Mosh-Neagu |
27.12.2012 17:33:05 |
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
(Post 490996)
vorba lui gainar :
<<Multumim "prietenilor" ortodocsi care fac prozelitism catre cealalta religie... "sora". Nu cred ca este obicei mai prost decat sa te ghiftuiesti de varza si fasole, apoi sa intri in biserica la Sfanta Liturghie si sa-ti "dai aere" de... "ortodox" tiitor de post!...
Din cozonac, abia daca am gustat!... Meschinaria vine de la o forma de alergie...
La randul tau sper sa fii OK si sa nu-ti fi rupt vreo unghie cand ai tastat "Sfanta".>>
|
"Lupta" dintre noi nu-i nici dreapta, nici corecta, Cristian! Tu ai fost, esti si vei fi EXACT ceea ce esti. Nu pot sa accept sa ma "duelez" cu cineva atat de "lipsit" de aparare. Sfatul meu, legat de cele de mai sus, ar fi sa ramai un ortodox pana la capat, si sa lasi "cateii" care se roaga (ai "doamnei Ioana", careia ii iei apararea, doar ca sa te certi cu mine) si simpatia ei pentru credinta musulmana pe care s-a decis sa ne-o expuna in prima zi a unei mari sarbatori crestine! Daca n-ai inteles (tu, nu dumneaei) eu am ironizat cat am putut de dur, momentul, si cred ca mi-am atins tinta. Tu vezi in mesajele mele "atac la persoana"... Am spus, fii demn, in ortodoxia ta si nu te da cu "caldicel"-ul. Daca nu, nu-i bai.
|