![]() |
Citat:
Ar fi bine sa o mai si sustinem pe Antonia, nu numai sa o blamam, caci lupta ei e si in folosul nostru. Mai ales tu, Ovidiu, avand studiile necesare - din cate mi-ai dat de inteles, ai facut Teologia si ai si doctoratul, nu? - ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Măi fraților, mai exact surorilor, nu le mai umflați așa! E destul cu tematica topicului. Oricum, mulțumesc pentru titulatura pe care mi-ai atribuit-o. Citat:
|
Lumea aceasta nu e plina de sfinti. Si atunci ce sa facem, pana ne sfintim si devenim smeriti sa tacem? Dar restul lumii, care nu e nici macar crestina, nu are asemena reguli si ni se urca in cap, vezi bine! Ne innabusa!
Nu cred ca solutia e de asteptare, atunci cand problema e stringenta. :103: |
Citat:
Dar cum sa aducem noi argumente mai credibile decat cele aduse, unui om cu aproape doua doctorate! Tu te auzi ce spui, Ovidiu? Tu esti cel, care stii mai multe si care ai argumentele. Dar in lipsa argumentelor tale, uite ca Antonia si altii isi pierd timpul pe acest forum, ca sa ne lumineze; iar noi dam cu pietre in ea. Nu-i nimic; vede Dumnezeu ravna ei si reticenta noastra. La ce bun doctorate peste doctorate, daca atunci cand e cazul, nu folosesc ceea ce stiu si ma dau mai degraba in laturi. Ma iarta, frate, ca am fost atat de directa, dar eu cu elevii mei am obtinut rezultatele cele mai bune vorbindu-le deschis; nu cu inflorituri si nu cu ocolisuri; deschis! |
Citat:
Nu dramatizez nimic. Situatia e deja mai dramatica decat ne place sa credem. Dar noi ne prefacem ca nu vedem. Nu sfarsitul lumii ma intereseaza. Ma intereseaza sa nu se impuna idei gresite care sa ne afecteze mantuirea mie, tie si altora ca noi si celor care vor urma dupa noi. Poruncile evanghelice sunt clare: ,,Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți.''(Luca, 10, 27) Fara niciun fel de dramatizare, cui datoram frica, datoram si supunere. Sistemul de supraveghere antihristic are niste obiective pe care niciun ortodox nu are cum sa le sustina. Controlul total este un obiectiv diabolic, iar cipuirea oamenilor este incompatibila cu statutul de ortodox. Hulirea pe fata a sfintilor ortodocsi marturisitori mi se pare inacceptabila. |
Ah, priceless:
Miha-Anca: "Hai, Ovidiu, apără-ne, că tu ai doctorat !" Ovidiu: "Da, am două doctorate și tot nu cred că aveți dreptate !" Miha-Anca: "Și atunci la ce sunt bune doctoratele tale ?!" |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=S5pfL6j15zg |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu sunt in conflict cu persoane, ci cu idei. |
Citat:
|
Citat:
In situatii exceptionale, solutii exceptionale. Cred ca ai auzit de palma data de Sf. Nicolae la Sf. Sinod de la Niceea, nu? Scrie undeva ca avem voie sa dam palme? Nu, dar situatia a cerut-o. |
Citat:
Uite aici o altă parte din acel prostest: https://www.youtube.com/watch?v=abzx0dwT4eA Și asta e doar o parte, am altele sub mânecă și mai penibile. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Poate nici Sf. Voievod Stefan cel Mare si Sfant nu ar fi trebuit sa omoare la invadatori, dar a facut-o si ne este model nu ca razboinic, ci ca sfant. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citește cu atenție mesajele. Se pare că suntem orbiți și nu mai vedem altceva decât lupta, lupta oarbă cu frustrările din noi. Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu ca ea ar fi mai putin (in felul in care frizeaza penibilul), dar tu ai un dar de a pune lucrurile in lumina uneori.. :24: |
Citat:
Deci nu ai studii de teologie! Acum inteleg mesajele tale. Sigur, nu poti vorbi despre ce nu stii, inteleg. Dar atunci lasa-i macar pe cei, care si-au dedicat o parte din timpul lor pentru a studia problema cipurilor. Contraargumentele celorlalti useri nu au fost mai convingatoare, doar atacuri la persoana, nimic altceva. Tu cum le dai crezare, nu stiu, dar fiecare are dreptul sa-si formeze o parere proprie, inclusiv tu, Ovidiu. Inca odata iertare pentru greseala. |
Citat:
|
Oh, priceless again:
Ovidiu: "De fapt, nu am doctorat în teologie" Miha-Anca: "Ah, scuze, dar atunci lasă-ne pe noi să să dezbatem problema cipurilor, tu nu poți vorbi despre ce nu știi, înțeleg..." |
........................................
|
Domnul Ovidiu a cunoscut in acesta seara cat de scurta este calea de la glorie la anonimat si de la aparator la adversar sau macar la nevrednic :) Nu-i nimic Ovidiu,in fata reprobarii,a decaderii lumesti pe care aparent nu o poti sesiza si a mortii iti ramine Uimirea Sfantului Sisoe" :)
|
Pelerin spre Rasarit
Vreau sa va intreb, printre calvini exista o reticenta fata de cip-uri datorita identificarii dispozitivului electronic cu semnul antihristic apocaliptic? Sau doar printre ortodocsi circula ideea cip-ului- talisman magic nociv :39:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Offtopic: acum am remarcat cine este Pelerin spre Rasarit.
Imi pare bine sa-l revad. :) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:08:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.