![]() |
Ioi, Kikyo, ce propagandă politică ai început să faci pe un forum religios. Mai că nu te identific cu cea de acum câteva zile care afișa sfiala virginei ce nu se arunca în nicio polemică cu nimeni și dorea pace printre toți. Spui că alții îi „pupă în fund” pe PD-Liști, dar atitudinea ta e identică cu a lor, numai că tu ții cu USL.
Între timp, Vin ai noștri, pleacă ai noștri Noi ne bucurăm ca proștii |
Citat:
|
Citat:
:6: |
In politica nimeni nu este curat total. Asta e portretul politicianului universal insa cand vine vorba de ales, categoric dintre doua rele il aleg pe ala mai putin rau. IMI CER SCUZE kronos ca vb asa dar stiu foarte bine ce a facut acest regim si cata bataie de joc este in toate planurile atorita lui. Medici badjocoriti, oambeni insultati si multe altele. Eu sunt educatoare. Stii cum e din 9 milioane sa fii educator? Aduci de acasa mobila, pui bani pt caietele copiilor, pictezi gradinita si multe altele din pasiune. In rest ce primesti? Bataie de joc, ne indeamna sa plecam. Am dreptul sa raman in tara mea, sa fac ceea ce imi place si sa educ copii din tara in care traiesc. Nu cerem salarii imense sau nu stiu ce lucruri. Dar nu sa isi bata joc de noi in asa hal! Asta nu permit. Toate au o limita si noi am suportat destule. Stii ce nea.u facut cand am vrut sa facem greva? Ne.au amenintat ca ne dau afara. Au venit cu lista de la judet sa ne am cnp-urile daca vrem greva. Asta nu e comunism?
|
Citat:
|
Scuze pentru greselile de scriere. Intru de pe mobil ca doarme bebe. :)
|
Scuze Adriana :D
|
Citat:
http://www.money.ro/elena-udrea--vom...al_982876.html |
Citat:
Defapt intreaga criza mondiala e creata de oameni care nu se mai satura sa consume sa consume si iar sa consume. Si apoi dam in cap politicienilor (nascuti si crescuti tot de noi - ca doar nu-s picati din cer ci au si ei bunici, mame, tati tot romani sau alta natie care ar fi ea (nu s-a nascut nimeni prim ministru ci toti au facut si la olita ca noi toti). Tot ii dati inainte cu hotia hotia hotia. Hai sa fim seriosi, Nu ar putea nimeni fura atat de mult daca toti oamenii ar munci si ar fi seriosi. Au salarii mari, au vile, au afaceri. Da, bravo lor! sa aiba. Cine va tine sa nu aveti si voi? Hai sa nu-mi spuneti ca nu sunt legi, ca nu s-au dat credite pentru investitii ca mor de ras aici. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Aștia au făcut mult mai mult rău decât știi tu... ăsta a furat de la săraci și a dat la bogați... ne-a urmărit cu CNP-ul și cu Băncile și cu cardurile... a fost clar unealta satanei... Bine că scăpăm de el, ce ușurare... însfârșit vin ai noștrii la putere, USLeul, că măcar ăștia sunt competenți și nu handicapați ca Boc. :67: |
Citat:
M-am saturat pana peste cap de o tara de hoti care striga Hotii catre hotii de la conducere. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
N-are rost sa va agitati inutil, s-a inlocuit o dictatura cu alta. Am o retinere fata de suspendarea lui Vasile Blaga, nu vad niciun motiv, nu era cazul sa-l suspende, mi se pare un abuz. In schimb, aplaud suspendarea Robertei Anastase, care ar fi trebuit destituita de propriul partid de mult timp pentru incalcari flagrante ale legii. Imi doresc deasemenea sa-l vad demis pe presedintele Traian Basescu in urma unui referendum, nu-l mai doresc inca doi ani, insa cererea pentru suspendarea lui nu o consider bine justificata, dupa mine cu asemenea motivare nu poti declansa procedura de suspendare. Referendumul va fi legal, oamenii isi vor exprima vointa iar Basescu cu siguranta va fi demis, insa invocarea lui (motivatia) o consider fara greutate.
|
Citat:
|
Citat:
Cofinantare inseamna si terenul mostenit de la strabunica. |
Se agita degeaba. Mutarile sunt deja in plic. Nu la Moscova.:103:
|
Citat:
Dar oricum e o urâtă, o vacă, nu vedeți cum s-a îngrășat? Păi se vede că i-a priit funcția... era frumoasă și miss, acum e cât o vacă... iat dacă ne gândim cât câștiga taică-so... îl plăteau băieții deștepți ca s-o oblige să tacă. Vai cât mă bucur și eu că nu mai e șefă! |
Oricum fiscutiile noastre nu isi au rostul. O sa vedem la vot ce va mai fi. Acordul cu FMI continua insa se putaeu gasi alte surse de unde sa se taie. Nu de la toti amaratii neputinciosi.
|
Citat:
|
Citat:
|
Sunt niste norme stricte in planul natinal de dezvoltare.in posdru si daca ai o mica greseluta, ceva in.care sa mu te fi incadrat ti se refuza. plus ca aproape toate liniile de accesare sunt deja inchise. Din 2013 se face iar planul si se pun conditiile pt accesare. Sunt insa tari care absorba 130% din fonduri. Absorb.tot ce se da de la uniune si fac si ei alte proiecte prin care iau bani. De unde atatia bani? De la fraieri ca romania care nu pot accesa din cauza smecherilor.
|
Asta e Romania! N.avem.decat sa ii ascultam sfatul presedintelui si sa plecam cu barca in alta tara.
|
N.are rost sa mai discutam. Mi.am spus opinia si cred in continuare ca mai rau de atat n.are cum sa fie. Imi cer scuze pentru ca nu am avut un limbaj tocmai academic dar trebuia sa ma cobor la nivel pdl-ist ca sa priceapa tot omu'. Va cer scuze sincere tuturor.
|
Citat:
Deci dragul meu naiv DragoșP... Ce insinuezi? Că sunt postac? Eu cred că tu ești securist ce stai pe aici la filaj... am dreptate? Ce tot ai tu cu mine și cu persoana mea? Nu-ți place ceea ce scriu? Păi parcă ai zis că nu poți citi mai mult de o frază... atunci o să-ți dedic ție prima frază și aia o s-o trunchez ca să reiasă ceea ce vrei tu să insinuezi și să ironizezi. E bine așa? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Numa' că vezi tu, securiștii sunt ai lui mâine_suspendatul. |
Citat:
Oricum, măcar să-i notăm. Draga mea... de-ai ști cât face în politică indignarea și neplăcerile unor femei... e ingredientul perfect pe care îl instigă USLașii, dar femeile lor sunt prea șterse, ieșiți voi în stradă la o contramanifestație împotriva lui Ungureanu, că e urât și nu-i cheamă și pe ceilalți oameni... deci e chiar un gest de discriminare inadmisibilă. Să ne lase, noi vrem cu USLașii că ăștia îi cuprinde pe toți de la stânga extremistă până la dreapta extremistă, ne regăsim toți acolo, deci ce nevoie mai avem de Ungureni? Uite ieșiți toate USListele și indignate declarați că nu vă place de Ungureanu și că v-ați săturat de Băsescu... :56: |
Citat:
|
Citat:
Nu trebuie să mi te închini mie... cred că mă confunzi cu maimuțica sau cu papagalul sau cu momtanul pisicului ăla micu'... Dar dacă te-am prins cum atunci o dai imediat la întors ironic... chiar crezi că ține vrăjeala asta ieftină... cu întorsul prostesc în stil de arogănțel viril de stradă? Numai bască roșie îți mai lipsește... Acuma zi că te-am jignit... tot io... :70: |
Citat:
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții?.. Nu de alta ci ca să știm și noi și să te notăm. :) Și poate ști și tu zicala: 'Ciorb la ciorb nu-și scoate bobochii!' însă șefu' ăla al vostru chiar s-a dat cu USLașii sau e tactică? Păi nu degeaba a fost el șef sindical roșu... bine că măcar acuma nu mai trebuie să se ascundă... după +Coposu și +Diaconescu senior, acuma poate să se manifeste nestingherit... poate urla ieșit din minți în direct pe antena 3, la Băsescu, prin televizor... că doar a terminat dreptul cu 10 ca șef de promoție. Ce-o fi pățit... am auzit că și-a făcut operație estetică și cică i-au tăiat din frunte... era prea proeminentă. Acum arată perfect... nu știu de ce USLașii nu-l bagă în seamă, căci el se agită cu foarte mult succes. |
Citat:
p.s si ce ma intereseaza pe mine ca Pavelescu e cu Ungureanu? Daca mie nu-mi place Ungureanu, nu-l votez. Nu l-am votat nici pe doctorul Radulescu cand a candidat la Primaria Clujului, eu proaspat tanar tanarnist, chiar daca am votat cu partidul sau (pntcd). Timpul mi-a dat dreptate, Serban Radulescu a luat-o pe panta traseismului ajungand de la taranisti la democrati-liberali, apoi la conservatori si cine mai stie pe unde e. |
Citat:
|
Citat:
Eu am votat numai cu Băsescu... și PNȚCD... și cu Boc... Sunt mentorul lor spiritual... adică nu eu ci Dumnezeu. PNȚCD-ul a trădat prin Constantinescu pe regele Mihai așa că nu știu ce să mai zic despre ei, dar Pavelescu Aurelian e un geniu... păcat că e mic, urât și cu capu' mare. Dar că e un geniu în mizerie... în mizeria din PNȚCD, lupte și orgolii pentru supremație... cred că e evident pentru toată gLumea. Dacă ar forma ăștia o alianță de dreapta ar spulbera tot. Păcat că nu-i crede nimeni. Oamenii cred mai mult în animale, că-s drăgălașe, în maimuțică, în papagal și în psisicu ăla micu al momtanului Felicsecoor. |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:14:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.