![]() |
Un articol folositor pe site, din care imi permit sa citez:
Traiesc cu convingerea ca la finalul chipului acestei lumi, fiecare sot trebuie sa aiba chipul sotiei. Si invers. Cel care se va duce la judecata cu chipul sau, va da dovada de lipsa de iubire. Sa ne aducem aminte ca Fiul venind in aceasta lume, nu ne opreste niciodata la El, trimite catre Tatal sau Sfantul Duh: "Cel ce Ma vede pe Mine Il vede pe Cel ce M-a trimis pe Mine (Ioan 12,45)". Putini se mai roaga lui Dumnezeu sa le daruiasca omul caruia ii pot lua chipul, cu care poate intra in Imparatia Cerurilor. http://www.crestinortodox.ro/editori...ta-128420.html |
Citat:
Sa ne traiesti Ana-Maria! Binecuvantare, pace, bucurie!!! |
Citat:
P.S....eu cred ca vei fi o sotie deosebita, alaturi de un sot pe masura, bineinteles! |
:9:
Dar sa stiti ca nu am scris eu articolul, ci adminul! |
Citat:
|
Citat:
Cand iubesti, o vezi pe cea iubita ca fiind cea mai frumoasa. Se stie foarte bine ca frumusetea trupeasca piere. Daca ne vom casatori doar pentru acest lucru, ar insemna ca atunci cand trupul imbatraneste sa punem capat relatie. |
Pe cand daca e frumoasa, ii dai sansele si eventual daca e proasta sau rautacioasa, o parasesti.
pai atunci de ce nu suntem toti la fel de destepti etc. nu ar fii plictisitor asa? variabilitate,dragii mei. imi place cum zicea un parinte. fiecare are o indatorire, femeia frumoasa nu trebuie sa fie desfranata,iar cea care nu e la fel de frumoasa ca prima,sa nu fie rautacioasa. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Asa cred eu, si as spune chiar ca fetele care arata bine pot fi catalogate si ca fiind superficiale, atragand in consecinta barbati superficiali. Dumnezeu trimite fiecaruia omul potrivit...atunci cand exista credinta si idealuri sanatoase. Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:39:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.