![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, în primul rând aș vrea să vă spun că mi-am făcut contul special pentru a vorbi cu voi pe acest subiect. Urmăresc forumul de mai mult timp plus alte site-uri si bloguri ortodoxe.
Aș vrea să știți despre mine că sunt ateu, nu cred în Dumnezeu. Dar asta nu ne poate împiedica să purtăm o discuție, nu? Am citit astăzi un articol care m-a făcut să-mi pun câteva întrebări. Una din ele ar fi: de ce? De ce ce? De ce vreți să fie anulat concertul Marduk? Aha, pe motivul că-s sataniști. Pe sistemul "dacă mie nu-mi place nimănui nu trebuie să-i placă, deci anulez tot ce nu-mi place mie." Dacă nu știți despre ce vorbesc, vă invit să citiți: http://deveghepatriei.wordpress.com/ http://www.metalhead.ro/marduk/mardu...aid-116109-l-1 Nu că aș crede că se poate anula un concert doar cu niște aberații scrise de niște cretini pe facebook, dar mă întreb, acești oameni nu sunt cam... bolnăviori la cap? De ce s-ar anula, nu văd niciun fel de logică. Oamenii cântă și pleacă. De ce unii cred că fac nu știu ce vrăji sataniste? Lol. Și chiar dacă ar face, presupunând prin absurd. Care-i treaba? De ce prin niște chestii puerile precum amenințările de gen, citez "Come to Bucharest to see what means violence !" își imaginează unii că pot să sperie pe cineva? :)) Ce spuneți de acest subiect? A, și cică "Concertul suedezilor de la Marduk, satanisti ce promoveaza neonazismul si ura impotriva crestinismului, O SA FIE ANULAT ! In urma cu cateva minute am primit confirmarea, revenim maine cu mai multe detalii !" Lol. "Sataniști" or să existe mereu, e absolut stupid să crezi că prin niște gesturi de copilaș bosumflat o să se rezolve ceva. Muzica e muzică până la urmă, gusturile diferă. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cunosc nimic despre trupa de care zici, deci nu-i știu mesajul, însă dacă e adevărat ce se spune în anunțul pe care l-ai citat, nu ți se pare normal ca manifestările, respectiv instigările la ură împotriva unei categorii de persoane - oricare ar fi ea (chiar și rockeri sataniști) - să fie interzise? Constituția nu permite asta.
Last edited by N.Priceputu; 22.08.2012 at 19:01:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și dacă ar fi interzise credeți că nu s-ar întâmpla nimic? Eu sunt de părere că lucruri de genul ăsta n-ar trebui să se întâmple fiindcă totuși suntem oameni și ar trebui să avem cât de cât legătură cu realitatea, nu fiindcă e nu știu ce lege care interzice. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am înțeles, dar ce să caute sataniștii de la marduk la noi în țară?
Având în vedere că sunt niște corupători și smintitori de suflete, nu au ce să caute la noi în țară, și mai ales nu în public, adică nu într-un concert cu public. Din câte știu din Constituție cei care atentează la bunele moravuri publice trebuie interziși. Iar dacă mai punem la socoteală și opinia Bisericii, ajungem la concluzia fermă că trebuie interzise prin lege concertele lor, discurile lor de pe piață, videoclipurile și piesele lor în format audio lor de la televizor și de pe internet, cel puțin de pe internetul din România. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei mai bătrâni își mai amintesc de nazism și știu că nu se glumește cu lucrurile astea. Legile nu sunt date aiurea, cel puțin asta de care ți-am spus. Are legătură cu realitatea, care a dovedit că poate fi extrem de dureroasă uneori. |
|
|||
|
|||
![]()
....... ..................
Last edited by mihaiB; 22.08.2012 at 21:04:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce să caute Marduk? Să cânte și să plece după în altă țară. Să încânte niște oameni pentru o oră jumate sau cât cântă și gata. :-?? Puteți să îmi spuneți anti teist, atunci. Oricum e doar o etichetă, am vrut să subliniez faptul că nu cred în Dumnezeu sau în vreun zeu. |
|
|||
|
|||
![]()
E problema ta ca nu cunosti romani atei, asta nu inseamna ca nu exista.
Eu, de exemplu, sunt si roman si ateu. |
|
|||
|
|||
![]()
Atâta timp cât atentează la moravurile publice nu trebuie respectate ci trebuie controlate și puse la punct, pentru ca să nu îi ducă și pe alții la corupția lor morală. Trebuie ceilalți necorupți păziți de corupții sataniști. Și în general Satana este un simplu tolerat, el nu are dreptul să existe, el mai este încă temporar tolerat până când forțele Binelui vor învinge cu desăvârșire. Pe de altă parte nu știu despre ce drepturi vorbești dumneata; noi oamenii, românii din această țară, mai avem și obligații, nu doar drepturi, iar una dintre obligații este să nu atentăm la moravurile publice. Deci și dumneata ai această obligație. Și ca să îți fie și mai clar că poate nu ai înțeles, noi românii ortodocși nu acceptăm dictatul și dictatura unei minorități sataniste, dacă aceasta există; după cum am mai spus, respectivii sataniști de la marduk trebuie interziși prin lege pe toate canalele media pe care pot pătrunde în țara noastră. Dumnezeu nu ne vrea sataniști.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
concert marduk |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Corneliu Zelea Codreanu 13 septembrie 111 ani de la naștere | colaps | Generalitati | 61 | 17.10.2017 16:00:44 |
10 ani de la actul terorist din 11 septembrie | Yasmina | Generalitati | 53 | 17.09.2011 20:46:50 |
Tabară Națională Studențească “ Pr. Teofil Părăian” etapa a II-a 19-26 septembrie | andruca | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 24.08.2011 10:01:30 |
2 septembrie- Ziua trecerii la cele vesnice a parintelui Serafim Rose | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 06.09.2010 16:36:18 |
Muntele Athos 18 septembrie microbuz 0745395777 | vivaturism | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.08.2008 09:58:41 |
|