![]() |
Citat:
''Dragul meu, ce te privește pe tine ce va fi cu ucenicul acela, tu vino după Mine, după tot Cuvântul lui Dumnezeu... de la Pucioasa.'' ...și te rog nu mă ispiti ca să judec eu pe unii creștini pentru alți creștini când acest lucru îl face și îl va mai face Domnul la judecată scoțând dintre capre pe toate oile Sale... cele cerești pentru a le mâna în pășunile cele veșnice ale Tatălui. Eu sunt dator doar a-mi scoate neghina din inima mea și bârna din ochiul meu cel drept deci: BCU nu există ca instituție ci este doar un simbol al valabilității și universalității lui Dumnezeu prin Cuvântul Său pentru toate neamurile și toată făptura... și singurul care o reprezină este Domnul nostru Iisus Hristos care este Calea ORTODOXĂ, Singur Ortodoxia. Noi ceilalți: fii, îngeri, frați, părinți, copii, prieteni, animale, plante, pietre, nori, vânturi, ape, fulgi, ghiocei... aflați în orice biserică și orice neam suntem asemenea Lui după cum ne străduim și iubim și credem... și nu putem pretinde supremația și întietatea în ceva căci cine se va înălța pe sine va fi smerit iar cine se va smeri pe sine va fi înălțat iar cine se socotește și se crede vrednic și fără de păcat deși este păcătos și fățarnic atunci Domnul însuși îi va sta împotrivă iar cine se socotește nevrednic și caută pocăință fie că este vrednic sau nu atunci Domnul îl spală, îl tămăduiește, îl mântuiește și-l îndreaptă și-l aduce la Adevăr, sălășluindu-i viața în Adevăr, în Dumnezeu, viindu-l și înnoindu-l pentru Sine și desăvârșindu-se întru el prin răbdare. Așa că dragul meu te întreb: ''ce-i pasă măgarului de unde beau oile apă?..'' că nu cred că ai dumneata vre-un sentiment de iubire față de persoana mea sau de iubire de Dumnezeu și aproape căci atunci nu ai osîndi pe rătăciți și eretici ci te-ai ruga și milostivi la Dumnezeu pentru ei... iar de griji deșarte sunt sătul căci îmi știu grijile mele. Deci eu nu mă dezic nici de tine și nici de ei BU și cred că și ei au o șansă la mântuire... oricât ar fi de vicleni sau materialiști sau entuziaști creduli... are grijă Domnul și de ei ca să le călăuzească pașii la fântâna tinereții și la izvorul tămăduirii... exact așa cum are grijă te orice om și orice făptură care nu a încetat să caute pe Dumnezeu și pe aproapele Lui și al omului. |
''Îl iert dar nu îl uit!''
Această vorbă creștinescă a fost stâlcită prin ironie bățoasă și poftă de răzbunare de către cei amenințători și răi care păstrau în suflet necredința și fariseismul, plăcerea de a se arăta ei mereu ca victime vrednice ca să fie ei văzuți sau compătimiți de oameni. Dar ea trebuie aplicată întocmai cum este scris: ''Îl iert dar nu îl uit... niciodată'' căci ce iertare este aia dacă pe un om îl ierți dar apoi îl uiți? Și când spui că pe cineva nu îl uiți te referi întotdeauna la buna credință și la fericita reamintire a persoanei lui deci trebuie să nu-l uiți pe cel pe care l-ai iertat ci să-i stergi din memorie eventual fapta lui cea rea, plata ei, înlocuind-o cu fapta lui cea bună căci ți-a cerut iertare și caută să se îndrepte ca să nu-ți mai greșască... Deci cu siguranță nu e voie să-l mai uiți. Vorba asta omul sau dracul a învârtoșat-o ca să strice iertarea creștinească. Așa că dacă v-ați cerut iertare ''vă iert dar nu vă uit'', și dacă v-am iertat sper să nu vă uit niciodată căci nu mai am niciun motiv ca să mă feresc de reamintirile cu voi. |
Și mai e ceva, nemulțumirea omului care s-a săturat când el ar trebui dacă tooot s-a săturat atunci să fie mulțumit din moment ce are desaga sau punga sau burta sau burduful plin. Să se simtă bine și fericit și să mulțumească Domnului și aproapelui că e sătul, dar el nu și nu ci acuma dacă e sătul e și mai nemulțumit... se plânge el că atât de multă vreme a fost nesătul, practic ar vrea mereu să fie nesătul și acuma de s-a săturat e și mai nemulțumit. Te doare sufletul și te revolți împreună cu el când îl vezi cât e de nemulțumit.
Omul ar trebui să fie bucuros și fericit dacă e sătul și ar trebui să se sature cu tot mai puține și să guste din tot mai puține și să fie fericit și dacă nu e chiar sătul, însă iată că omul e culmea nemulțumirii, dacă se satură el brusc devine și mai nemulțumit... prinde putere în el nemulțumirea și practic el devine mâncând și mai nemulțumit și dacă e sătul și dacă e înfometat e mereu nemulțumit și chiar dacă e lacom și nesătul și mâncă într-una el tot nemulțumit este... la nesfârșit. Ce e de făcut? Nu știu... Poate ar trebui să nu-și mai facă atâtea griji crezând că poate ieși prin puterea lui din nemulțumire, prin mâncare... să-și dea seama că frustrarea și nemulțumirea nu pot fi vindecate și să încerce să și le rabde... căci nerăbdându-se și liniștindu-se de la sățietate ajunge să se înfurie că acuma de ce nu mai e el nemulțumit... fiindcă avea el impresia că așa de mare și frumos era în postură de nemulțumit și așa de bine îi stătea deșteptăciunea asta încât nu mai vrea chiar sătul fiind ca să fie altfel decât nemulțumit, cel mai mare nemulțumit, sătul și nemulțumit. Și unii au priceput cum vine treaba asta și s-au mulțumit și sunt foarte mulțumiți chiar sătui. Dar sărmanii, defapt ei se mulțumesc de sine și de faptele lor și de părerile lor și de mâncare și nicipedeparte nu ajung la pacea aia care îți conferă liniștea și mulțumirea... căci nu poți fi mulțumit știind că în loc să cânți psalmii tu-i citești ca nebunul până te victimizezi și căpiezi de tot. Psalmii sunt niște scrieri sfinte pentru a fi ele cântate căci au un tragism și o trăire aparte, iar dacă tu-i citești încercând să-i trăiești în loc să-i cânți nu faci altceva decât să aberezi, acuma tot mai bine e să aberezi decât să uiți de Dumnezeu complet deși ei pentru a fi cântați au fost croiți de Duhul Sfânt. Psalmii se adresează în primul rând muzicii din om și nu omului direct ci omului se adresează scriptura, așa că dacă citești psalmii încearcă să-i citești melodios și duios căci altfel e grotesc să aberezi recitându-i sau interpretându-i ca la spectacolele de gală ținute la sălile de ședințe ale unora sau altora, ca să le gâdili și să le flatezi gorgoliile. N-are sens... căci n-ai să ieși din nemulțumire oricât te-ai victimiza iar în mulțumire nu poți intra pe poarta cea largă. Mulțumește-te cu mult... mai puțin, cu cântecul neînțeles prin cuvinte al psalmilor. |
Pentru cei care nu pricep ce e aia Biserica Creștină Universală ca și simbol că ea nu există ca instituție nicăieri, adică universal valabilă și veșnică și nesfârșită, ea este defapt BtSD sau Ortodoxia, adică:
Biserica tuturor Sfinților și Drepților de la Dumnezeu și Adam și Eva în veșnicie, ea nu are vre-o instituție legalizată sau vre-o clădire anume ci ea este în omul lui Dumnezeu și în toate ființele și lucrurile ce-l înconjoară pe El precum în cer așa și pe pământ și ea este a sfintei Treimi și a Maicii Domnului și Fiului și Duhului și ea este prin legea sfințeniei Domnului nostru Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu, iar în ea toți suntem frați: părinți frați, frați frați și copii frați iar ea viează prin tot Cuvântul lui Dumnezeu care a fost, este și care va fi. Deci ea este o biserică a tuturor sfinților Domnului din cer și de pe pământ și oriunde s-ar afla ei. |
Există o viclenie care spurcă toate bisericile, te trimit ei la duhovnic, te trimit la ascultare de duhovnic pe motiv că așa au scris sfinții și că altfel ar fi mândrie... dar sfinții nu spuneau asta și nu scriau asta la modul viclean ci ei întăreau așezămintele monahale prin asta și întăreau pe tinerii călugări și tinerele călugărițe pentru ca să nu mai creadă toate prostiile gLumii și să nu mai asculte de toate grijile și spaimele induse de ea ci să asculte de stareț și starețe, să ia sfat de la cel mai înțelept, de la cel mai sfânt ca să se mântuiască și să se desăvârșească prin răbdare.
La noi e moda vicleană ca să te trimită la ascultare de duhovnic, defapt astfel ei își justifică privilegiile, și te trimit ca pe tâmpit să faci ascultare, oridecâte ori nu le convine că vezi cum dreptatea Domnului e călcată în picioare, oridecâte ori te miri de privilegiile, de banii lor, de cum storc ei pe văduve și pe orfani, cum sug ei credincioșii păcălindu-i cu ''ascultarea'' de duhovnic. Mai e o modă viceversa, cea a sectarilor, ăștia nu ascultă de nimeni decât de ce este scris în carte, iar în carte așa scrie ca să nu asculți de idoli, iar ei habar n-au ce-i ăla un idol, o minciună, o viclenie, o lăcomie, o poftă infidelă, o slavă deșartă, deci îți arată și te învață ca să nu asculți de nimeni căci au măsluit-o ei pe ici pe colo, prin părțile esențiale ca să crezi că nu mai trebuie să asculți de nimeni și nu mai trebuie să te sfătuiești cu nimeni, că nu mai sunt taine, că totul e clar și deci e musai să nu ieși din interpretarea textului scris, și interpretat corect de ei, firește de către unii mari predicatori care singuri s-au autoîndreptățit și nu sunt în Duhul. A treia modă este 'nici așa și nici așa' sau 'și așa dar și așa', adică sunt plini de ''calea de mijloc'', sunt echilibrați, adică au în ei și vicleniile ''ascultării de duhovnic'' pentru ca să sprijine instituțional tot felul de privilegii și de privilegiați pe nedrept dar au și vicleniile autoîndreptățirii pe text, pe citate, exact ca și toți sectanții... și se declară ăștia mulții și mari ortodocși, mari duhovnici, mari credincioși, mari habotnici, mari purtători și înțelegători de Hristos. Ce-i unește pe toți este moda slavei deșarte, adică unii altora își dau slavă și măriri deșarte bucurându-se în entuziasmul că cică s-a dat liber la păcat și la mândrie, și așa, foarte fericiți, și foarte apostoli care au descoperit ei 'afundarea' în mocirlă strigând Evrica, îi vezi cum se strâng hrănindu-se unii pe alții cu slavă deșartă și mândrie... Iar dacă se adună în clădiri cinstesc zidurile și măreția construcțiilor și frumusețile lor de parcă ar admira femeile pentru că le oferă tot felul de plăceri necuvincioase. Păi nu se văd icoanele? Nu se văd picturile de pe pereți ce reprezintă ele? Sunt sfinți îmbrăcați în credință care ascultă de Cuvânt! Ei sunt în natură, sub cerul liber, sau urmează pe Iisus, iar Iisus cinstea Crucea și Zidurile căci erau ale Lui Dumnezeu oricât de mici și oricât de mari ar fi, pentru că în ele s-a depus Duhul Sfânt și prin ele trecea Marele Împărat înnoind Harul ce locuia tainic în ele... Acuma precis ne vom întreba: da' cum e mai bine să facem ascultare de Dumnezeu?' Păi așa cum a zis sf. Ap. Pavel: ''Ascultați-vă unii pe alții la ceea ce este bine... pentru Hristos, fiți următori Lui supunându-vă mai marilor voștrii (ăia sfinții și drepții), și unii altora să purtați greutățile și sarcinile și astfel veți plini legea Domnului, sfințenia.'' Deci vă rog să încetați cu viclenia trimiterii oamenilor ca să facă ascultare de duhovnic motivând că cică sfinții au scris asta! Păi au scris însă viclenia voastră s-a depus și voi cereți împlinirea vicleniei folosindu-vă de textele sfinte ale sfinților. ''Ascultați-vă unii pe alții la ceea ce este bun... spre slava lui Dumnezeu''. |
Citat:
|
Citat:
# pkg_delete pucioasa stilism schism |
Citat:
Deci dacă chiar vrei să te spovedești crede-mă că nu eu te opresc, însă ar trebui să începi cu păcatul cel mai mare dacă tot te duci, persistența în viclenie, în credulitatea născocitivă și în susținerea orbește a slavei deșarte... împreună cu toți 'duhovnicii', firește. Ce sens are să-mi ironizezi scrierile apărând 'ascultarea' când se vede de la o poștă cât de ergolios ești apărând ergoliile puilor de năpârcă... ...''Au doară'' nu întrebau și ei pe Hristos la fel: ''dar cine este Aproapele meu?'' sau ''nu este acesta fiul tâmplarului?'' sau intrebarea aia naivă cu banul... Păi dacă voi nu ascultați de Aproapele vostru pe care-l știți și-l cunoașteți cum atunci veți avea credință ca să ascultați de duhovnicii pe care nu-i știți și nu-i cunoașteți? Nu vezi deci că ești plin de vrăjeală vicleană? Nu vezi că te-ai molipsit de ceartă? Ce artă? Păi artă marțială și joială, adică dacă te cerți cu aproapele cum atunci vei asculta de duhovnic... sau de scripturi sau de Dumnezeu? Chiar nu-ți dai seama că nicimăcar nu pricepi ce am scris fiindcă slujești idolului meci la care ai pariat și tu pe echipa viclenilor ascunși sub hane de biserică pentru ca să nu se vadă fărădălegiile și privilegiile cu care își umflă inima? Dar le va fi bolovan greu care o săi trag în fundul adâncului... ''Fericiți cei cu inima curată căci ei vor vedea pe Dumnezeu'', viclenii răi și răstălmăcitori și fățarnici nu vor moșteni împărăția căci ai au slujit mamonei... trimițându-vă însă pe toți să ascultați de duhovnici... de duhovnicii ținuți de ei sub ascultare... nu de Dumnezeu ci de ei înșiși, pentru scaunele și măririle și slava lor. Deci dragul meu, dă slavă Domnului și nu gLumii cu 'bisericile' lor cu tot, deci nu mie ci Lui Dumnezeu... ascultând voi unii de alții la ceea ce este bun... lui Hristos. |
Cin' se ceartă dragule? Eu?? Care abia scriu 10 cuvinte? Sau matahale care parcă ai fi Balzac?
|
Citat:
''Și un oftat sau un strănutat poate fi un păcat!..'' și cu cât pare mai mic el este mai mare. |
Dar tu nu ești eretic, nu te-am întrebat așa ceva.
Tu ești doar stilist, adică o țâră schismatic, mai ai șanse de revenire în sânul Bisericii dacă renunți la idolatria calendarului. |
Citat:
Deci vezi că minți cu nerușinare și că ești viclean? Nu trebuie să scrii decât 6 cuvinte și știu că ești cumpărat de diavolul roșu ca să minți despre mine sau despre Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa. Stiliștii sunt eretici nu pentru că țin ei la calendar cum confunzi tu ci pentru că ei osândesc ortodoxia Română că a dat ceasurile înainte cu 13 zile, și spun ei că e greșit canonic și că de atunci s-a pierdut Harul, când canoanele nu osândesc așa ceva, nu osândesc mutarea ceasurilor... ...deci chiar dacă ei cred corect că nu exista motiv întemeiat ca ceasurile să se fi dat înainte, ei pe baza acestui adevăr, că nu e bine să serbezi sfinții în alte zile decât în zilele lor, că trebuie respectată cursivitatea săptămânilor și a anilor și că nu trebuiau operate modificări după calculele calculaționștilor științifici care au potrivit lucrurile ca să fie ceva repetări stelare, ceva cicluri observate de ei... pe cer... niște potriveli crezând ei că anul are în timp cicluri de câte 4... stiliștii sunt eretici deci nu pentru calendarul lor sau al altora ci pentru faptul că ei susțin verbal și practic prin rebotezări și remiruiri și alte lucruri minciuna, susținând absurdul că cică ei ar fi singurii valabili și că BOR ar fi eretică și mai ales susținând ei erezia că Duhul Sfânt n-ar fi fost lucrător în BOR de la momentul când s-au dat ceasurile înainte. Dar eu ca susținător neplătit și dezinteresat al celor de la Pucioasa, n-am cum fi stilist din moment ce sf. Verginica a fost o credincioasă din BOR care a fost iubită de Dumnezeu și care a lucrat prin ea după momentul schimbării ceasurilor... până azi prin urmașii ei la trâmbițare. Deci vezi dumneata cum singur te-ai dovedit și viclean și necunoscător dar insunator că cică eu aș fi schismatic sau eretic sau stilist?.. când defapt tu ești cel ce te ascundeai sub cele 6 cuvinte cu care mă ironizai? Iată că dacă nu te-ai oprit la timp, acuma ți-am demon-strat... că trebuie să te spovedești... din moment ce bagi vrăjeală și diversiune ergonomică și ergolioasă... Știu că ți-am mai explicat asta, însă dacă nu vrei să pricepi înseamnă că vrei să persiști în viclenie și acuzări mincinoase... iar a persista este dovada clară că ai pariat pe victoria căpușei roșii și a mulțimii de puișori... din ăia neștiutori și nevinovați care mișună peste tot fiind programați de către cel rău: -să se laude în deșert în numele gLumii, -să creadă că s-a dat liber la păcate și mândrie ca prin asta să te sfințești ademenind fecioarele -să fie ei foarte drepți pe nedrept. Știu prea bine că e o deșertăciune a deșertăciunilor ca să cred că vei fi vreodată cinstit... nu cu mine ci cu Dumnezeu, deci nu aștept să te schimbi pentru mine făcându-mi pe plac prin încercările de a citi ceea ce scriu cu bună credință ci mă rog să te lași schimbat pentru ca să lepezi năravul tău cel mare: ergoliul de care te-ai molipsit de la falșii duhovnici și falșii predicatori... căci altfel nu aveai cum să mă faci stilist!.. decât luându-te după unii ca ei care neavând cuvintele dreptății la ei... te aruncă în atoatăștiința lor deșartă, ei știu întotdeauna mai bine ca tine și ca Dumnezeu ceea ce ești: un păcătos eretic și schismatic și care nu mai ai nicioșansă, și asta pentru că ei sunt fataliști fatalizați de matematica și fizica și chimia științificilor care au născocit teorii fataliste pe care le-au băgat în calendar și în an ca să le puște lor socotelile. Socotelile sunt greșite, calendarul e greșit, datul înainte a ceasurilor este durere pentru sfinți căci nu mai sunt sărbătoriți la zilele lor, dar asta nu este o greșală canonică... nu este sursă de greșală pierzătoare de Har și de lepădare de Dumnezeu... ...deci atunci când rugam rectificări ortodoxe asupra Calendarului și a anului nu susțineam stiliștii sau pe ăia care s-au erijat în biserica pe vechi, fluturând calendarul în timp ce calcă în picioare toate canoanele... ci vorbeam despre Adevărul, care dacă nu este luat în seamă e ca și cum ți-ai tăia încet dar sigur craca de sub picioare, însă nu cazi pe pământ ci te tooot duci până în fundul iadului... incet dar sigur... și odată brusc de toooooot, ferească Dumnezeu. |
Citat:
Mă apucă râsul... însă nu e de râs... totuși mai ai o șansă: să crezi că nu e mincinos Creatorul a toate, mă refer la scripturile pe care tu nu le crezi atunci când e vorba de Creație, bine că le crezi măcar în ceea ce privește mântuirea sufletului. Dar știi dumneata cine este Sufletul omului?.. firește, doar dacă se pocăiește omul și se umilește și se smerește... ca să asculte, nu de mine ci de Învățătorul tuturor. Păcat că i se dă prea puțină atenție. Oare ce altceva mai bun avem de făcut? Să ne slăvim în deșert și să ne adunăm în numele gLumii? Minciuna n-a făcut-o Dumnezeu, ci mamona. |
Citat:
|
" Povesti " adevarate !
Postarea a fost mutata la alt thread !
|
Citat:
N-are nimeni ce-mi dă mie Dumnezeu... așa că ce poate să-mi dea mie gLumea dacă Dumnezeu îmi dă Cuvânt... Pucios... veșnic viu? Tu vrei să fiu plătit de cineva ca Iscarioteanul ca să zici că mi-am vândut sufletul cuiva pe bani și că sunt un fel de mercenar ca să pledez vre-o cauză pe nedrept... Eu scriu aici din pură plăcere și fericire... vă împărtășesc bucuria mea, pe gratis, însă văd că tu ai vrea să mă plătești ca să tac, doar pentru că habar n-ai ce-s alea eresuri, erezii, secte, minciuni, fățărnicii, viclenii, lăcomii și alte idolisme ce te atrag la meciul mileniului. Nu știi și de frustat ce ești ca credoolul crezi în cei ce au intoxicat apele și aluaturile. Nu mai mâncați din aluatul fariseilor căci ei slujesc doar funcțiilor gLumești! Nu vă hrăniți cu slavă deșartă, cu bucuria ergoliului poftitor de goliciunile infidelității! |
Adică... ce mai e de zis?
Păi alintatu' fariseu are impresia că el însuși ca fiu al lui Avraam, ca fiu al lui Dumnezeu, ca Dumnezeu între zei și între oameni păcătoți căci este scris ''sunteți Dumnezei și minunat este Domnul întru sfinții Săi'' și fiindcă știe el toată scvriptura și poate el totul că se închipuie veșnic viu-fiu și mai ales poate totul pentru răsplata de la oameni că oamenii apreciază mai mult pe stăpânii viermi și omizi fiindcă-i vede că-s jmecheri și că-i judecă pe toți fără frică și că nu fac nimic din porunci și din munci și cu toate astea sunt foarte bogați, putrezi, ei, săracii farisei alintați au impresia, așa ca niște casnici, ca niște obijnuiți ai casei, ca niște copii foarte deștepți, talentați, înțelepți, îndrăzneți cu ochiul, cu gândul, cu libertatea, cu vorba, au deci impresia că legea sfințeniei e numai pentru sclavi, pentru proști, pentru alții și nici într-un caz și pentru ei, ci ei au dezlegare veșnică, așa ca niște boieri privirilegiați, au dezlegare la toate căci practic toate sunt ale lor sau pot fi ale lor dacă vor... și ca atare ei nu mai fac altceva decât trăncănesc, decât clămpăne, decât viclenesc și te fac din vorbe, din ascunzișuri, din 'taine', te dărâmă cu totul căci ei toți vorbesc și închipuie și nălucifariferizează o nălucă deșartă dar când e vorba de crezut, adică să creadă în puterea de a crede și nu în aia de a avea ce nu ți se cuvine și a te acoperii cu merite și cu haine de biserică, atunci se arată neputincioși și smoliți și victime nedreptățite și violate de către toți cei răi. Adică: alintatu' dacă-l mustră Dumnezeu direct sau prin altcineva, se minte instantaneu lovindu-se'n orgoliul de stăpân al deșertului că cică-i faci rău... și apoi gata, se supără și te urăște căci crede el în bârfa asta e care și-a spus-o singur în ascuns... crede ca credoolul și apoi iscodește și nu se mai lasă cică păcălit de Adevăratul Stăpân și Învățător... că cică l-a bătut, l-a umilit, l-a făcut de rușine. :71: Tot trupul are aceiași lege sfântă și tot Duhul același Har oricât s-ar crede unii copilași care mai de care mai alintați și mângâmamizați între cornițe!:61::36: Vor toți apoi RĂZBUNARE!.. căci se dau cu toții victime vrednice... adică tot ei... stăpânii de sclavi și de cadâne. |
Un banc foarte buun!
Cică se gândește gLumea la tine. :24:
Pentru cei care n-au înțeles: adică vrea să te lași ca să-ți facă pe plac.:21: N-ai cum să scapi de asta decât dacă te strădui mereu ca să n-o mai pomenești, căci de câteori o pomenești ea te mituie... cu tine că cică o placi și că te gândești la ea. Și cum se gândește puiul de om, puii de cipârcă și de cipere la gLume? Păi așa se gândește, ca s-o slujească pentru ca să-i dea ea slavă sperând că o să-i dea și toate bunătățile și plăcerile... gLumii, niște spurcăciuni ce-i drept, dar asta nu mai contează. Acuma hai să vă tălmăcesc și ce a vrut să zică sf.pr. Ioan Botezătorul despre puii de năpârcă... și apoi Domnul despre puii de vipere întărind Cuvântul. Păi năpârca foarte știutoare năpârlește și pârește iar puii de năpârcă sunt foarte superstițioși având o mare evlavie pentru superstițiile și motivele năpârlirii și devin pârâcioși. Iar puii de VIPere sunt puii ăia care-și ucid pe mămica lor viperă când s-au făcut mărișori... de lene, că n-au chef să-și caute de mâncare. Deci dragă Paria Bagdalenea... adică instituție 'divino' umană momonizată, ai de grijă că gLumea se gândește la tine... tot așa cum te gândești și tu la ea!:71: Până nu v-a cânta cocoșul de 2 ori ca să-i pună capăt voi tot nu veți pricepe... |
Citat:
|
Citat:
Fred, cred că am mai explicat destul pe tot felul de fire că am fost deja prea bine plătit de Dumnezeu cu mană cerească ascunsă și nu ca din aia de pe vremea lui Israel cel vechi sau cu prepelițe, ci cu averi cerești și curate pe care nu mi le poate da nimeni altcineva decât Dumnezeu și nici nu mi le poate confisca nimeni din mâna Lui. Iar ei nu trimit pe nimeni în apostolat ci dacă le cere Dumnezeu se duc chiar ei înșiși ca să mustre cetatea aceea așa cum Iona a mustrat pe Ninive și s-a pocăit ea, dar după o vreme au zis că nu ar fi fost distruși și că proorocul a fost un păcălici și atunci le-a venit lor sfârșitul... Și a zis și Ch-efa că nu poți cumpăra Harul cu banii lu' mamona și viclenia lu' taticool, nu se poate fiindcă Harul e curat de orice fel de mită și fățărnicie și viclenie și de orice fel de răutate și absurditate, deci nu merge cu vrăjeală și nărav supărăcios și pretențios. Harul e bun ca binecuvântarea din Dumnezeu și ca tot ceea ce este bun și este din Dumnezeu căci ceea ce este din Adevăr, este născut din Adevăr aia dăinuie. Așa că 'dați Cezarului ce este al Cezarului...', (diadema și lozinca și înscrisurile) iar 'aururul' dați-l lui Dumnezeu adică săracilor... în Duh. Dați voi și nu mă tot ispitiți pe mine la discuții ca să fac apostolat pro sau contra pentru bani... pro sau contra Cezarului... mituindu-mă că am apărat ortodoxia, căci nu ortodoxia vreți voi să apărați ci minciuna vicleană lansată de popa, minciună cu pretenție de mântuitoare scurtă înțelepciune... Puiul de om nu crede decât în minciunile popii... fiindcă e foarte superstițios și credul. De ce credeți voi că i-a zis Domnul lui Iezechiel să mânce pâine din balegă de om? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Soțul Wilmei.
|
Citat:
|
Dedicație specială pentru Willma și Betty
Uite aici un cadou minunat pentru toți sectanții și toți ereticii și pentru toți păgânii și idolatrii și ateii și pentru toți dracii, comunistoizii și masonii... adică pentru toți frații...
...de la un umil creștin ortodox israelit amărât care așa ca Tata săracul 'milă voiește și nu jertfe'. Da, da, abea când a plecat plângând... |
Ce-o fi în capul tău numai tu știi. Un amestec mai "exotic" ca la tine încă nu am întâlnit .
|
Citat:
Dacă tu nu pricepi ce scriu, asta nu înseamnă că e ceva exotic ci mai degrabă exodic. Sau probabil că tu nu ești deacord să nu cumva să urâm sectanții și ereticii, dracii sau păgânii... ca să nu se lovească piciorul lor de vreo piatră, și dacă nu ești deacord să-i iubim căci Domnul pe toți deopotrivă îi iubește atunci probabil că vrei să le dăm foc în piețe sau să-i răstignim așa cum a răstignit Crassus pe toți gladiatorii și toți sclavii care au dorit libertate pe marginea drumurilor Romei sau să-i prigonim ca nu cumva să se amestece cu oile noastre pe care le mulgem și le tundem numai noi, numa' noi doi, bibilică bibiloi. Păi nu zice Hristos că ai Tatălui sunt și că pe oricine vine la El nu-l va scoate afară căci Tatăl este Cel ce-i mână la El? Și oare nu Tatăl este Creatorul tuturor lucrurilor și ființelor? Fie-vă milă deci de Dumnezeu Săracul și nu mai răstălmăciți scripturile și porunca!.. fiindcă în gLume sunt și neghine rele adică fiii celui rău, lupii ăia ce stau ascunși sub haină de oaie, de biserică sau de sfințișori și care au mare poftă de libertate, adică se eliberază ei nu de păcate și mândrii ci de răspunderea înaintea lui Dumnezeu când Acesta le arată hăinuța sau cămășuța lor plină de pete... de păcură care stă gata să se aprindă usturător ca de supărată pretenție absurdă să arunce ei benzina de taină pe toți cei din jur... ca să ardă și ei săracii dacă și așa tot stau dejabba. Dar să știi că ai dreptate, deci nu te contrazic, chiar nu e nevoie să iubești pe nimeni altcineva decât pe Hristos și pe restul să-i lași baaltă ca nu cumva să te pună dracool să ai putere prin vreun organ sau mădular și să te molipsești și tu de toate răutățile și prostiile și perversiunile pe care le fac ei... în frunte cu popa ăla care-i condamnă mereu pe nedrept... săracii de ei. |
De ce îmi pui în gură cuvinte pe care doar mintea ta le debitează?
|
Citat:
Și care sunt mă rog cuvintele pe care ți le-am pus în guriță?.. căci eu ți-am răspuns îndrăznind să pricep ceea ce aveai în minte căci rezultă din text și nu ceea ce ai spus sau n-ai spus ca să trebuiască să-ți pun eu ție cuvinte de care te dezici. Deci ia să vedem ce cuvinte am zis eu că le-ai scris tu ca să te contrazic și prin asta să mă laud pe mine în loc să las loc de bună ziua? Că văd că nu faci altceva decât să mă acuzi de câte ceva... în ambele postări... dar nu direct ci așa ironic și ocult și deductiv insinuant și neclar... în sensul că 'nu citiți că acolo e ceva toxic'... deci ești pe post de un fel de afiș cu moartea sub care scrie ceva ca să avertizeze: Pericol Mare!!!... adică sminteală. Păi nu ți-e rușine ție obrazului măcar un pic?.. să faci și pe prostul apoi susținând că-ți pun cuvinte grele în gură? |
Prefer să nu mai zic nimic, că iărăși deraiezi. Uită ce am zis.
Spune-mi tu ești în înregistrărille care au trimitere de la "deșertex"? |
Citat:
Nu eu din păcate, ci acolo e înregistrat fratele meu... măgărușul. |
Citat:
|
Citat:
Mandrindu-ma cu smerenia mea nu voi dobandi vreodata SMERENIA [lui Hristos]. Ce zici, o fi adevarat? |
Cine nu iubește pe Dumnezeu să fie anatemă!
Păi cum să iubești pe Dumnezeu dacă-L negi, Îl renegi, iei în gura ta Cuvântul Lui și-L împrăștii cu credulitatea naivă că așa vei împlini și tu dacă or să facă alții ceea ce ar fi trebuit să faci tu, și răspândești cu tupeu Cuvântul Credinței în timp ce tu ești o neghină văruită care abea așteaptă să rânchezească... fiindcă vrea mereu să i se scoale din trădare, ca să-și umfle vorbele și să-și îngâmfe inima în timp ce i se ridică smințenia lui până deasupra iubirii și deasupra capului său ca să asculte mai mult pe frați, pe tata sau mama, pe fiice, pe copii, pe nevastă, pe soț, decât pe Iisus...
...și pe cine asculți mai mult pe ăla îl iubești mai mult, iar cine face așa să fie anatemă fiindcă nu împrăștie grâu ci neghină vopsită, ca să facă el mulți copii-balaure, așa mari și nesățioși ca atunci când au jurat fiii lui Dumnezeu să se încurce cu fiicele cele 'frumoase' ale oamenilor de au ieșit 'oameni' ce nu se mai săturau de rău ca beroii! Și dacă în însuși templul tău, în mintea, inima, sufletul, închipuirea ta îți place să pipăi ceea ce nu îți este îngăduit și nu ți se cuvine ție, ca să te hrănești ca o muscă și ca un gândac de cămară sau ca un șarpe iscoditor de pustie, pentru ca să dobândești cunoașterea păcatului și să te mândrești apoi ca un câine negru al pământului ce apără fățărnicia sau ca un câine alb ce apără științele născocitorilor deșerți, cu înțelepciunea lor sau a ta, atunci crezând că ai dobândit pacea fiindcă ești mulțumit că știi... descoperi că defapt tu nu faci altceva decât că descoperi la nesfârșit goliciuni care ți s-au poruncit să nu le descoperi și nici să te distrezi batjocurindu-le cu necredință... și atunci deci dejabba rinchezești ca un rinchezașașaș... și te ascunzi în scăpări mituitoare cu suptul ca să scapi sau pupatul jos ca să faci pe plac și dejabba te crezi creștin fiindcă tu nu ești creștin decât cu numele sau cu hainele sau vorbele lingușitoare când defapt tu ești anatemă și eres, adică un mestec toxic de lucrător acoperit cu credința în timp ce tăgădui puterea credinței, iar iubirea ta nu-și face temele de la Învățătorul Iisus ci de la satana... și astfel copiii tăi vor fi niște uriași blestemați pe fața pământului din pricina ta... așa ca în vechime. Deci păzește-ți rădăcinile și antenele gândacului ca nu cumva să vadă și să audă și să pipăie ca să ți se ridice... din necredință și trădare... pofta cea mare, lăcomia de a ispiti... pe Dumnezeu... cu smințenia ta ca să te dai mare, tot mai mare, dându-te până și exemplu și lăudându-te în nebunie... că cică ți-a înflorit țarina ori că ți-a rodit și că de-acuma poți să te mulțumești cu iubirea de sine și să te lauzi cu lucrul tău! Fii mai degrabă atent de ce ți se ridică mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău ca să pretindă datorii și sarcini grele de care tu nici cu degetul nu te atingi, de ce ceri tu de la alții tot felul de jertfe pustii, jertfele vorbelor în deșert care nu împrăștie înțelepciunea fiindcă tu nu ești înțelept ci neghina vopsită fiindcă ești un spurcăcios! Atât a cerut Domnul: Să-i iubești pe toți casnicii tăi, pe toți vrăjmașii tăi, dar pe El să-l iubești mai mult căci pe cine iubești mai mult pe acela-L și auzi mai bine! |
Pe scurt:
Pe casnicool tău: cum l-ai alintat cum o rânchezat, cum l-ai mângâiat cum ți-o dat pa... cu călcâiul, iar dacă l-ai mustrat sau l-ai certat, nu pe el ci pe păcat, gata, te ține minte toată viața că ești de neîncredere fiindcă i-ai făcut rău și l-ai rănit în nevinovăția și autovictimizarea lui cea de bibelou, i-ai luat smalțul, l-ai julit, l-ai jignit... chiar când el săracool te iubea cel mai mult și era și cel mai deștept pentzru ca să-ți aducă slavă în lume cică ție... gata l-ai nenorocit.
E vorba deci să nu pierdeți Calea și mai ales sensul pe ea, că dacă te-ai oprit pe stâncă trebuie să iei aminte să nu fii bolovan 'rotund' ca nu cumva să te rostogolești nu numai până jos ci până la fundul... mării, acolo unde satana te calcă pe cap și putrezești exact ca cingătoarea de in nemuiată și băgată de Ieremia proorocul în crăpătura din stâncă și închisă cu pământ lutos. |
Citat:
|
Nu e meritul meu decât păcatool.
Citat:
|
Iată că vine...
''Iată că vine Domnul pe un căluț alb, curat și frumos...
Dracii ortodocși se încruntă. Nu toți creștinii ortodocși sunt creștini și din ei nu toți sunt ortodocși ci mulți, foarte mulți sunt pe invers pe undeva... unii la cale, alții la sensul pe ea, alții la inimă, alții la sex, alții la pofte, alții la milă, alții la știință, alții la iubire.... și toți ăștia pe invers fac în general 'legea' ca cel mai tare din parcare și așa toate rânduielile lor văzute și ținute de oameni sunt în general pe invers... căci toate lucrările lor slujesc lucrarea fățărniciei și prefăcătoriei, arătându-se cu maximă cuviință de fațadă și dând impresia că nu se prefac deloc exact așa ca cerul și pământul brut, ăla de la Facere, pământ tâmp și nelucrat și nerânduit cu dragoste și înțelepciune. Ortodoxia și noua ortodoxie sunt o minune de la Dumnezeu, o binecuvântare și o fericire... însă din păcate nu prea mai este om să facă binele, toți netrebnici s-au făcut și toți se laudă și se dau mari și se cred mai buni ca Domnul dacă deschid satanei și țapului roșu învârtoșat, dacă sunt buni foarte și miloși cu stana și cu dracii îndreptățindui, iată așa se cred ei mai buni ca Dumnezeu făcând bine cică prin aia că se corcesc și se amestecă deși cum oare poți fi mai bun dacă tu în loc să fii mai credincios și mai bun cu Dumnezeu și cu fiii și copiii Lui ca să simți și să te împărtășești de o mai mare bunătate ca a ta, tu ca 'deșteptul', ca smințișorul lepădând grija, paza, porunca, tu ești mai bun cu viciul și cu viciosul ce te trage spre viciu și osp-piciu? Păi poți fi mai bun dacă tu ești mai bun cu răul și ispita ca să stai așa căzut în ea lucrându-ți viciul cu fățărnicie și prefăcătorie vicleană ca să te lauzi? Îți poate veni binele și ceva mai bun de la o mai mare răutate ca tine? Cum atunci te crezi tu mai bun și cum de te vezi mai bun? Simplu: ai fost văzut, te-ai văzut și te vezi, ai mâncat aluatul fățarnicilor cărora le place să fie văzuți și atunci vrei mereu să fii văzut fiindcă-i crezi buni și dovezile lor văzute le iei de bune și apoi iar mai vrei să fii văzut... ca un mare creator, născocitor, bonom, frumos, tânăr, bun de tot, capabil, competent, puternic foarte care poate orice, limbut, atractiv și toate celelalte vrăjitorii științifice, moderne, trendy, exact așa cum e pe placul gLumii... și de aia rânjești fiindcă te în crezi... sperând ca prin minune să fii văzut tot mai bine. Deci te-ai văzut bine și mai vrei... sperând că... te vei vedea iarăși bine și realizat, așa cum te-au păcălit fariseii gLumii căci lor le place să fie văzuți de oameni și să primească plecăciuni și închinăciuni, să ia locurile dintâi la mese și ospețe și să li se acorde multă cuviință și competență, să fie temuți și să le fie sorbite vorbele și cuvântările și să fie respectați pentru ceea ce par ei a fi... pentru vrăjeala cu care vă păcălesc ca pe proști când defapt ei toți sunt niște draci ortodocși, fără milă, fără har și plini de prostie căci ei slujesc toată ziua fățărnicia și lucrarea ei plină de prefăcătorie și pismă ucigașe. Nu este suficient să te crezi creștin sau ortodox ci trebuie să fii cu adevărat un ortodox tainic căci cel ce se laudă și își arată meritele crezându-se sursa binelui și mai are și pretenții foarte înalte de la alții pentru ca alții să le aprecieze toate cele ce le arată ei și le etalează cu importanță de sine spre a fi văzute, toți ăștia nu sunt altceva decât niște satane ce au furat haine de sfinți ca să ia ochii prostimii căci prostime este gloata care crede și urmează fățărnicia lor, fățărnicia gLumii, pisma și viclenia satanei cu care ei se încântă ajunși la putere: puterea de a ucide duhovnicește sau trupește fără milă și fără cruțare pe orice adevărat creștin și pe orice adevărat ortodox... nou ortodox, creștin universal. Răbdați-i da' nu le mâncați aluatul căci mâncarea lor e pe invers și nu-i urmați căci ei cad fie deadreapta fie deastînga fie în centrul poftei rele, nu-i mai urmați pe ei ci credeți Domnului căci El este mai ortodox decât toți ortodocșii la un loc și iată-L că vine pe un căluț alb, curat și frumos.. foarte, un căluț blând și umilit. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:50:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.