![]() |
Citat:
[COLOR=green]Anca, eu nu pun problema banilor. Doar am specificat ca este bine platit. Am intrebat, insa, pentru acesti bani, ce a facut Duda - concret - pana acum? Si slava Domnului, eu am de unde ma informa, dar...[/COLOR] [COLOR=green]Nu am gasit nimic... Poate stii tu sau cei care-l sustin. :22:[/COLOR] |
Daca nu el atunci cine?Basescu?Geoana?
Poate o sa va bufneasca rasul dar Romaniei ii trebuie unul ca Vadim in frunte,nu i s-a acordat sansa,Basescu,Geoana si ceilalti par niste papagali pe langa el.Parerea mea. |
Citat:
[COLOR=green]Politica o fac barbatii. Si, pana acum, singurul barbat din politica romaneasca, singurul politician autentic, e Traian Basescu. [/COLOR] |
Silvia, dar oare restul reprezentantilor la UE ce au facut? Sa nu il discriminam pe Dl. Duda, ca nu e cazul. Au fost situatii, cand comisiile au protestat impotriva celui, care nu se pricepeau si doar incurcau locul. L-am ascultat intr-un interviu si mi-a facut o impresie f bune. Il intalnisem si cu ocazia venirii regelui Mihai aici; deasemeni o impresie buna. Nu inteleg de ce sunteti impotriva lui: doar pentru ca faca parte din casa regala? Acesta nu poate fi un motiv rational; si atunci ma gandesc ca poate mediile v-au manipulat in acest sens. E posibil? Sa ne amintim ca si pe Ratiu l-a ridiculizat presa pentru ca purta papion. Imi aduc aminte de caricatura cu un magar purtand papion. Caricatura, ca mijloc de ridiculizare, e bine de folosit cand ai un motiv sa faci acest lucru; dar cand te legi pur si simplu de un obiect vestimentar, mi se pare pueril, si denota proasta calitate a celui care initiaza si a celui care savureaza asemenea lovituri sub centura. Oare cum ar fi aratat Romania azi cu un rege in fruntea tarii si cu un Ratiu si alti intelectuali ca el? Oare tot asa ar fi vandut tara, incat azi sa nu mai fie nimic de vandut?
Ne-am facut un obicei de a nu fi cu nimic de acord; parca nimeni nu mai e pe placul nostru. Situatia s-a mai vazut inainte de venirea familiei Hohenzollern in Romania. Apoi lucrurile s-au schimbat in bine. Ar trebui sa ne gandim ce vrem, ca am impresia ca asta nu stim. Cu ocazia alegerilor e cea mai buna ocazie sa ne gandim la acest lucru. |
Citat:
|
Anca, stii care e problema lui Duda? Spune-mi la ce se pricepe el? La vorbit frumos? La facut impresie buna? Cu ce ma incalzeste pe mine asta? Si eu pot sa vorbesc frumos si sa fac impresie buna. La fel si alte zeci de mii de romani. Atunci ce are el in plus? Ca e insurat cu fata fostului rege? Si ce daca? Si alti barbati sunt insurati. Ca s-a plimbat de colo colo si a putut sa faca unele fapte...dar asta a facut-o pe banii statului roman! Din pacate nu am vazut inca nici un fel de argument care sa imi explice cum anume vrea el sa schimbe Romania si ce aduce el nou...Asta vreau eu sa stiu.
|
Citat:
[COLOR=green]"...restul reprezentantilor la UE" nu vor presedintia Romaniei.[/COLOR] :22: |
Citat:
[COLOR=green]Nu ne trebuie un presedinte-mascota. Avem nevoie de o mana forte. Si am mai spus aici ca, spre rusinea noastra, singurul politician adevarat, de dupa '89, e T Basescu.[/COLOR] |
Atunci argumentul tau nu sta in picioare. Nu poti denigra pe cineva, nerecunoscandu-i nici un merit, numai pentru ca vrea sa candideze la postul de presedinte. Oricum postul cel mai important e de PrimMinistru. Presedintele are sarcini mai mult de reprezentare.
De unde stim noi, ca Duda nu va face niste schimbari in bine? Cine spune ca e imposibila o cotitura cu Duda Presedinte? Atentie cum va manipuleaza presa. Am fost in Romania cu ocazia referendumului pentru Basescu. Ce urat au vorbit despre el, aproape la unison, afisand aversitati aproape personale. In final poporul si-a spus cuvantul. Desigur ca si poporul a fost "ajutat" sa-si faca o opinie, nu am nici un dubiu in aceasta privinta, dar astea-s vremurile; totusi nu s-a lasat influentat de mediile, care s-au aratat cat se poate de negative. Incercati sa va formati singuri o parere; jurnalistii vorbesc si asa prea mult, incat ajung sa ne ameteasca. |
Citat:
Aș vrea să văd la conducere oameni ca Vadim sau Gigi Becali ( sperând că nu e doar gura de ei ) și chiar dacă am ajunge izolați de Europa dar măcar nu am fi jucăria Marilor Puteri. Eu dacă mă voi mai duce la vot, i-aș vota doar pe oamenii ăștia care par mai simpli și mai proști că mi-a ajuns cu politicienii ăștia șmecheri și deștepți... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:37:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.