Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   durere si Nadejde (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7946)

emili76 29.12.2009 17:23:42

durere si Nadejde

am o mare apasare in suflet....am facut un avort....nu imi este bine...sufleteste...am vrea sa mai avem un copil.....
stiu ca Dumnezeu e Mare !

va plati pruncul ce se va naste pentru pacatul nostru?

andreicozia 29.12.2009 17:49:05

Citat:

În prealabil postat de emili76 (Post 194931)
am o mare apasare in suflet....am facut un avort....nu imi este bine...sufleteste...am vrea sa mai avem un copil.....
stiu ca Dumnezeu e Mare !

va plati pruncul ce se va naste pentru pacatul nostru?

Nu neaparat, dar grabeste-te sa-l faci, pina nu ti se va lua acest dar! NU UITA ca Mintuirea vine SI din nasterea de prunci!

De ce a fost , a fost, a trecut, nu-ti mai face griji, se mai intimpla. Spune o rugaciune si mergi cu fruntea sus mai departe!

gabriela8 29.12.2009 17:57:40

Eu zic sa va spovediti si sa urmati intru totul sfaturile duhovnicului!

emili76 29.12.2009 18:00:40

durere si Nadejde

PAcatul e spovedit....grija e pentru sanatatea viitorului prunc......
plata pacatului....amai trecut cineva prin asa ceva?aveti prunci sanatosi dupa un asa pacat?

andreicozia 29.12.2009 18:06:30

Citat:

În prealabil postat de emili76 (Post 194939)
plata pacatului....amai trecut cineva prin asa ceva?aveti prunci sanatosi dupa un asa pacat?

Din cite stiu sigur, sunt foarte putine femei care nu au facut unul sau mai multe femei INAINTE sau DUPA nasterea copilului/copiilor lor, chit ca recunosc acest lucru sau nu, si vina binenteles nu este numai a lor ci si a barbatilor, de natura medicala, de evitarea a unor probleme genetice, conceput de ex cind se administrau antibiotice puternice etc.

Dupa cum vezi in jurul tau, copiii sunt sanatosi, insa SANATATEA FIZICA APARENTA NU ESTE TOTUL!
Mai exista alte probleme la copii, de natura psihologica, duhovniceasca, de atitudine, de lipsa iubirii, a respectului pentru parinti, IMPIETRIREA INIMII. Se poate spune ca si prin asta platim!

8NihilSineDeo9 29.12.2009 18:27:01

Citat:

În prealabil postat de emili76 (Post 194939)

Nu neaparat, dar grabeste-te sa-l faci, pina nu ti se va lua acest dar! NU UITA ca Mintuirea vine SI din nasterea de prunci!

De ce a fost , a fost, a trecut, nu-ti mai face griji, se mai intimpla. Spune o rugaciune si mergi cu fruntea sus mai departe!

Hai sa ne omoram unii pe altii, ca tot se vorbeste de suprapopularea planetei,..iar serpilienii, gorilienii samd. ["imbecilieni" dp cum ii denumesc eu] care supravietuiesc actiunii de binefacere a planetei... se spovedesc, spun cateva rugaciuni, si continua cu fruntea sus.. in liniste si pace. Macar in modul asta vom deveni un pic mai viteji, stiindu-se ca in cazul unei pruncucideri, bietul copil "purtator de suflet", nu are nici o putere sa lupte pentru mantuirea sa!
Fruntea sus vitejilor !

andreicozia 29.12.2009 18:40:28

Citat:

În prealabil postat de 8NihilSineDeo9 (Post 194951)
Hai sa ne omoram unii pe altii, ca tot se vorbeste de suprapopularea planetei,..iar serpilienii, gorilienii samd. ["imbecilieni" dp cum ii denumesc eu] care supravietuiesc actiunii de binefacere a planetei... se spovedesc, spun cateva rugaciuni, si continua cu fruntea sus.. in liniste si pace. Macar in modul asta vom deveni un pic mai viteji, stiindu-se ca in cazul unei pruncucideri, bietul copil "purtator de suflet", nu are nici o putere sa lupte pentru mantuirea sa!
Fruntea sus vitejilor !

Si tu , desteptilianul planetei, ca s-a umplut tara de voi, ce propui acum noua astora imbecilieni, sa-si coboare fruntea si sa-si puna streangul de git?
Bravo, crestinule!

emili76 29.12.2009 18:44:44

durere si nadejde

nu a fost intentia mea sa nasc astfel de polemici
astept doar raspunsuri(pozitive in adancul sufletului) ca cel se va naste va fi sanatos si ca Dumnezeu nu ne va pedepsi prin el

andreicozia 29.12.2009 18:49:55

Citat:

În prealabil postat de emili76 (Post 194957)
astept doar raspunsuri(pozitive in adancul sufletului) ca cel se va naste va fi sanatos si ca Dumnezeu nu ne va pedepsi prin el

Cu avorturi sau fara avorturi la activ, sanatatea copilului nu ti-o poate garanta nimeni! La fel ca si casatoria, ramine o loterie de la inceput pina la sfirsit!
Tot ce putem face este sa ne rugam ca totul, ceea ce ne este dat, rau, bun, sa fie INTRU mintuire!

8NihilSineDeo9 29.12.2009 19:06:47

Citat:

În prealabil postat de emili76 (Post 194957)

Draga mea, cred ca un raspuns de genul : "fruntea sus.. totul va fi bine" este cat se poate de superficial; desigur, e o simpla parere. Nu stiu cu cata "profunzime" ti-am raspuns eu dar am certitudinea ca o mama se poate dedica unei familii numeroase cu dragostea ce creste considerabil cu fiecare nastere..asta pentru ca inainte de a impartasi iubire, o primeste de la Dumnezeu. Nu cred ca egoismul este o solutie pentru fericirea si linistea catre care tanjim cu totii.
Sa ma ierti daca te-am intristat.
" Tine mintea la iad si nu deznadajdui. "

http://www.youtube.com/watch?v=BlA0-ZGy2To

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:47:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.