![]() |
Mopsule și Mihai36, nu vă amăgiți și nu vă flatați prin a fi zăbavnici cu inima, defapt priviți-vă în goglindă și în magoglindă și recunoașteți că sunteți niște fricoși care nu vreți să vedeți pe Adevărul ci iată că furându-vă singuri căciula aveți păreri ''competente'' ca să vă puteți furiș-furișa.
Toată Apocalipsa și toată Scriptura vorbește despre Cetatea cea Sfântă a proorocilor și sființilor și despre muntele Sionului... Muntele Domnului. Dar voi tăgăduiți, voi știți mai bine ca mine, voi vă credeți teologi mari și foarte apostoli și ziceți tot felul de prostii despre Domnul, cum cică, El nu ar respecta Canoanele sau Legea sau Proorocii, El și nu voi, sau unii spun chiar că cică nu are tocmai El ascultare de Dumnezeu... sau de sfinții Părinți sau de Sfântul Sinod... Nu sunteți voi atunci niște caricaturi de popi? Dafapt ați fi buni să vă bag la baalamuc alături de mine păcătosul... dar eu cred voi nu. Iar Domnul a uns Preoți și nu popii lui Baal... dar voi n-ați priceput ce a făcut Ilie pe Muntele Carmel, și nici pe Elisei nu l-ați iubit ci voi v-ați luat înțelepra la fel ca ucenicul său mincinos care a luat două rânduri de haine și doi talanți de argint sau ce știu eu ce mai vreți voi pentru familiile voastre... Deci ce să fac? Să vă plâng sau să mă distrez mai bine de prsotia voastră? Nu știu, ziceți și voi cum trebuie să mă comport ca să nu va sparg sau să nu vă iau smalțul sau praful de baal-aur de pe voi, căci dragostea este bibelou de porțelan. Și iată că voi sunteți doar niște iepurași fricooși dar foarte mari teologi. Păi dacă ați fi citit, cu adevărat cinstit, atunci ați fi găsit, dar voi vă dați cu părerea așa ca niște mari înțelepți... :24: Măi, dragii mei iepurași care brusc vă preschimbați în lei feroce ca să vă transformați apoi în cățețele ce-și apără minteresele... stați liniștiți, nu vă mai strofocați că nu e pentru toți credința și cunoștiința, nu e pentru toți, chiar dacă sunt mulți chemați, vor fi foarte puțini aleși... iar restul se va judeca cu gLumea și gLumea a și fost demult judecată... de pe vremea lui Moise, Noe, Avraam, și Iona cu fiul lui... Deci simpaticilor sceptici, vă mulțumesc pentru că ați avut măcar o părere, căci ceilalți n-au avut curajul nici să recunoască existența și nici să vorbească și nici să pomenească așa ceva atât de extraordinar și plenipotențial: Domnul e ROMÂN! și e creștin și e ortodox... încă de la întemeierea Lumii. Nu poate fi nimic mai fericitor pentru noi, dar voi vă codiți așa cum câinii își aleargă propria lor coadă sau cum se linge pisica pe propriul botic, așa cum se spală ea ca să fie frumoasă, asta după ce a pus botul la lapte și miere... dar nu din ăla duhovnicesc ci căpresc. Bucurați-vă deci că Dumnezeu e cu noi și nu vă tooot amărâți ca să vă lamentați că nu vreți... știți voi ce... Deci Bucurați-vă mult. De azi înainte la nesfârșit pentru Domnul. |
Citat:
|
Citat:
Eu nu sunt vrednic să le dezleg încălțămintea picioarelor, dar tu aruncă cu pietre și cu vorbe scrâșnite și cu priviri semețe și cu scârbe, că doar ce poate face omul învârtoșat altceva?.. Dar nu-ți mai fă dragule rău, te rog frumos nu-ți fă păcate și nu te condamna ci ai milă de Dumnezeul din tine ca să nu-l bagi în păcate de moarte sau din cele împotriva Duhului sfânt ori din alea care strigă la Cer... Ai milă de El și de tine... iată deci că eu nu mă urmuz și nu mă amuz ci-L plâng pe Domnul din tine, căci vrei musai ca să-i strici Templul, vrei să mergi la pierzare. Nu-i bai că-L faci pe Domnul sectă și eretic și altele... că și părinții noștrii și frații noștrii tot așa L-au batjocurit... dar măcar lasă-ți și clipe ca să răsuflii și numără până la zece și nu te lăsa atras de satana ca să lovești în țepușe pentru ca să nu orbești și tu... Căci e păcat de ochișorii suflețelului tău, Mopsule dragă ca să cazi în judecată, e păcat și trist și pentru tine și pentru mine. Dar hai ia spune la nenea, cine ți-a format ție părerile tale atât de înțelepre? Spune cine ca să-l zic eu la Tata. Că știu că nu ești tu de vină... ci tu ești doar un amăgit frumos și serios. Care iată vrei să ajungi și mare cavaler... ca să duci tu lupta în locul mândracului... ce-și caută unelțici. Te-o fi găsit pe tine de fraier? Hai spune de ce brusc ai scuipat din guriță sectă și ereticuri? De ce ai scuipat sarcasm și urâciune despre ei? Ce ți-au făcut ei ție dragul meu? Cine te-a frustat atât de rău încât să găsești vinovați pe oițele cele pierdute dar care au fost găsite de Dumnezeu și duse la staul? Cine te-a ofticat oare? Și eu nu am trecut niciodată pe la Glodeni Pucioasa... dar sunt un foarte mare pucios, dar așa, doar de la distanță, în Duh, în Suflet, căci sunt muradar... și nu știu cum e pe acolo... dar poate ai fost dumneata și-mi povestești și mie... dacă știi ceva, o mărturie cât de mică, aș fii încântat să aflu ca să mă îndulcesc de Dumnezeu, că poate o să mă curăț de înțelepcimă și înțețelepră și înțelene. |
Uite Mopsule dragă și ție Mihai36 și tuturor vă dedic o melodie, ca un talisman pentru sufletul vostru amărât și amăgit și zăbavnic cu inima... vouă și tuturor bisericilor Domnului care s-au dus de-a berbeleacul... în gLumia „mare”.
Ascultați aici și vă întremați ca să nu vă prăbușiți de tooot, e dedicație specială pentru Românikaa en-chanté. Dar voi iar o să pricepeți viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc, iar încurcându-vă în înțelepciuciu. Și apoi când va spune careva: Stop Joc!.. fiindcă nu exsită niciun glob de pământ, voi o să fiți prinși cu picioarele-n tavan... la vânătoare de vânt, căci răspunsul prieteni e vânare de vânt, răspunsu-i vânare de vânt. Acuma sigur voi știți toate răspunsurile... așa că ce mai, e gata sau e Gaga, nu știu... răspunsul. (juis pasion of the justice) De-aș avea... v-aș cânta și eu ca să pricepeți mai bine, dar n-am... n-am nimic... de-aș avea, n-am nimic așa că trag de semnal ca să pricepeți și s-o înțelegeți... cu inima pe Românikaa... așa ca mine. |
Păi dragostea e roz, întotdeauna... dragostea curată, e roz, dar nu mai știu să plâng... nu mai știu să văd roz... nu mai știu să aștept dimineața,
... și încă ceva, e foarte deprimant că nu te mai cred. Așa că mă suiii la munte de supărare, ca să tai copacul... fin-că-s tare... supărat pe tine. Dar și așa, prin atâta cer negru-gri, se vede musai și luminița de la capătul tunelului, și e roz, dacă e albă floarea albastră. |
Și dacă răsare și apare Luminița cea de la capătul tunelului, atunci cred, cred în ochii tăi... da, cred, cred în ochii tăi... și mă-nspăimânt... și cânt.
Știu că e greu și că dorul doare și arde, și că ochii tăi ard și plâng. Însă de ce te uiți la mine, de ce te uiți la mine cu ochi străini, cu ochi străini și goi? Poate vrei să pleci... știu că vrei să pleci, dar dacă totuși chiar pleci să nu uiți să te gândești la mine, să nu uiți să te gândești din când-în-cînd la mine... Și dacă-ți amintești atunci te rog să-mi ceri... să-mi cer mereu să mor... să mor pentru tine... Ca să fiu iarăși cu ochii tăi... Și nu știu ce m-ar putea scăpa... ce m-ar mai putea scăpa de la asta?... doar lacrima. Până atunci nu mai visa... nu mai plânge... nu mai lăcrima, nu te mai dezbrăca, nu mai plânge cu inima... cu inima altcuiva... ci plânge-mă doar pe mine, plânge-mă numai pe mine, și iubește-mă mult... cît de mult poți, până leșini, până leșini de tot. |
Aș fi vrut să fiu, nici eu nu mai știu ce... poate un învingător... un învins-învingător... o stea.
Merită să-ncerci chiar dacă nu vei fi printre învingători. Și n-ai nevoie de foarte multe, doar de un puțin infinit. Nu știu cum să te dojenesc să lași de tot vroja ta sidefată cu care te flambezi flatîndu-te... te consolezi în sahare de siliciu, te dezmierzi în colb de pușcă, neștiind că vei primi drept răsplată 30 de pitoni și 30 de pitoance și o budă publică... oare nu știi că asta primesc cei ce se molipsesc? De ce nu știi? De ce-mi șoptești la ureche lucruri siropoase când vezi prea-bine că nu mai folosesc îndulcitorul natural și nici cel sintetic fiindcă nu mai vreau să-mi îndulcesc scârba poftitoare de goliciuni, din ochi, din rânjet, nu mai vreau să am milă de ea. De ce nu știi când e joacă și când e gLumă și când e ficțiune SiFi lista lui Severin? N-ai curajul să știi pe ce cărare pășești din pricina științei? Știința cui? Mergi pe urma unor șerpi otrăvitori la inima lor, mergi pe un drum ce șerpuiește în zadar, și cât aș fi vrut... Nu vezi că cineva are o țigară între degete cu care-ți pirogreavază pe inimă un chip semeț? O, cât aș fi vrut... să fii văzut. Cum de nu crezi că vom ajunge niște măscărici stingheri dacă toată ziua ai să refuzi să te vezi ce ai ajuns. Și până unde toot crezi că mergi, dacă refuzi dojana ce vine de sus? |
Acum e bine să citim numai la final și să deschidem cufărul fetei moșului Dumnezeu ca să lăsăm de tot pe fata baborbniței cu lada ei de zestre cu tot.
Așa ar fi bine... dacă am avea minte curată și tainică... da, așa ar fi bine pentru tine, Românică mititică... și cumințică foc. Însă în ascuns stă la pândă un mortan... și ispisica neagră i-a făcut 10 dintr-odată. Și atunci care-i morala? Care proverb ți s-ar potrivi mai bine?.. ca să te repar! O las pe Angela să te facă Simileară cu ce e bine, să te dojenască ea, dar tu nu prea o iei în seamă... și atunci va rămâne doar un dacă... din proverbe, ca o iarnă pustie, dar nu te speria Românie dulce că încă nu-i târziu, nu-i prea târziu... să cânți așa cum numai tu știi Românica Mea, adică ale taale. |
Ofofof cât de greu este să-ți deschizi ochii draguță Românică mică, să-ți dai seama... că iubirea e grea... chiar foarte grea pe șosea, însă tu nu vrei să pricepi, dar dacă ai ghici... poate că ai începe să speri că va veni primăvara, că va apare o floare.
Și dacă vezi floarea de măr răsărind și nu crezi atunci să nu-mi vorbești de iubire... ci uită-te în ochii mei, însă știu... că de nimic nu-ți pare rău... nu știu de ce... și ai plecat aiurea, iar de atunci mă rog. Uite și Harry a auzit de tine... și cântă de bucurie, cântă... amintindu-și de tine. Și El-vis vine să plângă pe umărul tău... Și Nana și Demis se-mbracă în kaki pentru tine... și chiar Joe își dă seama de sensul existenței, iar Julio se îmbracă în alb pentru o clipă cu tine. Și toate aceste minuni sunt numai pentru tine Românică mică și dragă. Dar dacă va veni la tine vântul... să nu uiți că poate... drumurile noastre se vor întâlni vreodată. |
Și uite aici, am găsit-o pe Românica (roșu rujul buzelor, galben părul, ochii albaștrii) și ea a născut o fetiță roz, pe nume ''Evrika''.
Dar ce se vede la Românikaa e doar forma și fața ei frumoasă de prezentat pe TV... căci partea sufletească și tainică a României n-o poți afla prea ușor, căci nu se poate vedea cu ochii trupești și nici cu ochii sufletului decât dacă ești îmbrăcat în alb imaculat. |
Hai să vă spun cum sunt zilele în cer și pe pământ:
Zilele săptămânii sunt împărțite în 3 fiecare zi, iar Duminica e din trei zile ca una și se ține de sâmbătă de la apusul soarelui până luni în răsăritul soarelui deci într-o unică zi sfântă avem 3 zile componente. Cum fiecare zi are 24 de ore, excepție făcând Duminica pentru că ea are aproximativ între 35 - 40 de ore funcție de răsărit și apus de soare, rezultă că fiecare zi are 3 micro-zile de 8 ore fiecare cu excepția zilei de luni și vineri care au numai 2 micro-zile. Deci vom obține astfel noua rânduială cerească pe pământ cam așa: Duminica (între 35 de ore și 40 de ore) Luni 1 - de pe la 7 până la 15 (sau de pe la 8 la 16, poate fi și de la 6 la 14 sau de la 5 la 13... ) Luni 2 - de pe la 15 până la 23 (sau de la 16 la 24 sau cum ne trezim mai repede) Marți 1 - 8 ore de unde ai rămas, Marți 2 - tot așa, Marți 3 - tot așa mai departe, Miercuri 1 - 8 ore Miercuri 2 - 8 ore Miercuri 3 - 8 ore Joi 1 - 8 ore Joi 2 - 8 ore Joi 3 - 8 ore Vineri 1 - 8 ore Vineri 2 - 8 ore Vineri 3 - 8 ore Sâmbătă 1 - 8 ore Sâmbătă 2 - 8 ore Duminica (trei în unu, aproximativ între 35 și 40 de ore după cum e răsăritul și apusul și după cum reușești să te trezești dimineața) Deci asta este și la rânduiala asta ar trebui să ne străduim ca să o păzim și în funcție de ea să ne potrivim cu cerul și cu lucrările pe care le avem de făcut. Și așa vom avea o ordine în minte a timpului, căci ne-am fixat ceasul vieții după cer pe pământ, după Har și dar și lucrare. |
Citat:
Iată deci că nu te-am mințit absolut deloc, ci era de sus de la Dumnezeu această dezvăluire a Raiului primordial... adică locul unde a sădit Dumnezeu pomi și a făcut un Rai în Eden pentru Adam și Eva... și se scrie cu un singur d chiar dacă toate lucrurile au un echivalent față de centrul cubului nevăzut, că de aia am scris Edden ca să subliniez ce a vrut Domnul să spună când l-a numit pe vechiul Avram: Avraam, și pe Serai femeia lui, Sarra, și acolo era vorba de înțelepciunea cea veșnică. |
Păi dacă 'tela' înseamnă coastă, grindă, atunci poate că ne luminăm ca Adam pricepând ce a vrut să zică Iisus că mai înainte de a scoate singur aproapelui paiul din ochi ar trebui să ne scoatem noi înșine sau cu ajutor de sus mai întâi bârna din ochiul cel drept ca să vedem deslușit paiul dacă chiar există... făcând referire la popul de lemn care ținea cortul mărturiei.
Noi ne uităm mereu cu părere de rău la femei că cică știm că ea e construită din grinda noastră prin inmulțirea oaselor și acoperirea lor cu carne și facem scandal altora pentru prețul ei dar casa proprie nu ne este în rânduială, și dăm lecții... păi dacă ne-a furat somnul slavei deșarte, somnul cel greu prin Adam atunci ce ne mai tot dăm victime vrednice că cică ne-a părăsit Eva trupul nostru cel 'curat' și că acuma umblă pe la pomul cunoașterii... și a răului de o vede toată gLumea? Iată deci că a ascultat sofistul Adam cu îngerul lui căzut de Eva și când să dea ei socoteală de ce au făcut susține ascuns printre tufe ca să-l acuze pe Dumnezeu că e gol că cică nu a luat el din pom ci aia pe care i-a dat-o i-a dat lui și el doar a mâncat ce i-a dat Eva, deci el e sfințișor păcătos fără greșală... el n-a luat, n-a furat ci femeia i-a dat și el doar n-a băgat de seamă, n-a fost atent... n-a știut ce mâncă, n-a priceput... și apoi dacă a mâncat... ce mai conta apoi dacă au tot mâncat până au golit de tot pomul, ce conta că au păpat toate roadele interzise, păi aveau și scuza că cică erau bune la gust și li se deschideau ochii... păi spre ce li se deschidea lor ochii lor mereu mâncând? Ce vedeau ei de nu se mai puteau opri din halit? Păi se vedeau tot mai goi și mai goi și asta le făcea plăcere mai mare ca desfătările Raiului... deci e clar, musai Domnul era de vină, că asta au reușit ei să priceapă și asta i-au și reproșat ascuns prin tufe și bosscheți: Doamne de ce ne-ai făcut goi?.. E rău... deci ești rău Doamne. Și ce poți să le mai zici? ''Nu cumva ați mâncat din pomul din care v-am poruncit și sfătuit ca să nu mâncați?'' Și e vorba de os, adică de 'os din oasele mele și carne din carnea mea', deci ea era făcută din coasta bărbatului ca să stea împotriva păcatelor, împotriva ispitelor și așa să-i fie omului de ajutor și să nu fie singur, singur în Dumnezeu pus la păzit și lucrat Raiul desfătărilor... Deci bârna asta din ochi a credinciosului, a dreptului e chiar pofta de lăcomia stăpânirii plăcerilor deșarte prin a le sluji lor în lepădare de Dumnezeu, cu dreptate... că doar nu bârna auzea mărturia și călcările poruncilor ci Duhul lui Dumnezeu îi vedea și-i întreba ce li s-a întâmplat lor. Însă omul din idolizarea exagerată a bârnei a devenit un hulitor de Dumnezeu și de aia se vor mira foarte când vor vedea cum bolovanul de pe valea Iordanului lepădat de zidari va ajunge în capul unghiului și va vorbi, va mărturisi Adevărul... adică Iisus se va duce la Tatăl căci asta ne este nouă de folos... ca să se ducă El la Tatăl. N-ai cum să pricepi dacă te atingi până ce nu s-a suit. Măcar de ar învăța omul lui Dumnezeu cum să se scoale după ce se trezește... din moarte, căci omul e gol de credință. |
Taina sfântă a căsătoriei, a comuniunii dintre Bărbat și Femeie
Este un singur Bărbat: Hristos întru Dumnezeu și întru sfinți: Abel, Enoh, Noe, Avraam și Isaac, Iacob și Moise, Ilie, Iov, Daniel, frații Macabei, Iosif și Zaharia, Ioan și Iisus întru toți ucenicii Săi. Nu există alt bărbat afară de Cuvântul lui Dumnezeu.
Cine vrea să fie bărbat e bine să se asemene Lui. Femeie este doar iubita lui Noe, apoi Sarra, Rebeca, Lia și Rașela, Tamara și femeia etiopiancă și Rut, Susana și Iudita, Ana și Elisabeta și preasfânta și pururea fecioară Maria, Maria Magdalena, Maria Egipteanca, sf. Eupraxia și sf. Verginica și toate celelate ucenițe ale sfinților. Cine vrea să fie femeie e bine să se asemene lor. Acuma să vedem care este taina sfântă a căsătoriei: Taina căsătoriei dintre oameni este comuniunea clipei veșnice dintre bărbat și femeie întru Dumnezeu. Logodna apare la orice vârstă chiar în ziua, când biunivoc se consimte acceptarea dorinței de comuniune veșnică prin cuvinte sau fără cuvinte între cel puțin doi oameni ce se plac și ea apare din dragoste sau în speranța dragostei întru împlinirea și desăvârșirea înțelepciunii ei întru Dumnezeu în veșnicie. După ce perioada de logodnă se sfârșește prin venirea în mod liber la Lumină a acestei relații liber consimțite, adică ei discută liber și cinstit unul cu altul în ceea ce-i privește, deci când cei doi acceptă să se permanentizeze relația lor se poate considera că ei s-au alipit unul de altul și ceea ce a unit Dumnezeu omul este dator să nu despartă! Deci sunt gata căsătoriți înaintea lui Dumnezeu Cel văzut și nevăzut Carele pe toate le vede și le știe fără ca să aibă nevoie să-i spună Lui cineva, căci n-are Domnul nevoie de martori sau nași. Partenerii și unirea lor și conviețuirea lor tainică este deci binecuvântată deja din pricina poruncii lui Dumnezeu rostită asupra lui Adam și apoi a lui Noe și din pricina dragostei lor și a dorinței lor de comuniune, deoarece comuniunea înseamnă veșnicie iar fericirea veșnică înseamnă Dumnezeu. Ceremonia religioasă la orice biserică sau casă sau oriunde sau la ofițerul stării civile nu este o taină propriuzisă ci este doar o oficializare a căsătoriei pentru ca și ceilalți oameni să știe public despre relația lor. Deci nu este necesară ceremonia religioasă a căsătoriei căci nu asta este taina dar ea poate fi făcută de către cei ce doresc cu martori și nași sau fără, cu public sau cu un număr minim de apropiați. Cei ce neagă sau reneagă pe Dumnezeu, cei ce nu cunosc pe Dumnezeu, nu-i interesează, nu vor să știe sau să creadă, sau se unesc alipindu-se unul de altul fără să ia în serios pe Dumnezeu, deci dacă nu ajung la lumină și nu discută liber și cinstit unul cu celălalt, ei prin acest mod de alipire nu se logodesc și nu sunt căsătoriți cu adevărat chiar dacă își formează o comuniune existențială, sufletească, de scurtă sau lungă durată, chiar iubindu-se unul pe altul, ci ei rămân doar la raportul biunivoc de colegialitate, de prietenie, de iubire prietenească și care nu implică veșnicia comună dar această stare a lor se poate permanentiza. Practic o relația de acest tip este un fel de logodnă prelungită sau de prietenie veșnică în care se amână la nesfârșit plinirea și veșnicia fericită a iubirii. O comuniune sau o dragoste de acest tip nu se poate condamna din pricina amânării ci se poate răbda de către cei din jur întru nădejdea, în speranța că cei doi vor primi lumina credinței, spre înveșnicirea relației lor, cândva întru Dumnezeu. Cine condamnă pe aceștia (păgâni, concubini, prieteni, colegi, parteneri, frați și sore...) pe el însuși se condamnă căci așa se va merge până la judecată. Pentru cei hotărâți și care se consideră căsătoriți înaintea lui Dumnezeu, fie că au făcut sau n-au făcut ceremonia religioasă oricare ar fi ea și deci s-au acceptat să conviețuiască liber și cinstit împreună și să se înveșniceze întru Dumnezeu prin cuvinte sau fără cuvinte, și se iubesc sau nădăjduiesc și speră că se vor iubi cândva și cred ei că așa vor să trăiască pe maideparte, deci sunt alipiți unul de altul, Dumnezeu consideră că ei sunt deja întru taina căsătoriei fie că au avut ceremonie religioasă cu jurăminte fie că nu, căci comuniunea lor dreaptă întru Dumnezeu este ca una cu jurămintele nerostite, deci ei sunt considerați întru sfânta taină a căsătoriei fie că au avut martori sau nași fie că nu i-a știut pe ei nimeni afară de Dumnezeu căci Dumnezeu nu a creat și nu a dat ceremonii speciale ci la nunta Mielului, aia care va să fie, se va intra numai cu haina nefățărniciei și curăției, haina credinței. Cum se va consuma această taină până atunci? Taina aceasta a căsătoriei dintre Bărbat și Femeie se consumă în ''patul conjugal'' spre iubire comună de Dumnezeu și a unuia pentru celălalt și nu spre aducerea pe lume a copiiilor însă sunt interzise orice mijloace de stopare a apariției copiilor, orice tipuri de anticoncepționale sunt interzise inclusiv prezervativele sau malahiile exterioare sau interioare urmate de spălări anticoncepționale. În cazul în care vor apare însărcinările, ambii parteneri, ambii părinți trebuie să-și asume riscul morții lor spre viața copiilor existenți și a celor ce mai vin de la prima clipă și până la sfârșit, deci trebuie să-și ducă crucea aceasta foarte grea cu credință și fidelitate. Sunt interzise avorturile indiferent de motiv dacă sarcina a apărut întru această taină, iar sarcinile extrauterine trebuiesc mutate dacă e posibil în uter. Mai bine să moară mama și să rămână copilul cu tata și ceilalți copii decât să se facă avort. Nu vă gândiți doar la viața ce se vede, la cele vremelnice. Deci e asumarea morții și greutăților de către ambii părinți. Și cine nu vrea să fie obligat să moară și să păzească raiul până la sfârșit atunci să nu se alipească. Iar a-i umple femeii brațele de copii este urâciune înaintea lui Dumnezeu. Practic această taină se experiază și cu trupul în timpul perioadelor rânduite, adică în cele 4 zile în care e permisă alipirea trupească: Marți, Joi, Sâmbătă dimineața de la răsăritul soarelui până seara și Duminică seara după ce apune soarele până la răsăritul soarelui zilei de Luni. Ea constă fizic prin alipirea și comuniunea goliciunilor partenerilor când ei stau așezați culcat pe o pătură sau pe un cearșaf curat goi acoperindu-se peste cu o pătură sau cu un cearșaf curat pe care se poate pune o plapumă sau dună. Nu este alt scop pentru asta decât iubirea curată întru Dumnezeu. Comuniunea de goliciuni se acoperă de ochii copiilor sau a oricărui străin, și la ea iau parte doar cei uniți prin taina aceasta sfântă. Nu se caută plăcerile, nu se caută copierea altora, nu se caută împlinirea unor programări închipuite, nu se caută potrivirea organelor, potrivirea închipuirilor, vindecarea bolilor, prelungirea sau scurtarea vieții, prelungirea sau scurtarea desfătărilor ci această taină este pentru adormirea comună, pentru ținerea în brațe a celor căsătoriți de către Dumnezeu, pentru alipirea lor întru iubire și pentru a se ține și simți unul în brațele celuilalt. Scurgerile fluidelor dacă apar nu trebuiesc oprite, și nici nu trebuie căutată pofta sau grozăvia de a apare scurgerile căci ele practic spurcă patul conjugal, dar nu trebuiesc nici oprite ci ele se vor spăla de pe trup și de pe patul conjugal dacă apar la sfârșitul consumării tainei. Dacă se umblă prin casă goi, trebuie foarte mare atenție la scurgeri și la posibilii ochi care te văd pentru a-i feri de scârbe și curiozități căci este scris că: ''Israele, adună-ți și strânge-ți spurcăciunile din tabără și îngroapă-le afară din tabără în pământ cu lopata ca nu cumva să ți le vadă Domnul și să se scârbească de tine.'' În celelalte zile: Luni, Miercuri, Vineri, Sâmbătă seara și Duminică dimineața, creștinul sau omul credincios se poate dedica sufletește lui Dumnezeu căci dacă am făcut baia botezului și a lacrimilor atunci nu mă voi alipi iarăși de desfrânată. Atenționare: Nu este obligatoriu ca omul să aibă o singură soție sau ea un singur soț, ci sunt libere căsătoriile întru Dumnezeu de orice sex, în orice număr, chiar în grupuri, pornindu-se de la modelul perfect al logodirii Mielului cu Femeia Sa care s-a pregătit și care este Biserica Universală a lui Dumnezeu... așa fel încât să nu apară sminteala. Sminteala constă în călcarea celei mai mari porunci și în lepădarea celei mai mici sau în învârtoșarea cu fățărnicie a lor întru pseudoștiința hoților. Amin, așa să ne ajute Dumnezeu. ...:25: ..:8::5: |
Acestea fiind scrise despre taina sfântă a cununiei, nu ne rămâne decât veselia și durerea și întristerea și apoi speranța... că ea va rămâne fără pată până la sfârșit ca să poți auzi de la stăpânul inelului veșnic: ''Hai intră slugă bună și vrednică întru bucuria Stăpânului tău prin porți căci puține ți-au fost încredințate și multe roade înmulțite și păzite ai adus sus, hai intră''... la nunta cea veșnică a Mielului cu femeia Sa întru fericirea Tatălui și a Miacii, hai intră și moștenește cele pregătite vouă încă de la întemeirea lumii... și cântă-ți bucuria la masa Împăratului și Împărătesei.
:1::9: |
Gata, facultatea-i gata, și începe vremea colinzilor, dar creștini-s închiși în case și mâncă din farfurie și se vaită bând din pahar... că cică ceaușescu n-a murit.
...Păi chiar că n-a murit, sau oare ar primi astăzi cineva dintre creștini o fată ca să nască la el acasă? Nimeni nu ar deschide nici măcar beciul nici acum după atâția ani. Ea se plimba prin Viflaiem și nimeni nu-I deschidea... nimeni absolut. |
Pe toți creștinii îi invităm la un scurt program de colinde... românești:
Dar să facem mai înainte o scurtă introducere... ca să ne circumînscriem pe linia înaintașilor... și apoi să ajungem în zilele noastre ca să ne bucurăm. Iată ceea ce v-am promis: un colind pentru mama și unul pentru tata... și încă unul cu fata lu' tata... care-l așteptă în noapte, plină de emoție, pe Moșu... dacă scapă săracu... de șoareci și de rațe. Deci iată colindul... și muza, chitaristul și cheala și corul... ...și cam atât. |
Mesaj naiv și credul de la un balon, de la mine, către toate bisericile creștine din toate mările:
Mă uit la voi și văd că unii sunteți mai perfecți ca alții și fiecare în parte sunteți tot așa de perfecți ca Domnul... sunteți complet desăvârșiți... doar că..nu ascultați..de Dumnezeu, în rest sunteți perfecți cu toții, nu vă lipsește absolut nimic... ...nici măcar Cuvântul lui Dumnezeu... ...de la Pucioasa. |
Citat:
|
Citat:
|
Deci iarasi nu am putut citi ce a scris @vsovi dar evident sunt iarasi fabulatii... El habar n-are ce inseamna o zi si o noapte pe pamant. Depinde din ce perspectiva privim timpul. Pe Terra o "zi" are 23 h 56 min. 4' si 9" din cate stiu. E o miscarie de rotatie a planetei practic. Evident ca pe Jupiter e alta miscare de rotatie,pe Marte e alta,si tot asa. De aceea si "zilele" din Facerea nu trebuiesc interpretate ad literam,ca nu se refera la 6 x miscarea de rotatie a planetei Pamant.
|
Citat:
Oare ce anume nu vă lasă pe voi să citiți, neputința sau voința? Dar nu e vina voastră că văd că sunteți victimile vrednice și savante ale savanților explicaționiști... însă nenorocirea este că toți ați început să interpretați scriptura răstălmăcind-o ca să se potrivească cu explicațiile lor căci ați învățat de la ei să furați explicații și acum sunt și ale voastre: că cică pământul e glob, glob între planete, că se învârte într-un sistem solar, aflat în alte sisteme solare și galaxii tot mai mari, ca un fel de muscă între giganți tot mai giganți, așa ca un fel de păduche între dinozaurii rex... și ziceți că așa trebuie interpretat, nu ad literem, ci așa ca voi că cică creația închipuită așa de voi este Adevărul și iată că așa este scris în scripturi ca un fel de dovadă a smereniei... că cică Dumnezeu din smerenie l-a făcut pe om un fel de furnică ce umblă ca o căpiată pe păduchele globular pământ aflat pe undeva pe brontozaurii galactici tot mai uriași. V-am zis că nu e vina voastră ci a celor ce au lepădat credința și apoi s-au ascuns sub haină de biserică și s-au bizuit pe interpretări fanteziste ale scripturii, că cică iată așa este scris cum susțin științificii... Dragul meu, anul are 366 de zile fix, iar anotimpurile nu sunt bătute în cuie ca Domnul Iisus Hristos pe sfânta Cruce, sfântă din pricina Lui, și bătut acolo din pricina păcatelor omului, ci trebuia să se schimbe mereu la față însă omul a dorit să-l bată în cuie și pe el și iată acum suferă și anul și Domnul din pricina durerilor lui, căci sfinții nu mai sunt serbați la zilele lor de praznic iar anul are acum anotimpurile neschimbabile de parcă ar fi infailibilă vremea anului... Au strâmbat anul și l-au pironit și acum se învârt mințile voastre după ei ca să le dați lor dreptate... dar adevărul se vede clar: linia orizontului e dreaptă, deci nu există curbură, că dacă n-ar fi rond în adânc și plat denivelat pământul la suprafață atunci linia orizontului s-ar vedea curbată la capete, și dacă ar fi glob pământul atunci orice lac sau apă ar sta un pic bombată exact la mijloc după cum ar trebui să fie liniile de cîmp de forță gravitațională... dar apa e perfect plană. Nu-i mai credeți măi pe științifici căci sunt păcălici la fel ca marii „duhovnici” ai gLumii, ci faceți-vă poftă și dorință ca să citiți de la Dumnezeu, că o să rămâneți proști și o să vă râdă mai târziu toată gLumea că o să zică: „voi ați avut comoara în mijlocul vostru și nici măcar nu ați fost curioși ca să citiți din ea?!!” Oare cine poate să refacă calendarul? Și cine să-l reașeze așa cum era odată? În mod normal ar trebui să avem 6 luni cu 30 de zile și 6 luni cu 31 de zile, adică 30x60=180 de zile și 31x60=186, iar totalul 366 de zile. Se începe cu ianuarie cu 30 de zile și se sfârșește cu decembrie de 31 de zile și se intercalează, februarie are 31 de zile. Iar azi suntem în 17 ianuarie 2012. Deci simplu și corect, dacă tot vobim de an. Iar Crăciunul și Paștele vor fi atunci când au fost ele rânduite, Crăciunul pe 25 decembrie, iar Paștele pe 14 aprilie. Și astfel anul nu va mai fi funcție de vreme, anotimpurile nu vor mai fi fixate de om în an ci le va oferi Soarele, Luna și Stelele ceea ce este scris ca lucrare a lor, adică vor da atunci când vor ele și nu când le așteaptă omul ca să fie vremile după calendar. E doar o părere... iar cei ce sunt în măsură ar trebui să se smerească, pocăiască și să facă dreptate... Domnului și nu omului... să se facă dreptate! Știu că nu se va face nimic bun de la om, așa că nu aștept absolut nimic, nicimăcar să citească cineva din curiozitate că din smerenie și pocăință nici nu poate fi vorba. |
Esti pe dinafara complet,scuteste-ne. Azi suntem in 30 ianuarie,nu in 17 :21: Vezi ca vinul se bea cu masura ;)
By the way,iar deschizi si aici subiectul cum ca pamantul este plat? Doamne,se vede clar in poze ca e rotund si tu ne faci chiori pe toti! Ia-ti omule ochelari! Si vezi ca baietii nostri de la ARCA au lansat un balon in nu stiu care strat al atmosferei,vezi de acolo poze. Ne-ai sufocat cu ineptiile tale pucioase! |
Poate ar trebui explicat omului ca pamintul nu este suficeint de mic incit sa se observe curbura cu ochiul liber ,
insa odata ridicat in avion sau racheta curbura se observa din ce in ce mai bine pina cind se vede de jur imprejur cu continentele asezate exact ca in globil pamintsc de la laboratirul de greografie . numai ca in acele vremuri vechi oamnilor nu le era necesara aceasta cunoastere si asa incit nu avea rost sa li se desanuie ceea ce le-ar fi fost intredibil. trebuia ceva credibil restul de cunoastere este ascunsa in indemnul biblic "cercetati toate lucrurile si pastrati ceea ce este bun." fie ca ele se refera la lucruri exterioare sau interioare gnozei religioase. insa cu atit mai mult la cele spirituale care ne sint priorotare. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Deci dacă nu știi ce este stilismul ce sens are să întrebi ispititor..? Tu nu știi că zilele au fost date înainte cu 13 zile, ca și socoteală, și i-au spus îndreptare de calendar și când colo a fost darea ceasurilor înainte? Nu e greșală canonică însă prin manevra asta sfinții nu se serbează la zilele lor, la datele lor în corelare cu Duminicile și cu săptămânile propriuzise. Și e prostie să o ținem la nesfârșit cu ceasurile mutate cu 13 zile înainte. Lupii stiliști nu prin aia greșesc că țin sărbătorile ca rușii sau ca grecii, că țin ei datele pe vechi... ci că ei cred că mutarea ceasurilor e greșală canonică și au desfințat botezul și tainele de pe nou susținând ei de la sine putere că sunt stricate și că trebuie rebotezare sau refacerea tainelor de parcă n-ar fi valide decât ale lor, adică ei cred ca nebunii (îi rog să mă ierte) că cică Domnul n-a mai lucrat în BOR de când s-a trecut pe nou și că cică ne-ar fi părăsit Dumnezeu și că a lucrat Domnul numai prin ei, prin stiliștii care au revenit pe vechi fără să treacă în biserica rusă sau greacă. Deci greșala lor e minciuna și răutatea și nu calendarul sau că țin ei ca pe vechi, iar că Domnul a lucrat prin BOR chiar în perioada comunistă când mulți din BOR deveniseră obedienți puterii comuniste și slujeau în ascuns satanei, deci că nu ne-a părăsit Dumnezeu, exemplul cel mai elocvent, sunt chiar sfinții Pucioși de la Noul Ierusalim care mărturisesc pe Cuvântul cel Veșnic Sfânt încă din 1955 cum Domnul e cu ei și prin ei și cu noi cei care am fi rămas. Eu am scris acolo cum mi se părea mie o posibilă formă de îndreptare a anului la 366 de zile fix, și astfel se revine la Adevăr, însă mai simplu, se poate păstra șirul zilelor, și lunile așa cum sunt ele la anul bisect și doar se dau ceasurile cu 13 zile îndărăt, așa cum a fost și cum este. Pare o nenorocire pentru unii și o lipsă de rânduială... ca anul să aibă pururea 366 de zile, ca orice an bisect, însă e cel mai corect. Deci ce zic eu aici despre revenirea și întreptarera calendarului e doar o părere, o posibilă soluție posibilă, cinstită... dar nu doresc să se facă cum zic eu neapărat ci zic după Domnul, facă-se nu precum eu voiesc și când voiesc eu ci precum este voia Ta să se facă sfinte Părinte că doar după Tine și după voia Ta am zis și eu. Să vedem atunci cine sunt stiliștii superstițioși și ascunși care vor și care nu vor schimbarea, care vor și care nu vor revenirea și îndreptarea sau care vor și care nu vor rămânerea așa cum e... în mod superstițios absurd doar ca să puște caqlendarele după modelul solar și planetar și cosmic absurd, luat de la explicaționiștii necredincioși, model fals născocit de științificii și comercianții gLumii. Eu sunt pentru serbarea zilei de 7 ianuarie în data de 20 ianuarie, și așa a fost... în 2012, așa am serbat, și asta nu pentru că sunt stilist ci pentru că doresc să fiu în Adevăr și așa să mă rog și să mă închin slăvind sfânta Treime împreună cu toți sfinții. Ai înțeles? Deci îndreptarea posibilă se poate face de anul ăsta de Paști astfel, dacă or să hotărească maimarii insuflați de Duhul: se socotește că anul va avea 366 de zile totdeauna, adică exact ca orice an bisect, se dau ceasurile înapoi cu 13 zile, și se păstrează în toți anii următori socoteala ca și cum toți anii ar fi bisecți, adică anul să aibă totdeauna 366 de zile, și iată cea mai simplă și dreaptă revenire, la Adevăr pentru slava lui Dumnezeu. Amin. |
Adică, de fapt, azi 2 februarie 2012 nu este Întâmpinarea Domnului, căci suntem în data corectă de 20 ianuarie 2012 și Biserica din cer și pe pământ serbează pe sf. Eftimie cel Mare.
Oamenii lumești au legat calendarul de născocelile lor, de modelele lor solare, planetare, galactice și cosmice absurde, false, și au făcut să le iasă lor la socoteală mișcările așa cum le pricepeau ei cu explicațiile lor ridicole... dar ele nu sunt așa cum susțin ei ci creștinii cred și așa e bine să creadă că toate sunt așa cum este scris la scriptură... fără tăgadă. Nu fiți zăbavnici la inimă... Și cine a mai văzut calendar cu date modificabile?.. cum ar fi ziua de 28 și 29 februarie aleasă ca să puște timpii pentru potrivelile lor, căci speculanții au cusut cu ață albă toate teoriile ca să le puște lor explicațiile și să devină tot mai credibili în rătăcirile lor. Așa că eu doream să se revină cu calendarul și să se îndrepte acesta care este și cel care a fost pentru un calendar veșnic Adevărat, cu anul de 366 de zile, exact așa cum este calendarul BOR anul ăsta dar date ceasurile îndărăt cu 13 zile, și întotdeauna anul să aibă 366 de zile și februarie 29 de zile, Paștele pe 14 aprilie iar Crăciunul pe 25 decembrie și Începutul anului pe 1 septembrie. Și lăsați astronomii absurzi și lumea să meargă după cum vrea ea... dar după Dumnezeu cred și sper că este așa cum cer și doresc eu că așa am citit și auzit de la Dumnezeu. Deci cer tuturor creștinilor și maimarilor din BOR să revină și să îndrepte calendarul ca să fie așa cum vrea Dumnezeu. Adică azi (20 ianuarie) să-l serbăm pe sf. Eftimie cel Mare și nu Întâmpinarea Domnului de pe 2 februarie care v-a fi abea peste 13 zile, iar anul bisericesc să aibă pururea 366 de zile, exact ca în acest an bisect și să se serbeze an de an sfinții din 29 februarie. V-a rugat Domnul și i-ați face un mare bine... dar dacă nu credeți și nu vreți atunci tot dejabba. |
Citat:
|
Citat:
Cred mai degrabă că tu ești cel mincinos și ascuns și mă și acuzi aiurea că-s beat de dimineață sau că trebuie să-mi cer eu iertare că tu ești smintit și obraznic judecând în ascuns și insinuînd pe față, pentru închipuirile tale aruncând asupra mea vrăjeala... înaintea altora ca să ce? Să ai dreptate prin acuzări false? Miram-aș că ți-ar da vre-un om cu scaun la cap dreptate... dar tu poți să tot încerci până te plictisești... autopăcălește-te până ți se va lipi singură de cap eticheta de păcălici. Ți se pare că am hulit sau de ce te-ai înfricoșat și ai început să-mi tragi palme? Ori te crezi sf. Nicolae ori ești sluga lui Caiafa... defapt ești doar un mincinos speriat de bombe care slujești gLumea ca să-i faci ei pe plac crezând că-i aperi tu pe mai mari și pe însăși Biserica, încât nici mai mult nici mai puțin ai început să faci trimiteri dând lecții și indicații obligator de urmat că altfel e bai, musai trebuie să vezi tu cum întâmpin pe Domnul. Sau poate doar de frică cauți să te excluzi din problemă. Ți-am zis, Întâmpinarea este mai încolo, acum este sf. Euftimie cel Mare dar voi contestați Adevărul și dacă v-am rugat frumos atunci brusc vă apucă chemarea aia a voastră „hai la lupta cea mare” sau „hai să ridicăm zidurile Ierihonului”... „Cine v-a arătat vouă să fugiți de răul care vine?.. puilor de pui de sfințișori ieșiți din păcat pentru slavă deșartă... CINE?” Așa că faceți roade vrednice de pocăință și atunci veți pricepe și voi de la Cine scriu, fie beat fie treaz... Deci pocăiți-vă și umiliți-vă voi și nu alții ca să se apropie Împărăția Cerurilor... Și stimate Dragoș, dacă nu citești ce scriu, și nu pricepi, atunci pentru ce te asmuți și întărâți și te mânii pentru tine? Mânie-te pentru Domnul și nu pentru fariseii de lux ascunși sub piei de oi... și nu vei greși... însă voi vă mâniați pentru poftele și plăcerile gLumii care fățarnică fiind acuză de fățărnicie ca să fie și altul ca ea, deci vă dă grija ca să vă mândriți. Sper că nu te superi și sper că ai citit cumsecade și cu bunăcredință ce am scris... iar dacă ai poftă să minți și să jignești fiindcă nu vrei sau nu crezi... atunci te rog abține-te de la jmecherii că așa se cuvine să-l Întâmpinăm pe Domnul atunci când vine... adică în 15 februarie 2012, căci atunci e sărbătoarea, că vă place că nu vă place... eu caut să-mi placă, adică să fie toți anii cu 366 de zile ca anul ăsta bisect cu sfinții la locul lor adică cu ceasurile date înapoi cu 13 zile. Așa a rugat Domnul pe maimari ca să îndrepte strâmbăciunea... făcută după născocelile științificilor absurzi ai gLumii care au lepădat scripturile păcălind pe creștinii curați ca să se desfrâneze. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Vezi dumneata stimate Dragoș că s-a găsit cineva să-ți dea dreptate? Deci nu sunteți singuri, e mulți cei ce ridică zidurile Adulterihornului... e mulți Doamne iartă-i că știu ei ce fac... doar că eu nu pot să-i înțeleg și nici să-i mai pricep. Recunoscu sunt prost. Adică unul mă face beat de dimineață iar altul mă face hoț ce emite-mite gogomănioare, adică gogomânii mitetele... Și asta subliniind în text că cică aș greși dacă aș bănui din textul tău, dragă Dragoș, și aș începe să cred că vouă vă este frică de Adevărul... poate că nu deslușesc... tot ce-i posibil. Însă orice frică afară de frica pentru ca să te înțelepțești pentru slava Domnului cu tine e desfrânare și voi de aia vă mâniați, vă mâniați învers de frică pentru pielea voastră bronzată la soare că să păreți așa cât mai smeriți și mai jeliți și mai smoliți... păi nu plângeți morții pentru suferința lor care a trecut, după ce și-au dat ei duhul, că aia a trecut, plângeți-i înainte pe ei și după pe cei rămași ori plângeți ca să iasă ei din aid dacă au căzut acolo și atunci o să vi se deschidă ochișorii credinței. Voi plângeți și vă grozăviți cu suferințele care au trecut și mă luați la rost pentru ele și de frica lor... dar ele au trecut pentru mort deci gata, că o clipă a fost, o clipă mică. Orice frică e bună dacă prin ea ridici zidurile Irusalimului cel Nou și nu ale Ierihonului... Însă voi ați început să pândiți pe cei ce se coboară de la Ierusalim la Ierihon ca să-l umpleți de otrăvile voastre ca să-l faceți să creadă că Domnul nu-l mai așteaptă înapoi... că cică Domnul n-ar mai vrea ca el să fie și să se întoarcă la credință... Domnul este bun și-l așteaptă și-i binecuvintează întoarcerea lui... deci nu zăbaviți pe drum. Ce mai este de zis? Păi atâta: Nu vă fie frică Adulteresihornul pică! Și trebuie să recunosc, că eu de frică exact ca un hoț strig hoții! Că eu mi-am furat ce mi-a dat Dumnezeu ca prostul căci sunt beat. Am băut slava lui Dumnezeu... voi încă sunteți beți de ascunzișul ăla din adânc care se ridică să meargă la pierzare ca beroii, știți de ce? Păi pentru că dacă tot vă place viclenia din ascuns făcută pentru Domnul, faceți-o astfel încât să fie ea spre slava lui Dumnezeu și nu pentru slava voastră... că am impresia că voi ați învățat de la proorocul mincinos ascuns sub piei de oi și acuperit cu nume de Biserică, ați învățat ca să vă iubiți pe voi întâi pentru slava deșartă... ca să se asemene gLumea cu voi în loc să se asemene ea cu Mine. Deci fiți mai serioși când timid încercați să vă încontrați cu cornițele mele... căci mi-au mijit cornițele, și ciudat am impresia că sunt exact 4.:15: Deci rog și nu am pretenții, ca să facă maimarii dreptate Domnului impunând calendarul bisericesc de 366 de zile în fiecare an și cu ceasurile date cu 13 zile îndărăt, că așa este drept oricât aș părea eu de beat sau mare hoț care după ce și-a furat căciula începe să strige ca guvernul cu opoziția sau viceversa: iată hoții! Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu, ca să stea ele ca perversele îndreptățite de haina de Biserică... Scoateți-le afară!.. că-s deșertăciuni, taie din ele dă-le dracului, da-da, da-da, taie din ele dă-le dracului. |
Citat:
La nenea vsovivi. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Spuneți atunci voi ceilalți cine are dreptate... păi dacă nici nu m-a citit și susține că eu i-am încurcat mințile, ce mai poți crede despre el? Acuma dacă tot sunteți voi așa de 'deștepți' încât să mă persiflați mereu, puneți-vă voi o singură întrebare: De ce spunea și spune Dumnezeu: ''Nu te teme turmă mică?''...iar eu sunt singur cu Dumnezeu... căci sfinții de la Pucioasa sunt în Dâmbovița, iar eu în Cluj... Deci puneți-vă voi foarte serios întrebarea de ce sunt eu singur cu Dumnezeu iar voi câtă frunză și iarbă?.. Și încă una, dacă eu sunt cu Dumnezeu, voi cu cine anume sunteți sau cu ce? Știu că e dureros crudul Adevăr... dar eu mă tot întreb cu stupefacție de ceva vreme oare ce aveți voi de lucrat de niciunul nu vreți să îndrăzniți să citiți din Cuvântul lui Dumnezeu?.. și de ce și de cine vă este vouă atât de frică? De Dumnezeu în niciun caz... și nici că o să ajungeți în iad. Deci puneți-vă serios întrebarea: de ce eu citesc din Cuvânt și voi nu?.. căci eu nu știu să răspund la această întrebarea capitală! Și nu uitați că eu nu sunt din Dâmbovița și nici de la Pucioasa ci sunt acum din Cluj că aici locuiesc și muncesc și n-am fost niciodată pe la Pucioasa dar îi cred. Deci puneți-vă vouă înșivă întrebările de mai sus, și apoi încă una, ce vă oprește ca să-L mărturisiți pe Adevărul? Ce, sau cine, sau ce întrebare vreți voi... că nu mai pot să-mi explic, e pur și simplu o nebunie parcă ceea ce se întâmplă. Nu vi se pare cam dubios ca să fiu eu singurul 'nebun' care crede? Voi în cine și în ce credeți? Și de ce sunt eu singur... Și nu că vreau să fim mai mulți... zic asta, că n-am nevoie de nimeni ci pur și simplu pentru voi înșivă mă întreb și mă îngrijorez... că am impresia că sunteți... complet pierduți... în spațiu, numit: hău! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nu pot să-mi explic... |
Citat:
Nu știi vorba aia: "dacă doi sau mai mulți îți zic că ești beat, tre' să te duci să te culci!"? |
Citat:
-era beat. -cum așa? -păi toți am susținut sus și tare că el era beat și că trebuia să meargă să se culce, deci cum atunci să poată cineva crede... că defapt noi toți eram beții? Nu se poate, deci carevasăzică el e beatul. V-ați fatilizat... lansând zvonuri absurde... și așa v-ați închis afară, v-ați furat căciula, v-ați păcălit cu socoteala, iar socoteala de acasă nu se potrivește cu aia din târg... căci cu Domnul nu te poți târgui oferindu-I mită... din furt. Iar vorbele respective, vorbele oamenilor, înțelepciunea populară, intrată în tradiție, zicerile astea nu se folosesc viceversa, adică să ai tu profit bănuitor din ele, că cu bănuiala răuvoitoare nu ajungi nicăieri. Acolo în zicerea respectivă, cei care îți spun că ești beat, sunt niște oameni cu care te întâlnești întâmplător pe stradă și ei constată sincer că miroși a alcool și se feresc de duhul tău și de vorbele tale deochiate, tu îți dai seama din priviri și dacă ai vorba populară în minte, mergi și te culci... iar dacă n-o ai atunci cauți alt bar și te faci mangă. Deci era o vorbă mântuitoare pentru bețivii beți și nu pentru avocații acuzării în deșert, că neserioșii ăștia justițiarzi ajung toți la păcătele. Te-ai îmbujorat cumva? |
Citat:
(Nu-ți face iluzii, nu de la cele scrise de tine, de la câtă zăpadă am mutat prin curte) |
Am deviat de la subiect... adică ceream și rugam în Numle Domnului, în sensul că El cere, ca să se facă revenirea la Adevăr:
An pururea de 366 zile exact ca anul acesta bisect, ca să aibă toți sfinții zilele lor de serbare în fiecare an și nu din 4 în 4, și apoi să se întoarcă ceasurile la locul lor adică să fie ele mutate îndărăt cu 13 zile așa cum a fost cândva, asta rugam pe maimari... că așa pare că e cel mai simplu și cel mai bine pentru noi. Păcat că nu aude nimeni. Iar tu DragoșP, cine ți-a dat voie să muți locatarii din domiciliile lor de drept și apoi să te mai și lauzi că i-ai dat afară? Deci e clar de rușine te-ai îmbujorat crezând că ai câștigat ceva la păcătele... 1 milimili-ion de... dolari. Măcar Nicușor și Bujor au dat de băut la toată gLumea... însă tu ca avarul ai pus stăpânire pe toată curtea. N-ar fi bai nici dacă ar fi anul cu 365 de zile pururea și se renunță la anul bisect că văd că sfinții Casian și Gherman se serbează în 28 februarie, însă ceasurile trebuiesc musai repotrivite, adică date înapoi cu 13 zile, așa cum a fost. Ideea este de a nu mai fi Anul după născocirile științificilor și după stele și soare și lună ci ele trebuie să se orienteze după Cuvânt, căci și Cerul și Pământul sunt făcute prin Cuvânt și nu viceversa... |
cel care a creat acest topic, sa aiba grija sa nu existe confuzii cu o grupare religioasa extrem de periculoasa, prezenta si la noi in tara, de sorginte braziliana (Biserica Universala):
http://www.evz.ro/detalii/stiri/vrac...ut-907023.html |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:17:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.