Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Omul cu telefon mobil. Oare nu suntem pacaliti ?! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9210)

Dumitru73 20.04.2010 13:50:46

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 237171)
Nu poate disparea, stiu asta.
Insa este de folos o mai mare luare aminte la aceste riscuri.

Fiecare poate sa ia masuri pentru el.
Telefonul nu trebuie tinut, prea mult, in buzunar, langa corp.
De mare folos este folosirea handsfree-ului (cel cu fir, nu bluetooth).

windorin 20.04.2010 14:28:59

Multe dintre cazurile de infertilitate sunt datorate acestor "mici" radiatii ale calculatoarelor si ale telefoanelor mobile.
Toate sunt bune, dar cu masura.

Este buna aceasta tema, mai ales pentru aceia care nu s'au gandit pana acum la ea.

Dumitru73 20.04.2010 14:31:48

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 237190)
Multe dintre cazurile de infertilitate sunt datorate acestor "mici" radiatii ale calculatoarelor si ale telefoanelor mobile.
Toate sunt bune, dar cu masura.

Este buna aceasta tema, mai ales pentru aceia care nu s'au gandit pana acum la ea.

Bun exemplul calculatorului, mai ales pentru cei care stam minim 8 ore in fata lui.

Fani71 20.04.2010 15:39:44

Ar trebui trecute la anticonceptionale si interzise in indreptarele de spovedanie :21:

Scuze, nu m-am putut abtine..
Bine ai zis windorin: masura este cuvantul cheie.

o_tzaranca 20.04.2010 15:45:24

puteti folosi telefonul mobil si.. cand radeti singuri pe strada..:)

nu din snobism..e imposibil sa intri pe ,,vorbirea in limbi la penticostali,,si sa nu mori de ras pe strada

Dumitru73 20.04.2010 15:48:26

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 237227)
puteti folosi telefonul mobil si.. cand radeti singuri pe strada..:)

nu din snobism..e imposibil sa intri pe ,,vorbirea in limbi la penticostali,,si sa nu mori de ras pe strada

e o idee
am s-o incerc atunci cand voi fi prost dispus. daca merge o recomand tuturor prietenilor ;)

razvan_andrei 20.04.2010 18:34:04

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 236789)
Stiu pe cineva care nu are telefon mobil,nici televizor,nici internet....Deci se poate si fara....

EU, eu!:D In vacanta de vara ma duc acasa. Eu stau la tara, unde n-am internet, la tel vbesc f rar asa aiurea, deoarece prietenii mei nu fac parte din categoria care sa stea toata ziua cu tel la ureche(vbesc cand trebuie sa stabilesc ceva important, adica atunci cand e o necesitate). La televizor nu ma uit, ca nu am ce sa vad(il deschid putin seara si mai arunc o privire la documentare). La calc ce mai stau, insa in principiu ascult muzica si scriu in jurnal. Mie imi place sa fiu singur, consider ca daca un om vrea sa se cunoasca trebuie sa fie singur.

forfota 20.04.2010 18:39:04

Telefonul mobil il inchid cand sunt ocupat, nu raspund numerelor mascate si nici celor cu care nu am chef sa vorbesc in acel moment. E simplu. Ma folosesc de telefon, nu a devenit el stapanul meu.

Internetul ma scuteste sa caut in biblioteci anumite informatii, sa transmit infortatii. Acum "vorbesc" cu voi folosindu-ma de o maniera de a comunica, in loc sa-mi programez acest lucru la o eventuala agapa cu credinciosi de pretutindeni.

windorin 21.04.2010 00:15:00

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 237305)
Ma folosesc de telefon, nu a devenit el stapanul meu.

Oare care dintre noi, cei cu telefoane, am putea recunoaste ca suntem uneori "pacaliti" de acel "duh" al telefonului ?!
Nici cel mai impatimit nu va recunoaste ca a devenit dependent de telefon. Doar... ar trebui sa se smereasca, acceptand asta.

Dumitru73 21.04.2010 09:37:29

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 237450)
Oare care dintre noi, cei cu telefoane, am putea recunoaste ca suntem uneori "pacaliti" de acel "duh" al telefonului ?!
Nici cel mai impatimit nu va recunoaste ca a devenit dependent de telefon. Doar... ar trebui sa se smereasca, acceptand asta.

Poate nici nu ne dam seama de aceasta dependenta.
Eu am constatat ca sunt dependent intr-o zi in care, din cauza grabei, mi-am uitat telefonul acasa, dandu-mi seama de asta mult prea tarziu pentru a ma intoarce sa-l iau.
Toata ziua am avut o senzatie ciudata si neplacuta.
Parca eram neterminat, dezorientat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:24:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.