![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Eu personal prefer mai degraba stilul direct al lui 99 decat corectitudinea asta politica plina de contradictii si soparle. |
Citat:
Atunci am inceput sa ma informez, sa compar, sa caut atat in izvoarele traditionale cat si in cele contemporane, evanghelice. M-am bucurat de multi autori crestini din vechime: Sf.Ioan Hrisostom, Fericitul Augustin etc. Iar dintre predicatori am ascultat foarte multi, din multe denominatiuni. Dar pentru ca cei mai multi dintre cei in ale caror cuvantari "ma regaseam" au fost penticostali, am cautat tot pe net mai multe informatii. Initial a fost un soc pentru mine, intr-ucat cele mai multe materiale aratau lucruri urate, ce contraveneau cu ceea ce citeam in Biblie, sau ascultam in predicile lor. Insa am indraznit si am intrat. Surpriza a fost cu atat mai placuta cu cat ceea ce se vestea acolo era asemanator cu ceea ce ascultam in predici si potrivit cu ceea ce intelesesem eu din Biblie. De atunci (2009) am hotarat sa raman in aceasta bisericuta. Multumesc Domnului pentru fratii mei si surorile mele. P.S. eu multumesc Domnului si pentru multi dintre voi, cei de pe forum, pentru care inalt adesea rugaciuni catre Dumnezeu. |
Citat:
Unde iti poti manifesta dragostea pentru aproapele? Singur acasa, incuiat in camaruta si cu Biblia ca perna? Scopul unui crestin nu este cunostinta ci implinirea cunostintei, in viata sa. "Caci cunostinta ingamfa pe cand dragostea zideste." (1Cor.8:1) |
Citat:
|
Citat:
Deci, ce va ofera adunarea altceva fata de ceea ce va ofera studiul individual al Sfintei Scripturi? |
Citat:
Chiar tu recunosteai ca perspectiva personala asupra Scripturii poate fi subiectiva, cum se face ca relatia ta cu Hristos nu poate fi la randul ei subiectiva? Ca pocainta nu poate fi subiectiva? Ca cei a caror tovarasie o cauti nu sunt poate la fel de subiectivi ca si tine si din cauza asta si afinitatea pentru ei? De unde stii ca viata ta nu e plina de formalism fariseic in timp ce tu o crezi o relatie autentica cu Hristos? |
Portretul ereticului si al schismaticului dupa Sfintii Parinti
,,Unitatea Bisericii este dedusa de Sfantul Ciprian din unitatea Sfintei Treimi. Din aceasta cauza, pacatul schismei este foarte grav si daca isi inchipuie cineva ca aceasta unitate a Bisericii care isi trage puterea din unitatea Treimii poate fi anulata de o vointa dezbinatoare, se inseala. Cine nu respecta aceasta unitate nu respecta legea lui Dumnezeu, nu respecta credinta in Sfanta Treime, nu respecta viata si mantuirea. Simbolul acestei unitati este si camasa Mantuitorului Hristos. "Ea avea acea unitate venind de sus in jos: adica venind de la Tatal ceresc si nu putea fi sfasiata de catre cel ce avea s-o foloseasca, fiind una si indivizibila prin formatia ei. Nu poate imbraca vesmantul lui Hristos cine scindeaza si divide Biserica lui Hristos". |
Citat:
deci tu ti-ai gasit "biserica" cu ajutorul instrumentului de internet "google" ? |
Citat:
In adunare te bucuri de predica, de cantare dar si de partasie vie. Este viata in biserica noastra. Nevoia fratelui meu este si nevoia mea. Nu este asa si la voi? Pentru ce nu intelegeti cand va spun ca in adunare se manifesta dragostea fratilor? Citat:
Inaintea Celui ce te-a zidit esti ca o carte deschisa. Pocainta adevarata se face inaintea Celui ce stie totul, inaintea Celui ce te cunoaste pe deplin. Constiinta este luminata de Duhul Sfant. Cine poate fi mai obiectiv decat El? Citat:
La tribunal se jura pe Biblie. Pe mine Hristos m-a invatat sa nu jur pe nimic ci "Da" al meu sa fie "Da", "Nu" al meu sa fie "Nu". Iata, eu zic: Da, am relatie cu Iisus Hristos in rugaciune; desi cad adesea, gresesc de multe ori, El ma avertizeaza, daca nu iau seama ma mustra, daca nu ma indrept ma pedepseste si toate acestea pentru ca ma iubeste si pentru ca ma vrea o vesnicie alaturi de El. Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:00:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.