Trimisul |
06.07.2016 14:26:30 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 625396)
Citat:
Păi sigur că da, tocmai despre El este vorba, despre Peștele Prăjit pe cărbuni încinși, despre jertfele cu bun miros duhovnicesc... despre sfinți și mucenici e vorba.
|
Nu bre, e miros de pucioasa.
|
Simți mirosul? Înseamnă că iar ți-ai dat foc la aragazul nu cu 4 ci cu 6 ochiuri vrînd iar să-mi coci ceva ''bun de tot'' și de aia am impresia că tu nu poți nicicum nicicum să crezi......... în Cuvânt!.. și de aia am impresia că ai ajuns așa, ai ajuns să citești sau să scrii nu mai mult de 1 propoziție scurtă, de frică să nu cumva să te istovești sărăcuțul de tine. Păi dacă scrii sau citești mai mult, pierzînd timp prețios, cum o să bați tu recordul de postări?
Nu iese fum fără foc... deci s-ar putea să-ți fi dat singur foc la butelie!
Puciasă înseamnă sulf! Focul și pucioasa trebuiesc înțelese duhovnicește căci așa put cei necredincioși.
Oamenii în general preferă apele minerale sulfuroase dăruite de Dumnezeu cum sunt cele de la Căciulata de exemplu pentru că le fac mult bine sănătății.
Ia zi ce vrei să-mi coci iară... la cuptor? Ce vrei tu să spui și să insinuezi despre trimisul Domnului?
Cînd ard dracii necredincioși în focul duhovnicesc al sfinților Domnului miroase a sulf fiindcă ei, dracii, mănîncă mult sulf și se ung zilnic cu preparate pe bază de sulf ca să-și ascundă urățenia ce le apare de la pleaversurile păcatelor și ca să-și sporească ''frumusețea''... ispititoare, ascunzîndu-se în negură ca într-un fum ateist, păgîn și eretic foarte toxic.
|