![]() |
Citat:
Sa le tii partea in numele dreptului de a alege e o chestie bolnava. Parerea mea. La fel de bine cand ar veni mama ta la tine sa se planga ca nu stiu care a injurat-o si a zis ca e .... sa-i zici ca are si ala dreptul la o parere, ca asta inseamna sa fii liber. Bleah. Citat:
In cel mai fericit caz, oamenii aia au prea mult timp liber - dezavantajul societatii moderne pentru cei care nu stiu ce sa faca cu el. |
Nu-i o religie, e doar o denumire.
|
Citat:
Cred ca defulezi unde nu trebuie. Nu cred ca cineva de pe acest forum poarta vina pentru ca favoritii tai nu mai vin in RO. Trupa cu pricina e incadrata la NSBM. Deci un motiv in plus pentru a fi interzisa poate si de autoritati. Banuiesc ca n-ai vrea sa-ti vezi favoritii incatusati? Oricum, revenind la subiect.: granitele sunt deschise, deci poti oricand sa dai o fuga pana in Suedia. |
Nu-i vorba că nu vin, de venit vin. M-a cam mirat însă modul de exprimare al celor care au început să amenințe cu moartea și bătaia (și se dădeau creștini). N-am venit aici să mă plâng fiindcă Marduk oricum or să concerteze în București. Citește răspunsurile mele anterioare.
|
Citat:
Fiecare sa faca ce vrea. Daca iei de la fiecare om ce-i bun poti sa zici ca ai realizat ceva. Daca iti place NSBM, asculta NSBM. Daca o sa iti asculti constiinta la un moment dat te vei intoarce. Trebuie doar sa te privesti in suflet. EX-14/88, Acum: Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar am citit partial acel articol dat de tine. Iar acolo scrie : "Marduk aveau curaj sa mearga intr-o tara musulmana si sa urle acolo : ” Sa-l sodomizam pe Mohamed, sa facem si sa dregem cu Allah ” ?! Aveau curaj sa insulte islamul ?!" "Aveau curaj Marduk sa insulte IUDAISMUL?! Sa spuna pe albumele lor : ” Sa-l sodomizam pe Moise, sa facem ceva pe intreaga credinta IUDAICA, sa dam foc Talmudului si Thorei ”" Si , aici , le dau dreptate celor care au scris articolul. Pentru ca , daca cei de la marduk ar face un concert intr-o tara islamica in care sa-l insulte pe mahomed/allah ar fi torturati+omorati in mod urgent. Iar daca cei da la marduk s-ar duce in israel si ar face un concert in care sa aduca vorbe urate la adresa lui Moise si Thorei , ar fi ingropati in procese judecatoresti si datorii imense (ca sa nu mai adaug si anii multi la puscarie). Iar oficialii acestor tari (islamice si Israel) tin mai mult la populatie , traditie, si religie decat la "drepturi" ...ca sa nu mai adaug ca aceste tari o duc mult mai bine , chiar mai bine decat norvegia sau suedia(exp Emiratele arabe/arabia saudita/turcia). In concluzie , ar trebui sa te mai gandesti in ceea ce priveste "drepturile" concertelor sataniste in Romania si celalte tari predominant crestine. (eu , sincer , n-am vazut vreun blasfemiator cu mainile taiate de catre crestini) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:17:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.