Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Care va fi moda de anul acesta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5358)

ionela7 19.01.2009 11:50:54

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 110148)
[COLOR=green]"O vorba buna, balsam pentru suflet!" Voi - fanaticii, nu stiti ce e aceea vorba buna. Atat stiti - sa judecati, sa jicniti, sa vorbiti despre diavoli si iad, de parca nu ati fi oameni cu simturi omenesti. Luptati din rasputeri sa pareti altfel decat oamenii cerebrali dar nu sunteti decat niste jalnice caricaturi care nici nu pot starni rasul. [/COLOR]

[COLOR=green]La rubrica "Generalitati", insusi administratorul forumului, spune ca pot fi abordate subiecte care sa nu aiba legatura cu religia. [/COLOR]
[COLOR=green]Ce Dumnezeu, voi vreti sa fiti mai catolici decat papa? Vreti sa impuneti forumului vointa voastra? Incetati sa mai judecati oamenii si actiunile lor!...[/COLOR] :57:

jigniti e corect, nu jicniti :65: (scuze silverstar....):106:

mirelat 20.01.2009 07:28:01

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 110311)
insa lumea imbraca si ce mai are prin dulap.

daaa, si eu fac la fel. asta si pentru ca, stii cum se zice, suntem prea saraci ca sa ne cumparam lucruri proaste. iar calitatea costa, dar dureaza! :48: apropo, sa stii ca animal print-urile inca se mai poarta, dar nu cele scoase de la naftalina (adica genul leopard)... acum se poarta zebra, girafa samd. si chiar in culori neobisnuite ptr animale, cum ar fi visiniul de ex.

silverstar 20.01.2009 07:57:54

Citat:

În prealabil postat de ionela7 (Post 110352)
jigniti e corect, nu jicniti :65: (scuze silverstar....):106:

[COLOR=green]Multumesc! Vezi? Nimeni nu-i perfect, nici chiar eu! :79:[/COLOR]
[COLOR=green]O zi buna! [/COLOR]

dorinastoica14 20.01.2009 15:46:02

Exista o realitate despre care putini sunt cei care indraznesc sa vorbeasca si anume ca romanul de rand se imbraca sarmanul de la secan-hand.Oare aceasta este o moda sau o dovada de saracie?

costel 20.01.2009 16:00:37

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 110541)
Exista o realitate despre care putini sunt cei care indraznesc sa vorbeasca si anume ca romanul de rand se imbraca sarmanul de la secan-hand.Oare aceasta este o moda sau o dovada de saracie?

Din cauza saraciei a devenit o moda. Putini sunt cei care intra in astfel de magazine pe motiv ca ar gasi lucruri mai bune. Omul intra ca-l obliga saracia.

mirelat 20.01.2009 21:27:47

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 110541)
Exista o realitate despre care putini sunt cei care indraznesc sa vorbeasca si anume ca romanul de rand se imbraca sarmanul de la second-hand.Oare aceasta este o moda sau o dovada de saracie?

este probabil o dovada de chibzuinta!

mirelat 20.01.2009 21:30:54

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 110542)
Din cauza saraciei a devenit o moda. Putini sunt cei care intra in astfel de magazine pe motiv ca ar gasi lucruri mai bune. Omul intra ca-l obliga saracia.

si in strainatate se cumpara de la second hand, pe motive calitate/ pret.

Anca-Miha 21.01.2009 03:20:15

Second hand nu a fost inventat in Romania si e infloritor si in tarile mai bogate.

MarinaAlca 21.01.2009 04:10:18

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 110583)
si in strainatate se cumpara de la second hand, pe motive calitate/ pret.

Subscriu la cele afirmate de Mirela.. in orasul in care ma aflu, multa lume cumpara haine de la second-hand(nu ptr ca ar fi saraci dragii de ei:9:) si nimeni nu se simte jenat sa afirme asta, e ceva natural ptr ei, atata timp cat(asa cum spunea Mirela, pot gasi unele produse de calitate la preturi mai mult decat rezonabile)... si nu numai in materie de vestimentatie, dar si mobila, aparatura electrocasnica, electronice, autoturisme etc luate la second hand.
In Romania insa,desi nivelul de trai nu se compara cu cel din occident, e o rusine sa declari ca te imbraci de la second hand.. cam asa suntem noi, majoritatea romanilor, "capra raioasa, coada sus":67:

EugeniaG 21.01.2009 08:59:05

Anul acesta se poarta culorile sezonului in care suntem si neaparat lucioase si vii...au si aparut tot felul de geci cu luciu, incaltaminte, imi trebuie o pereche de ghete gri lucioase , eventual din saten ...si am gasit o pereche da' am iesit din magazin cu gandul: " tre' sa strang bani bre' " sau sa mai caut ceva mai ieftin daca vreau neparat gri:P, la second hand sigur nu voi gasi in veci incaltaminte buna , haine mi-am laut si eu de la second acum ceva timp, acum am prea multe ca sa mai am nevoie si de second hand ... eu cunosc "oameni cu bani" si pregatire intelectuala buna care chiar lauda second hand-urile si pe buna dreptate ca au de ce daca isi gasesc ce place gustului lor...

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:37:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.