![]() |
bun.hai sa incep cu inceputul.sa-mi cer scuze?tie?cred ca asta este una din multele tale glume,nu?tie,care bagatelizezi si faci caterinca de tot si de toti?am vrut sa tac,dar aberezi mult prea mult,coprinzandu-te paranoia.am inteles ca esti profesoara?de aceea merge invatamantul in halul asta.si-mi spui de basescu?betivul asta?am murit de ras la bancul tau.bine ca nu sa spus la Sinteza Zile(antena3).oricum tu faci din orice batjocura.si sa-mi mai si cer scuze......nu mai zici un banc?sunt tare dragute.te reprezinta.pa
|
monarhie
Sa nu uitam ca monarhia ne-a dat demnitatea de natiune in momentul in care eram in situatia de a ne pierde identitatea ca neam atunci cand abia scapasem de domniile fanariote si boierii autohtoni nu erau capabili sa ne conduca cu nepotismele lor(lucru confirmat si astazi la actualii conducatori)
Cine este impotriva monarhiei are bine inradacinate convingeri comuniste. Basescu m-a dezamagit profund in ultimul an. |
E vreunul dintre candidatii la presedintie care sa nu fie mason? Caci nu ma impresioneaza nici cel destept care stie cum sa ne manevreze si cum sa ne inchida gura ca sa tacem, nici cel smecheras care pune pe altii sa faca acelasi lucru, nici altul care e mai subtil in punerea in aplicare a planului UE.
Poporul roman e inteligent, e patriot si crestin. Are curajul elita politica actuala de a lasa ,,sa se remarce" un politician asa cum ar cere interesele reale ale Romaniei? Caci ei exista. Nu se poate sa nu existe. Nu tuturor oamenilor capabili de a conduce li se netezesc toate caile pentru a accede la putere. Oare de ce? De fapt, tocmai de aceea vor sa ne puna cipuri, pentru ca se tem, nu sunt siguri pe ei. Presedintele se preface ca ne conduce, intr-o tara aflata partial sub ocupatie, careia inca i se mai creeaza impresia ca voteaza pe cine vrea... Povesti. Ori pe cine am alege, ne indreptam in aceeasi directie... In realitate marile decizii se iau in alta parte. Ori cine va fi ales, tot actor va fi. |
Antonia ,avem nevoie de un conducator crestin=moral.
De ce sa ne legam de aspectele fizice ale unui om? Ce conteaza ca regele a fost balbait sau gangav ? |
Bine, dar nu regele Mihai candideaza, ci ginerele lui, care nu are defecte de vorbire; chiar dimpotriva!
In ceea ce priveste apartenta la masonerie, ai si tu dreptate, Antonia. Am impresia ca a devenit o moda sa fii mason. |
Citat:
[COLOR=green]Niciodata nu am inteles ce e cu masonii si masoneria.[/COLOR] |
Casa regala ?
Stai bine cu politica PCR-ului, inseamna ca ai fost unul dintre cei care-au slujit partidul cu abnegatie, ce a facut acesta ce se crede rege cu clica lui pentru aceasta tara, strabunicul lui a facut multe lucruri bune, dar acest Duda ne va duce *pe culmi de civilizatie si progres*. De fapt astia sant buni care ne vorbesc frumos si ne promit multe, sant buni de conducatori dar cand ajung sus uita de promisiuni, avem oameni destepti si pregatiti, patrioti dar acestia nu pot ajunge nici macar sa candideze, sau daca ajung sa candideze sant inselati de mafie. Ma intreb, de ce chiar in Postul Sfintelor Pasti se face campanie electorala ?
|
Citat:
[COLOR=green]Intreaba-l pe initiatorul topicului. El ar putea sa-ti raspunda.[/COLOR] :105: |
Citat:
|
Sa nu transformam discutia in "pe cine vrem presedinte?". Ca politica e in general un subiect sensibil pentru multi si spiritele se agita foarte usor.
Asa ca sa vorbim despre Radu Duda. Sunt curios, in afara de discursul de lansare a candidaturii, a publicat vreun plan concret, o suma de idei despre de ce ar fi el mai bun presedinte ca altii? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:15:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.