Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Biserica Crestina Universala (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10271)

Trimisul 29.06.2016 14:56:06

Pentru AlinB și pentru Admin

Poate că acum ești mulțumit dacă Adminul mi-a șters firul de discuție.
Te poți lăuda înaintea oglinzii, l-ai speriat și l-ai convins că tu ai ''dreptate''. Bravos!

Oare chiar nu-ți pare rău pentru ceea ce ai făcut?

Oare chiar nu-ți pare rău că mi-a șters cîteva zeci de pagini care aveau un rost duhovnicesc?

Ai realizat ceva, ai apărat ortodoxia de Dumnezeu și de trimișii lui! Bravos. Acum laudă-te că ai la activ o mare realizare: Ai întristat pe Dumnezeu și pe mine păcătosul.

Domnule admin, de ce ați șters firul meu de discuție? Că v-a cerut AlinB?
Cu ce am greșit eu? Mă gîndesc că după ce postez ceea ce postez acum o să mă și bannați. De ce vreți să scăpați de mine așa cum ați scăpat de vsovivi? Cu ce am deranjat? Ce minciună am scris? Ce răutate? Ce anume nu am respectat?

Păi dumneavoastră chiar faceți pe plac postacilor care mă fac una într-una nebun pentru ce mărturisesc de la Dumnezeu și mă banați pe mine și nu pe ei, mă cenzurați pe mine și nu pe ei?

Vă rog frumos, nu mai acționați pripit căci nu cred că am scris niciun lucru rău sau care să nu fie de la Dumnezeu deci de ce vă este frică de mine și de ceea ce scriu?

Am jignit pe cineva cu ceva?

Cum se poate să nu vă pese de atîtea pagini scrise de mine pe care le-ați șters dintrun foc?

Vă iert pe amîndoi pentru că nu aveți cum șterge Cuvîntul Dreptății și Adevărului care este în mine și pentru că nu m-am istovit scriind ci Dumnezeu le-a suflat așa că nu mi-ați făcut niciun rău dar sunt trist și spun ca David:

''nu este om să rumege și să gîndească, nu este cine să lupte pentru Dumnezeu, toți s-au făcut netrebnici și lași în biserica ortodoxă, toți vor să pună făclia sub obroc și să ascundă mizeria sub preș... le este frică acolo unde nu este frică și nu le este frică să facă răul, nu le este frică de Dumnezeu... ce-mi va face mie omul? ce-mi va face mie lumea omului?...''

E trist dar sper măcar că nu veți șterge și acest fir în care m-am băgat pentru ca să continui lupta cea bună, firul lui vsovivi.

Probabil însă că mai nou se cenzurează lupta cea bună și se permite lupta cea rea, se permit toate postările în care sunt făcut satanist, eretic, sectant, stilist, nebun, mincinos, rău și altele asemene susținîndu-se că se apără ortodoxia.

Păi eu sunt Trimisul care să apere ortodoxia și eu sunt Trimisul Trimisului Lui Dumnezeu, deci cum veți face?

Oare chiar veți mai tăia mereu trimișii și veți face mereu jertfe sîngeroase pînă la sfîrșit?

Aștept deci să fiu și eu banat ca vsovivi dacă văd că pe el l-ați banat și pe mine m-ați cenzurat fără să vă pese deloc de Dumnezeu și de Mine și de tot ce am mărturisit.

Ați aruncat la gunoi tot ceea ce am scris încît sufletul meu mă doare.

Oare simțiți ceea ce ați făcut? Fiindcă tot ce am scris era fără greșală și era de la Dumnezeu. Nu puteți însă șterge fiindcă tot ceea ce am scris este scris și în ceruri așa că nu ați reușit decît să vă faceți păcatele nedreptății și cenzurării în deșert pentru ca nu cumva oile să afle Adevărul.

Vă iert și aștept să mă cenzurați căci văd că sunteți pe o mînă sau pe o minte. O să plec la fel cum a plecat vsovivi etichetat ca sectant sau ca eretic sau ca nebun sau cu eticheta satanei. Nu vă amăgiți căci este cine să mă consoleze: Dumnezeu... și nu oricare ci Cel Adevărat, Făcătorul Cerului și al Pămîntului și al tuturor celor văzute și nevăzute și Domnul Iisus Hristos și Duhul Sfânt. Este cine să mă Mîngîie în dureri.

Dar mă gîndesc ce veți face cînd Hristos vă va face să dați ochii cu mine și cu Adevărul... atunci cînd va fi asta și tot ce am scris eu va sta între mine și voi? Ce veți face? Veți plînge? Veți arunca răspunderea în cîrca maimarilor? Vă veți rușina? Vă veți cere iertare?

Oricum să știți că nu mă supăr chiar dacă veți cenzura orice voi scrie și mă veți bana și pe mine așa ca pe vsovivi. Nu mă supăr pentru că eu înțeleg cît e de grea lupta cu cel rău și puțini sunt cei care pot să o ducă cu răbdare pînă la sfîrșit.

Deci vă iert și nu sper că nu voi fi banat și nu mi-e frică de bannare și de cenzură. De 70 de ani răbdăm asta!

''Facă-se Doamne precum tu voiești!''

Copacel 29.06.2016 15:07:40

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624956)
Păi eu sunt Trimisul care să apere ortodoxia și eu sunt Trimisul Trimisului Lui Dumnezeu, deci cum veți face?
Veți mai tăia mereu trimișii și veți face mereu jertfe sîngeroase?
Aștept deci să fiu și eu banat ca vsovivi dacă văd că pe el l-ați banat și pe mine m-ați cenzurat fără să vă pese deloc de Dumnezeu și de Mine și de tot ce am mărturisit.
Ați aruncat la gunoi tot ceea ce am scris încît sufletul meu mă doare'

Bre te simti prost din cauza bolii nu din cauza noastra.Cum ti-am spus si in alt
post du-te la un medic psihiatru si ia-ti un duhovnic bun.

In plus, matale scrii foarte mullt la o fraza din commentul altui user. Si nimeni
nu sta sa citeasca atata, mai ales cand se vede ca incepi sa te indepartezi de
subiect si sa o dai in probmele tale obsesive.

Deci tratament medicamentos si tratament duhovnicesc.Cu cat incepi mai
devreme cu atat sunt sanse mai mari sa nu faci complicatii ale boli.

Trimisul 29.06.2016 15:14:44

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 624957)
Bre te simti prost din cauza bolii nu din cauza noastra.Cum ti-am spus si in alt
post du-te la un medic psihiatru si ia-ti un duhovnic bun.

In plus, matale scrii foarte mullt la o fraza din commentul altui user. Si nimeni
nu sta sa citeasca atata, mai ales cand se vede ca incepi sa te indepartezi de
subiect si sa o dai in probmele tale obsesive.

Deci tratament medicamentos si tratament duhovnicesc.Cu cat incepi mai
devreme cu atat sunt sanse mai mari sa nu faci complicatii ale boli.

Mai e ceva de zis la asemenea postări ''binevoitoare''?

Nu mă simt prost din cauza vreunei boli ci mă doare pentru că ați reușit împreună să cenzurați în deșert ceea ce am scris și nici într-un caz că din cauza voastră! Ați cenzurat Lupta cea Bună!.. în timp ce sărbătorim pe sfinții Petru și Pavel. Nu e cumplită grozăvia asta? Oricum sărbătoarea în cer este peste 13 zile și eu o țin cu adevărat abea atunci!

Voi chiar credeți orice răutate spusă sau insinuată de unul sau de altul dintre ignoranții și neglijenții cu interes ascuns și rău? Chiar atît de lași și fricoși sunteți încît să faceți cu obediență voia celui rău?

Copăcel dragă, cu ce ți-am greșit eu ție? Ce minciună sau răutate sau nedreptate ți-am zis?

Și dacă ți-am răspuns de fiecare dată cu îndestulare încît nici nu ai putut să citești așa cum mărturisești atunci eu sunt nebun? Eu sunt rău și nebun pentru că tu te plictisești și nu poți citi tot ce ți-am răspuns și nu poți pricepe ceea ce am scris? Tu cum ești atunci dacă crezi în egipsihologi și psihiatrii dar și în duhovnici? Păi ori cu Dumnezeu ori cu lumea. Tu ești cu amîndoi? Nu se poate deci problema e la tine dragul meu, căci pui mai presus de Dumnezeu credința ta în medici și psihiatrii și psihologi... care vorbesc din științele deșarte și desfrînate ale gLumii.

Nu e drept ce faci și ce crezi Copăcele dragă. Nu e drept să crezi în minciuni, bîrfe și răutăți! :68:

AlinB 29.06.2016 15:28:14

Citat:

Oare chiar nu-ți pare rău că mi-a șters cîteva zeci de pagini care aveau un rost duhovnicesc?

Rostul duhovnicesc al inchinarii la Udrea si declaratiile tale cum ca te crezi Hristos + reclama la puciosi si "Falsul Ierusalim" nu erau cu rost duhovnicesc ci dimpotriva, o bataie de joc la adresa credintei.

Si nu-ti plange de mila, ca prolific verbal esti, sa-i multumesti ca e intelegator si tolerant peste poate ca acum nu mai scriai de pe pseudonimul asta si trebuia sa-ti faci un alt cont amnezic vizavi de "incarnarile" precedente.

AlinB 29.06.2016 15:30:01

Citat:

Na poftim, pentru cine nu crede ca e trol.

CristianR 29.06.2016 15:37:00

Citat:

Trimis înseamnă apostol, după cum sunt sigur că știi. Iar Trimisul lui Dumnezeu nu poate fi altul decât Iisus Hristos, cred că și în accepțiunea ta.
Despre cei 12 plus Pavel, știm că i-a trimis însuși Hristos la propovăduire. Ceilalți 70 erau, și ei, în strânsă legătură cu cei 12. Pe tine când și în ce mod te-a trimis? Apoi, dacă te-a trimis, ești în comuniune cu ceilalți apostoli? Sau cu cine ești în comuniune? Ești un trimis singuratic? Ai o misiune anume?

Ceri sfatul vreunui duhovnic sau tu, fiind „trimisul”, primești poruncă și sfat de la Dumnezeu direct? N-ai niciodată îndoieli în ceea ce te privește? Te-ai gândit vreodată că poți greși? Te sfătuiești și cu vreun om?

AlinB 29.06.2016 15:42:42

Tu nu intelegi ca asta isi bate joc de credinta crestina intr-un fel in care putini pot pricepe?

Da, din pacate e mai inteligent decat 90% din crestinii de aici, care nici macar nu-si pot da seama cand credinta lor e ridiculizata cu insusi cuvintele ei.

Probabil sunt atat de hipnotizati de terminologia specifica, incat nici nu mai analizeaza logic ce spune individul.

Pe de alta parte, si faptul ca nu-l citeste nimeni, ar putea fi o explicatie.

abaaaabbbb63 29.06.2016 15:43:30

Off, ajunsesem si eu la 2500 de postari...

Copacel 29.06.2016 15:47:21

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624958)
Copăcel dragă, cu ce ți-am greșit eu ție? Ce minciună sau răutate sau nedreptate ți-am zis?

Pai aici e buba, ca n-ai gresit cu nimic si n-ai zis nici i minciuna in schimb te
comporti ca si cum ai fi atacat cand nimeni nu te ataca.
Dumneata cand observi ca parerea interlocutorului difera o percepi ca un atac si
ca drept urmare simti nevoia se te aperi in fata "pericolului" care nu exista.
Chestia asta semana cu un fel de atac de panica dar eu nu-s doctor, pt asta
trebuie sa te vada un medic,pentru ca nu este normal cum reactionezi.
Apoi pe baza acestor reactii iti faci scenarii care nu exista in realitate si apoi
intrebi pe interlocutor de ce este rau cu tine. Imi pare rau dar aceste scenarii
ale tale au la baza un rationament cu o nuanta de schizo.
De aceea iti zic sa te duci la un consult psihiatric.Poate n-ai nimic si esti tu mai sensibilos din fire, insa mai bine sa previ decat sa tratezi .

Copacel 29.06.2016 15:49:28

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 624963)
Tu nu intelegi ca asta isi bate joc de credinta crestina intr-un fel in care putini pot pricepe?

Dar poate el chiar crede cele ce scrie. Si el nu intelege de ce noi nu intelgem "realitatea" pe care el o intelege, intelegi ?
El crede ca noi vedem realitatea cum o vede si el doar ca, spre deosebire de el, noi refuzam sa vedem "adevarul" pe care el il considera adevar in realitatea lui.

Trimisul 29.06.2016 15:58:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 624960)
Rostul duhovnicesc al inchinarii la Udrea si declaratiile tale cum ca te crezi Hristos + reclama la puciosi si "Falsul Ierusalim" nu erau cu rost duhovnicesc ci dimpotriva, o bataie de joc la adresa credintei.

Si nu-ti plange de mila, ca prolific verbal esti, sa-i multumesti ca e intelegator si tolerant peste poate ca acum nu mai scriai de pe pseudonimul asta si trebuia sa-ti faci un alt cont amnezic vizavi de "incarnarile" precedente.

Nu e clar cît de tare ești virusat de propaganda celui rău?
Ce mai e de zis? Ce să-ți mai răspund?

Nu-mi plîng de milă ci te întreb ca să ne lămurim:

1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi?

2. Ce te face să crezi că ceea ce scriu eu și cred și susțin sunt o bătai de joc la adresa ortodoxiei? Nu pricepi că eu sunt mirean creștin ortodox din BOR și nu le fac lor reclamă, pentru că orice reclamă se face pe bani ci eu chiar cred în Noul Ierusalim de la Pucioasa și în Cuvîntul lui Dumnezeu? Nu pricepi că nu e niciun rău să te crezi sau să fii Hristos ci e rău să crezi ce crede satana și să te crezi ce se crede satana și să fii satana și să faci ce face satana?

3. Adică atît de tolerant și înțelegător este încît mi-a retezat dintr-un foc tot firul de discuție pentru că i-ai cerut tu? Păi tu ar trebui să-i mulțumești că ți-a făcut pe plac ție, nu mie și nici lui Dumnezeu deci tu ar trebui să-i fi recunoscător că deși la orice mesaj faci atacuri la persoană mințind și insinuînd în mod josnic ești tolerat încît nu am văzut să-ți dea vre-un avertisment ca să-ți mai reduci tupeul! Eu nu am de ce să-i mulțumesc eu l-am iertat.

4. Amnezia și metempsihoza multiplelor încarnări îți este ție specifică și nu mie căci asta faci ori decîte ori neglijezi adevărul și înțlegerea corectă din mesajele și textele mele. Deci lingușeala asta pe lîngă admin e un fel de dare și luare de mită așa că dragule dacă te-ar vedea procurorii cărora te închini tu, cei ce au lapidat-o pe Udrea, or să te bage acte de corupție. Așa că nu mai fă pe viteazul cînd defapt ceea ce faci tu sunt dovezi de lașitate și de răutate propagată așa ca mitomanii care cred ei că așa se apără ortodoxia sau forumul sau sănătatea mintală sau onoarea sau imaginea și credibilitatea. Păi dragul meu tu în mod clar prin ce susții și prin felul cum te comporți și dialoghezi nu ai cum să faci parte din biserica ortodoxă pentru că tu nu crezi în Dumnezeu ci tu crezi în lume dragul meu și ești la fel de mincinos și de laș ca ea, și îmi pare rău că trebuie să ți-o spun pentru că iată că așa o să mă și urăști. Și crezînd în lume, în secte, în stiliști, în atei și păgîni și în toate amestecăturile metempsihotice ale încarnării iată că ai tupeul să mi le verși pe toate mie în cap și numai pentru faptul că ție îți este frică să crezi cu adevărat în Dumnezeu. Ți-am spus că te iert și dacă te-am iertat acum ce mai vrei?

Vrei să ai și dreptate? Păi n-ai cum din păcate pentru tine, dreptatea este a celor drepți și nu a celor învîrtoșați la inimă și la sfințenie!

abaaaabbbb63 29.06.2016 16:07:13

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624967)
1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi?

"Elena Udrea este audiată, la această oră, în Dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă de fraudare a fondurilor europene."

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...arul+Gala+Bute

A furat.

A furat din bani publici, platiti de romani prin taxe.
A furat o intraga Europa, furand din banii dati de tari straine pentru dezvoltarea tarii noastre.

Nu e destul?

Trimisul 29.06.2016 16:07:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 624961)
Citat:

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Na poftim, pentru cine nu crede ca e trol. Na poftim, pentru cine nu crede ca e trol.

De ce sunt trol că m-a trimis Dumnezeu la voi? De ce sunt trol pentru că m-a trimis și Domnul nostru Iisus Hristos la voi?.. căci el este Marele Trimis deci sunt și trimisul Trimisului.

Ce dovedește că aș fi un trol? Că scriu mult?

Oare nu se vede că tu spui asta și dacă tu spui asta părînd că deduci tu din ceva sau că nu ar fi adevărat ce spu sau că ar părea o nebunie fiindcă asta insinuezi mereu atunci e musai să te creadă cineva pe tine?

Tu spui asta! Deci de ce sunt eu un trol dacă tu spui asta și nu eu?

Unde te-am mințit? Am stat frumos pe firul meu de discuție și tu ai venit acolo și ai făcut tot posibilul să mă batjocurești pînă ce adminul a șters topicul, că i-ai cerut tu și pentru că te-o fi crezut sau poate pentru că o fi avut alte interes ascunse, nu știu, nu dau cu parul, ideea este că nu ai cum să mă acuzi pe mine că aș fi trol cînd tu ești cel ce la fiecare postare mă face nebun!

Și îți repet, poate că nu știi: ''Oricine va face prost pe fratele său de credință va fi vrednic de judecata sinodului sau a sinedriului și oricine va face nebun pe fratele său va fi vrednic de focul gheenei'' deci cel ce te-a învățat să calci în picioare Cuvîntul lui Dumnezeu și pe Trimișii Lui este un trol! și nu eu care nu-ți vreau răul ci binele căci de aia și stau de vorbă cu tine, nu ca să te acuz ci pentru ca să te ridic în Dreptate și în Adevăr fiindcă tu din pcăate ești pierdut în întunericul minciunii și propagandei.

Trimisul 29.06.2016 16:14:20

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 624962)
Trimis înseamnă apostol, după cum sunt sigur că știi. Iar Trimisul lui Dumnezeu nu poate fi altul decât Iisus Hristos, cred că și în accepțiunea ta.
Despre cei 12 plus Pavel, știm că i-a trimis însuși Hristos la propovăduire. Ceilalți 70 erau, și ei, în strânsă legătură cu cei 12. Pe tine când și în ce mod te-a trimis? Apoi, dacă te-a trimis, ești în comuniune cu ceilalți apostoli? Sau cu cine ești în comuniune? Ești un trimis singuratic? Ai o misiune anume?

Ceri sfatul vreunui duhovnic sau tu, fiind „trimisul”, primești poruncă și sfat de la Dumnezeu direct? N-ai niciodată îndoieli în ceea ce te privește? Te-ai gândit vreodată că poți greși? Te sfătuiești și cu vreun om?

Dacă tu te îndoiești pe nedrept că sunt cu adevărat Trimis atunci de ce îmi pui mie atîtea întrebări? Vrei să te lămurești tu însuți sau vrei să mă lămurești pe mine că cică n-aș fi trimis? Păi de lămurit te poți lămuri din ceea ce scriu și din ceea ce mărturisesc sau poate că tu vrei să-ți dau semne și minuni ca să crezi sau ce vrei de fapt?

Sunt așa cum ți-am spus Trimisul și Trimisul Trimisului, adică sunt Trimisul lui Dumnezeu la voi și trimisul Domnului Iisus Hristos la voi care este defapt Marele Trimis!

Nu sunt apostol ci un simplu mirean din BOR care cred și în Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa adică în Cuvântul lui Dumnezeu din sfintele cărți albe.

Sunt în comuniune cu Dumnezeu și cu cine este în comuniune cu Dumnezeu.

Trimisul 29.06.2016 16:36:26

Citat:

Da, din pacate e mai inteligent decat 90% din crestinii de aici, care nici macar nu-si pot da seama cand credinta lor e ridiculizata cu insusi cuvintele ei.

Probabil sunt atat de hipnotizati de terminologia specifica, incat nici nu mai analizeaza logic ce spune individul.

Pe de alta parte, si faptul ca nu-l citeste nimeni, ar putea fi o explicatie.

1. Spui că îmi bat joc de credință încît nimeni nu poate pricepe că îmi bat joc de ea... zici că sunt foarte puțini care ăși dau seama printre care ești și tu, atunci care ar fi scopul bătăii de joc dacă nimeni nu-și dă seama decît persoana ta? Probabil că vreau să îmi bat joc de tine și de credința ta din moment ce numai tu pricepi că îmi bat joc de ea. Alții n-am remarcat să susțină' ceea ce susții tu. Ți-am mai spus, susți asta pentru că tu nu crezi și fiindcă nu crezi ai alte interese ascunse care te fac să ''vezi'' bătăi de joc la adresa ORTODOXIEI. Ți-am mai spus că eu sunt trimis să o apăr pe cînd cei ce o apără așa ca tine defapt o batjocuresc și nicimăcar nu-și dau seama de asta.

2. Cum ar putea fi credința ortodoxă ridiculizată de însuși cuvintele ei? Deci tu susții că în Ortodoxie e folosită o terminologie care pentru tine este un limbaj de lemn care ascunde sub el defapt o batjocură care se poate înțelege doar de către cei foarte inteligenți, sub 10%, printre care iată că ne numărăm noi doi care ne dăm seama că îmi bat joc de ortodoxie așa cum pe vremea lui ceaușescu erau tot felul de actori și de grlume prin care era batjocurit regimul. Doar că atunci pricepeam toți aluziile și apropourile și insinuările și batjocurile iar cei ce nu pricepeau erau doar securiștii tablagii și familia împușcatului căci dacă ar fi priceput ar fi cenzurat.

3. Se pare că tu ești cel hipnotizat încît deși nu citești ceea ce scriu știi că îmi bat joc de Ortodoxie și știi că ar trebui să mă cenzureze adminul pentru asta și mai știi că oricum nu mă citește nimeni. Păi dacă nu mă citește nimeni atunci pentru ce ar trebui să fiu cenzurat?

Deci de ce anume ți-e frică? Eu m-aș cutremura dacă aș avea o astfel de logică ''dreaptă'' ca a ta pentru că sigur mi-aș face mie însumi mult rău și poate și altora cu ea.

Dragul meu, nu trebuie să ai nicio logică fiindcă s-ar putea să te basculeze și să cazi prin judecăți și prejudecăți în păcat și în hău așa că lasă dragule după Dumnezeu ca ceea ce este DA să fie da și ceea ce este NU să fie nu așa cum este scris în scripturi căci tot ce depășește ''logica'' asta sigur vine de la cel rău.

Deci nu mai bascula după interes ca să vezi mereu cai verzi pe pereți pentru că pe pereții bisericilor sunt pictați sfinții și apostolii care propovăduiesc direct în natură, sub cerul liber, unde fac biserici din oameni și din ucenici și nu din palate omenești.

O explicație ar fi la ce ți se întîmplă că nu ești din cei 10% foarte inteligenți ci s-ar putea să nu fi nici din cei 90% care nu pricep că-mi bat joc cînd e clar că nu-mi bat joc și deci s-ar putea să fii din cei sub 1% care nu pricep mai nimic din Credință decît ca orice hoț strigă săriți hoții și nu pentru că sunt vicleni ci pentru că de frica viclenilor teroriști fac și ei la fel ca ei.

Trimisul 29.06.2016 16:43:50

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 624964)
Off, ajunsesem si eu la 2500 de postari...

Poți să-i mulțumești prietenului tău AlinB. A reușit să-l păcălească pe admin că cică Dumnezeu își bate joc de credință și că la fel fac trimișii Lui așa că a cerut mereu bannare și cenzurare, trolul strigînd opriți trolul și că trebuie cenzurare și trimișii trebuie internați, nu oriunde ci direct la nebuni.

Eu ce să mai spun? Mie mi-a șters tot ce am scris de 2 săptămîni.

Nu știu de cine le este lor frică din moment ce de Dumnezeu nu le este?

Cred că de lume și de mass media. E o frică de presă și de ziariști în zilele astea ceva de speriat.

Dina asta trag concluzia că stimabilii au ceva de ascuns! Nu sunt curați cu inima și aruncă mereu pe mine că cică eu nu aș fi ci că mi-aș bate eu joc de ORTODOXIE.

Ție ți s-a părut că mi-am bătut joc de cineva sau de ceva? Oare nu ți-am spus pe față ceea ce cred și în cine și de la Cine? Nu cred să fii umblat pe aici cu vrăjeala... în schimb prietenul tău AlinB deși îi arat că e păcălit de propaganda lumii el crede că eu îl mint și nu ea și că eu îmi bat joc de el și de ortodoxie și nu ea. Păi dacă așa crede omul, că cică așa a dedus el logic din ce scriu eu, oare o fi adevărat?

Tu ce ai dedus logic? Ia spune.

CristianR 29.06.2016 17:05:06

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624970)
Dacă tu te îndoiești pe nedrept că sunt cu adevărat Trimis atunci de ce îmi pui mie atîtea întrebări? Vrei să te lămurești tu însuți sau vrei să mă lămurești pe mine că cică n-aș fi trimis? Păi de lămurit te poți lămuri din ceea ce scriu și din ceea ce mărturisesc sau poate că tu vrei să-ți dau semne și minuni ca să crezi sau ce vrei de fapt?

Sunt așa cum ți-am spus Trimisul și Trimisul Trimisului, adică sunt Trimisul lui Dumnezeu la voi și trimisul Domnului Iisus Hristos la voi care este defapt Marele Trimis!

Nu sunt apostol ci un simplu mirean din BOR care cred și în Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa adică în Cuvântul lui Dumnezeu din sfintele cărți albe.

Sunt în comuniune cu Dumnezeu și cu cine este în comuniune cu Dumnezeu.

Ovidiu (dacă nu greșesc, ăsta este numele tău real), aș fi vrut să-mi spui dacă duhovnicul tău știe că ești „Trimisul” și, în general, dacă știe cam ce misiune faci pe aici.

Te-am întrebat nu din răutate, ci pentru că știu că sunt multe ispite în care putem cădea, mai ales cei care au o mai mare râvnă pentru Dumnezeu. Sunt sigur că știi și tu din cărțile sfinte cât de subtilă a fost înșelarea unor mari nevoitori creștini.

Asta pe de o parte. Pe de altă parte, cred că iarăși vei fi de acord că și creierul nostru este un organ ca oricare altul, și poate fi vătămat în diferite moduri. Iar atunci când este afectat, nu înseamnă că valoarea sau demnitatea noastră sunt mai mici, după cum nu sunt mai mici atunci când ne este afectat cordul, plămânii sau rinichii.

De aceea, ar trebui să nu considerăm că este o jignire atunci când cineva, poate cu bune intenții, ne spune că ne-ar fi utilă o examinare la psihiatru, după cum nu ne simțim jigniți dacă ne trimite la cardiolog.

Există anumite simptome. Dacă ar veni cineva pe forum și ți-ar spune că este Napoleon, l-ai crede sau i-ai recomanda psihiatrul? Poate l-ai trimite la duhovnic, dar s-ar putea ca duhovnicul să nu aibă ce să-i facă, pentru că duhovnicul înțelept îl trimite pe cel suferind cu inima la cardiolog, iar pe cel cu o suferință mintală, la psihiatru.

Sper să nu te supere cuvintele mele. Ai multă inteligență, mult talent la scris, multă credință. Însă, frățește îți spun, cred că ai nevoie de ajutor și de la oameni, căci prin ei lucrează Dumnezeu. Mergi la duhovnic și la doctor!

Trimisul 29.06.2016 17:07:52

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 624965)
Pai aici e buba, ca n-ai gresit cu nimic si n-ai zis nici i minciuna in schimb te
comporti ca si cum ai fi atacat cand nimeni nu te ataca.

Asta e bună cu nimeni nu te atacă. Chiar crezi că nu mă atacă? Dar nu cu voi mă luptam eu ci cu răutatea și minciuna și cu păcătuirea mea și a noastră în general.

Citat:

Dumneata cand observi ca parerea interlocutorului difera o percepi ca un atac si
ca drept urmare simti nevoia se te aperi in fata "pericolului" care nu exista.
Nu simt nevoia să mă apăr ci simt nevoia să mărturisesc cu dreptate Adevărul ca să nu murim ca proștii în întunericul răutății.

Citat:

Chestia asta semana cu un fel de atac de panica dar eu nu-s doctor, pt asta
trebuie sa te vada un medic,pentru ca nu este normal cum reactionezi.
Aici ai dreptate: cînd mă panichez fac brusc atac de panică și toate relele vin asupra mea dodată ca dintro întîmplare nefericită încît îmi vine să lepăd trimiterea, să lepăd pe Dumnezeu, să lepăd pe Hristos și să aleg soluția lașității, îmi vine și mie să mărturisesc mincinos Credința Ortodoxă așa ca unii dintre voi care mă învață mereu că eu sunt greșitul și că eu trebuie să mă corectez și că eu sunt bolnavul și că eu trebuie să mă tratez, sau că eu sunt mincinosul și că trebuie să mă pocăiesc și să mă mărturisesc înaintea unui Duhovnic.

Practic din panică îmi vine să-mi recorectez corectarea încît să fiu pe placul lumii adică pe placul oamenilor fără Dumnezeu și din obediență și lingușeală să fac pe placul satanei.

Citat:

Apoi pe baza acestor reactii iti faci scenarii care nu exista in realitate si apoi intrebi pe interlocutor de ce este rau cu tine. Imi pare rau dar aceste scenarii ale tale au la baza un rationament cu o nuanta de schizo.
Deci tu vii cu scenariul pe care mi-l descrii că cică eu așa m-aș comporta și apoi ajungi și la concluzia că luptîndu.mă cu niște îngerași care-mi vor binele deși mă fac nebun și trol la fiecare postare iată că apoi cînd le răspund cu Dreptate și Adevăr, sper și cu folos mîntuitor, și ei se supără și cer cenzurare și adminul se execută, apoi iată că tot eu sunt nebunul schizofrenic care vede conspirații și pe care îl urmărește cineva să-l omoare sau să-i facă rău. Adică lupta cea bună pentru voi e un fel de schizofrenie? Da, aveți dreptate, schizo-frenos înseamnă ruperea minții de realitate și practic asta ne cere Dumnezeu să ne rupem de realitățile lumii și de rău deci nu trebuie să vă fie frică de această etichetă a psihiatrilor sau a psihologilor căci ea este o prostie. Sau oare nu orice om atent la ceva sau care se roagă, nu se rupe el complet de realitate și de celelate influențe care s-ar putea să-l distragă de la ceea ce are el de făcut? De la ce-și propune? De la pasiunile și interesele sale? Deci asta ne-a cerut Dumnezeu: Lipiți-vă mintea și inima de Dumnezeu și rupeți-vă mintea de lume și de cel rău!
Citat:

De aceea iti zic sa te duci la un consult psihiatric.Poate n-ai nimic si esti tu mai sensibilos din fire, insa mai bine sa previ decat sa tratezi .
În primul rând că psihiatrii te tratează cu droguri și ajungi ca o legumă deci tratamentul lor în loc să te vindece te distruge complet. Apoi nu cred că am nevoie și în cele din urmă există marele Trimis care ne poate vindeca de orice problemă, el este Domnul nostru Iisus Hristos care a zidit Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa, Dîmbovița și care este același Mesia de acum 2000 de ani, același Hristos, același medic care a vindecat orice boală din popor și a scos orice boală. Deci mai degrabă cred că ai tu nevoie de doctor așa ca și AlinB și alții căci nu eu sunt nebunul și bolnavul și schizofrenicul ci voi sunteți cei ce nu aveți CREDINȚĂ!

CristianR 29.06.2016 17:09:52

Citat:

Poate părea așa, însă nu cred că asta este. Nu este troll; e doar prea original.

Trimisul 29.06.2016 17:19:35

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 624966)
Citat:

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar poate el chiar crede cele ce scrie. Si el nu intelege de ce noi nu intelgem "realitatea" pe care el o intelege, intelegi ?
El crede ca noi vedem realitatea cum o vede si el doar ca, spre deosebire de el, noi refuzam sa vedem "adevarul" pe care el il considera adevar in realitatea lui.

Absolut că eu cred în ceea ce scriu căci altfel de ce aș mai scrie? N-am ce face decît să scriu mult din lucuruile în care nu cred?

Exact voi refuzați să vedeți Adevărul, dar Adevărul nu este numai în realitatea mea ci ceea ce vă spun este în relaitatea lui Dumnezeu din care și voi faceți parte... realitate pe care voi o refuzați pentru că ați crezut și mai vreți să credeți după interes în propaganda lumii condusă de oameni lumești împreună cu satana și cu toată răutatea.

Asta și fac, încerc să vă arăt și vouă că eșistă o realitate a lui Dumnezeu și aceasta este realitatea în care ar trebui să trăim spre deosebire de minciuna în care se trăiește deobicei cu nepăsare, minciuna luată drept adevăr.

Dacă vreți să știți Adevărul, atunci trebuie să credeți că Iisus Hristos este Adevărul și Cuvîntul lui Dumnezeu și trebuie să credeți că tot ce a zi El de la Dumnezeu este adevărat și fără pic de eroare și ar trebui să vă informați mereu mintea și sufletul și inima cu tot ceea ce a zis El pentru ca să vă poată călăuzi Mîngîietorul în tot Adevărul.

Și atunci sigur veți crede mai ușor și veți trăi în dreptate în realitatea lui Dumnezeu, căci ea este realitatea cea adevărată și singura care contează în timp ce orice basm și orice teorie științifică absurdă ce încearcă să explice creația este o păcăleală de stors fraierii de bani și de a-i face dependenți comerțului cu desfrînare.

Trimisul 29.06.2016 17:36:49

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 624968)
"Elena Udrea este audiată, la această oră, în Dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă de fraudare a fondurilor europene."

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...arul+Gala+Bute

A furat.

A furat din bani publici, platiti de romani prin taxe.
A furat o intraga Europa, furand din banii dati de tari straine pentru dezvoltarea tarii noastre.

Nu e destul?

Cum a furat din moment ce și-a delegat toate drepturile de semnătură ca ministru? Văd că și tu crezi propaganda.

Cum a furat din bani publici din moment ce ei îi dădea soțul ei și n-avea nevoie de nimic. Că el o fi furat asta e altă mîncare de pește, doar că a cam divorțat de ea și și-a găsit o nouă victimă. Să fi fost e vinovată de furtișagurile lui?

Tu spui că mulțimea de proiecte pe care le-a făcut România pe vremea cînd ea era minsitru dezvoltării și al turismului au fost un furt? Sau că ea a furat din banii atrași din fondur europene? Păi dacă ea nici măcar nu semna nimic și proiectele erau ale localităților respective atunci cum fura din moment ce geanta cu bani era pentru altcineva din minister și ea nici măcar nu era acolo ci la Constanța? Nu e clar că sistemul era corupt de multă vreme și ea a ajuns șefă încercînd să facă cît de mult bine poate pentru țara asta? Ce proiecte ai mai văzut tu că se derulează de atunci?

Deci ''nu ridica sabie căci de sabie s-ar putea să pieri!''

Sigur că nu ai dreptate fiindcă tu crezi așa ca toți virusații în propaganda mitomanilor și în statul mafiot cu sistemul lui corupt.

Mă întreb de ce nu respectați dreptul la apărare și dreptul oricărui suspect și acuzat de a fi socotit nevinovat pînă ce se pronunță justiția.

Ce creștini sunteți voi? Sau poate că vă orbește dorința de a crede în minciunile propagandei fiindcă vă place și vouă să faceți rău așa ca oricărui dezinformat care luptînd cu păcatul s-a delăsat ca să-i placă răutatea și apoi nu mai luptă cu păcatul său ci cu aproapele fiindcă mereu pe el îl vede păcătos și nu pe sine.

Deci nu are nicio vină Doamna Elena Udrea ci este acuzată pe nedrept și hărțuită și lapidartă și plimbată în cătușe și arsă pe rug exact ca Joanna D'Harc. Nu există nicio diferență. Preci și ea va fi declarată sfîntă de Dumnezeu prin slujitorii Săi deși n-are nevoie de recunoașterea lumii, îi e suficient să fie recunoscută așa de Dumnezeu căci El a iertat-o și e împreună cu ea în luptă cu cei ce i vor răul pe nedrept!

abaaaabbbb63 29.06.2016 18:11:00

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624985)
Cum a furat din moment ce și-a delegat toate drepturile de semnătură ca ministru? Văd că și tu crezi propaganda.

A luat mita si comisioane.

Citat:

Cum a furat din bani publici din moment ce ei îi dădea soțul ei și n-avea nevoie de nimic. Că el o fi furat asta e altă mîncare de pește, doar că a cam divorțat de ea și și-a găsit o nouă victimă. Să fi fost e vinovată de furtișagurile lui?

A luat, ca ministru, mita si comisioane.

Citat:

Tu spui că mulțimea de proiecte pe care le-a făcut România pe vremea cînd ea era minsitru dezvoltării și al turismului au fost un furt? Sau că ea a furat din banii atrași din fondur europene? Păi dacă ea nici măcar nu semna nimic și proiectele erau ale localităților respective atunci cum fura din moment ce geanta cu bani era pentru altcineva din minister și ea nici măcar nu era acolo ci la Constanța? Nu e clar că sistemul era corupt de multă vreme și ea a ajuns șefă încercînd să facă cît de mult bine poate pentru țara asta? Ce proiecte ai mai văzut tu că se derulează de atunci?

Proiectele nu scuza faptul ca a luat mita si comisioane.

Citat:

Mă întreb de ce nu respectați dreptul la apărare și dreptul oricărui suspect și acuzat de a fi socotit nevinovat pînă ce se pronunță justiția.

Pentru ca alte persoane implicate au recunoscut ca au dat/luat mita. Mita nu poate fi data fara sa fie luata, deci mita a ajuns la madam Udrea.

Citat:

Ce creștini sunteți voi? Sau poate că vă orbește dorința de a crede în minciunile propagandei fiindcă vă place și vouă să faceți rău așa ca oricărui dezinformat care luptînd cu păcatul s-a delăsat ca să-i placă răutatea și apoi nu mai luptă cu păcatul său ci cu aproapele fiindcă mereu pe el îl vede păcătos și nu pe sine.

Nu e propaganda, e pur si simplu o observatie. Ce faci tu se numeste propaganda pro-Udrea. De exemplu, prin faptul ca o compari cu Joanna D'Harc. Tipic propaganda.

Citat:

Deci nu are nicio vină Doamna Elena Udrea ci este acuzată pe nedrept și hărțuită și lapidartă și plimbată în cătușe și arsă pe rug exact ca Joanna D'Harc. Nu există nicio diferență. Preci și ea va fi declarată sfîntă de Dumnezeu prin slujitorii Săi deși n-are nevoie de recunoașterea lumii, îi e suficient să fie recunoscută așa de Dumnezeu căci El a iertat-o și e împreună cu ea în luptă cu cei ce i vor răul pe nedrept!

Udrea.... declarata sfanta.... tu te auzi?

Trimisul 29.06.2016 18:15:10

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 624979)
Ovidiu (dacă nu greșesc, ăsta este numele tău real), aș fi vrut să-mi spui dacă duhovnicul tău știe că ești „Trimisul” și, în general, dacă știe cam ce misiune faci pe aici.

Te-am întrebat nu din răutate, ci pentru că știu că sunt multe ispite în care putem cădea, mai ales cei care au o mai mare râvnă pentru Dumnezeu. Sunt sigur că știi și tu din cărțile sfinte cât de subtilă a fost înșelarea unor mari nevoitori creștini.

Asta pe de o parte. Pe de altă parte, cred că iarăși vei fi de acord că și creierul nostru este un organ ca oricare altul, și poate fi vătămat în diferite moduri. Iar atunci când este afectat, nu înseamnă că valoarea sau demnitatea noastră sunt mai mici, după cum nu sunt mai mici atunci când ne este afectat cordul, plămânii sau rinichii.

De aceea, ar trebui să nu considerăm că este o jignire atunci când cineva, poate cu bune intenții, ne spune că ne-ar fi utilă o examinare la psihiatru, după cum nu ne simțim jigniți dacă ne trimite la cardiolog.

Există anumite simptome. Dacă ar veni cineva pe forum și ți-ar spune că este Napoleon, l-ai crede sau i-ai recomanda psihiatrul? Poate l-ai trimite la duhovnic, dar s-ar putea ca duhovnicul să nu aibă ce să-i facă, pentru că duhovnicul înțelept îl trimite pe cel suferind cu inima la cardiolog, iar pe cel cu o suferință mintală, la psihiatru.

Sper să nu te supere cuvintele mele. Ai multă inteligență, mult talent la scris, multă credință. Însă, frățește îți spun, cred că ai nevoie de ajutor și de la oameni, căci prin ei lucrează Dumnezeu. Mergi la duhovnic și la doctor!

Deci mi-e tot mai clar, asta e un fel de lege la voi orbirea asta: dacă trolul strigă săriți trolul atunci toți credeți pentru că stigă el, dacă hoțul strigă hoțul toți săriți și credeți pentru că strigă el, dacă unul mă face nebun și mă trimite la psihiatru atunci toți mă faceți nebuni și mă trimiteți la psihiatru?

Cum se poate așa ceva?

Voi chiar nu vă dați seama ce anume faceți?

Păi iată că voi nu credeți deloc și socotiți credința mea nebunie și mă mai și trimiteți la duhovnic să mă spovedească, sau la medic să mă trateze sau cereți bannarea sau cenzura sau exilarea sau poate chiar moartea mea.

De ce? Oare vă este frică să credeți altceva decît lumea?

Nu vedeți că tot ceea ce îmi cereți este ca să mă lepăd de Dumnezeu?

De ce faceți asta?

Sunt eu nebun și bolnav și smintit dacă vă scriu dreptatea și Adevărul?

Sunt eu nebun dacă vă spun în ceea ce cred din motive de dreptate și adevăr?

Se pare că toți sunteți mai nou pe mintea lui AlinB sau v-ați molipsit de la el, deci iată cum virusul din mintea lui v-a molipsit pe toți așa cum v-a molipsit și propaganda anti Elena Udrea.

Oare nu o trimiteți și pe ea deși n-a furat nimic pentru că nu mai avea drept de semnătură, și nu a luat nicio geantă cu bani pentru că cel ce a dus-o la minister a declarat că nu era destinată ei, și ar fi scăpat de acuzații dacă ar fi declarat că geranta ar fi fost pentru ea, mințind așa ca lții, și iată că toți o vreți la pușcărie.

Păi domnilor, atunci vă întreb eu pe voi toți care aveți un astfel de comportament nedrept și laș care pune minciuna mai presus decît adevărul, vă întreb: pe cine aveți voi Duhovnic? Și Oare v-sa învățat duhovnicul vostru să fiți nedrepți și să credeți în minciuna lansată de cîte un lup roșu acoperit?

Cum se poate deci să lapidați mereu nevinovații și să alegeți peste voi pe omul roșu sedomituitor?

Deci dragă Cristian, ți se pare nebunie că mă cred altcineva? Păi n-am zis că mă cred Napoleon căci acela a făcut rău, a invadat Rusia, ci am zis că așa cum Iisus Hristos se crede Iisus Hristos și nu păcătuiește, tot așa mă cred și eu Iisus hristos din moment ce îi mănînc trupul și îi beau sîngele și îi cred Cuvîntul. Sau dacă nu sunt El atunci cine sunt? Eu însumi? Păi nu-mi mînc trupul meu și nu-mi beau sîngele meu fără Hristos și nu-mi cred cuvintele mele care nu sunt de la Dumnezeu pentru că nu m-ar ajuta la nimic, deci spune tu cine e bine să mă cred: eu însumi de care Dumnezeu a zis să ne lepădăm sau Iisus Hristos pe care Dumnezeu a zis să-L credem, să-L ascultăm și să-L urmăm? Și dacă urmînd lui Hristos ne lepădăm de noi înșine atunci cine am putea crede că suntem?

În concluzie vă repet: e bine ca oricine să creadă că și să se creadă că este Iisus Hristos căci porunca cea nouă așa sună: ''Iubiți-vă unii pe alții precum v-am iubit și eu pentru ca lumea văzînd faptele voastre bune să dea slavă lui Dumnezeu'' și nu vouă... deci a crede că ești și tu Iisus Hristos repectînd porunca cea nouă nu greșești cu nimic, dar nu este scris să te crezi Iisus Hristos și să iubești oricum ci PRECUM deci iată că dacă te crezi Iisus Hristos atunci e musai să ai o astfel de iubire și o astfele de lucrarte mîntuitoare ca și Domnul Iisus Hristos.

Deci eu nu mă cred Domnul Iisus Hristos ci unul mai mic, un Iisus Hristos mai păcătos, adică unul dintre milioanele de credincioși creștini care cred în Domnul nostru Iisus Hristos.

Dacă vrei aș putea crede și că eu sunt tu, cu condiția să fii mai sus în har și în sfințenie decît mine spre Dumnezeu și n-aș greși.

Voi aveți probleme de pricepere și de credință pentru că voi credeți mai mult în egipsihologi și în psihiatrii decît în Dumnezeu.

Deci tot creștinul care se împărtășește cu Hristos, are parte de Dumnezeu și este un Iisus Hristos. Tot cel ce mănîncă și bea Cuvîntul lui Dumnezeu este și el un mic Cuvînt sau pentru ce crezi dumneata că suntem noi persoane cuvîntătoare și scriitoare de cuvinte?

Te pomenești că pentru tine e rău și dacă mă cred cuvînt.

Ce ar fi bine pentru voi să mă cred?

Voi chiar vreți să mă cred nebun pentru că cred în Dumnezeu?

Ei bine fie, las după voi, uite cred că sunt nebun căci numai nebunii pot să răspîndească mereu cu multă bucurie ''nebunia'' Crucii lui Hristos și lupta cea bună așa ca sf. ap. Petru și Pavel.

Atunci voi de ce nu vreți să fiți și voi nebuni?
Vă este frică de oameni că vă internează și vă bannează și vă cenzurează?

Nu vă fie frică de oameni. ''Oare ce-mi va putea face mie omul și lumea omului fără Dumnezeu?Nu mai este om să rumege și să gîndească, toți sau abătut, le era frică acolo unde nu este frică și nu le era frică de Dumnezeu pentru ca să asculte și să respecte Cuvîntul Lui, pe trimișii Lui îi făceau nebuni și pe nebunii lumii îi credeau și îi puneau mai amri peste ei deși de 70 de ani sunt martori la ceea ce au făcut nebunii cu țara asta.''

Trimisul 29.06.2016 18:26:05

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 624981)
Citat:

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poate părea așa, însă nu cred că asta este. Nu este troll; e doar prea original.

Cum adică poate părea?

Păi ți se pare că vreau să stric discuția curentă sau firele de discuții ale forumului?

Cum adică sunt prea original?
Original nu poate fi decît Dumnezeu căci El este la originea lucrurilor bune, iar preasfînta fecioară duhovnicească și trupească este Maria, maica Domnului și nu eu păcătosul deci să nu dezinformăm.

Oricum mersi că pare că îmi iei apărarea... așa încît și tu mă trimiți la doctor.

Măi da frică vă este vouă de minciunile și de propagandele lansate de acoperiți. Vezi că se ia!

Trimisul 29.06.2016 18:42:44

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 624987)
A luat mita si comisioane.

A luat, ca ministru, mita si comisioane.

Proiectele nu scuza faptul ca a luat mita si comisioane.

Pentru ca alte persoane implicate au recunoscut ca au dat/luat mita. Mita nu poate fi data fara sa fie luata, deci mita a ajuns la madam Udrea.

Nu e propaganda, e pur si simplu o observatie. Ce faci tu se numeste propaganda pro-Udrea. De exemplu, prin faptul ca o compari cu Joanna D'Harc. Tipic propaganda.

Nu a luat mită și nici comisioane ci sistemul a aruncat vina asta pe ea ca să scape ei: toți cei ce se ascund pe sub mese.

Nu a luat mită și nu e nimeni să declare că i-a dat comision sau mită ci cel cu geanta de bani a dat-o altcuiva susținînd înaintea procurorilor că nu era pentru ea, chiar și cel ce susține că i-a dat ei geanta, a susținut de vre-o 11 ori că nu i-a dat nicio geantă și brusc după înțelegerea cu procurorii a declarată că totuși i-a dat-o.

Că o asemăn cu Joanna D'Harc nu vine din propagandă, și nu numai pe ea ci și pe Riți sau Bica dar la ea a fost culmea lapidării și hărțuirii și abuzului făcut de procurori și de justiție, deci nu e nicio propagandă așa cum mi-o întorci tu ca la Ploiești ci asemănarea asta vine din faptul că este singura care a avut simultan în parlament 3 cereri de arestare și a avut făcute zeci de dosare și acuzații peste noapte de parcă nu ea ar fi arătat public bilețelul roz și de parcă nu ea ar fi informat că ceva necurat se întîmplă la ANRP... deci de aceea o socotesc așa pentru că în ultimii 12 ani ea a fost cea mai mare luptătoare cu coruția dintre politicieni și iată că tocmai ea este scoasă corupta corupților.

Deci nu e propagandă dacă am numit-o așa ci faptele ei și nevinovăția ei și soarta ei o fac să aibă parte de același tratament ca Joanna D'Harc...

Voi însă fiind orbiți de propaganda necurată vă lăsați ușor înșelați ca să nu mai vedeți în ce taler șade dreptatea și adevărul.

Părerea mea este că este nevinovată și scoasă de sistem un țap ispășitor ca să acopere jaful din ultimii 26 de ani și din ultimii 70 de ani de dictatură. Dictatura minciunii și fărădelegii a cărui sistem de propagandă încă văd că vă dă fiori de nu mai puteți deoasebi grîul de neghină.

Nu o socotesc nevinovată din vreun interes ascuns murdar căci ți-am prezentat că o iubesc și că cred că ea e nevinovată și alții sunt vinovații, toți cei ce stau ascunși pe sub mese și vor să-i închidă gura...

Dar e adevărat ce a spus ea: ''Poți pune cătușe Elenei Udrea dar nu poți pune cătușe Adevărului...

Așa că domnule judecător abaaaabbbb63 care deja ați condamnat-o fără probe, pe delațiuni mincinoase făcute de martori mincinoși care s-au învoit cu procurorii ca să-și scape pielea, ce sentință credeți că merită din moment ce o credeți vinovată de furt și de luare de mită?

De încă niște ani de pușcărie sau de ardere pe rug?

Citat:

Păi oricine poate ajunge sfînt, de ce crezi că Dumnezeu n-ar primi jertfa ei de dreptate și lupta ei cea bună dusă pentru Adevăr? Pentru că tu crezi că Dumnezeu nu poate să ierte dacă omul greșește și pentru că crezi în propaganda lumii?

''Mulți dintre cei dintîi vor fi pe urmă și mulți dintre cei de pe urmă vor fi cei dintîi'' Iată că înaintrea fiilor în împărăție intră Desfrînatele și Tîlharii și ei vor sta la masă cu Avram și cu Isaac și cu Iacov, pentru că ei cred iar fiii vor rămîne pe afară pentru că ei cred în duhul cel rău al lumii!

abaaaabbbb63 29.06.2016 18:50:06

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624990)
De încă niște ani de pușcărie sau de ardere pe rug?

Interesant este ca inclusiv daca ar fi condamnata, tu tot i-ai lua apararea. Poate chiar daca ar recunoaste ca a luat mita, tu tot ai zice "Au obligat-o pe saraca sfanta"

De unde... atractia... asta fata de Elena Udrea?

CristianR 29.06.2016 18:52:07

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624988)
Ei bine fie, las după voi, uite cred că sunt nebun căci numai nebunii pot să răspîndească mereu cu multă bucurie ''nebunia'' Crucii lui Hristos și lupta cea bună așa ca sf. ap. Petru și Pavel.

Atunci voi de ce nu vreți să fiți și voi nebuni?
Vă este frică de oameni că vă internează și vă bannează și vă cenzurează?

Așa nebuni ar fi bine să fim cu toții. Tu, însă, ai o problemă de credibilitate. Spui că ești Trimis, de parcă Cineva din cer te-a trimis pe forumul ăsta, să propovăduiești. Nu pierde din vedere, însă, că atunci când Hristos a trimis apostolii să propovăduiască, a suflat peste ei Duh Sfânt, fiind El încă în trup, deși înviat.

Apoi, apostolii când au trimis, la rândul lor, pe alții, și-au pus mâinile peste ei și le-au dat harul pe care îl primiseră de la Hristos. Și tot așa s-a făcut până în zilele noastre, adică misiunea aceasta a propovăduirii, împreună cu harul ei, au fost date în mod văzut și mijlocit de oameni în trup, văzuți de cei din jurul lor, nu a venit direct de Sus.

Sunt mulți, însă, care afirmă că ei au o relație exclusiv personală și aparte cu Dumnezeu și că lor le vorbește Hristos. Aceștia sunt cercetați de Biserică înainte de a se stabili dacă ei sunt în adevăr sau în înșelare.

Dar ca să te pui pe tine însuți sub semnul întrebării, trebuie să renunți la mândrie.

Poate unii dintre cei care te-au sfătuit să consulți un psihiatru au fost ei înșiși în situația asta și s-au tratat. Însă nimeni nu poate fi ajutat în pofida dorinței sale.

P.S. Nimeni nu a folosit cuvântul „nebun” la adresa ta, atunci când s-a făcut referire la psihiatru; tu singur îl folosești, ceea ce denotă dispreț față de cei care consultă psihiatrii și de aceea și refuzi ajutorul. Dacă i-ai iubi și ți-ar fi milă de ei, nu te-ai teme să fii și tu unul dintre ei.

Trimisul 29.06.2016 19:18:37

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 624991)
Interesant este ca inclusiv daca ar fi condamnata, tu tot i-ai lua apararea. Poate chiar daca ar recunoaste ca a luat mita, tu tot ai zice "Au obligat-o pe saraca sfanta"

Păi cum aș putea să nu-i iau apărarea unei femei divorțate care a fost ținută în pușcărie vreo 6 luni susținîndu-se că trebuie aplicată arestarea preventivă pentru fapte petrecute în 2012 și asta doar ca să i se închidă mai repede gura și pentru ca acolo în pușcărie să poată fi infectată la comandă cu HIV sau cu altceva...

Tu ai oare vreo noțiune de dreptate și de nedreptate?

Sigur că i-aș lua apărarea chiar și dacă ar fi luat mită, dar nu pentru că i-aș aproba mita recunoscută ci pentru că faptele ei bune sunt cu mult mai multe și mai mari decît faptele ei mai puțin bune sau rele.

Deci e normal ca să iau apărarea celor buni care sunt nedreptățiți și hăituți și hărțuiți căci așa ia și Dumnezeu apărarea celor mai mici cînd ei sunt persecutați de cei mari care ca niște ipocriți ce se arată drepți și sfinți defapt au păcate mult mai mari și mai grele ca Elena Gabriela, dar iată că reușesc de vă păcălesc că ei nu sunt corupți și nici păcătoși.

Deci pentru mine Elena Gabriela chiar e o sfîntă, cu atît mai mult cu cît ar ajunge să declare că a luat mită, pocăindu-se așa cum s-a pocăit la ieșirea din închisoare părîndu-i rău pentru poșetele și ținutele ei prea scumpe pe care le-a etalat în ani de criză cînd oamenii sufereau de foame și de sărăcie.

Deși orice femeie are poșete și haine pe care le schimbă precum schimbăm noi ciorapii, iată că ea este singura care a fost acuzată și de asta și oamenii au crezut că e rea pentru tocuri și poșete.

Păi atunci să ridice piatra femeia care nu a purtat niciodată tocuri și nici poșete sau bărbatul care nu a purtat costum și cravată și să o lovească primul peste obraz.

Deci care este vina ei?..căci nu avea pentru ce să i se dea mită din moment ce nu ea avea drept de semnătură, și dacă nu este acuzat și cel ce avea drept de semnătura atunci poate că ea a luat și ăla o fi semnat așa ca prostul deși era în minister cu mult înainte de ea. Să fim serioși voi chiar nu vedeți abuzul care i se face?

Cum să scapi cu banii dacă te numești Florică sau Pescariu sau alții? Și să vrei să distrugi din inima romînilor inclusiv gala Bute cînd toți ne-am bucurat pentru marea victorie?

Nu priecepeți că tot ce s-a făcut acolo a fost prin hotărîre de guvern și că numai ea este acuzată?

CristianR 29.06.2016 19:30:01

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624989)
Cum adică sunt prea original?

Adică ai un mod foarte particular de a gândi, de a folosi rațiunea pentru a explica realitatea în care trăim și trăiești. Deși rațiunea ar trebui să ne ajute să ne înțelegem unii cu alții, modul în care raționăm poate să fie mai conform sau mai neconform cu realitatea.

Rațiunea poate demonstra orice, poate fi pusă atât în slujba binelui, cât și a răului, a adevărului sau a minciunii. Uneori fără să ne dăm seama de care parte suntem, fiind convinși că suntem de partea adevărului, dar susținând, fără să ne dăm seama, minciuna.

Cei mai mulți dintre cei de pe forum suntem uimiți de modul în care reușești să argumentezi, împotriva evidențelor, teoria pământului plat, spre exemplu, a geocentrismului sau, mai nou, a „sfințeniei” Elenei Udrea. Polemicile sunt cu totul inutile, pentru că tu vei reuși de fiecare dată să-ți argumentezi teoriile. Dar ele nu au nimic de a face cu realitatea. Sunt paralele. Felul în care percepi realitatea este defectuos. Și e nevoie de ajutor în sensul ăsta.

Nu trebuie să te temi că dacă te-ai trata, ți-ai pierde credința, văzând și înțelegând altfel realitatea înconjurătoare. Din contră, ai dobândi o credință mai autentică, mai conformă cu realitatea creată de Dumnezeu. A o cunoaște cât mai adevărat este un mod de a Îl cunoaște pe Cel care a făcut-o. Ceea ce se poate schimba este percepția noastră, nu realitatea, care rămâne așa cum a făcut-o Creatorul.

Trimisul 29.06.2016 19:48:15

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 624992)
Așa nebuni ar fi bine să fim cu toții. Tu, însă, ai o problemă de credibilitate. Spui că ești Trimis, de parcă Cineva din cer te-a trimis pe forumul ăsta, să propovăduiești. Nu pierde din vedere, însă, că atunci când Hristos a trimis apostolii să propovăduiască, a suflat peste ei Duh Sfânt, fiind El încă în trup, deși înviat.

Apoi, apostolii când au trimis, la rândul lor, pe alții, și-au pus mâinile peste ei și le-au dat harul pe care îl primiseră de la Hristos. Și tot așa s-a făcut până în zilele noastre, adică misiunea aceasta a propovăduirii, împreună cu harul ei, au fost date în mod văzut și mijlocit de oameni în trup, văzuți de cei din jurul lor, nu a venit direct de Sus.

Sunt mulți, însă, care afirmă că ei au o relație exclusiv personală și aparte cu Dumnezeu și că lor le vorbește Hristos. Aceștia sunt cercetați de Biserică înainte de a se stabili dacă ei sunt în adevăr sau în înșelare.

Dar ca să te pui pe tine însuți sub semnul întrebării, trebuie să renunți la mândrie.

Poate unii dintre cei care te-au sfătuit să consulți un psihiatru au fost ei înșiși în situația asta și s-au tratat. Însă nimeni nu poate fi ajutat în pofida dorinței sale.

P.S. Nimeni nu a folosit cuvântul „nebun” la adresa ta, atunci când s-a făcut referire la psihiatru; tu singur îl folosești, ceea ce denotă dispreț față de cei care consultă psihiatrii și de aceea și refuzi ajutorul. Dacă i-ai iubi și ți-ar fi milă de ei, nu te-ai teme să fii și tu unul dintre ei.

Măi măi cum o mai știți voi întoarce ca la Ploiești. Te pomenești că deși sunt mirean din BOR nu m-au făcut non stop sectant, eretic, sluga satanei, netrimis așa cum mă faci tu, stilist, trol, că îmi bat joc de credința ortodoxă, că sunt mincinos, că trebuiesc cenzurat, bannat, exilat, să mă duc să mă spovedesc, să mă internez la nebuni căci am nevoie de ajutor specializat... și cîte altele pe care nu le mai zic. Păi sigur m-au făcut și nu unul ci fiecare pe rînd mai devreme sau mai tîrziu iar tu îmi spui că defapt cu toții au vrut să mă ajute și că cică eu singur m-am făcut pe mine însumi nebun din dispreț pentru ei sau pentru psihiatrii?

Adică faci ce faci dar și tu susții același lucruri printre cuvinte, că nu sunt Trimis, că trebuiesc cercetat, că Duhul Sfînt nu a venit și peste casa Lui Corneliu așa cum a venit peste Apostoli, apoi spui că Dumnezeu sau Domnul Hristos nu există și nu i-au văzut nimeni niciodată ci credincioșii au văzut doar pe omul Hristos și de atunci, după înălțarea la Cer sunt absenți și nu pot trimite pe cine vor ei la oameni ci e musai să-și pună oamenii mîna pe alți oameni căci harul zici tu că se transmite numai din om în om și dacă nu e de la om la om este musai de la satana trimiterea și e musai sminteală.

Atunci pe Moise sau pe vreunul dintre prooroci VT cine și-a pus mîinile? Deci dacă pe Corneliu și peste casa lui nu și-a pus nimeni mîinile și s-a umplut de Duhul Sfînt toată casa Lui așa cum se umpluseră apostolii și nici dacă pe Moise nu și-a pus nimeni mîinile atunci iată că se poate ca nici peste mină să-și fi pus mîinile cineva ca să mă trimită și pot fi și eu un Trimis. Ți-am spus, m-a trimis Dumnezeu și Marele Trimis al lui Dumnezeu adică Domnul Iisus Hristos și Cuvîntul lui Dumnezeu, nu pentru altceva decît să stau de vorbă cu voi și să-mi exprim CREDINȚA.

Deci dacă tu crezi că Dumnezeu e satana și că Iisus nu este Trimisul lui Dumnezeu atunci de ce ai vrea să cred și eu ca tine și să mă îndoiesc? Ba nu mă îndoiesc, ei m-au Trimis la voi și ei sunt Dumnezeu iar Duhul Sfînt și sfinții oricînd pot confirma. Nu pentru că aș fi eu vreun sfînt, nu, căci eu sunt un banal păcătos ci pentru că eu cred drept ceea ce cred și pentru ca să aveți și voi posibilitatea să credeți și voi la fel dacă puteți căci ceea ce vă spun este de la Adevărul, de la Dumnezeu și de la Iisus pentru că El este Adevărul și de la el ar trebui să vă informați și voi și nu de la lume.

CristianR 29.06.2016 20:01:50

În unele momente mi-ai lăsat impresia că aș putea să mă înțeleg cu tine. După care, vii cu distorsionări și mai grave ale gândirii, punându-mi în degete ceea ce n-am scris, ori interpretând ceea ce am scris în felul tău aparte. Acum îmi este clar, încă o dată, că nu putem avea un dialog; doar monologuri paralele, care nu au niciun sens. Păcat că nu observi și tu același lucru, respectiv că ceea ce faci pe acest forum este un lung și neproductiv monolog.
Rămâi cu bine. Dumnezeu să ne ajute!

Trimisul 29.06.2016 20:08:13

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 624994)
Adică ai un mod foarte particular de a gândi, de a folosi rațiunea pentru a explica realitatea în care trăim și trăiești. Deși rațiunea ar trebui să ne ajute să ne înțelegem unii cu alții, modul în care raționăm poate să fie mai conform sau mai neconform cu realitatea.

Rațiunea poate demonstra orice, poate fi pusă atât în slujba binelui, cât și a răului, a adevărului sau a minciunii. Uneori fără să ne dăm seama de care parte suntem, fiind convinși că suntem de partea adevărului, dar susținând, fără să ne dăm seama, minciuna.

Cei mai mulți dintre cei de pe forum suntem uimiți de modul în care reușești să argumentezi, împotriva evidențelor, teoria pământului plat, spre exemplu, a geocentrismului sau, mai nou, a „sfințeniei” Elenei Udrea. Polemicile sunt cu totul inutile, pentru că tu vei reuși de fiecare dată să-ți argumentezi teoriile. Dar ele nu au nimic de a face cu realitatea. Sunt paralele. Felul în care percepi realitatea este defectuos. Și e nevoie de ajutor în sensul ăsta.

Nu trebuie să te temi că dacă te-ai trata, ți-ai pierde credința, văzând și înțelegând altfel realitatea înconjurătoare. Din contră, ai dobândi o credință mai autentică, mai conformă cu realitatea creată de Dumnezeu. A o cunoaște cât mai adevărat este un mod de a Îl cunoaște pe Cel care a făcut-o. Ceea ce se poate schimba este percepția noastră, nu realitatea, care rămâne așa cum a făcut-o Creatorul.

Deci iată cum exact ca și procurorii mă acuzi de abuz în serviciu, mi-am făcut în mod defectuos atribuțiile ce-mi revin din trimitere. Ce interesant, deci să înțeleg că nici tu nu crezi în scripturi ci în teoriile păgîne ale lumii scornite din minți omenești și că și tu ca și alții ați abuza-o pe Elena Udrea pentru că poartă tocuri și poșete?

Cu ce vrăjeli ''mîngîietoare'' încerci să răstălmăcești dretatea și adevărul... adică să mă faci și tu nebuni arătîndu-te preocupat de sănătatea mea mintală.

Nici tu nu crezi în Dumnezeu și persiști în a susține că am nevoie de ajutor de la altcineva decît de la Dumnezeu, adică de la egipsihologi sau de la psihiatrii.

Păi oare nu am susșținut drept și cinstit și conform scripturii tot ceea ce am susținut?

Unde e bîrna sau paiul pe care vrei să mi-l scoți din ochi? Te rog arată-l tuturor și arată-mi-l și mie că-ți dau voie să mi-l scoți dacă îl am dar dacă vii numai și numai cu tot felul de analize absurde și interpretări bazate pe propaganda necredincioșilor și mincinoșilor care dezinformează atunci te rog nu mă mai trimite la psihiatru ci du-te tu și zic asta ca să vezi cum te simți dacă te trimite cineva la psihiatru, și nu pentru că ai avea ceva la cap, la cap ai doar dezinformări și credulități, crezi mai mult în trolul care strigă opriți trolii și în hoțul care strigă hoții și de aia nu poți să o vezi pe Elena Gabriela cît e de sfîntă. Tu nu poți, eu o pot pentru că împreună cu Dumnezeu vedem cu Dreptate și cu Adevăr toate lucruruile și toată creația așa cum a fost ea făcută, cu soarele și luna semisferice și cu pămîntul plat chiar dacă a crede așa pentru unii ca voi înseamnă să fii nebun.

Trimisul 29.06.2016 20:25:23

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 624997)
În unele momente mi-ai lăsat impresia că aș putea să mă înțeleg cu tine. După care, vii cu distorsionări și mai grave ale gândirii, punându-mi în degete ceea ce n-am scris, ori interpretând ceea ce am scris în felul tău aparte. Acum îmi este clar, încă o dată, că nu putem avea un dialog; doar monologuri paralele, care nu au niciun sens. Păcat că nu observi și tu același lucru, respectiv că ceea ce faci pe acest forum este un lung și neproductiv monolog.
Rămâi cu bine. Dumnezeu să ne ajute!

În sensul că dacă nu cred că sunt nebun căci nu sunt și dacă nu mă duc la medicii pe care mi-i recomanzi ci rămîn cu Domnul Hristos atunci iată că nu e bine și ca atare mă părăsești lăsîndu-mă să continui monologul meu cel lung de care te ferești să nu zic ca ce...

Păi Domnule Cristian, a dialoga însemană să rămînem în dreptate și în adevăr și nu înseamnă că trebuie să ne lepădăm de Hristos ca să facem pe placul satanei sau a cîte unui forumist care doar slujește o propagandă lumească.

Deci du-te liniștit și mă lasă căci nu doresc să discutăm despre nevoia mea de a consulta un medic. Pe mine are cine să mă consulte zilnic, Dumnezeu sau îngerul păzitor sau sfinții așa că nu-ți fă tu probleme pentru sănătatea mea... mintală, dar defapt e vorba și la tine de cu totul altceva, nici tu nu ești în stare să CREZI și dacă nu poți crede nici ce îți spun și nici în scripturi atunci musai eu sunt de vină și iată că trebuie să mă tratez.

Eu am fost și sunt tratat mereu și de aceea am fost trimis la voi ca să discut cu voi despre ce CRED. Problema nu este că eu scriu prea mult sau că monologhez ci problema este că voi credeți mai degrabă lumea și teoriile ei absurde, asta este problema iar cînd vi se spune Adevărul vi se pare o nebunie dar ea nu este în capul meu ci în propaganda pe care voi o credeți și o rostogoliți crezînd că apărați Dreapta Credință. Dreapta credință o apără Dumnezeu și cîte un umil credincios care poate să creadă Dreptatea și Adevărul ce vine de sus, de la El, dacă voi nu puteți crede atunci nu vă apărați decît minciunile în care trăiți crezînd că apărați biserica de cei trimiși la voi cu bună voire.

Rămîi cu bine și îmi pare rău dacă te-ai supărat. Eu n-am avut intenția să te supăr dar nici nu pot să nu observă că bunătatea ta era orientatăî în același sens, adică îmi cereai și tu să merg să mă tratez căci sunt bolnav... adică nebun. Păi dacă ai fi în locul meu cum oare te-ai simți să-ți repet ca o placă stricată credința mea în oameni și în medici mai mult decît în Dumnezeu? Sau tu nu vrei să vezi că asta faci?

Hai să încerc să te tratez și eu trimițăndu-te la dracu'. Ce părere ai avea despre mine? Că te ajut? Eu nu te trimit la dracu ci îți vestesc Cuvîntul Lui Dumnezeu în care CRED, dacă vrei să mergi la medicul cel Adevărat atunci foarte bine căci orice boală de la păcate se trage, dacă nu ai nevoie de tratament atunci la fel de bine, căci pentru păcătoșii ca mine a venit și nu pentru drepți, ca să-i cheme la pocăință și să le dea iertare și vindecare și mîntuire, ca să-i facă liberi șă poată trăi liniștiți în Dreptate și în Adevăr.

Deci iată că ai plecat și am monologat ca un nebun. Eu scriu eu citesc... păcat că nu mă crede decît Dumnezeu.

Pămîntul tot plat rămîne și soarele și luna rămîn semisferice oricît nu vă vine vouă să credeți rămânînd paraleli la dialog.

CristianR 29.06.2016 20:39:28

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624999)
Rămîi cu bine și îmi pare rău dacă te-ai supărat. Eu n-am avut intenția să te supăr dar nici nu pot să nu observă că bunătatea ta era orientatăî în același sens, adică îmi cereai și tu să merg să mă tratez căci sunt bolnav... adică nebun. Păi dacă ai fi în locul meu cum oare te-ai simți să-ți repet ca o placă stricată credința mea în oameni și în medici mai mult decît în Dumnezeu? Sau tu nu vrei să vezi că asta faci?

Nu m-am supărat. Îmi pare rău că n-am reușit să te ajut să înțelegi; pentru că nu vrei, de fapt, tu crezând că ai Dumnezeu îți vorbește personal, că te ajută și că te vindecă fără intermedierea vreunui om. Tu n-ai nevoie nici de preoți, nici de doctori (și nici de prieteni), pe care nu-i consideri oameni ai lui Dumnezeu și îi pui pe același plan cu dracul. Sper ca Dumnezeu să te ajute și fără oamenii pe care îi refuzi.

Copacel 29.06.2016 20:57:53

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 624999)
În sensul că dacă nu cred că sunt nebun căci nu sunt

Pai nu esti maica.Nimeni nu a zis asta.A consulta un psihiatru nu inseamna a fi nebun.
Insa este mai bine sa previ decat sa tratezi.E precum consultul la dentist man.Nu strica sa faci o vizita de control.
Citat:

și dacă nu mă duc la medicii pe care mi-i recomanzi ci rămîn cu Domnul Hristos atunci iată că nu e bine și ca atare mă părăsești lăsîndu-mă să continui monologul meu cel lung de care te ferești să nu zic ca ce...
Foarte frumos insa nu uita ca si doctorul are rolul sau pus de insusi Hristos.Din intelepciunea lui Isus Sirah citire:
http://www.crestinortodox.ro/biblia/...rul-cu-mintea/

Copacel 29.06.2016 21:15:06

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 624991)

Pai cred ca este un fetish.Eu cred ca tine de atrsctie sexuala.
Pur si simplu probabil ii place de ea ca femeie.Insa daca si-ar permite s-o admire dpdv sexual atunci s-ar apuca de alte patimi care ar intra in conflict cu Dumnezeu.Si atunci probabil converteste acesta atractie sexuala in admiratie eclesiologica pt ca astfel, crede el , nu o sa-l supere pe Dumnezeu.

Astfel motivul pt care o considera sfanta nu sunt motive religioase ci motive de atractie sexuala autoconvertite in motive eclesiologice.Evident cu cat gradulbdr atractie(excitatie)
sexuala este mai mare cu atat gradul de " sfintenie" este mai mare.
Eu personal cred ca asta este mecanismul de baza din subconstientul lui care face aceasta autoconversie periculoasa.Asta e parerea mea insa s-ar putea sa tie gresita.
Numai un psiholog ortodox practicant ar putea lamuri lucrurile dupa un consult.

Trimisul 29.06.2016 21:26:35

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 625000)
Nu m-am supărat. Îmi pare rău că n-am reușit să te ajut să înțelegi; pentru că nu vrei, de fapt, tu crezând că ai Dumnezeu îți vorbește personal, că te ajută și că te vindecă fără intermedierea vreunui om. Tu n-ai nevoie nici de preoți, nici de doctori (și nici de prieteni), pe care nu-i consideri oameni ai lui Dumnezeu și îi pui pe același plan cu dracul. Sper ca Dumnezeu să te ajute și fără oamenii pe care îi refuzi.

Dragul meu, bine că te-ai reîntors, eu văd că tu încerci să-mi pui un diagnostic de ajutor așa după cum știi tu că este scris în scripturi cum unii dintre călugări, la insuflarea satanei, s-au rupt de oameni, de biserică și mîndrindu-se au lepădat preoții, au lepădat biserica, s-au crezut cineva și apoi gata, nemulțumirea i-a făcut să cadă... și au căzut din lac în puț și în puț au săpat și pe aproape și pe Dumnezeu crezînd că dau de apă dar au dat de iad și odată ajunși în iad au uitat de Dumnezeu și s-au distrat împreună cu lumea.

Dar eu nu sunt călugăr ci mirean din BOR, eu merg mereu la biserică și particip la liturghii și am prieteni, am colegi și sunt și căsătorit, deci am și soție.

Dacă sunt mirean sigur că am nevoie de preoți dar nu neapărat căci Dumnezeu este mai mare ca proții și Trimisul Său Domnul Iisus Hristos are toată puterea preoțească în cer și pe pămînt căci toată puterea Lui i s-a dat, pentru că biruit păcatul și pentru că a murit pentru Dumnezeu și pentru aproape în locul păcătoșilor și apoi a înviat din morți așa cum a fost scris în scripturi, a treia zi și nu după 3 zile. Deci oare nu-s Ei și Duhul Sfînt care din Tatăl purcede mai mari ca orice preot? Oare cine este sfîntul Dumnezeu sau preotul? Cine sfințește darurile și preschimbă jertfele în trupul și sîmgel Domnului Iisus Hristos, Dumnezeu sau preoții?

Dacă tu primești pe trimișii Lui care sunt Apostolii și Preoții și care de 2000 de ani au crezut în Dumnezeu asta e foarte bine, și eu îi primesc, dar dacă mă trimite și pe mine Dumnezeu și Domnul Iisus Hristos, așa mirean păcătos din BOR, ca să stau de vorbă cu voi și să-mi exprim și să-mi manifest credința așa ca voi atunci de ce să nu poată Dumnezeu asta? De cine e novoie ca să poată Dumnezeu asta cînd nu este nimeni în cer și pe pămînt mai mare ca Dumnezeu? Deci tu, dacă m-ar trimite un preot m-ai cred sau dacă ar ști un preot m-ai crede, păi nu ți-am spus că și Domnul Iisus m-a trimis? El este mai marele peste preoți!

Și dragul meu nu pe păcătoși și pe oameni îi pun pe același plan cu dracul ci învățătura desfrînată și mincinoasă a lumii, pe aia o pun pe același plan și nu cu dracu ci cu satana căci duhul rău al lumii este dezinformator și propagandist, informîndu-ne mereu cu tot felul de minciuni și cu tot felul de teorii mincinoase de parcă acela ar fi defapt Adevărul. Iisus Este Adevărul și Cartea de la Dumnezeu și nu cărțile egipsihologilor și psihiatrilor care aașa te tratează de sigur ajungi în iad și cu banii luați și pînă atunci trăiești ca o legumă drogată zilnic cu doze de cal.

Păi Dumnezeu ne ajută și direct și prin oameni, dar ne ajută mai ales prin oamenii credincioși care cred căci ceilalți dacă fac voia Lui o facă fără să știe, purtați de tot felul de interese rele și murdare dar iată că și prin ei și prin draci se împlinește, dacă vrea și lasă Dumnezeu, voia Lui.

Păi oare Duhul Sfînt nu i-a vindecat prin puterea Lui pe apostoli de frică și disperare încît au ieșit și au propovăduit pe Dumnezeu tuturor și în toată lumea? Și cine era intermediarul? Cine afară de Iisus Hristos înălțat la cer?

Problema este că voi ca să vă liniștiți nu mai puteți de grija altuia... defapt nu vreți să credeți și să urmați lui Hristos și vă place să vă arătați grijulii că cică dacă eu nu aș respecta la fix toate canoanele și tot tipicul e bai... eu un banal mirean din BOR, și chiar dacă eu le respect voi căutați acul în carul cu fîn defapt sunteți întro capcană, v-au păcălit mai marii că cică numai ei sunt vrednici de Dumnezeu în ciuda slujirii la mamona și restul e sectanți și e eretici deși iată că ei s-au dus să semneze pactul ribentrop molotov pe ascuns adică lepădarea de credință și ridicarea noului turn babel al tuturor amestecurilor care însemană desfrînare.

Oare nu trebuia lor să le cereți să fie drepți și cinstiți și adevărați căci ei sunt sub taina Hirotoniei și au mai și jurat credință?

Iată deci că nu are nevoie de nimeni Dumnezeu ca să trimită pe cine vrea El și poate trimite pe oricine, uneori o pasăre, alteori un cîine, alteori niște viespi, alteori niște tunete și fulgere, Domnul Lucrează și cine este cel care să-i ceară Lui socoteală? De exemplu lui proorocului Iona i-a trimis un viermișor care a ros lujerul sub care stătea Iona de s-a uscat și s-a întristat Iona. Trebuia acel viermișor să își pună preoții peste mîinile lui sau trebuia să știe viermișorul dihvnic de el? Dacă Dumnezeu l-a trimis el s-a dus și a ros ce era de ros și gata.

Așa și cu mine sau cu alții, dacă sunt trimis de Dumnezeu și nu știe nimeni decît Dumnezeu asta, ce vă pasă vouă? Ce vă privește pe voi?''...tu vino după Mine.''

Trimisul 29.06.2016 21:43:58

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 625002)
Pai nu esti maica.Nimeni nu a zis asta.A consulta un psihiatru nu inseamna a fi nebun.
Insa este mai bine sa previ decat sa tratezi.E precum consultul la dentist man.Nu strica sa faci o vizita de control.

Foarte frumos insa nu uita ca si doctorul are rolul sau pus de insusi Hristos.Din intelepciunea lui Isus Sirah citire:
http://www.crestinortodox.ro/biblia/...rul-cu-mintea/

Așa este, nu strică dar nici nu face bine, e ca și cum te-ai duce la ghicitoare, îți zice aia ceva și te nenorocește pe viață, tu te-ai duce să-ți ghicească cineva și să-ți lege cununiile? Dacă ajungi să crezi în blesteme și în minciunile gLumii cine oare te mai scoate de acolo dacă la Iisus Hristos și la Cuvîntul lui nu vrei să apelezi?

Și am fost la psihiatrii și ei nu m-au făcut și nu mă fac nebun așa ca voi căci nu sunt deși sunt și unii care mă fac așa ca voi, nebun, schizofrenic, paranoic, delirant, deprimat, și alte asemenea cartactrizări după care îmi recomandă o doză de cal, adică mă droghează pînă pic pe spate și mă trezesc și eu a treia lună după scripturi. Deci am fost la psihiatrii și nu m-au primit nici acolo pentru că le.am vorbit de Hristos, m-au dat afară și mi-au zis că nu sunt nebun. Apropo am și carnet de conducere și sunt angajat la stat deci nu sunt nebun așa că nu mai insinuați și nu mai credeți minciunile lui AlinB, căci după el v-ați luat ca niște fraieri.

Voi chiar nu vedeți cît e de absurd și de aberant?

Păi pe vremea Lui Solomon, medicii erau medicii lui Dumnezeu care ascultau de Dumnezeu așa cum erau medicii fără de arginți pe vremuri între sfinți, așa cum e sfîntul Pantelimon, medici cu har car întîi scoate dracul, apoi vă dezvață de viciu și de păcat și apoi oblojește și sufletul și trupul turnînd peste el undelem și vin căci dacă te duci la el te duci ca la fratele tău întru Hristos... dar voi nu acolo mă trimiteți ci la lume... și lumea cum credeți voi oare că o să mă trateze, păi lumea tratează pe cei din lume căci sunt ai ei dar pe cei ce nu mai sunt din lume ci de la Dumnezeu cum credeți că o să-i trateze, păi exact așa ca voi, dacă nu o să am să le dau bani cît să jupoaie 7 piei de pe mine atunci o să mă facă nebun și o să mă arunce în boscheți susținînd că n-au fonduri pentru medicamente sau pentru tratamente și să fac cerere la guvern.

Bine că nu sunt bolnav și mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta că nici nu știu de cînd nu am mai fost bolnav în mod serios, cred că mai bine de 20 de ani.

Deci acolo era vorba de Dumnezeu căci El este medicul ttuturor medicilor și preotul tuturor preoților și sfîntul tuturor sfințior.

Probabil că voi nu mai credeți că El chiar există și atunci nu mă trimiteți la el ci la tot felul de medici ca să recunosc că sunt nebun.

V-am spus eu dacă spun despre mine că nu sunt nebun mărturia mea ziceți voi că nu face doi bani, atunci luați și comparați ceea ce v-am scris și mărturisit eu cu ceea ce ați scris și mărturisit voi și deosebiți și voi cine minte și cine e nebunul, cine e trimisul și cine nu.

Eu va spus că nu sunt nebun și nici bolnav și că Dumnezeu m-a trimis la voi să stăm de vorbă și să vă mai spun din cînd în cînd ce cred.

Trimisul 29.06.2016 21:54:44

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 625003)
Pai cred ca este un fetish.Eu cred ca tine de atrsctie sexuala.
Pur si simplu probabil ii place de ea ca femeie.Insa daca si-ar permite s-o admire dpdv sexual atunci s-ar apuca de alte patimi care ar intra in conflict cu Dumnezeu.Si atunci probabil converteste acesta atractie sexuala in admiratie eclesiologica pt ca astfel, crede el , nu o sa-l supere pe Dumnezeu.

Astfel motivul pt care o considera sfanta nu sunt motive religioase ci motive de atractie sexuala autoconvertite in motive eclesiologice.Evident cu cat gradulbdr atractie(excitatie)
sexuala este mai mare cu atat gradul de " sfintenie" este mai mare.
Eu personal cred ca asta este mecanismul de baza din subconstientul lui care face aceasta autoconversie periculoasa.Asta e parerea mea insa s-ar putea sa tie gresita.
Numai un psiholog ortodox practicant ar putea lamuri lucrurile dupa un consult.

Sunt căsătorit dragul meu și cine se uită la o femeie ca s-o poftească a și făcut păcatul numit adulter în inima lui deci nu e vorba de atracție sexuală căci nu-mi place fizic de ea ci îmi place dreptatea și adevărul ei pe care-l mărturisește fără frică.

Deci iată că și dumneata ai idei egipsihologice. Voi chiar nu vedeți că ea are dreptate și că este o victimă a sistemului ticăloșit care o scoate țap ispășitor pentru toate jafurile făcute în ultimii 26 de ani?

Cum oare puteți să nu vedeți ceva atît de clar? Ce anume vă orbește în asemenea hal încît să nu puteți crede că ea chiar este nevinovată și iertată de Dumnezeu? Se pare că voi, deși sunteți creștini, n-o puteți ierta pentru poșete și pentru tocuri și atunci musai am eu atracții sexuale față de ea. Nu dragilor, eu nu o iubesc pentru cum arată, ci pentru lupta ei cea bună, adică pentru ce spune și pentru cît suferă de la lume din pricina Adevărului.

Nu e nimic egipsihologic aicea, că e și frumoasă și că i-aș face copii, asta e partea doua, și poate că aș lua-o de nevastă dar ce ne facem că sunt căsătorit și nevasta mea nu acceptă să am două neveste sau amantă? Deci să fiu oare atît de prost ca să-i ador frumusețea în deșert? Dacă îi ador frumusețea așa cum spui, deci dacă ar fi adevărat asta, atunci o ador ca pe frumusețea oricărui îngeraș, pentru că Elena Gabriela e nume de mare înger... și aș iubi-o ca pe orice creatură frumoasă pe care a făcut-o Creatorul, Dumnezeu, fie numai cu Cuvîntul împlinind și Duhul Sfînt fie cu mîinile Lui din țărînă suflănd apoi Duh Sfînt peste ea ca să prindă viață frumoasă și bună.

Deci pentru dreptate și pentru adevăr o iubesc pe Elena Gabriela căci e singura care a rămas fidelă alianței Drepate și Adevăr pînă la capăt, restul s-au lepădat de Băsescu exact cum te-ai lepăda de un măr stricat. Cînd zic măr, mă refer la sigla PMP.

Trimisul 29.06.2016 22:12:07

Pentru AlinB

Dragule să știi că te-am iertat așa că te poți culca liniștit. Sper că ți-ai dat seama că nu eu sunt nebunul și că nu eu îmi bat joc de Credința Ortodoxă. Dacă nu atunci poate mai cercetezi și o să te lămurești. Dacă ai coșmaruri și insomnii să știi că nu sunt de la mine, sunt de la cel rău care treptat încearcă să pună stăpînire pe tine așa cum încearcă să pună stăpînire pe orice creștin.

Pe admin care mi-a tăiat frumusețe de topic, l-am iertat așijderea deși el știe că Domnul s-ar putea ca lui să-i ceară socoteală pentru nedreptatea sa. Sper ca dacă eu l-am iertat atunci o să-l ierte și Dumnezeu căci oricum tot ce am scris țin minte și e scris și în Ceruri așa că nu s-a pierdut nimic și poate și el să doarmă liniștit.

Pace vouă, pace tuturor celor ce cred, iar celor ce nu cred le doresc să-și curețe ochiul lor cel drept ca să creadă cît mai curînd pentru ca nu cumva să vină pe neașteptate întunericul peste ei așa cum este peste lume prinzîndu-i ca întro capcană și făcîndu-i robi păcatului și răutății și slujitori desfrînărilor gLumești sau amestecurilor mai ceva ca la turnul Babel.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:37:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.