![]() |
Citat:
Telefonul nu trebuie tinut, prea mult, in buzunar, langa corp. De mare folos este folosirea handsfree-ului (cel cu fir, nu bluetooth). |
Multe dintre cazurile de infertilitate sunt datorate acestor "mici" radiatii ale calculatoarelor si ale telefoanelor mobile.
Toate sunt bune, dar cu masura. Este buna aceasta tema, mai ales pentru aceia care nu s'au gandit pana acum la ea. |
Citat:
|
Ar trebui trecute la anticonceptionale si interzise in indreptarele de spovedanie :21:
Scuze, nu m-am putut abtine.. Bine ai zis windorin: masura este cuvantul cheie. |
puteti folosi telefonul mobil si.. cand radeti singuri pe strada..:)
nu din snobism..e imposibil sa intri pe ,,vorbirea in limbi la penticostali,,si sa nu mori de ras pe strada |
Citat:
am s-o incerc atunci cand voi fi prost dispus. daca merge o recomand tuturor prietenilor ;) |
Citat:
|
Telefonul mobil il inchid cand sunt ocupat, nu raspund numerelor mascate si nici celor cu care nu am chef sa vorbesc in acel moment. E simplu. Ma folosesc de telefon, nu a devenit el stapanul meu.
Internetul ma scuteste sa caut in biblioteci anumite informatii, sa transmit infortatii. Acum "vorbesc" cu voi folosindu-ma de o maniera de a comunica, in loc sa-mi programez acest lucru la o eventuala agapa cu credinciosi de pretutindeni. |
Citat:
Nici cel mai impatimit nu va recunoaste ca a devenit dependent de telefon. Doar... ar trebui sa se smereasca, acceptand asta. |
Citat:
Eu am constatat ca sunt dependent intr-o zi in care, din cauza grabei, mi-am uitat telefonul acasa, dandu-mi seama de asta mult prea tarziu pentru a ma intoarce sa-l iau. Toata ziua am avut o senzatie ciudata si neplacuta. Parca eram neterminat, dezorientat. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:24:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.