deșeuri de mezeluri, deci carne. Suportul alimentar folosit astăzi este grâul, ori o altă cereală. Bineînțeles, se puneau avertizoare prin parcuri, tomberoane și malurile râurilor ca stăpânii să-și scoată câinii la plimbare cu precauție în perioada campaniei de deratizare. Din nefericire pentru câinii (și pisicile) "independenți", aceștia nu luau în seamă ce scria pe acele afișe, drept urmare, în lunile următoare era liniște pe maidan...

DragosP 25.11.2011 07:41:27

Probabil că și ce spui mata, nene 99 e adevărat.
Dar la fel de adevărat este că atunci când cineva încearcă să facă ceva cu adevărat, răsar ca ciupercile după ploaie haite (că tot e topicul potrivit) de Brijite și Brijei Bardoți care sar de popou în sus 3 coți că sunt tratate fără milă bietele animale.
Până atunci bineînțeles că implicarea VIZIBILĂ a acestor vajnici, CREȘTINI, iubitori de animale în viața comunității fiind un mare ZERO, dar, deh, dă bine să ai un motiv de a scrie versuri când de fapt nu ai nimic de spus.
De ce zic asta? Pentru că și până acum, vajnicii, CREȘTINII iubitori de animale puteau face astfel încât străzile patriei să fie lipsite de haitele de maidanezo-lupi, strângându-i frumos pe toți, sterilizându-i, construindu-le adăposturi și dându-i spre adopție. Cui? Păi asta ei știu, că acu' asta spun: să fie dați spre adopție. Corect, să fie! Luați-i voi!
CREȘTINEȘTE!

catalin2 25.11.2011 09:14:14

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 411634)
Am fost muscata la 5 ani de catre cainele de companie al unei vecine,apoi de vreo 2 ori de cainele meu caci ma jucam prea dur cu el.
In rest,iubirea mea pt animale le invinge orice temere ca as fi vreun pericol ,ele stiu intuitiv asta si cand ma intalnesc cu caini straini,se uita prietenos la mine si dau din coada.

Aveam vreo 16 ani cand am scapat nevatamata din curtea unui caine lup,masiv,fioros.Cu ajutorul Domnului,in primul rand dar si cu ajutorul neagresivitatii mele,in al doilea rand.

Eu de asta am scris de caini vagabonzi, pentru ca e altceva, fara sa punem la socoteala ca e de obicei o haita care sare.
Ma gandeam ca va spune cineva ca din cauza ca iubeste animalele sau e bun nu il ataca un caine. Si era si rapsunsul: copii muscati nu urasc animalele si sunt buni. Daca ai urmarit "Imblanzitorul ca caini" cu Cesar Milan de pe Discovery, unii caini ataca mai mult copii pentru ca sunt mici de inaltime. Si am vazut un episod in care un caine nu a putut fi dresat ca sa nu fie un pericol si au trebuit sa-l dea la un adapost (aveau copil sau urmau sa aiba). Si astia erau toti animale de companie, nu haite de caini de pe strada!
Cand merge cineva in padure se asteapta sa fie si lupi sau alte animale. Pe strada nu ar trebui sa se astepte.
Dar in orasul meu a cam disparut problema asta, deci aproape s-a rezolvat. Si pot spune ca erau o gramada de caini vagabonzi, nu stiu exact cum au rezolvat-o, au fost niste campanii, iar Bardot e prietena orasului: http://www.ziare.com/stiri/eveniment...brasov-1017762

Eu am observat ca de multe ori cei ce sunt mai atasati fata de animale mai mult decat normal sunt mai putin atasati de oameni decat de animale si uneori considera animalele mai presus decat oamenii.

anita 25.11.2011 09:38:20

Cainii au aparut dupa ce Ceausescu a mutat populatia oraselor la bloc.
Atunci s-au umplut strazile de caini.
Cei de la tara ,in indolenta lor ,nu isi pazesc caiinii sa nu mai faca atatia pui.
Toata aceasta indolenta generala a generat aceasta situatie de care nu sunt vinovate bietele animale.
Cei care fac accidente rutiere in mod repetat nu sunt penalizati in nici un fel.
Nu li se interzice pe viata sa conduca masina ,nu mai spun ca ar trebui sa faca inchisoare,fiind pericole publice.
In special tinerii care sunt destrul de agresivi isi varsa la volan temperamentul coleric.
Agresivitatea din noi duce la aceste atacuri din partea cainilor.

Magda M. 25.11.2011 15:24:37

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 411657)
Cainii au aparut dupa ce Ceausescu a mutat populatia oraselor la bloc.
Atunci s-au umplut strazile de caini.
Cei de la tara ,in indolenta lor ,nu isi pazesc caiinii sa nu mai faca atatia pui.
Toata aceasta indolenta generala a generat aceasta situatie de care nu sunt vinovate bietele animale.
Cei care fac accidente rutiere in mod repetat nu sunt penalizati in nici un fel.
Nu li se interzice pe viata sa conduca masina ,nu mai spun ca ar trebui sa faca inchisoare,fiind pericole publice.
In special tinerii care sunt destrul de agresivi isi varsa la volan temperamentul coleric.
Agresivitatea din noi duce la aceste atacuri din partea cainilor.

Agresivitatea din noi duce si la atacuri asupra cainilor...sunt nenumarate iar de ele nu a raspuns nimeni niciodata in tara asta.
Cu ceva timp in urma doi copii se jucau in spatele blocului aruncand cu pietre intr-un catelus care schelalaia de mama focului. Era dreptul lor, nu? Nu cumva sa incerci sa le spui ca nu-i frumos ca sar imediat stiti cine si in ce fel....

Yasmina 25.11.2011 19:14:21

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 411693)
Agresivitatea din noi duce si la atacuri asupra cainilor...sunt nenumarate iar de ele nu a raspuns nimeni niciodata in tara asta.
Cu ceva timp in urma doi copii se jucau in spatele blocului aruncand cu pietre intr-un catelus care schelalaia de mama focului. Era dreptul lor, nu? Nu cumva sa incerci sa le spui ca nu-i frumos ca sar imediat stiti cine si in ce fel....

Portretul robot al copiiilor huligani,care mai tarziu ataca oameni.

DragosP 25.11.2011 19:35:11

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 411745)
Portretul robot al copiiilor huligani,care mai tarziu ataca oameni.

Să-i luăm, să-i sterilizăm, să-i ținem în adăposturi și să-i dăm spre adopție.
Ups, stai, e vorba de oameni...
Sau câini?
Le-am încurcat, parol!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:42:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.